Dmitry Medvedev

Dmitry Medvedev

Son dakika Dmitry Medvedev haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dmitry Medvedev gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dmitry Medvedev haber sayfamızda...

Dmitry Medvedev

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 122 dmitry medvedev haberi bulunmuştur.
Kremlin noktayı koydu: 'Azerbaycan'ın kendi toprağı'
Kremlin noktayı koydu: 'Azerbaycan'ın kendi toprağı' Kremlin, öfkeli Ermeni protestocuların Erivan'daki Rus Büyükelçiliği'ni basmasıyla iyice doruğa çıkan Rusya-Ermenistan gerilimine net bir yorum getirdi.
20.09.2023 Dünya
Gökdeniz Karadeniz: Yine kupa kaldırmak istiyorum"
Gökdeniz Karadeniz: Yine kupa kaldırmak istiyorum" Teknik direktörlük kariyerine efsaneleştiği Rubin Kazan'da başlayan Gökdeniz Karadeniz, Tataristan'da kendisini sanki "Tataristan kahramanı" olarak gördüklerini belirterek, "Burada onlardan biri gibiyim. Beni çok seviyorlar ve saygı gösteriyorlar. Özel günlerde veya kutlamalarda bana gösterilen ilgiyi görünce hem kendi adıma, hem de ülkem adına gurur duyuyorum" dedi.
31.07.2023 Futbol
Rusya'dan nükleer silah açıklaması: Başarılı olurlarsa kullanırız
Rusya'dan nükleer silah açıklaması: Başarılı olurlarsa kullanırız Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitry Medvedev, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “NATO ile birlikte yürütülen taarruzun başarılı olması durumunda nükleer silah kullanmak zorunda kalırız” dedi.
31.07.2023 Dünya
Kerç Köprüsü'nde yine patlamalar! Kırım ve Rusya'yı bağlayan köprü kapatıldı
Kerç Köprüsü'nde yine patlamalar! Kırım ve Rusya'yı bağlayan köprü kapatıldı Ukraynalıların Ekim 2022'de havaya uçurduğu işgali sembolize eden devasa köprüde, bu gece yarısı arka arkaya patlamalar oldu. Köprünün kapanmasına yol açan saldırının su üstünde ilerleyen bir insansız deniz aracıyla gerçekleştiği bildiriliyor. Rusya Dışişleri Bakanlığı saldırıda rol olan iki ülkenin ismini verdi, Kremlin'in baş propagandisti ise Londra'ya misilleme yapılmasını istedi.
17.07.2023 Dünya
Wagner isyanı sonrası gözler bu isimlerde! Putin kime güvenecek?
Wagner isyanı sonrası gözler bu isimlerde! Putin kime güvenecek? Wagner paralı asker grubunun Moskova'ya karşı isyanı, geçtiğimiz haftanın en önemli gündem maddelerindendi. Wagner güçlerinin Moskova’ya kilometreler kala durması ve Prigozhin’in geri adım atmasının ardından isyan şimdilik son bulmuş olsa da bundan sonraki süreçte Putin’e yakın isimleri çok zor günler bekliyor.
29.06.2023 Dünya
Putin'in uykuları kaçtı! Karadeniz'de adım adım savaş
Putin'in uykuları kaçtı! Karadeniz'de adım adım savaş Uydu fotoğrafları Rusların hazırlığını ortaya koydu, tank çıkarması bekleniyor. İnternette yayınlanan iş ilanlarında, siperlerde çalışacak işçilere günde 90 dolardan fazla ücret vaat ediliyor.
4.04.2023 Dünya
Medvedev sınır tanımadı: Ukrayna'daki topraklarımızı geri alacağız
Medvedev sınır tanımadı: Ukrayna'daki topraklarımızı geri alacağız Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı ve ülkenin eski lideri Medvedev, işgalin yıldönümünde bilinen tehditlerini ve suçlamalarını yineledi: "Ülkemize yönelik tehditleri, Polonya sınırına kadar olsa bile mümkün olduğunca geri itmeliyiz."
24.02.2023 Dünya
Dünya ayakta! Açıkça Polonya'yı telaffuz etti
Dünya ayakta! Açıkça Polonya'yı telaffuz etti İşgalin yıldönümünde NATO, Japonya, Almanya, Fransa, İngiltere, Çin ve Tayvan gibi ülkelerden arka arkaya açıklamalar geldi. Rusya'nın çıkışında ise Ukrayna'nın batı komşusu Polonya geçti.
24.02.2023 Dünya
Medvedev: Ukrayna saldırırsa her türlü silahı kullanmaya hazırız
Medvedev: Ukrayna saldırırsa her türlü silahı kullanmaya hazırız Moskova'dan en şahin çıkışları yapan isim olan Putin'in sağ kolu, Ukrayna'nın Batılı ülkelerin yolladığı füzelerle Kırım'ı hedef alması halinde nükleer silah kullanmaktan söz etti.
4.02.2023 Dünya
Ağzından çıkanı kulağı duymadı: 'Tümü yanacak!'
Ağzından çıkanı kulağı duymadı: 'Tümü yanacak!' HIMARS'larla savaşın kaderini değiştiren ABD ise, bu kez Ukrayna'ya saldırı mesafesini iki katına çıkaran yeni bir silah veriyor. Kısa adı GLSDB olan silaha Moskova'dan nükleer savaş yanıtı geldi.
4.02.2023 Dünya
Rus savaş uçağında bulundu! PCB'ler ABD imzalı
Rus savaş uçağında bulundu! PCB'ler ABD imzalı Vladimir Putin ilk kez 'savaş' kelimesini telaffuz ederken, en şiddetli çarpışmaların yaşandığı Bakhmut'ta düşen bir Rus jetindeki detaylar gözden kaçacak gibi değil.
25.12.2022 Dünya
Rusya dünyaya ilan etti: Amerikan füzelerini vuracağız!
Rusya dünyaya ilan etti: Amerikan füzelerini vuracağız! HIMARS füzeleriyle Ukrayna'daki cephe savaşının kaderini değiştiren ABD, bu kez 'en gelişmiş hava savunma sistemi' olarak tanımladığı Patriot'larla savaşın kurallarını yeniden yazacak. Rusya ise korkuyla beklenen tepkisini gösterdi, uluslararası haber ajansları 'son dakika' koduyla geçti.
14.12.2022 Dünya
SON DAKİKA...NATO: Polonya'ya düşen füzede kanıtlar kasıtlı bir saldırıyı göstermiyor
SON DAKİKA...NATO: Polonya'ya düşen füzede kanıtlar kasıtlı bir saldırıyı göstermiyor Przewodow köyündeki bir çiftliği vuran füzeler, tüm dünyanın sınır köyüne kilitlenmesine neden oldu. Rusya, Ukrayna'ya ait S-300'lerin Polonya'ya isabet ettiğini açıkladı. ABD lideri Biden ve Polonya da füzenin Ukrayna'dan ateşlendiğini doğruladı. CNN International ise, sınır hattında uçan bir NATO uçağının fark ettiği detayı dünyaya duyurdu.
16.11.2022 Dünya
İran ilk kez kabul etti! Dünya şaşkın
İran ilk kez kabul etti! Dünya şaşkın Rus birliklerinin kısa süre içinde Herson'dan çekilebileceğini söyleyen işgal valisi, kopan fırtınanın ardından sözlerini 'düzeltme' ihtiyacı hissetti. Kuzey Kore'den Rusya'ya giriş yapan gizemli trenin 'at' taşıdığı açıklanırken, İran'dan gelen açıklama bir ilk niteliği taşıyor.
5.11.2022 Dünya
Elon Musk Rusya'yı trolledi! 'Bu arada, Bakhmut'ta ne var ne yok?'
Elon Musk Rusya'yı trolledi! 'Bu arada, Bakhmut'ta ne var ne yok?' Keskin nişancı tüfeğiyle ateş eden Putin'in yüzünden düşen bin parça. Ukraynalılar Herson ve Kırım'ı birbirine bağlayan Antonovsky Köprüsü'nü bir kez daha HIMARS füzeleriyle vurdu. Dünyanın en zengin insanı Musk ise, Putin'in en yakınındaki ismi tuzağa düşürdü.
21.10.2022 Dünya
Plan ortaya çıktı! İran birliklerini gizlice gönderdi
Plan ortaya çıktı! İran birliklerini gizlice gönderdi Putin'in 'özel operasyon' adı altında başlattığı Ukrayna işgali sekiz aydır sürerken, CNN International'ın Temmuz ayında ABD'li üst düzey bir yetkiliye dayandırdığı haberi, doğru çıkmış gibi görünüyor.
15.10.2022 Dünya
Putin'in aklından Ukrayna'daki savaşla ilgili neler geçiyor?
Putin'in aklından Ukrayna'daki savaşla ilgili neler geçiyor? Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ukrayna için ne düşünüyor ve ne planlıyor? BBC'den Steve Rosenberg yazdı: Bu soruyu Rusya askerleri Ukrayna topraklarına girmeden önce sormaya başlamıştık...
13.10.2022 Dünya
Rusya haberleri... Ukrayna'da üçüncü ülke savaşa giriyor mu? Sınırda askeri hareketlilik
Rusya haberleri... Ukrayna'da üçüncü ülke savaşa giriyor mu? Sınırda askeri hareketlilik Putin'in Ukrayna şehirlerini kan gölüne çevirmesi, Kremlin'in propagandistleri tarafından dans videolarıyla kutlandı. Foreign Policy'nin İsrail-ABD modeli haberi gündemi değiştirdi, işgale bir başka ülkenin daha katılacağı korkusu artıyor.
11.10.2022 Dünya
Kiev Belediye Başkanı: Başkentin merkezindeki Shevchenkivskyi bölgesinde çok sayıda patlama meydana geldi
Kiev Belediye Başkanı: Başkentin merkezindeki Shevchenkivskyi bölgesinde çok sayıda patlama meydana geldi Putin Kırım'daki köprünün vurulmasını 'terörist eylem' olarak niteledi, bu sabah ise Ukrayna'nın başkenti ve diğer şehirler patlamalarla sarsıldı. Hareket halindeki füzenin sesi ve kulakları sağır eden patlama, BBC canlı yayınına yansıdı.
10.10.2022 Haberler
Rusya'dan intikam saldırısı! Kiev'de peş peşe patlamalar
Rusya'dan intikam saldırısı! Kiev'de peş peşe patlamalar Putin Kırım'daki köprünün vurulmasını 'terörist eylem' olarak niteledi, bu sabah ise Ukrayna'nın başkenti patlamalarla sarsıldı.
10.10.2022 Haberler
Ukrayna ‘köprüleri yaktı’!
Ukrayna ‘köprüleri yaktı’! Rusya’yı ilhak ettiği Kırım’a bağlayan Kerç Köprüsü saldırıya uğradı. Ukrayna yönetimi saldırının sorumluluğunu üstlenmedi ancak bu anlamdaki açıklamalar dikkat çekti.
9.10.2022 Dünya
Moskva'dan Kerç Köprüsü'ne Karadeniz'e gömülen Rus hayalleri
Moskva'dan Kerç Köprüsü'ne Karadeniz'e gömülen Rus hayalleri Henüz işgalin ilk ayı dolmadan ilk büyük darbeyi Berdyansk limanında yiyen Rusya lideri Putin, Nisan ayında Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskva'nın batırılmasıyla çılgına döndü. Kırım Yarımadası'nda önce hava üssündeki Rus savaş uçaklarını yok eden Ukraynalılar, bugün ise hiç kimsenin beklemediği bir saldırıya girişti.
8.10.2022 Dünya
Son dakika devasa köprü çöktü! Kırım Köprüsü'nde patlama: Rusya bağlantısı koptu
Son dakika devasa köprü çöktü! Kırım Köprüsü'nde patlama: Rusya bağlantısı koptu Putin'in sekiz yıl önce el koyduğu yarımada ile Rusya arasındaki bağlantıyı sağlayan devasa Kerç Köprüsü, bu sabahki patlamanın ardından çöktü. Kerç Boğazı üstünden yükselen alevler, dünyada ilk haber.
8.10.2022 Dünya
Putin'in müttefikleri birbirine düştü! Şok sözler...
Putin'in müttefikleri birbirine düştü! Şok sözler... Ukrayna kuvvetlerinin Putin'i küçük düşüren karşı saldırısıyla kritik şehri kuşatarak Rus ordusunun geri çekilmesini sağlaması, Kremlin'de şok etkisi yarattı. Kremlin'in müttefiki Çeçen savaş ağası Kadirov'un nükleer silah kullanma çağrısı dünyayı dehşete düşürürken, Putin'in yakın müttefiklerinin başarısızlıkların suçunu birbirlerine attığı haberleri geliyor.
2.10.2022 Dünya
Avrupa'da 'gaz' paniği! 'Bunlar çok endişe verici haberler'
Avrupa'da 'gaz' paniği! 'Bunlar çok endişe verici haberler' Danimarka, Baltık Denizi'nde Rusya'dan doğal gaz taşıyan Kuzey Akım 2 boru hattında sızıntı olduğu ve deniz trafiğini tehdit ettiği uyarısında bulundu. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
27.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dmitry Medvedev ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.