Doğubeyazıt

Doğubeyazıt

Son dakika doğubeyazıt haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan doğubeyazıt gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan doğubeyazıt haber sayfamızda...

Doğubeyazıt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 632 doğubeyazıt haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi CHP binasındaki para sayma görüntüleriyle ilgili konuşan Erdoğan, 'İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. Milletimiz bu sinsi ve kirli oyunların hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracak.' dedi.
15.03.2024 Gündem
MHP'de 55 ilçede daha belediye başkan adayı belli oldu
MHP'de 55 ilçede daha belediye başkan adayı belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 55 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı.
19.01.2024 Gündem
Yolcu treninde operasyon: Yatağın altından 33 piton çıktı
Yolcu treninde operasyon: Yatağın altından 33 piton çıktı Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Edirne'de bulunan Kapıkule Gümrük Kapısı görevlileri, Bulgaristan'dan yurda giriş yapan bir yolcu trenine yönelik kaçakçılık operasyonu düzenledi. 
20.12.2023 Gündem
Yüzbaşı uçaktan keşfetti: Ağrı Dağı'ndaki büyük sır
Yüzbaşı uçaktan keşfetti: Ağrı Dağı'ndaki büyük sır Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) ile İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından kurulan araştırma ekibinin geçen yıl Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, 'Nuh'un Gemisi' kalıntılarının olduğuna inanılan alandan alınan kaya ve toprak numunelerinin ilk sonuçları çıktı.
26.10.2023 Gündem
Ağrı'da teröristler böyle vuruldu! 2 PKK'lı daha etkisiz hale getirildi
Ağrı'da teröristler böyle vuruldu! 2 PKK'lı daha etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ağrı'da terör örgütüne yönelik operasyon anının görüntülerini paylaştı. Paylaşımında, 'Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız!' diyen Bakan Yerlikaya operasyonun detaylarını da açıkladı.
6.10.2023 Gündem
Varlığından çoğu kişinin haberi yok! Hepsi 300 yıllık
Varlığından çoğu kişinin haberi yok! Hepsi 300 yıllık Bitlis’te taş ve tahtalardan yapılan 2 ve 3 katlı evlerin 300 yıllık tarihi görenlerini kendine hayran bırakıyor. Köy her gün farklı ziyaretçileri ağırlıyor.
5.10.2023 Yaşam
Varlığından çoğu kişinin haberi yok! Hepsi 300 yıllık
Varlığından çoğu kişinin haberi yok! Hepsi 300 yıllık Bitlis’te taş ve tahtalardan yapılan 2 ve 3 katlı evlerin 300 yıllık tarihi görenlerini kendine hayran bırakıyor. Köy her gün farklı ziyaretçileri ağırlıyor.
5.10.2023 Gündem
Ağrı'da sel! Türkiye- İran kara yolunda ulaşım tek şeritten sağlanıyor
Ağrı'da sel! Türkiye- İran kara yolunda ulaşım tek şeritten sağlanıyor Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde sağanak sele neden oldu. Sel nedeniyle kısa süreliğine kapanan kara yolunda ulaşım, ekiplerin çalışmasıyla tek şeritten sağlanmaya başlandı.
4.08.2023 Haberler
Doğubayazıt'ta sel! Araziler ve evler su altında kaldı
Doğubayazıt'ta sel! Araziler ve evler su altında kaldı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde sağanak sonrası sel meydana geldi. Selde birçok ev, ahır ve tarım arazisi suyla doldu.
25.07.2023 Gündem
Artık ‘çi börek’ diyeceksiniz
Artık ‘çi börek’ diyeceksiniz Türk Dil Kurumu (TDK), aralarında iki ilçenin de olduğu 18 kelimenin yazımında değişiklik yaptı. Yeni düzenleme ile artık halk arasında sıklıkla yapılan hatalardan biri olan “unvan” değil “ünvan”, “çiğ börek” değil “çi börek” yazılacak.
21.07.2023 Gündem
Kız Kulesi'nde ışık ve lazer gösterisi düzenlendi
Kız Kulesi'nde ışık ve lazer gösterisi düzenlendi Üsküdar Kız Kulesi'nde ışık ve lazer gösterisi düzenlendi. Sahilde toplanan vatandaşlar, fotoğraf ve video çekerek o anları kaydetti.
17.06.2023 Haberler
Kız Kulesi'nde ışık ve lazer gösterisi düzenlendi
Kız Kulesi'nde ışık ve lazer gösterisi düzenlendi Üsküdar Kız Kulesi'nde ışık ve lazer gösterisi düzenlendi. Sahilde toplanan vatandaşlar, fotoğraf ve video çekerek o anları kaydetti.
17.06.2023 Gündem
Turistik Yerler: Türkiye'de Gezilecek Tarihi Yerler
Turistik Yerler: Türkiye'de Gezilecek Tarihi Yerler Türkiye, hem doğal güzellikleri hem de tarihi ve kültürel zenginlikleriyle gezmeye doyamayacağınız bir ülke. Her bölgesinde farklı bir atmosfer, farklı bir lezzet, farklı bir deneyim bulabilirsiniz. Tarihi camileri ve yapıları ile göz alıcı mimarisi ile Türkiye'de gezilecek birbirinden güzel tarihi yerler bulunuyor. İşte Türkiye'nin dört bir yanındaki turistik yerler...
5.06.2023 Tatil
Son dakika... Türkiye-İran sınırında deprem
Son dakika... Türkiye-İran sınırında deprem Doğubeyazıt'a bağlı Sarıçavuş köyünün hemen karşısında gerçekleşen 4.4 büyüklüğündeki sarsıntı, Nahcıvan ve Ermenistan'da da hissedildi.
11.04.2023 Dünya
Ekimde, Antalya'da 41,2 derece ile sıcaklık rekoru
Ekimde, Antalya'da 41,2 derece ile sıcaklık rekoru Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sıcaklık raporuna göre, Türkiye'de son 52 yılın en sıcak 12'nci ekim ayı yaşanırken, Antalya ise 41,2 dereceyle en yüksek sıcaklığın görüldüğü il oldu. Antalya ile birlikte 18 noktada ekstrem sıcaklık gerçekleşti.
28.11.2022 Gündem
Avukat dehşeti yaşadı! Adliyede ve hastanede dövüldü
Avukat dehşeti yaşadı! Adliyede ve hastanede dövüldü Ağrı’da önce adliyede, sonra yaralı olarak gittiği hastanenin acil servisinde darbedilen avukat Kenan Narboğa (42), 40 gün iş göremez raporu aldı.
20.10.2022 Haberler
Çılgın Sayısal Loto'da 6 talihliye ekstra 5 milyon TL
Çılgın Sayısal Loto'da 6 talihliye ekstra 5 milyon TL Çılgın Sayısal Loto’da oyunseverlerin şansına şans katan ve garanti kazandıran “Milyonerler Ekimi”nin 1 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen ilk çekilişinde 5 bilen 6 talihli toplamda ekstra 5 milyon TL kazandı!
2.10.2022 Ekonomi
Abdigör Köfte nasıl yapılır, tarifi ve malzemeleri! Abdigör Köfte hangi ilimize ait, nasıl bulundu?
Abdigör Köfte nasıl yapılır, tarifi ve malzemeleri! Abdigör Köfte hangi ilimize ait, nasıl bulundu? Abdigör Köfte tarifi ve malzemeleri araştırma konusu olmaya devam ediyor. Ağrı iline özgü bir lezzet olan Abdigör Köfte her yıl olduğu gibi bu yıl da MasterChef yarışmasında yapılacak. Adını ilk kez duyan ve tarifini merak edenler için bu yöresel köfte'nin hazırlanışı, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili tüm bilgiler...
20.09.2022 Bilgi Rehberi
İstanbul'da yakalanan PKK'lı Mehdi Mıhçı'nın ifadesi ortaya çıktı
İstanbul'da yakalanan PKK'lı Mehdi Mıhçı'nın ifadesi ortaya çıktı İstanbul'da bombalı eylem hazırlığında olduğu tespit edilen ve tutuklanarak cezaevine gönderilen terör örgütü PKK-KCK üyesi ‘Seydo Botan Gever’ kod adlı Mehdi Mıhçı'nın savcılık ifadesi ortaya çıktı. Örgüt üyesi ablasının ölümü sonrası terör örgütüne katıldığını anlatan şüpheli, bombalı eylemlere katılmadığını öne sürdü.
12.08.2022 Gündem
Bakan Soylu duyurdu! PKK elebaşı Karayılan'ın özel görev verdiği 2 terörist öldürüldü
Bakan Soylu duyurdu! PKK elebaşı Karayılan'ın özel görev verdiği 2 terörist öldürüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK terör örgütünün elebaşlarından Murat Karayılan’ın özel görev verdiği 2 teröristin, görevi yerine getiremeden Ağrı Doğubayazıt'ta etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
5.08.2022 Gündem
Türk halkı destan yazdı
Türk halkı destan yazdı Kara gecenin en ağır yaşandığı yerlerden biri olan Ankara’da halkın direnişiyle birlikte tüm Türkiye’de olduğu gibi akşam saatlerinde başlayan darbe girişimi sabahın ilk ışıklarıyla birlikte hain karanlığa gömüldü, Türk halkı bir destan yazdı.
15.07.2022 Gündem
İranlılar, otel odasında 25 kilo uyuşturucuyla yakalandı
İranlılar, otel odasında 25 kilo uyuşturucuyla yakalandı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, İran uyruklu 2 şüpheli, kaldıkları otel odasında 25 kilo 704 gram metamfetaminle yakalandı.
16.06.2022 Haberler
Çocukluk hayali için 5 milyon harcadı! Çölün ortasında orman kurdu
Çocukluk hayali için 5 milyon harcadı! Çölün ortasında orman kurdu Çocukluk hayali için Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Örtülü köyüne yerleşen Kadir Ardin, bozkırın ortasında bir orman oluşturdu. 5 milyon lira harcadığını belirten Ardin, "'Çölün ortasında ağaç olur mu' diyerek bize inanmadı. Ama 7 yıl boyunca mücadele ettik" dedi.
1.06.2022 Haberler
Çocukluk hayali için 5 milyon harcadı! Çölün ortasında orman kurdu
Çocukluk hayali için 5 milyon harcadı! Çölün ortasında orman kurdu Çocukluk hayali için Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Örtülü köyüne yerleşen Kadir Ardin, bozkırın ortasında bir orman oluşturdu. 5 milyon lira harcadığını belirten Ardin, "'Çölün ortasında ağaç olur mu' diyerek bize inanmadı. Ama 7 yıl boyunca mücadele ettik" dedi.
1.06.2022 Gündem
Terör devletine izin verilmedi
Terör devletine izin verilmedi Terör örgütünün Suriye’nin kuzeyinde kantonları birleştirerek bir devlet kurma hayali, 7 yıl önce Doski Vadisi’nde başlatılan ve sonuncusu Irak’ın kuzeyinde süren Pençe Kilit gibi operasyonlarla suya düştü. 7 yılda olağanüstü günler yaşandı.
3.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doğubeyazıt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.