Doğru kişiyi bulduğunuzu gösteren işaretler
Doğru kişiyi bulduğunuzu gösteren işaretler Doğru kişiyi bulmak için çaba sarf ediyoruz. Görüşüp, tanışıp, konuşmaya başladığımız kişinin doğru mu yanlış mı olduğunu nasıl anlayacağız peki? Doğru insanı bulduğunuzu gösteren işaretlere Molatik olduk.
9.06.2021 Hayat
Görücü usulü evlilikler daha mı sağlıklı?
Görücü usulü evlilikler daha mı sağlıklı? Herkes için doğru insan var mı? Herkes ilişki yaşamalı mı? Görücü usulü evlilikler daha mı sağlıklı? "Neden Doğru İnsan Yok?" kitabının yazarları Commeetment Kurucusu Erhan Erol ve Uzman Klinik Psikolog Gökçe Ünal sorularımızı yanıtladı
28.06.2019 İlişkiler
Doğru insan nasıl seçilir?
Doğru insan nasıl seçilir? Bazı seçimlerimiz tüm hayatımızı değiştirebilir. Bu seçimlerden biri de eş seçimidir. Hayatımızı birlikte geçirmeyi planladığımız insanı ararken kendimize en uygun kişi olmasını isteriz. Bazılarımız eğitimli kariyerli aday ararken bazılarımız ortak hobileri olmasını önemser. Herkesin doğru eş adayı farklı olabilir. Peki, biz aradığımız kişi için doğru insan mıyız? Bunu basit bir egzersizle öğrenmek mümkün.
28.05.2019 Evlilik
Doğru eş nasıl seçilir?
Doğru eş nasıl seçilir? Doğru eş nasıl seçilir? Papatya Somer sordu, Profesyonel Koçluk ve NLP Eğitmeni Berna Türköver cevapladı:
17.01.2018 Sağlık
Sevgilinizin doğru insan olduğunu nasıl anlarsınız?
Sevgilinizin doğru insan olduğunu nasıl anlarsınız? Aşk en güzel duygulardan biri olsa da maalesef bazen duygular karşılıklı olmayabiliyor veya zamanla azalabiliyor. Fakat üzülmeyin. Eğer karşınızdaki doğru kişiyse, bunların hiçbiri ile baş etmek zorunda kalmayacaksınız. Peki sevgilinizin doğru insan olduğunu nasıl anlarsınız?
16.08.2017 İlişkiler
Sevgilinizin doğru insan olduğunu nasıl anlarsınız?
Sevgilinizin doğru insan olduğunu nasıl anlarsınız? Aşk en güzel duygulardan biri olsa da maalesef bazen duygular karşılıklı olmayabiliyor veya zamanla azalabiliyor. Fakat üzülmeyin. Eğer karşınızdaki doğru kişiyse, bunların hiçbiri ile baş etmek zorunda kalmayacaksınız. Peki Sevgilinizin doğru insan olduğunu nasıl anlarsınız?
16.08.2017 İlişkiler