Kolları sıvadı! Trump'ın izleri siliniyor...
Kolları sıvadı! Trump'ın izleri siliniyor... ABD’nin Seçilmiş Başkanı Joe Biden’ın Beyaz Saray personel şefi olarak atayacağını açıkladığı Ron Klain, Biden’ın 20 Ocak’ta göreve gelmesi ile uygulayacağı emirleri açıkladı. Joe Biden’ın göreve başlamasının ardından, ABD Başkanı Donald Trump tarafından uygulanan birçok emirde değişiklik yapması bekleniyor.
17.01.2021 Dünya
ABD'de neler oluyor? Demokrasinin beşiği sallanıyor mu?
ABD'de neler oluyor? Demokrasinin beşiği sallanıyor mu? 2020 Başkanlık seçimlerini Joe Biden'ın kazanması ile gayet demokratik olan seçimi kaybettiğine asla inanmayan Donald Trump cephesinde hareketlilik hiç bitmiyor. Özellikle geçtiğimiz günlerde seçimin adaletsizliği ile ilgili ses kayıtları ifşa olan Donald Trump'ın adı bu sefer nasıl anılıyor? ABD'de neler oluyor? Donald Trump'ın Twitter paylaşımı neyi ifade ediyor?
7.01.2021 Dünya
ABD'de Cumhuriyetçi Senatör Tillis Kovid-19'a yakalandı
ABD'de Cumhuriyetçi Senatör Tillis Kovid-19'a yakalandı ABD'de Cumhuriyetçi Senatör Thom Tillis, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığını açıkladı.
3.10.2020 Dünya
ABD başkanlık seçimini Trump kazandı!
ABD başkanlık seçimini Trump kazandı! Cumhuriyetçi Parti'nin 2016 ABD başkanlık seçimleri adayı olan Donald Trump internette en çok aranan isimler arasına girdi. Sabah saatlerinde sona eren seçimlerin galibi Donald Trump oldu.
9.11.2016 Gündem