Dolby Atmos Nedir, Ne İşe Yarar? Dolby Atmos Nasıl Bir Ses Sunar?
Dolby Atmos Nedir, Ne İşe Yarar? Dolby Atmos Nasıl Bir Ses Sunar? Teknolojinin günden güne gelişmesi ile sanal dünyada edinilen deneyimler daha gerçekçi bir hale bürünmüştür. Üretilen oyunlar, çekilen filmler ya da dinlenilen müzikler sadece görmek ya da duymakla kalmayıp o deneyimi hissetmek fırsatını vermektedir. Dolby atmos da bunlardan birisi olup teknolojinin en son trendleri kullanılarak geliştirilen ses yazılımıdır. Dolby atmos nedir, ne işe yarar ve nasıl bir ses sunar sizin için derledik.
1.03.2021 Teknoloji
LG LED sinema ekranı ve Dolby Atmos'a sahip ilk sinema salonu açıldı
LG LED sinema ekranı ve Dolby Atmos'a sahip ilk sinema salonu açıldı Dünyanın ilk Dolby sinema sunucusu çözümü ve Dolby Atmos ses özellikli LG LED Sinema teknolojisiyle donatılmış sinema salonu Tayvan'da açıldı. Tayvan'ın önde gelen sinema zinciri Showtime Sinemaları işbirliği ile açılan salon, piyasada projektörü tamamen LED teknolojisiyle değiştiren ilk sinema salonu olma unvanına sahip.
16.06.2020 Teknoloji
Dolby Atmos desteği Netflix'e geliyor
Dolby Atmos desteği Netflix'e geliyor Dolby Atmos desteği, geçtiğimiz günlerde Cannes Film Festivali'nde duyurusu yapılan ve eleştirmenlerden olumlu not alan Boon Jong Ho'nun yönettiği Okja ile tüm dünyada Netflix ile hayat buluyor.
29.06.2017 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri