Doblo

Doblo

Son dakika DOBLO haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan DOBLO gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan DOBLO haber sayfamızda...

Doblo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 662 doblo haberi bulunmuştur.
Şok fotoğraf! Villada işkence ile ölüm iddiası
Şok fotoğraf! Villada işkence ile ölüm iddiası Karadağ'da Skaljeri suç örgütünün üst düzey konumundaki üyesi Risto Mijanovic'in 2 yıl önce karşıt örgüt mensuplarınca kaçırılıp Sarıyer'deki bir villada işkenceyle öldürülerek gömüldüğü iddiasına yönelik davada, yeni bir gelişme yaşandı.
19.12.2023 Gündem
Ters yön dehşeti kamerada! 8 km gitti, 3 kişi öldü
Ters yön dehşeti kamerada! 8 km gitti, 3 kişi öldü Otoyolda 8 kilometre boyunca polisin 'dur' uyarılarına aldırış etmeden ters yönden gitmeye devam eden araç sürücüsü faciaya sebep oldu. Meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken olay yerinden kan donduran fotoğraflar da paylaşıldı.
16.11.2023 Haberler
Ters yön dehşeti kamerada! 8 km gitti, 3 kişi öldü
Ters yön dehşeti kamerada! 8 km gitti, 3 kişi öldü Otoyolda 8 kilometre boyunca polisin 'dur' uyarılarına aldırış etmeden ters yönden gitmeye devam eden araç sürücüsü faciaya sebep oldu. Meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken olay yerinden kan donduran fotoğraflar da paylaşıldı.
16.11.2023 Gündem
8 km ters yönden gitti, faciaya sebep oldu: 3 ölü!
8 km ters yönden gitti, faciaya sebep oldu: 3 ölü! Otoyolda 8 kilometre boyunca polisin 'dur' uyarılarına aldırış etmeden ters yönden gitmeye devam eden araç sürücüsü faciaya sebep oldu. Meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken olay yerinden kan donduran fotoğraflar da paylaşıldı.
15.11.2023 Gündem
Umut vaat ediyor
Umut vaat ediyor Otomotiv sektöründe satışlarda olduğu kadar üretim ve ihracatta da rakamlar yüz güldürmeye devam ediyor. Hafif ticarideki kayıplara rağmen, toplam üretimde yüzde 12’lik artış yaşandı...
13.11.2023 Ekonomi
Deprem karavanı! İçini gören inanamıyor: 'Sağ çıkarsak hiçbir şeye ihtiyacımız yok'
Deprem karavanı! İçini gören inanamıyor: 'Sağ çıkarsak hiçbir şeye ihtiyacımız yok' 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketi, Türkiye’nin bir deprem ülkesi olduğu bilinciyle hareket etmemiz gerektiğini acı bir şekilde gözler önüne serdi. 1999 depremini yaşadıkları için bu konuda oldukça hassas olan Bayraktar ailesi de 3 yıl önce tasarladıkları 'deprem karavanı' ile görenleri şaşırtıyor. 4 kişilik bir ailenin 1 haftalık tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edilen araç, kısıtlı bütçesi olanlara da ilham oluyor.
5.05.2023 Gündem
İstiklal bombacısı Albahsır terör örgütüne nasıl girdiğini anlattı
İstiklal bombacısı Albahsır terör örgütüne nasıl girdiğini anlattı İstiklal Caddesi'ne bombalı saldırı düzenleyen kadın terörist Ahlam Albashır ve diğer şüpheliler sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından adliye sevk edildiler. Terörist Albashır emniyette verdiği ifadede örgütle ilk temasını anlattı.
17.11.2022 Gündem
İsmail Hacıoğlu'ndan Aslıhan Gürbüz'e: Güzelliğim!
İsmail Hacıoğlu'ndan Aslıhan Gürbüz'e: Güzelliğim! 'Ufak Tefek Cinayetler'deki performansıyla adından söz ettiren Aslıhan Gürbüz, gönlünü kendisi gibi oyuncu İsmail Hacıoğlu'na kaptırmıştı. Şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten 36 yaşındaki Hacıoğlu, sevgilisiyle pozunu 'Güzelliğim' diyerek takipçilerinin beğenisine sundu.
20.09.2022 Cadde
ATV tipi aracı trafikte gören bir daha bakıyor
ATV tipi aracı trafikte gören bir daha bakıyor Malatyalı demirci ustası Murat Bayduz tarafından yapılan ATV tipi aracı trafikte gören bir daha bakıyor. Hem arazide hem de şehir içi günlük kullanımda yüksek performans sergileyen araç sıra dışı modifiyesiyle dikkat çekiyor.
13.09.2022 Haberler
Tamamen yerli üretim! Fiyatı dikkat çekti
Tamamen yerli üretim! Fiyatı dikkat çekti Malatyalı demirci ustası Murat Bayduz tarafından yapılan ATV tipi aracı trafikte gören bir daha bakıyor. Hem arazide hem de şehir içi günlük kullanımda yüksek performans sergileyen araç sıra dışı modifiyesiyle dikkat çekiyor.
13.09.2022 Ekonomi
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu çiftinden yeni kare
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu çiftinden yeni kare 'Yahşi Cazibe' dizisiyle tanınan ve sonrasında rol aldığı 'Ufak Tefek Cinayetler'deki performansıyla adından söz ettiren Aslıhan Gürbüz, gönlünü kendisi gibi oyuncu İsmail Hacıoğlu'na kaptırmıştı. Aşkları Çeşme'de belgelenen Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu çifti, yeni fotoğraflarını Instagram'dan yayınladı. İkilinin yorumları dikkat çekti.
13.09.2022 Cadde
Benzin bidonuyla yakalandı! Akıllarda onlarca soru: Sinem'e ne oldu?
Benzin bidonuyla yakalandı! Akıllarda onlarca soru: Sinem'e ne oldu? Ormanlık alanda baygın bulunan ve hastanede can veren Aslıhan Sinem Çiçek’in ölümüne ilişkin bir şüpheli gözaltına alındı. Aslıhan Çiçek’in öldürüldüğünü belirten ailesi cinayetin bir an önce aydınlatılmasını istedi...
16.08.2022 Gündem
Ani fren yapan araca çarpan motosikletli ağır yaralandı
Ani fren yapan araca çarpan motosikletli ağır yaralandı İstanbul Şile Otoyolu Üsküdar mevkiinde, navigasyona bakarken ani fren yapan otomobile, seyir halinde olan motosikletli kurye çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın arka camına kafasını vurup yaralanan motosikletli kurye hastaneye kaldırıldı.
23.12.2021 Gündem
Fiat Doblo Araçlar İçin İdeal Ön/arka Lastik Basıncı Kaç Olmalıdır?
Fiat Doblo Araçlar İçin İdeal Ön/arka Lastik Basıncı Kaç Olmalıdır? Ülkemizde en çok satılan araçların başında Fiat Doblo gelmektedir. Fiat doblo dünyada en fazla satılan arabalardan bir tanesidir. Fiat markası ülkemizde de en çok satılan araba markalarının başında yer almaktadır. Fiat doblo aracına sahip olan kişilerin ideal ön arka lastik basınçlarına sahip olması gerekmektedir. Peki fiat doblo aracına sahip olan kişiler için ön arka lastik basıncı kaç olmalıdır? İşte Fiat Doblo aracı ile ilgili ideal olan ön arka lastik basınçlarını derledik.
10.12.2021 Otomobil
Tofaş Ar-Ge’ye T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan Ödül
Tofaş Ar-Ge’ye T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan Ödül T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, 8’incisi düzenlenen Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri ile Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi’nde, 2020 yılı Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Performans Endeksi Ödülleri sahiplerini buldu.
18.11.2021 Vitrin
İkinci el on-line oto pazarında zirve değişmedi
İkinci el on-line oto pazarında zirve değişmedi İkinci el on-line pazarda en çok tercih edilen otomotiv markası ekim ayında sırasıyla Volkswagen (VW), Renault ve Fiat olurken, model bazında binekte en çok Passat, hafif ticari de ise Doblo tercihi devam etti.
14.11.2021 Otomobil
İkinci el araçta 'şampiyon' belli oldu! Rakam düştü
İkinci el araçta 'şampiyon' belli oldu! Rakam düştü İkinci el online pazarda en çok tercih edilen otomotiv markası bu yılın eylül ayında sırasıyla Volkswagen (VW), Renault ve Fiat olurken, model bazında binekte en çok Passat, hafif ticari de ise Doblo tercih edildi.
25.10.2021 Ekonomi
“Çeşme’nin Eko’suyum baş değil, yoldaşım”
“Çeşme’nin Eko’suyum baş değil, yoldaşım” Çeşme’nin altyapı sorununu çözecek önemli adımlar atan ve ilçe tarımını da tekrar ayağa kaldıran Belediye Başkanı Oran, “Gelecek dönem de adayım” dedi
20.10.2021 Ege
Son dakika: ÖTV indiriminin ardından en çok satılan ikinci el araç markası belli oldu
Son dakika: ÖTV indiriminin ardından en çok satılan ikinci el araç markası belli oldu Otomobillerde ÖTV oranlarına esas matrah limitleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı ile değiştirilmişti. Böylelikle bazı modellerde 60 bin TL’ye varan indirimler gerçekleşmişti. Peki bu indirim kararı ikinci el araç satışlarına nasıl yansıdı? Hangi araç en çok satıldı? İşte cevabı...
14.09.2021 Ekonomi
Doblo 'Trekking' yenilendi
Doblo 'Trekking' yenilendi 2000 yılından günümüze sınıfının öncüsü olan ve Türkiye’nin ihracat ağırlıklı bir üretim merkezi olmasında önemli rol oynayan Fiat Doblo’nun “Trekking” versiyonu, yenilenen özellikleriyle satışa sunuldu.
5.08.2021 Otomobil
İkinci el otoda Alman ve Fransız markaları tercih ediliyor
İkinci el otoda Alman ve Fransız markaları tercih ediliyor İkinci el online pazarda en çok tercih edilen otomotiv markası bu yılın haziran ayında da sırasıyla Volkswagen (VW), Renault ve Ford olurken, toplam satışlarda Alman ve Fransız markaların ağırlıkta olması dikkati çekti.
14.07.2021 Ekonomi
Mayıs ayında en çok satılan markalar belli oldu
Mayıs ayında en çok satılan markalar belli oldu İkinci el çevrim içi oto pazarında geçen ay en çok tercih edilen otomotiv markası Volkswagen (VW) olurken, Renault ikinci ve Ford da üçüncü sırada yer aldı.
13.06.2021 Uzmanpara
Yan yola girmeye çalışan araç zincirleme kazaya neden oldu!
Yan yola girmeye çalışan araç zincirleme kazaya neden oldu! İstanbul Ataşehir'de yan yola girmeye çalışan bir araç, zincirleme kazaya neden oldu. Meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
18.04.2021 Gündem
Tofaş fabrikasını iki hafta kapatıyor
Tofaş fabrikasını iki hafta kapatıyor Tofaş Türk Otomobil Fabrikası ürün tedariğinde yaşanan sıkıntı nedeniyle üretimini yarın akşamdan itibaren iki hafta süreyle durdurma kararı aldı.
18.03.2021 Uzmanpara
Fawori’den, boya ustalarına bir dünya hediye fırsatı
Fawori’den, boya ustalarına bir dünya hediye fırsatı “Hem iyi kalite hem iyi fiyat” anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Fawori Boya, yeni uygulaması Fawori Dünyam ile sektöründe bir ilke imza atarak boya ustalarına yönelik oyun, eğlence ve deneyim odaklı sadakat programını başlatıyor. “Ustalara bi dünya sürpriz, bi’ dünya fırsat!” sloganıyla hayata geçirilen uygulamayla boya ustaları farklı deneyimler ve sürpriz hediyeler kazanıyor.
3.03.2021 Vitrin

Benzer Haber Etiketleri

Doblo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.