Dominic Thiem

Dominic Thiem

Son dakika Dominic Thiem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dominic Thiem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dominic Thiem haber sayfamızda...

Dominic Thiem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 206 dominic thiem haberi bulunmuştur.
Alp Ustaoğlu yazdı: Kortlarda sorun, gelir adaletsizliği!
Alp Ustaoğlu yazdı: Kortlarda sorun, gelir adaletsizliği! Tenis yapısı gereği ekonomi ile bağlantılı bir spor. Bir tenisçinin transfer, yıllık ücret, sözleşme gibi şansları bulunmuyor. Sıralamada yukarılarda olduğunuz zaman ekonomik olarak rahatlama şansınız var. Eğer bunu başaramazsanız gelecek yıllar önünüzde belirsizlik olarak duruyor.
12.11.2023 Tenis
Alp Ustaoğlu yazdı: Wimbledon tenisin incisi
Alp Ustaoğlu yazdı: Wimbledon tenisin incisi Sadece tenisin değil, sporun en prestijli organizasyonundan biri olan Wimbledon ana tablo maçları ile yarın başlıyor. Erkeklerde tabii ki Novak Djokovic en önemli favori olarak gösterilirken, kadınlarda ise form durumu ve kura avantajını arkasına alan Iga Swiatek öne çıkıyor.
2.07.2023 Tenis
Son dakika haberi: Emma Raducanu trendin sürmesini sağladı
Son dakika haberi: Emma Raducanu trendin sürmesini sağladı Emma Raducanu’nun Amerika Açık’ta mutlu sona ulaşması, kadınlar tenisindeki trendin sürmesini sağladı. Birbiri ardına yeni yıldızların doğuşuna sahne olan kortlarda, son dört yıl içinde ilk grand slamini kazanan raket sayısı 11’e yükseldi.
15.09.2021 Tenis
ABD Açık'ta gözler Djokovic'in üstünde olacak
ABD Açık'ta gözler Djokovic'in üstünde olacak Novak Djokovic, 2021 ABD Açık'a, "En fazla grand slam turnuvası kazanan erkek tenisçi" rekorunu kırmak ve aynı yıl içinde dört büyük turnuvada da şampiyonluğa ulaşan 3. erkek tenisçi olmak için çıkacak.
29.08.2021 Tenis
Koronavirüse yakalanan Kenin, ABD Açık'ta oynayamayacak
Koronavirüse yakalanan Kenin, ABD Açık'ta oynayamayacak Kadınlar dünya sıralamasının 5. basamağındaki ABD'li tenisçi Sofia Kenin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test sonucu pozitif çıktığı için sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık'a katılamayacak.
26.08.2021 Tenis
Serena Williams ABD Açık'tan çekildi
Serena Williams ABD Açık'tan çekildi Kadınlar dünya sıralamasının 22. basamağındaki ABD'li tenisçi Serena Williams, sakatlığından dolayı sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık'a katılmayacağını açıkladı.
25.08.2021 Tenis
Son dakika haberi: Dominic Thiem sezonu kapattı
Son dakika haberi: Dominic Thiem sezonu kapattı Avusturyalı tenisçi Dominic Thiem sezonu kapattı.
18.08.2021 Tenis
Novak Djokovic "altın-slam"i hedefliyor
Novak Djokovic "altın-slam"i hedefliyor Bu sezon düzenlenen üç grand slam tenis turnuvasından zaferle ayrılan tek erkeklerde dünya 1 numarası Novak Djokovic, 2020 Tokyo Olimpiyatları ve ABD Açık'ta kupaya ulaşarak "altın-slam" yaşamak istediğini söyledi.
19.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Rumen tenisçi Halep, Tokyo 2020'den çekildi
Rumen tenisçi Halep, Tokyo 2020'den çekildi Kadınlar dünya sıralamasının 3. basamağındaki Rumen tenisçi Simona Halep, sakatlığı nedeniyle 2020 Tokyo Olimpiyatları'na katılamayacak.
29.06.2021 Tenis
Serena Williams, Tokyo Olimpiyatları'nda yok
Serena Williams, Tokyo Olimpiyatları'nda yok Ünlü tenisçi Serena Williams, 2020 Tokyo Olimpiyatları'na katılmayacak.
27.06.2021 Tenis
Tenisseverlerin iki yıllık Wimbledon hasreti bitiyor
Tenisseverlerin iki yıllık Wimbledon hasreti bitiyor Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 2020'de iptal edilen Wimbledon Tenis Turnuvası'nın 134'üncüsü yarın başlayacak.
27.06.2021 Tenis
Son dakika - Dominic Thiem sakatlığı nedeniyle Wimbledon'a katılamayacak
Son dakika - Dominic Thiem sakatlığı nedeniyle Wimbledon'a katılamayacak Tek erkeklerde dünya 5 numarası Avusturyalı tenisçi Dominic Thiem, sakatlığı nedeniyle sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'dan çekildiğini duyurdu.
24.06.2021 Tenis
Son dakika - Teniste yeni dönemin büyük üçlüsü! Zverev, Tsitsipas ve Medvedev
Son dakika - Teniste yeni dönemin büyük üçlüsü! Zverev, Tsitsipas ve Medvedev Zverev, Tsitsipas ve Medvedev gelecek yıllarda kortun yıldızları Nadal-Djokovic-Federer’in yerini alabileceğini gösterdi
6.06.2021 Tenis
Son dakika - Dominic Thiem, Fransa Açık'a ilk turda veda etti
Son dakika - Dominic Thiem, Fransa Açık'a ilk turda veda etti Teniste sezonun ikinci grand slam turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek erkeklerin 4 numaralı seribaşı Dominic Thiem, ilk turda elendi.
30.05.2021 Tenis
Nadal, Roland Garros'ya bu sefer grand slam rekoru için çıkıyor
Nadal, Roland Garros'ya bu sefer grand slam rekoru için çıkıyor Rafael Nadal, yarın başlayacak Fransa Açık (Roland Garros) Turnuvası'na, 20 şampiyonlukla Roger Federer ile paylaştığı "en fazla grand slam turnuvası kazanan erkek tenisçi" rekorunu kırmak için çıkacak.
29.05.2021 Tenis
Nadal, Madrid Açık'a çeyrek finalde veda etti
Nadal, Madrid Açık'a çeyrek finalde veda etti Erkekler dünya 2 numarası Rafael Nadal, Madrid Açık Tenis Turnuvası çeyrek finalinde Alexander Zverev'e 2-0 yenilerek elendi.
7.05.2021 Tenis
Rus tenisçi Andrey Rublev tarihe geçti
Rus tenisçi Andrey Rublev tarihe geçti Tek erkeklerde Rus tenisçi Andrey Rublev, katıldığı Katar Açık turnuvasında tek maça çıkmadan yarı finale kaldı.
11.03.2021 Tenis
Laureus Dünya Spor Ödülleri'nin adayları belli oldu
Laureus Dünya Spor Ödülleri'nin adayları belli oldu 22. Laureus Dünya Spor Ödülleri'nin adayları açıklandı.
24.02.2021 Diğer
"Büyük 3'lü"nün kortlardaki hakimiyeti bitmiyor
"Büyük 3'lü"nün kortlardaki hakimiyeti bitmiyor Elde ettikleri başarılarla erkekler tenisinin yaşayan efsaneleri haline gelen Roger Federer, Rafael Nadal ve Novak Djokovic, 20 yıla yakın süredir rakiplerine şans tanımıyor.
24.02.2021 Tenis
Osaka ve Williams, Avustralya Açık'ta çeyrek finale çıktı
Osaka ve Williams, Avustralya Açık'ta çeyrek finale çıktı Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek kadınlarda Naomi Osaka ve Serena Williams çeyrek finale yükseldi, erkeklerde Dominic Thiem elendi.
14.02.2021 Tenis
Djokovic ve Thiem Avustralya Açık'ta 4. turda
Djokovic ve Thiem Avustralya Açık'ta 4. turda Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı Novak Djokovic ile 3 numaralı seribaşı Dominic Thiem, 4. tura yükseldi.
12.02.2021 Tenis
Nadal, Avustralya Açık'ta adını 3. tura yazdırdı
Nadal, Avustralya Açık'ta adını 3. tura yazdırdı Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta erkeklerin 2 numaralı seribaşı Rafael Nadal 3. tura yükseldi.
11.02.2021 Tenis
Andreescu ve Kvitova'dan Avustralya Açık'a erken veda
Andreescu ve Kvitova'dan Avustralya Açık'a erken veda Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta kadınların 8 numaralı seribaşı Bianca Andreescu ve 9 numaralı seribaşı Petra Kvitova, 2. turda elendi.
10.02.2021 Tenis
Monfils ve Kerber'den erken veda
Monfils ve Kerber'den erken veda Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta erkeklerin 10 numaralı seribaşı Gael Monfils ve kadınların 23 numaralı seribaşı Angelique Kerber ilk turda elendi.
8.02.2021 Tenis
Yılın ilk grand slam turnuvası için gözler Avustralya'da
Yılın ilk grand slam turnuvası için gözler Avustralya'da İlk kez 1905 yılında düzenlenen, sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ın ana tablo maçları, yarın TSİ 03.00'te Melbourne kentinde başlayacak.
7.02.2021 Tenis

Benzer Haber Etiketleri

Dominic Thiem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.