Doğuş Balbay

Doğuş Balbay

Anadolu Efes SK takımında forma giyen Türk basketbolcudur. 185 cm uzunluğunda ve 82 kg ağırlığındadır. Guard pozisyonunda oynamakta olup savunmacı kimliği ile öne çıkmaktadır. Basketbola Fenerbahçe takımında oynayarak başlamıştır. 2 yıl sonra eğitim için Brewster Academy, Wolfeboro, New Hampshire, U.S'e taşınmıştır. Balbay iki yıldır 19 Yaş Altı Milli Takım'da forma giymektedir ve takımın Avrupa 4.sü olmasında pay sahibidir. Ayrıca Balbay 16 Yaşaltı Milli Takımın kazandığı Avrupa Şampiyonluğunda lider rolündedir. Balbay Brewster'ın 29 galibiyet ve 6 mağlubiyetle elde ettiği NEPSAC A Sınıfı Şampiyona ikinciliğine 13.5 sayı ve 7.5 asist ile destek olmuştur. Bu perfomans sayesinde Texas Longhorns'a transfer olmuştur.01.07.2011 Tarihinde Anadolu Efes SK takımıyla 3 yıllığına anlaşmıştır.

Doğuş Balbay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 786 doğuş balbay haberi bulunmuştur.
Galatasaray'ın gözü Manchester United'ın 4 yıldızında! Bombayı İngilizler duyurdu
Galatasaray'ın gözü Manchester United'ın 4 yıldızında! Bombayı İngilizler duyurdu Ara transfer için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın gündemine yeni isimler gelmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip Manchester United'ın satış listesine koyduğu yıldızlar için devrede.
17.12.2023 Galatasaray
Yıldız futbolcu adım adım Fenerbahçe'ye! Bonservisi ortaya çıktı
Yıldız futbolcu adım adım Fenerbahçe'ye! Bonservisi ortaya çıktı Ara transfer dönemi için çalışmalarını hozlandıran Fenerbahçe, orta saha takviyesi için harekete geçti. Sarı-lacivertli ekibin uzun zamandır istediği yıldız futbolcunun bonservisi de ortaya çıktı.
17.12.2023 Fenerbahçe
Şenol Güneş'e bir teklif daha! Diğer aday Roberto Carlos
Şenol Güneş'e bir teklif daha! Diğer aday Roberto Carlos Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamayan ve takıma veda eden Teknik Direktör Şenol Güneş'e bir teklif daha geldi. Güneş'in alternatifi olarak ise Roberto Carlos olarak belirlendi.
17.12.2023 Beşiktaş
ÖZEL | Doğuş Balbay, Ergin Ataman'a gösterilen tepkiyi açıkladı! 'Euroleague'e bildirdim'
ÖZEL | Doğuş Balbay, Ergin Ataman'a gösterilen tepkiyi açıkladı! 'Euroleague'e bildirdim' Basketbol kariyerine nokta koyan Doğuş Balbay, 12 sezon formasını terlettiği Anadolu Efes’ten ayrılık süreci için, "Erdem Can yönetimin son kararının olumsuz olduğunu söyledi. Ardından Alper Yılmaz telefonda teşekkür etti. Bir plaket töreni yapılacaktı, o da programa uymayınca ertelendi" dedi.
17.12.2023 Basketbol
34 yaşındaki Doğuş Balbay'dan basketbola veda kararı!
34 yaşındaki Doğuş Balbay'dan basketbola veda kararı! Basketbolcu Doğuş Balbay, profesyonel kariyerini noktaladığını açıkladı.
13.12.2023 Basketbol
Ergin Ataman sonrası büyük değişim! Anadolu Efes'te dikkat çeken veda
Ergin Ataman sonrası büyük değişim! Anadolu Efes'te dikkat çeken veda Turkish Airlines Euroleague ve Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes'te Ergin Ataman'ın ardından göreve Erdem Can getirildi. Lacivert-beyazlılarda dikkat çeken isimler takımdan ayrılırken, çok sayıda yıldızla anlaşma sağlandı.
Anadolu Efes'te Vasilije Micic şoku! Yeni takımı açıklandı
Anadolu Efes'te Vasilije Micic şoku! Yeni takımı açıklandı Anadolu Efes'in yıldız basketbolcusu Vasilije Micic, gösterdiği performansla mavi-beyazlı taraftarın sevgilisi haline gelmişti. Sırp oyun kurucu, yeni sezon öncesi takımdan ayrılıyor. Tecrübeli basketbolcunun yeni takımıyla anlaşma sağladığı açıklandı.
1.07.2023 Basketbol
A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası geniş kadrosu açıklandı
A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası geniş kadrosu açıklandı A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın 12-20 Ağustos 2023 tarihleri arasında ülkemizin ev sahipliğinde organize edilecek FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası’nda mücadele edecek geniş kadrosu belli oldu.
23.06.2023 Milli Takım
Anadolu Efes'te bir dönem sona erdi! Doğuş Balbay ile yollar ayrıldı
Anadolu Efes'te bir dönem sona erdi! Doğuş Balbay ile yollar ayrıldı Ergin Ataman dönemi sonrası takımın başına Erdem Can'ı getiren Anadolu Efes'te kaptan Doğuş Balbay ile yollar ayrıldı.
Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka'ya karşı seride durumu 2-0 yaptı
Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka'ya karşı seride durumu 2-0 yaptı Anadolu Efes, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Final serisinin ikinci maçında Pınar Karşıyaka'yı 85-68'lik skorla mağlup etti.
Vasilije Micic alev aldı! Anadolu Efes, Karşıyaka'yı mağlup etti, final serisinde öne geçti
Vasilije Micic alev aldı! Anadolu Efes, Karşıyaka'yı mağlup etti, final serisinde öne geçti Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-off Final serisi ilk maçında Anadolu Efes, evinde Pınar Karşıyaka’yı 82-78’lik skorla mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.
Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı sonrası salon karıştı! Ergin Ataman tribündekilerle tartıştı
Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı sonrası salon karıştı! Ergin Ataman tribündekilerle tartıştı Basketbol Ligi play-off yarı final 4. maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu 87-78 mağlup etti ve finale yükseldi. Anadolu Efes başantrenörü Ergin Ataman ve Fenerbahçe cephesi arasında tartışma yaşandı.
Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko: 87-78
Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko: 87-78 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off Yarı Final serisi dördüncü maçında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. seride 2-1 önde olan Anadolu Efes sahadan 87-78 skorla galip ayrıldı ve adını finale yazdırdı
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko serisinde öne geçti
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko serisinde öne geçti Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı final 3'üncü maçında Anadolu Efes, sahasında ağırladığı Fenerbahçe Beko’yu 97-91 mağlup ederek seride 2-1 öne geçti.
Profesyonel Basketbolcular Derneği kuruldu
Profesyonel Basketbolcular Derneği kuruldu Basketbol Süper Ligi’nde forma giyen sporcuları temsil etmek amacıyla Profesyonel Basketbolcular Derneği kuruldu
7.06.2023 Basketbol
Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i farklı mağlup etti!
Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i farklı mağlup etti! Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Yarı Final serisi ilk maçında Anadolu Efes'i 42 sayı farkla 108-66 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.
3.06.2023 Basketbol
Anadolu Efes seride avantajı kaptı!
Anadolu Efes seride avantajı kaptı! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off turu ilk maçında Anadolu Efes, sahasında Darüşşafaka'yı 104-94 mağlup etti.
Milliyet'in gurur gecesi! Sporun 'Oscar'ları sahiplerini buldu
Milliyet'in gurur gecesi! Sporun 'Oscar'ları sahiplerini buldu Volkswagen Arena’da düzenlenen gecede Dünya Şampiyonu cimnastikçimiz Adem Asil, Yılın Sporcusu kategorisinde birincilik kürsüsüne oturdu. 2022’nin en iyisi olan milli sporcumuz ödülünü Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan aldı.
5.05.2023 Skorer
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri ödüllerini aldı.
3.05.2023 Skorer
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!
11.01.2023 Futbol
Euroleague'de Türk derbisini Fenerbahçe Beko kazandı
Euroleague'de Türk derbisini Fenerbahçe Beko kazandı Euroleague'de Fenerbahçe Beko, deplasmanda Anadolu Efes'i 88-79 mağlup etti.
Frutti Extra Bursaspor, Anadolu Efes'i yıktı
Frutti Extra Bursaspor, Anadolu Efes'i yıktı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 4'üncü haftasında Frutti Extra Bursaspor, sahasında karşılaştığı Anadolu Efes'i 88-86 mağlup etmeyi başardı.
Anadolu Efes, uzatmalarda Monaco'ya 95-92 mağlup oldu
Anadolu Efes, uzatmalarda Monaco'ya 95-92 mağlup oldu Turkish Airlines EuroLeague'in 2'nci haftasında Anadolu Efes, deplasmanda Fransa'nın AS Monaco takımına 95-92 mağlup oldu. Bu sonuçla Anadolu Efes 2'nci maçında ilk mağlubiyetini alırken, AS Monaco ise 2'de 2 yapmış oldu.
Euroleague'de sahne Anadolu Efes'in! Hedef üst üste 3. şampiyonluk
Euroleague'de sahne Anadolu Efes'in! Hedef üst üste 3. şampiyonluk Euroleague'de Fenerbahçe Beko'nun ardından sahne Anadolu Efes'in. Başantrenör Ergin Ataman yönetimindeki son iki yılın şampiyonu Anadolu Efes, yeni sezonda ilk maçına Kızılyıldız karşısında çıkacak. Lacivert-Beyazlı ekibin hedefi üst üste 3. şampiyonluk.
Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Anadolu Efes kazandı
Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Anadolu Efes kazandı Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, Cumhurbaşkanlığı Kupası için karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Beko'yu 71-62 mağlup eden Anadolu Efes, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın sahibi oldu.
29.09.2022 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Doğuş Balbay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.