Dokuz

Dokuz

Son dakika Dokuz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dokuz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dokuz haber sayfamızda...

Dokuz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.093 dokuz haberi bulunmuştur.
Profesör Doğan Yaşar: İzmir'de çöl tozu bulutu var
Profesör Doğan Yaşar: İzmir'de çöl tozu bulutu var Kuzey Afrika üzerinden gelen toz taşınımı nedeniyle İzmir'de de görüş mesafesi düşerken, hava kalitesi olumsuz etkilendi. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, çöl tozunun her yıl mart sonu ve nisan ayında oluştuğunu belirterek, astım ya da bahar alerjisi olanlar için maske önerisinde bulunarak "Pazartesiden itibaren yoğun çöl tozu geldi. Tamamen çöl tozu bulutu var. İzmir'de güneşi göremedik, ancak gördüğünüz ormanlar, yeşilliklerin hepsinin temelinde çöl tozu vardır. Çöl tozları yaşamın olmazsa olmazıdır" dedi.
24.04.2024 Gündem
Sapık üvey baba tutuklandı! Kamera pelüş oyuncakların arasından çıktı
Sapık üvey baba tutuklandı! Kamera pelüş oyuncakların arasından çıktı Kardeşinden aldığı telefonla tüm dünyası adeta yıkıldı. Aile tabletinden çıkan mahrem görüntüleri duyan genç kadın gözyaşlarına boğuldu. Derhal olaya müdahale eden polis, pelüş oyuncaklarının içinden çıkan ve mide bulandıran bir keşif yaptı.
23.04.2024 Dünya
Daha çok değil daha akıllıca çalış!
Daha çok değil daha akıllıca çalış! Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Engin Deniz Eriş, “Sürdürülebilir Girişimcilik” konusunda gerçekleştirdiği sunumda; “Daha çok değil, daha akıllıca çalış” anlayışının yaygınlaşması ile insanların işlerini her zaman ve her yerde yönetebilmeleri nedeniyle daha kişisel bir yaşam tarzına olanak sağlaması açısından girişimciliğin günümüzde daha fazla konuşulmaya başladığını ifade etti.
22.04.2024 Ege
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ŞİİRLERİ 2024: Kısa, uzun, 2, 3, 4 kıtalık 23 Nisan Şiirleri
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ŞİİRLERİ 2024: Kısa, uzun, 2, 3, 4 kıtalık 23 Nisan Şiirleri 23 Nisan şiirleri için en güzel seçenekleri sizler için derledik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın gelmesiyle birlikte okullarda öğrenciler 23 Nisan'ı coşkuyla kutlanıyor. Bu yıl 23 Nisan Cumartesi gününe denk geliyor. İşte okuyabileceğiniz en güzel kısa, uzun, 2,3,4 kıtalık 23 Nisan şiirleri.
21.04.2024 Gündem
Yurt dışı tatili ‘her şey dahilden’ uyguna geliyor
Yurt dışı tatili ‘her şey dahilden’ uyguna geliyor Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, dokuz günlük bayram tatilinde otel fiyatları cep yakınca yerli turistin yurt dışına yöneldiğini belirterek, “Yerli turistin bu ücretlerle yurt içinde seyahat edebilmesi mümkün değil” dedi.
21.04.2024 Ekonomi
Kenan Efe Aytekin'in korkunç ölümü: Oğlumun gözlerini alan inşallah beni bulur
Kenan Efe Aytekin'in korkunç ölümü: Oğlumun gözlerini alan inşallah beni bulur İzmir'in Konak ilçesinde, kavgada birbirine bıçakla saldırıp yaralayan iki arkadaştan Kenan Efe Aytekin’in (17) organlarının, ölmeden önce ailesi tarafından bağışlandığı ortaya çıktı. Her gün oğlunun mezarına giderek ziyaret eden Gülçin Ergier (43), "Çocuğumun boncuk gözleri vardı. Masmaviydi gözleri. Kornealarını bağışladık. Kime gittiyse şifa olsun. İnşallah nakledilen kişi bir gün beni bulur" dedi.
20.04.2024 Haberler
“Konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemeli”
“Konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemeli” Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemesi uyarısını yaparak, “İnsanların yaşadığı ülkede tatil yapma şartları kolaylaşsın” dedi.
20.04.2024 Ekonomi
Her sabah mezara gidiyor! 'Oğlumun gözlerini alan inşallah beni bulur'
Her sabah mezara gidiyor! 'Oğlumun gözlerini alan inşallah beni bulur' İzmir'in Konak ilçesinde, kavgada birbirine bıçakla saldırıp yaralayan iki arkadaştan Kenan Efe Aytekin’in (17) organlarının, ölmeden önce ailesi tarafından bağışlandığı ortaya çıktı.
20.04.2024 Gündem
Kenan Efe Aytekin'in korkunç ölümü: Oğlumun gözlerini alan inşallah beni bulur
Kenan Efe Aytekin'in korkunç ölümü: Oğlumun gözlerini alan inşallah beni bulur İzmir'in Konak ilçesinde, kavgada birbirine bıçakla saldırıp yaralayan iki arkadaştan Kenan Efe Aytekin’in (17) organlarının, ölmeden önce ailesi tarafından bağışlandığı ortaya çıktı. Her gün oğlunun mezarına giderek ziyaret eden Gülçin Ergier (43), "Çocuğumun boncuk gözleri vardı. Masmaviydi gözleri. Kornealarını bağışladık. Kime gittiyse şifa olsun. İnşallah nakledilen kişi bir gün beni bulur" dedi.
20.04.2024 Gündem
İzzet Yıldızhan'dan 23 yıllık eşiyle ilk fotoğraf!
İzzet Yıldızhan'dan 23 yıllık eşiyle ilk fotoğraf! Türkücü İzzet Yıldızhan'ın 23 yıldır evli olduğu eşi ilk kez görüntülendi. Eşiyle kamera karşısına geçmeyen ve sosyal medyada fotoğrafını yayınlamayan sanatçının, konservatuvar mezunu Ajda Yıldızhan ile katıldıkları davette fotoğrafı ortaya çıktı.
20.04.2024 Cadde
Ankara’dan iyiliğe ve barışa çağrı
Ankara’dan iyiliğe ve barışa çağrı “Barış için Küçük Bir Şey Yap: Hibrit İyi Niyet Performans Bienali”, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde başladı.
20.04.2024 Kültür Sanat
İzmir'de 17 yaşındaki genç, arkadaşının bıçak darbesiyle öldürüldü
İzmir'de 17 yaşındaki genç, arkadaşının bıçak darbesiyle öldürüldü İzmir'in Konak ilçesinde kavga ettiği arkadaşının bıçak darbesiyle kalbinden yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veren 17 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
Google, İsrail'le yapılan projeyi protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı
Google, İsrail'le yapılan projeyi protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı Bu gelişme, İsrail hükümetine teknoloji sağlanmasına karşı çıkan protestocu çalışanlar ile şirket yöneticileri arasındaki gerilimi tırmandırdı.
18.04.2024 Dünya
Müze gezmek Türkiye’de ucuz
Müze gezmek Türkiye’de ucuz Uzun bir bayram tatilini geride bıraktık. Dokuz günlük bu tatilde Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müze ve örenyerlerini toplamda 1 milyon 784 bin 233 kişi ziyaret etti.
18.04.2024 Kültür Sanat
Bağcı AYM Başkanvekili seçildi
Bağcı AYM Başkanvekili seçildi Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) yeni başkanvekili Basri Bağcı oldu.
17.04.2024 Gündem
Ebru Şallı minik oğlu Pars'ı andı: Ben hep ama hep seninleyim
Ebru Şallı minik oğlu Pars'ı andı: Ben hep ama hep seninleyim Ebru Şallı'nın 2013 yılında boşandığı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars Tan, dört yıl önce hayatını kaybetmişti. Şallı, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla minik oğlunu andı.
17.04.2024 Cadde
Görüntü yönetmeni hayatını kaybetmişti... Rust filmi setindeki kazaya ilişkin ilk hüküm verildi
Görüntü yönetmeni hayatını kaybetmişti... Rust filmi setindeki kazaya ilişkin ilk hüküm verildi ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024 Dünya
Bakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı ile görüştü! İşte masadaki konular
Bakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı ile görüştü! İşte masadaki konular Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass'ı kabul etti.
15.04.2024 Gündem
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu?
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu? İran'ın İsrail'e düzenlediği İHA ve füze saldırısının ardından 'Ankara ilk başta sessiz kaldı' yorumlarına ilişkin diplomatik kaynaklardan açıklama geldi. CNN TÜRK Ankara Temcsilcisi Dicle Canova diplomatik kaynaklardan edindiği bilgileri paylaştı.
15.04.2024 Dünya
Yerel seçim sonrası Kabine ilk kez toplanıyor! İşte masadaki kritik başlıklar
Yerel seçim sonrası Kabine ilk kez toplanıyor! İşte masadaki kritik başlıklar Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Pazartesi günü toplanacak. Kabine'de 4 başlık büyük önem taşıyor. İşte detaylar...
15.04.2024 Gündem
Ev sahibinden Arda Turan'a şok suçlama: 230 bin euro zarar! 'Kumandayı havuza atardı'
Ev sahibinden Arda Turan'a şok suçlama: 230 bin euro zarar! 'Kumandayı havuza atardı' Arda Turan'ın Barcelona'da oynarken oturduğu evin sahibi, İspanyol basınana çarpıcı açıklamalarda bulundu.
15.04.2024 Futbol
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı  Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
İran'da Kheibar, İsrail'de Arrow! Füze saldırısının ardından gözler bu sistemlerde
İran'da Kheibar, İsrail'de Arrow! Füze saldırısının ardından gözler bu sistemlerde İsrail ordusu İran'ın geçtiğimiz gece düzenlediği 300'den fazla İHA ve balistik füze saldırılarında Necef çölündeki Nevatim Askeri Üssü'nün hafif derecede zarar gördüğünü ancak buradaki sistemlerin çalışır durumda olduğunu bildirdi. Peki İsrail'in hava savunma sisteminde neler var? İran'ın füzeleri etkili olabilir mi? İşte haberin ayrıntıları...
15.04.2024 Dünya
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması Savunma Sanayi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "BAYKAR‘ın, bugüne dek anılan finansal teşvik, hibe ve destek programlarından hiçbirisine başvurusu bulunmamış olup, herhangi bir teşvik, hibe ve destek unsurundan da faydalanmamıştır." denildi.
15.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dokuz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.