Son dakika: Doğa Koleji'nde kriz aşıldı! İTÜ Vakfı'ndan açıklama
Son dakika: Doğa Koleji'nde kriz aşıldı! İTÜ Vakfı'ndan açıklama İTÜ Vakfı, Doğa Koleji ile ilgili müzakerelerin olumlu sonuçlandığını ve devir işlemlerinin başladığını bildirdi.
30.12.2019 Ekonomi
Doğa Koleji maaş krizinde son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı
Doğa Koleji maaş krizinde son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı Uzun süredir akıbeti tartışılan Doğa Koleji ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Doğa Koleji'nde son durum ne? İTÜ Vakfı'nın Doğa Koleji'ni satın alacağı doğru mu? Doğa Koleji ile ilgili son dakika detayları haberimizde...
19.12.2019 Gündem
Doğa Koleji'nde maaş krizi! Bakan Selçuk son dakika olarak duyurdu
Doğa Koleji'nde maaş krizi! Bakan Selçuk son dakika olarak duyurdu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Doğa Koleji'ndeki durumla ilgili bugün bir açıklama yapılacağını bildirdi.
18.12.2019 Gündem
Doğa Koleji satıldı mı, son gelişmeler neler? Doğa Koleji satış sürecinde son dakika gelişmesi
Doğa Koleji satıldı mı, son gelişmeler neler? Doğa Koleji satış sürecinde son dakika gelişmesi Doğa Koleji''nde yaşanan maaş ödeme sorunlarının ardından birçok bölgede öğrenci ve velilerin yanı sıra Öğretmenler'de uzun süredir maaşlarını alamadıkları ve kira, fatura gibi giderlerini karşılayamadıkları yönünde açıklamalarda bulunmuştu. Yaşanan olayların ardından Doğa Koleji satılma sürecine ilişkin bugün yeni bir gelişme yaşandı. Peki Doğa Koleji satıldı mı?
18.12.2019 Gündem