Dönem

Dönem

Son dakika dönem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dönem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dönem haber sayfamızda...

Dönem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 97.603 dönem haberi bulunmuştur.
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
Barcelona'da Xavi'nin Arda Güler pişmanlığı! El Clasico'da Ancelotti'ye bizzat söyledi
Barcelona'da Xavi'nin Arda Güler pişmanlığı! El Clasico'da Ancelotti'ye bizzat söyledi Geçtiğimiz günlerde Real Madrid, El Clasico'da Barcelona'yı 3-2 mağlup ettiği maçta Ancelotti ile Xavi bir süre sohbet etmiş ve konuşulanlar merak konusu olmuştu. Görüşmenin detayları ortaya çıkarken Xavi'nin Arda Güler pişmanlığı dikkatleri çekti.
23.04.2024 İspanya La Liga
Ünlü oyuncu seçmelerde 10 kişiyle öpüşmek zorunda kalmış! 'O dönemde normal kabul ediliyordu'
Ünlü oyuncu seçmelerde 10 kişiyle öpüşmek zorunda kalmış! 'O dönemde normal kabul ediliyordu' 'Kara Şövalye Yükseliyor', 'Aşk Sarhoşu' ve 'Acemi Prenses' gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Anne Hathaway, kariyerinin başlarında yaşadığı bir olayı anlatmasıyla gündeme geldi. Yaklaşık 20 yıl önce rol arkadaşının seçilebilmesi için bir günde birçok aktörle öpüşmek zorunda kaldığını itiraf eden ünlü isim, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 Cadde
Sapık iş arkadaşı çıktı! Sahte hesapla 'taciz'
Sapık iş arkadaşı çıktı! Sahte hesapla 'taciz' Ankara'da O.S.U. (26) hakkında, aynı iş yerinde bir dönem çalıştığı Y.I. (35) adlı kadına sosyal medya platformunda açtığı sahte hesap üzerinden mesaj göndererek tacizde bulunduğu suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
23.04.2024 Gündem
Yaz tatiline kaç gün kaldı, okullar ne zaman kapanıyor? Karneler hangi tarihte verilecek? 2023-2024 okulların kapanış tarihi
Yaz tatiline kaç gün kaldı, okullar ne zaman kapanıyor? Karneler hangi tarihte verilecek? 2023-2024 okulların kapanış tarihi Okulların kapanış tarihi, Milli Eğitim Bakanlığı takvimi üzerinden araştırılıyor. Öğrenciler ikinci ara tatiline nisan ayında çıktı ve ardından ikinci dönem eğitimlerine kaldıkları yerden devam ettileri. Tatil takvimine göre yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar hangi tarihte kapanacak?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Havalar ısındı, yılın ilk kene vakası görüldü!
Havalar ısındı, yılın ilk kene vakası görüldü! Havaların ısınmasıyla birlikte kene vakaları görülmeye başladı. Yılın ilk Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastası Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
23.04.2024 Gündem
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Dünya
POMEM 2024: POMEM sınav başvuru ücreti nasıl, nereye yatırılır? 31. dönem POMEM sınavı ne zaman?
POMEM 2024: POMEM sınav başvuru ücreti nasıl, nereye yatırılır? 31. dönem POMEM sınavı ne zaman? Polis Meslek Eğitim Merkezleri sınavı için başvurular alındı. Lisans mezunu (6.000) erkek ve (1.500) kadın olmak üzere toplam (7.500) öğrenci alımına ilişkin sınav başvuru ücretleri yatırılıyor. Polis Akademisi tarafından 31. dönem POMEM sınavı ne zaman yapılacak?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Antalyaspor'da Sergen Yalçın şoku! Kararını verdi
Antalyaspor'da Sergen Yalçın şoku! Kararını verdi Süper Lig takımı Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın yeni sezon için kararını verdi.
23.04.2024 Antalyaspor
Gonca Vuslateri doğum için gün sayıyor! 'Artık sona geldik'
Gonca Vuslateri doğum için gün sayıyor! 'Artık sona geldik' Ekim ayında hamile olduğunu duyuran Gonca Vuslateri önceki akşam eşi Levent Yaşar ile Cihangir de bir mekanda akşam yemeği yedi. Anne olmak için gün sayan başarılı oyuncu, çıkışta muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara yanıt verdi. Ünlü isim, doğuma az kaldığını da belirtti.
23.04.2024 Cadde
‘Beştepe’ye de giderim’
‘Beştepe’ye de giderim’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir TV yayınında, partisinin yeni dönem muhalefet politikasını anlattı. Erken seçim tartışmalarıyla ilgili konuşan Özel, “Seçmenden oyu alıp, ertesi gün ‘erken seçim’ dersen, o demez mi ‘Hani bu yerel seçimdi, hani sarı kart gösteriyorduk?’ O millet patronun kendisi, hepimizin efendisi. Erken seçim isterse, o gün ben de ‘erken seçim’ derim” dedi.
23.04.2024 Gündem
Reformlar ve 104 yıl öncesi
Reformlar ve 104 yıl öncesi Eğer reformların tarihi yazılsaydı, Meclis’in kurulduğu 1920 ve Atatürk’ün aramızdan ayrıldığı 1938 arasındaki dönem çok özel bir yer kaplardı.
23.04.2024 Ekonomi
Özgür Özel'den 23 Nisan mesajı
Özgür Özel'den 23 Nisan mesajı CHP Genel Başkanı Özgür Özel 23 Nisan ve TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayımladı.
22.04.2024 Gündem
Yenilmez armada Bayer Leverkusen'de tarih yazan Türk: Devin Özek
Yenilmez armada Bayer Leverkusen'de tarih yazan Türk: Devin Özek Bundesliga'da 128 yıl sonra şampiyonluk ipini göğüsleyip bir ilki gerçekleştiren Bayer Leverkusen'de Xabi Alonso ve Türk asıllı yardımcısı Devin Özek tarihe adını altın harflerle yazdırdı.
22.04.2024 Almanya Bundesliga
Denizlispor'da büyük kriz! Futbolcular, başkana ulaşamıyor
Denizlispor'da büyük kriz! Futbolcular, başkana ulaşamıyor TFF 3. Lig'e düşen Denizlispor'da büyük kriz yaşanıyor. Futbolculardan Gökhan Süzen, verilen sözlerin tutulmadığını ve çeklerin karşılıksız çıktığını ifade etti. Gökhan Süzen kulüp yöneticilerine ve başkana ulaşamadıklarını ifade etti.
22.04.2024 3.Lig
Çanakkale'deki 10 yıllık cinayet çözüldü! Çok sayıda gözaltı var
Çanakkale'deki 10 yıllık cinayet çözüldü! Çok sayıda gözaltı var Lapseki'de 10 yıl önce bulunan cesedin, halıcı Zeynel Coşar'a (54) ait olduğu ve öldürüldüğü belirlendi. Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem
Kilosu yüzünden daha önce elenmişti! Polis olma hayali için 25 kilo verdi
Kilosu yüzünden daha önce elenmişti! Polis olma hayali için 25 kilo verdi Polis Akademisi Başkanlığının 30’uncu dönem, Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) alımlarında fazla kiloları sebebiyle elenen Mustafa Kurtulan (25), geçen günlerde ilan edilen 2024 yılı 31’inci dönem POMEM alımlarına başvuru yaparak, polis olma hayalini gerçekleştirmek için 99,7 kilodan 74 kiloya düştü.
22.04.2024 Gündem
MEB Açık Öğretim Lisesi (AÖL) kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖL 3. Dönem kayıt yenileme ücreti ne kadar? 2024 / 3. Dönem AÖL kayıt yenileme için son tarih...
MEB Açık Öğretim Lisesi (AÖL) kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖL 3. Dönem kayıt yenileme ücreti ne kadar? 2024 / 3. Dönem AÖL kayıt yenileme için son tarih... Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem kayıt yenileme işlemi başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyurulan AÖL kayıt yenileme nasıl yapılır, ücreti ne kadar? Açık lise kayıt yenileme tarihleri ne zaman son? İşte AÖL 3. Dönem kayıt yenileme adımları...
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin CHP Genel Başkanı Özel, il ve ilçe başkanlarına, birinci ve ikinci derecede yakınları için belediyeler-den iş ya da benzeri bir talepte bulunmamalarını söyledi. Özel, her düzeyde partiye katılmak iste-yenler olduğunu ancak bunu zamana yayacaklarını ifade etti.
22.04.2024 Gündem
Alpaslan Öztürk, Galatasaray maçından sonra sitem etti! 'Çocuklarım okula gidiyor'
Alpaslan Öztürk, Galatasaray maçından sonra sitem etti! 'Çocuklarım okula gidiyor' Pendiksporlu futbolcu Alpaslan Öztürk, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Pendikspor
Nemanja Bjelica sürprizi! Yeni takımı ve görevi resmen açıklandı
Nemanja Bjelica sürprizi! Yeni takımı ve görevi resmen açıklandı Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bahçeşehir Koleji, 2024-2025 sezonu için sportif direktörlük görevine bir dönem Fenerbahçe forması giyen Nemanja Bjelica'nın getirildiğini açıkladı.
21.04.2024 Basketbol
Hevesle alınıp terk edildiler! Cins köpekler sahiplenmeyi bekliyor
Hevesle alınıp terk edildiler! Cins köpekler sahiplenmeyi bekliyor Hevesle alınıp sokağa bırakılan cins köpekler, Her Eve Pati Derneği (HEPAD) tarafından koruma altına alınarak yuvalandırılıyor.
21.04.2024 Gündem
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek!
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek! Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bugün Antalya’da başlayacak. Organizasyon büyük bir rekabete sahne olmasının yanında ülkemizin güzelliklerini de göstererek Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sunuyor.
21.04.2024 Diğer
Pişmanlık beyannamesi nasıl verilir?
Pişmanlık beyannamesi nasıl verilir? Geçen yıl konut ve iş yerinden kira geliri elde edenler için vergi beyannamesi verme süresi 5 Nisan’da sona erdi.
21.04.2024 Ekonomi
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli Özay Şendir - Fransız Doğu Bilimci Joseph De Guines’in 1756-1758 yılları arasında 3 cilt olarak yayımladığı “Büyük Türk Tarihi” kitabında Türklerin atası olarak Nuh Peygamberin oğlu Yafes’in adını zikreder ve Yafes’in oğullarından birinin adının Türk olduğunu yazar...
20.04.2024 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Dönem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.