Doğum

Doğum

Son dakika doğum haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan doğum gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan doğum haber sayfamızda...

Doğum

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 46.186 doğum haberi bulunmuştur.
Sinem Kobal paylaştı! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kenan İmirzalıoğlu bir arada
Sinem Kobal paylaştı! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kenan İmirzalıoğlu bir arada Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı eşi Başak Dizer'in oğulları Kurt Efe, iki yaşına bastı. Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çifti, doğum günü partisine katılanlar arasındaydı. Yakın arkadaşlar İmirzalıoğlu ile Tatlıtuğ'un pozu çok konuşuldu.
16.04.2024 Cadde
Survivor All Star'a veda eden Hakan Hatipoğlu, kızı Lila'ya kavuştu! Mutluluk gözyaşları
Survivor All Star'a veda eden Hakan Hatipoğlu, kızı Lila'ya kavuştu! Mutluluk gözyaşları Survivor All Star'da düellonun final turunda 5-1 Yasin Obuz'a yenilerek adaya veda eden Hakan Hatipoğlu yurda döndü. Uçaktan iner inmez kızı Lila'ya sarılan Hatipoğlu, gözyaşları içinde kaldı.
15.04.2024 Cadde
Dakota Fanning'den 19 yıllık itiraf: Tom Cruise her doğum günümde hediye gönderir!
Dakota Fanning'den 19 yıllık itiraf: Tom Cruise her doğum günümde hediye gönderir! ABD'li aktris Dakota Fanning, kendisine her yıl aynı tarihte hediye gönderen dünyaca ünlü yıldızı açıkladı. Kariyerine 2000'li yılların başında adım atan 30 yaşındaki oyuncu, hiçbir doğum gününü atlamayan ünlü ismin Tom Cruise olduğunu söyledi.
15.04.2024 Cadde
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğlu Karan 5 oldu! 'Nice yaşlara adamım'
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğlu Karan 5 oldu! 'Nice yaşlara adamım' Mutlu evliliklikleri yedi yıldır devam eden Fahriye Evcen (37) ile Burak Özçivit'in (39) oğlu Karan, beş yaşına bastı. Ünlü çift, büyük oğulları Karan Özçivit'in yeni yaşına özel düzenlenen doğum gününden pozlar paylaştı. Partiden kareler sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum aldı.
15.04.2024 Cadde
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile eski eşi Ayşegül Yıldız'ın kızları Elif Ada, 9 Nisan'da 11 yaşına bastı. Yıldız, kameralardan uzak tutmaya özen gösterdiği Elif Ada'nın doğum gününü sürpriz parti ve duygusal bir mesajla kutladı. Yaş günü paylaşımına kayıtsız kalmayan ünlü isimlerden biri de Hülya Avşar oldu.
15.04.2024 Magazin
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile eski eşi Ayşegül Yıldız'ın kızları Elif Ada, 9 Nisan'da 11 yaşına bastı. Yıldız, kameralardan uzak tutmaya özen gösterdiği Elif Ada'nın doğum gününü sürpriz parti ve duygusal bir mesajla kutladı. Yaş günü paylaşımına kayıtsız kalmayan ünlü isimlerden biri de Hülya Avşar oldu.
16.04.2024 Cadde
Doğum günü sürprizi
Doğum günü sürprizi Emre Altuğ, geçtiğimiz akşam KKTC’de seyircisiyle buluştu. Konserin sonlarına doğru aynı gün doğum günü olan sanatçıya, sahnede pasta sürprizi yapıldı.
15.04.2024 Cadde
Tarzı olay oldu! 'Rihanna da olsan çorabın kaçıyor işte'
Tarzı olay oldu! 'Rihanna da olsan çorabın kaçıyor işte' ABD'li rapçi ASAP Rocky ile dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, 13 Mayıs 2022'de ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Şubat 2023'te ise ikinci kez hamile olduğunu duyuran Rihanna, 3 Ağustos'ta bir erkek çocuk daha dünyaya getirmişti. Ünlü isim, son olarak Batı Hollywood'da görüntülendi. Şarkıcının leopar desenli tarzına, sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.
15.04.2024 Cadde
Her şey gelen mesajla başladı! 'Oyuncak için değil, sana sarılmaya geldik'
Her şey gelen mesajla başladı! 'Oyuncak için değil, sana sarılmaya geldik' Tüm çocukluğu Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde geçen Ümit Kavak, Türkiye’nin pek çok yerinde dağıttığı oyuncaklarla binlerce çocuğun yüzünü güldüren bir fotoğrafçı. Son olarak Midyat'ta zihinsel engelli Ahmet’e yapılan sürpriz doğum günü videosuyla yürekleri ısıtan Ümit, çocuklarla yaşadığı unutulmaz anları anlattı.
14.04.2024 Yaşam
30 yıllık eşi cezaevinde hayatını kaybetmişti! 'Meğer son kez duymuşum sesini'
30 yıllık eşi cezaevinde hayatını kaybetmişti! 'Meğer son kez duymuşum sesini' Şarkıcı Elif Karlı’nın eşi Ahmet Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla yıkılan Elif Karlı, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Ünlü isim, eşinden bahsederken duygusal anlar yaşadı.
13.04.2024 Cadde
Oyuncu Murat Ünalmış baba oldu! 'Çifte bayram yaşadık'
Oyuncu Murat Ünalmış baba oldu! 'Çifte bayram yaşadık' Ünlü oyuncu Murat Ünalmış, üç yıldır aşk yaşadığı Albena İlieva ile geçtiğimiz sene dünyaevine girmişti. Ünlü çift anne ve baba olma mutluluğu yaşadı. Ünalmış, sosyal medya hesabından oğluyla beraber fotoğraflarını paylaştı.
12.04.2024 Cadde
Eser Yenenler'den Berfu Yenenlere romantik doğum günü kutlaması!
Eser Yenenler'den Berfu Yenenlere romantik doğum günü kutlaması! Beş yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Eser-Berfu Yenenler çifti, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geldi. Eser Yenenler, 11 Nisan'da yeni yaşına giren eşi Berfu Yenenler'in doğum gününü, romantik mesajlarla kutladı. Berfu Yenenler de eşinin aşk dolu sözlerine kayıtsız kalamadı.
12.04.2024 Cadde
Aynı gün 2 yaşındaki oğlunun ölüm haberini alan anne doğum yaptı! Yürek yakan isim kararı
Aynı gün 2 yaşındaki oğlunun ölüm haberini alan anne doğum yaptı! Yürek yakan isim kararı Bursa’nın İnegöl ilçesinde, ailesiyle piknik yaparken kaybolan ve cansız bedeni 7 saat sonra bulunan Suriyeli Muhammed Hamduni'nin (2) ölüm haberini alan 8,5 aylık hamile annesi Abir Arokom (30), aynı gece bir erkek bebek dünyaya getirdi. Arokom, ölen oğlunun adını yeni doğan bebeğine verirken; babası Ahmet Arokom (32) da Muhammed'in tabutunu kucağında taşıyıp, ardından oğlunu toprağa verdi.
12.04.2024 Gündem
Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var!
Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var! Funda Arar, Ramazan Bayramı'nın birinci günü bir otelde sahne aldı. Sefo'nun İskoçya tatilinde etek giymesi ve bazı erkek şarkıcıların oje sürmesi nedeniyle eleştirilmesi hakkında konuşan ünlü isim, çarpıcı bir açıklamada bulundu.
12.04.2024 Cadde
Korkunun özüne dönüş
Korkunun özüne dönüş 1976 tarihli doğaüstü korku klasiği “The Omen”in öncesini anlatan “The First Omen/Omen: İlk Kehanet”, sosyolojik detayları ve eleştirileriyle seriye güçlü bir geçmiş kazandırıyor.
12.04.2024 Kültür Sanat
Aslı Enver'den eşi Berkin Gökbudak'a romantik doğum günü kutlaması!
Aslı Enver'den eşi Berkin Gökbudak'a romantik doğum günü kutlaması! Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan Aslı Enver, eşinin doğum gününü Instagram sayfasından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı.
12.04.2024 Cadde
Bademcik ameliyatı sonrası engelli kaldı! 39 milyon liralık rekor tazminat talebi
Bademcik ameliyatı sonrası engelli kaldı! 39 milyon liralık rekor tazminat talebi Bademcik ameliyatı sonrası kanama nedeniyle hastanın engelli kaldığı iddiasıyla ailesinin, ameliyatı yapan doktor ve ameliyatın gerçekleştirildiği özel hastaneye açtığı davada, mahkemenin görevlendirdiği bilirkişinin avukat masrafları hariç, yasal faizleriyle beraber 39 milyon TL’lik tazminat miktarı belirlemesi, tıp dünyasında tartışmalara neden oldu.
11.04.2024 Gündem
Euphoria'nın başrolü Zendaya kombiniyle şaşırttı! Ayakkabıları dikkat çekti
Euphoria'nın başrolü Zendaya kombiniyle şaşırttı! Ayakkabıları dikkat çekti Euphoria'nın yıldız ismi Zendaya, son zamanlarda bir aşk üçgeninin konu edinildiği 'Challengers' filmiyle adından söz ettiriyor. Fragmanın ardından gündeme gelen Zendaya, filmin basın toplantısındaki tarzı ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü ismin ilginç ayakkabıları herkesi şaşırttı.
9.04.2024 Cadde
Ebru Şahin'den Cedi Osman'a aşk dolu paylaşım! 'Her şeyim'
Ebru Şahin'den Cedi Osman'a aşk dolu paylaşım! 'Her şeyim' Ünlü oyuncu Ebru Şahin, 2022 yılının temmuz ayında dünyaca ünlü basketbolcu Cedi Osman'la nikah masasına oturmuştu. Şahin, eşi Cedi Osman'ın doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Aşk dolu paylaşım kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı.
9.04.2024 Cadde
Şakayla karışık Sadri Alışık
Şakayla karışık Sadri Alışık Yasemin Uludoğan, Yeşilçam’ın efsanevi ismi Sadri Alışık’ın repliklerini bir araya getirerek bestelediği şarkıyla kendi aşk yarasını anlatıyor.
9.04.2024 Kültür Sanat
Gökhan Türkmen kızı Nil Rona'nın doğum gününü kutladı
Gökhan Türkmen kızı Nil Rona'nın doğum gününü kutladı Sinem Aksoy ile 10 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı Gökhan Türkmen, kızı Nil Rona'nın yeni yaşı için sürpriz bir doğum gününü kutlaması organize etti.
8.04.2024 Cadde
Koluna takılan doğum kontrol implantını 'kaybetti': 6 yıl sonra akciğerinden çıktı!
Koluna takılan doğum kontrol implantını 'kaybetti': 6 yıl sonra akciğerinden çıktı! Gittiği sayısız doktor, yıllar önce 'kaybettiği' implantı tespit etmeyi başaramadı. En sonunda çekilen röntgen şoke eden manzarayı gözler önüne serdi.
8.04.2024 Dünya
Paris Hilton bebeğinin yüzünü göstermiyor! Sebebi ortaya çıktı
Paris Hilton bebeğinin yüzünü göstermiyor! Sebebi ortaya çıktı Dünyanın en zengin varislerinden Paris Hilton, ikinci doğumunu yaptığı günden bu yana bebeğini adeta sır gibi saklıyor. Paris Hilton'un kızı London'ın fotoğraflarını paylaşmama sebebini, 42 yaşındaki sosyetik güzelin eşi Carter Reum açıkladı.
8.04.2024 Cadde
Yasemin Şefkatli oğlunun son durumunu paylaştı: Bu ay sonu operasyonu var
Yasemin Şefkatli oğlunun son durumunu paylaştı: Bu ay sonu operasyonu var Geçtiğimiz ocak ayında ikiz bebekleri Sinan Emir ve İbrahim Ayel'i kucağına alan ve ilk kez annelik duygusunu yaşayan Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesabından Ayel'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Ünlü isim, oğlunun operasyon geçireceğini söyledi.
7.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Doğum ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.