Donma

Donma

Son dakika donma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan donma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan donma haber sayfamızda...

Donma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 823 donma haberi bulunmuştur.
Zengin olmak için bacaklarını dondurdu! Dizinden itibaren kestiler, parayı alamadı
Zengin olmak için bacaklarını dondurdu! Dizinden itibaren kestiler, parayı alamadı 1.3 milyon dolarlık sigorta parasını almak için bacaklarından olan gencin hikayesi dünyada ses getirdi. Parayı alamayan ve donan bacaklarını kestiren Tayvanlı Liao sadece 7 bin dolar ödeme alabildi.
21.03.2024 Dünya
Bingöl'de çığ: Acı haber geldi
Bingöl'de çığ: Acı haber geldi Bingöl’ün Genç ilçesine bağlı bir köyde çığ düştü. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, çığ altında bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
28.02.2024 Haberler
Bingöl'de çığ: Acı haber geldi
Bingöl'de çığ: Acı haber geldi Bingöl’ün Genç ilçesine bağlı bir köyde çığ düştü. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, çığ altında bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
28.02.2024 Gündem
Çin’de otoyolda buzlanma: 100’den fazla araç birbirine girdi
Çin’de otoyolda buzlanma: 100’den fazla araç birbirine girdi Çin’in Suzhou kentindeki otoyolda buzlanma nedeniyle 100’den fazla araç birbirine girdi, 9 kişi yaralandı. Bir aracın trafik polisine çarptığı anlar, başka bir aracın kamerasına yansıdı.
24.02.2024 Haberler
Görüntüler Çin’den: Otoyolda buzlanma, araçlar birbirine girdi
Görüntüler Çin’den: Otoyolda buzlanma, araçlar birbirine girdi Buzlanma sebebiyle 100’den fazla araç Çin'de birbirine girdi, dokuz kişi yaralandı. Bir aracın trafik polisine çarptığı anlar ise, başka bir aracın kamerasına yansıdı.
23.02.2024 Dünya
Araba camı buz tuttuysa sakın sıcak su dökmeyin! Zarar vermeden buz eritmenin yöntemleri
Araba camı buz tuttuysa sakın sıcak su dökmeyin! Zarar vermeden buz eritmenin yöntemleri Araba camının buz tutması sürücüler için kışın sıkça karşılaşılan bir sorundur. Bu durumda sıcak su dökmek cazip görünebilir ancak camda çatlaklar oluşturabilir veya iç mekanın soğumasına neden olabilir. Bu nedenle, araba camının buzunu zarar vermeden eritmenin çeşitli yöntemleri vardır.
21.02.2024 Püf Noktası
Pakistan seçimleri neden önemli?
Pakistan seçimleri neden önemli? Pakistan'da siyasi karışıklık, ekonomik kriz ve artan güvenlik endişeleri eşliğinde 8 Şubat'ta genel seçimler yapılıyor.
8.02.2024 Dünya
Karla kaplı yolda aracı sollamak isterken kar küreme aracına çarptı
Karla kaplı yolda aracı sollamak isterken kar küreme aracına çarptı Büyük bir bölümü kar fırtınasının etkisinde olan ABD’nin New York kentinde karlı yolda hızla öndeki aracı sollamak isteyen araç ters şeride girince kar küreme aracıyla kafa kafaya çarpışarak ikiye bölündü.
20.01.2024 Haberler
ABD’yi kar fırtınası vurdu! 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti
ABD’yi kar fırtınası vurdu! 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti ABD’de etkili olan kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle 12 Ocak'tan bu yana 9 eyalette en az 40 kişi yaşamını yitirdi.
18.01.2024 Dünya
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti ABD’de etkili olan kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle 12 Ocak'tan bu yana 9 eyalette en az 40 kişi yaşamını yitirdi.
18.01.2024 Haberler
320 milyon dolarlık enkaz! İlk fotoğraf hızla yayıldı, 'bir şeyler yanlış gitti'
320 milyon dolarlık enkaz! İlk fotoğraf hızla yayıldı, 'bir şeyler yanlış gitti' Ellsworth'a doğru inişe geçtiğinde yere çakıldı, ilk fotoğraf 'dedikodu' ağı olarak hizmet veren bir Facebook sayfasında ortaya çıktı.
6.01.2024 Dünya
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Netflix Film Önerileri 2024: En İyi, Sürükleyici, Komedi, Aksiyon, Korku, Gerilim Netflix Film Önerileri
Netflix Film Önerileri 2024: En İyi, Sürükleyici, Komedi, Aksiyon, Korku, Gerilim Netflix Film Önerileri Dizi film denince akla gelen Netflix pek çok kaliteli yapımları ile dünya genelinde en çok izlenen video akış platformları arasında yer alıyor. Televizyon kanallarını geride bırakarak milyonlarca abone sayısına ulaşan Netflix’in en beğenilen yerli-yabancı film ve dizileri içerikleri gittikçe çoğalıyor. Ödüllü filmleri ile dünya genelinde ses getiren Netflix IMDb listelerinde de yukarı tırmanıyor. Aksiyondan maceraya, romantikten komediye, korku ve gerilim türünden bilim-kurguya kadar yüzlerce türde içerik bulunuyor. En güzel komedi, aksiyon, macera, korku, gerilim, romantik Netflix film tavsiyeleri için “En İyi Netflix Film Önerileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Arkadaşını öldürdü! 'Elini beline götürmesi nedeniyle ayağına doğru ateş ettim'
Arkadaşını öldürdü! 'Elini beline götürmesi nedeniyle ayağına doğru ateş ettim' Adana’da arkadaşı Sefa Can Donma’yı (25) kafede vurarak öldüren tutuklu Volkan Deran (32) ve Bora T.’nin yargılandığı duruşma ertelendi. Deran, mahkemede yaptığı savunmada Donma ile küfürleştikleri daha sonrasında barıştıklarını ancak olay günü karşılaştıklarında elini beline götürmesi nedeniyle ayağına doğru ateş açtığını söyledi.
3.01.2024 Gündem
Dünya 7.6'lık depremi konuşuyor! Japonya'nın kaderini değiştiren tarih
Dünya 7.6'lık depremi konuşuyor! Japonya'nın kaderini değiştiren tarih Japonya'daki 7.6'lık depremde can kaybı 48'e çıktı, tsunami uyarısı 13 yıl önceki travmayı tetikledi. Her şeye rağmen Japonya'nın bu kadar büyük bir depremle nasıl başa çıktığı, halihazırda bir numaralı gündem.
2.01.2024 Dünya
Japonya'daki 7.6'lık depremden saniyeler önce gelen uyarı ve yaşanan panik kameraya böyle yansıdı
Japonya'daki 7.6'lık depremden saniyeler önce gelen uyarı ve yaşanan panik kameraya böyle yansıdı Japonya'daki 7.6'lık depremde can kaybı 30'a çıktı, tsunami uyarısı 13 yıl önceki travmayı tetikledi. Her şeye rağmen Japonya'nın bu kadar büyük bir depremle nasıl başa çıktığı, halihazırda bir numaralı gündem.
2.01.2024 Haberler
Dünya 7.6'lık depremi konuşuyor! Japonya'nın kaderini değiştiren tarih
Dünya 7.6'lık depremi konuşuyor! Japonya'nın kaderini değiştiren tarih Japonya'daki 7.6'lık depremde can kaybı 30'a çıktı, tsunami uyarısı 13 yıl önceki travmayı tetikledi. Her şeye rağmen Japonya'nın bu kadar büyük bir depremle nasıl başa çıktığı, halihazırda bir numaralı gündem.
2.01.2024 Haberler
Pekin buz kesti
Pekin buz kesti Çin’in başkenti Pekin’de 72 yıl sonra soğuk hava rekoru kırıldı.
26.12.2023 Dünya
Hava sıcaklığı eksi 17 dereceye düştü! Kars’ta baraj gölü dondu
Hava sıcaklığı eksi 17 dereceye düştü! Kars’ta baraj gölü dondu Doğu Anadolu Bölgesi’nde soğuk hava etkili olmaya devam ediyor . Hava sıcaklığının geceleri eksi 17 dereceye kadar düşmesiyle birlikte donan Kars Baraj Gölü havadan görüntülendi.
22.12.2023 Gündem
Çıldır Gölü'nde donma başladı!
Çıldır Gölü'nde donma başladı! Kars ve Ardahan arasında 1959 metre rakımda bulunan Çıldır Gölü’nde, son günlerde etkili olan soğuk hava nedeniyle donma başladı. Bir bölümü buzla kaplanan gölün ilk ziyaretçileri İstanbul'dan gelen turistler oldu.
8.12.2023 Gündem
Araç sahiplerine uyarı: 300 TL'den kaçarken, 80 bin TL masraf çıkabilir
Araç sahiplerine uyarı: 300 TL'den kaçarken, 80 bin TL masraf çıkabilir Soğuk havaların etkisiyle araçların motor kısmındaki donmaların önlenmesi için 300 liralık antifrizi almaktan kaçınan sürücülere sanayi ustalarından, “80 bin liralık fatura ile karşılaşabilirsiniz” diye uyarı geldi.
27.11.2023 Ekonomi
Uçak pencerelerindeki minik deliklerin sırrı! Hayat kurtarıyor
Uçak pencerelerindeki minik deliklerin sırrı! Hayat kurtarıyor Uçağa binerken veya uçakta seyahat ederken pencerelerin üzerindeki küçük deliği görmüş olabilirsiniz. Pek çok kişi görüp anlam veremiyor. Bu deliğe nefes deliği denir. Ancak bu deliğin gerçekte ne işe yaradığını hiç düşündünüz mü? Aslında hayati öneme sahip…
4.11.2023 Yaşam
Hakiki zeytinyağını anlamanın tek yolu: Küçük bir ekmek parçasını bandığınızda...
Hakiki zeytinyağını anlamanın tek yolu: Küçük bir ekmek parçasını bandığınızda... Hakiki zeytinyağını ayırt etmek, özellikle pazarda veya markette alışveriş yaparken, zeytinyağı kalitesini anlamanın temel bir parçasıdır. Zeytinyağının gerçek olduğunu ve en iyi kalitede olduğunu nasıl anlayabilirsiniz? İşte size püf noktaları…
13.10.2023 Püf Noktası
Bulunduğunda bir deri bir kemikti! Eksi 30 derecede 2 ay nasıl hayatta kaldı?
Bulunduğunda bir deri bir kemikti! Eksi 30 derecede 2 ay nasıl hayatta kaldı? Karla kaplı bir arabada eksi 30 derecenin altında tam 2 ay zaman geçirdi. Bulunduğunda neredeyse bir deri bir kemikti ancak hayattaydı. Anlattıklarıyla herkesi şoke eden genç adamı kurtaran şey bakın ne çıktı.
7.10.2023 Yaşam
Harita bomboş, üzerinde neredeyse hiç uçak yok! Tibet'in az bilinen 3 ilginç sırrı
Harita bomboş, üzerinde neredeyse hiç uçak yok! Tibet'in az bilinen 3 ilginç sırrı Hava trafiği her geçen gün daha da büyüyor, hava yolları şirketleri ile uçak üreticileri de uçuş maliyetlerini düşürmek adına yeni rotalar, yeni teknolojiler üzerine çalışıyor. Ancak tüm bunlar yaşanırken dünya üzerindeki bir noktada neredeyse hiç uçak uçmuyor. İşte uçak takip sitesi Flightradar24'e bakıldığında haritada bomboş görülen Tibet semalarının ardındaki 3 ilginç sır.
10.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Donma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.