Anne oldu
Anne oldu Demet Evgar ve Levent Babataş çifti, Mavi adını verdikleri bebeklerine kavuştu...
19.08.2022 Cadde
DOĞUMUN GiZLi KAHRAMANLARI
DOĞUMUN GiZLi KAHRAMANLARI Pek çok baba adayı doğum anına korku ve endişeyle hazırlanıyor. Oysa ki uzmanlara göre, babalar doğumun en büyük destekçisi ve gizli kahramanı!
12.05.2014 Cadde
'Keşke' katılabilseydim diyenler için 2. kez 'keşkesiz doğum' semineri
'Keşke' katılabilseydim diyenler için 2. kez 'keşkesiz doğum' semineri İstanbul Doğum Akademisi’nin Beşiktaş Belediyesi işbirliğiyle Levent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği “Keşkesiz Doğuma Hazırlık Semineri” yoğun istek üzerine yine ücretsiz olarak 22 Mart Cumartesi günü 2. kez tekrarlanıyor.
19.03.2014 Aile
Doğumda top kullanımı bedeni rahatlatıyor
Doğumda top kullanımı bedeni rahatlatıyor Doğumda kasılmaları esneme, gevşeme ve bazı nefes teknikleriyle rahatlatmak mümkün. Bedenin ve nefesin senkronize bir şekilde doğuma eşlik etmesini sağlayan doğum topundan destek alan anneler ağrısız doğum yaptıklarını söylüyorlar.
6.07.2020 Hamilelik
Kendiliğinden başlayan doğumun iki hediyesi
Kendiliğinden başlayan doğumun iki hediyesi “Kendiliğinden doğal olarak başlayan doğumlarda” bu hormonlar anneye nasıl eşlik edeceklerini çok iyi biliyor ve doğuma yardımcı oluyorlar.
27.01.2014 Bebek
Metropol kadınının yeni tercihi: Müdahalesiz doğum
Metropol kadınının yeni tercihi: Müdahalesiz doğum "Gördük ki eğer doğru bilgilendirilir ve gerekli hazırlığı yaparlarsa metropol kadınlarımız da normal ve müdahalesiz doğum yapabiliyor, tercihlerini bu yönde kullanabiliyorlar."
6.07.2020 Hamilelik
Zorlayarak, zorlanarak doğum olmaz
Zorlayarak, zorlanarak doğum olmaz İstanbul Doğum Akademisi Kadın Doğum Uzmanı, Doğuma Hazırlık Eğitmeni Op. Dr. Hakan Çoker’in artan sezaryen oranlarını değerlendirdi.
28.08.2013 Aile
Ağrısız doğumda yeni yöntem!
Ağrısız doğumda yeni yöntem! İstanbul Doğum Akademisi ağrısız yaşanacak coşkulu doğumlar için açıldı
10.02.2012 Kadın Sağlığı