Son dakika haberleri: Sınırda mültecilere yönelik şiddet anları kamerada... Dünya basınında ilk kez Milliyet’te!
Son dakika haberleri: Sınırda mültecilere yönelik şiddet anları kamerada... Dünya basınında ilk kez Milliyet’te! Türkiye’nin göçmenlerin Avrupa’ya gidişini engelleme kararını durdurmasının ardından Pazarkule Sınır Kapısı’na yönelen binlerce göçmen Yunanistan sınıra akın etti. Bazı göçmen grupları sınırdaki dikenli tellerin arasından açtıkları deliklerden Yunanistan’a geçti. Yunan sınır devriyeleri tel örgülerden geçmeye çalışan göçmenleri kadın, çocuk demeden feci şekilde dövdü, silah çekti. İşte saniye saniye o korkunç görüntüler...
29.02.2020 Gündem
İstanbul'da sokak ortasında dehşet!
İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Çekmeköy'de kimliği henüz belirlenemeyen iki şahıs, bir erkek şahsı sokak ortasında önce dövdüler, ardından boğazından bıçaklayarak öldürdüler. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, polis olayla ilgili çalışma başlattı. Olay, Çekmeköy Ayazma Mahallesi 107. sokakta 19.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, kimliği henüz belirlenemeyen iki şahıs, sokak ortasında tartıştıkları bir erkek şahsı darp ettiler. Ardından saldırganlar, darp ettikleri şahsı boğazından bıçakladılar. İki saldırgan olay yerinden hızla kaçarken, çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Boğazından bıçaklanan şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. Öte yandan, saldırganların yabancı uyruklu olabileceği iddia edildi.
11.09.2019 Haberler
İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Önce dövdüler sonra...
İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Önce dövdüler sonra... Çekmeköy'de kimliği henüz belirlenemeyen iki şahıs, bir erkek şahsı sokak ortasında önce dövdüler, ardından boğazından bıçaklayarak öldürdüler. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.
30.05.2019 Gündem
İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Önce dövdüler sonra...
İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Önce dövdüler sonra... Çekmeköy'de kimliği henüz belirlenemeyen iki şahıs, bir erkek şahsı sokak ortasında önce dövdüler, ardından boğazından bıçaklayarak öldürdüler. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.
30.05.2019 Gündem
Antalya'da çocuk tacizcisini linç etmek istediler
Antalya'da çocuk tacizcisini linç etmek istediler Antalya'nın Konyaaltı sahilinde 3 genç, çocuklara cinsel tacizi protesto ederken, 20 metre uzaklıkta, denizde taciz olayı meydana geldi. 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği öne sürülen Rahim K.'yi (39), sahildeki kalabalığın elinden özel güvenlik güçlükle kurtardı. Gözaltına alınan Rahim K., emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.Olay, dün akşam saatlerinde, Konyaaltı sahilinde meydana geldi. Rahim K., iddiaya göre, denizde yüzen C.E.Ö.'nün yanına giderek, sözlü tacizde bulundu. Rahim K., "Çok güzelsin, çok tatlısın. Gel gidelim. Antalya'yı gezdiniz mi? Gel beraber çıkalım, sana Antalya'yı gezdireyim" diyerek, kız çocuğunu taciz etti. Almanya'dan tatile gelen C.E.Ö., durumu ailesine anlattı. Aile fertlerinin "Tacizci var" diye bağırmasının ardından Rahim K., kaçmaya başladı. Bu sırada sahilde bulunanlar, Rahim K.'yi yakalayıp, linç etmeye kalkıştı. Özel güvenlik görevlileri tarafından öfkeli kalabalığın elinden zor alınan Rahim K., polis ekiplerine teslim edildi. Fatih Polis Merkezi'ne götürülen Rahim K.'den aile, şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Rahim K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. TACİZİ PROTESTO EDERKEN, TACİZ OLAYINI DUYDULAR Olayın meydana geldiği yerin yaklaşık 20 metre ilerisinde çocuklara cinsel tacizi protesto için bir araya gelen 3 genç, denizde 12 yaşındaki kız çocuğuna tacizi öğrenince şaşkınlık yaşadı. 'Çocuk susar sen susma Leyla-Eylül', 'Çocuk bedenime dokunma Leyla-Eylül' yazılı dövizler taşıyan Değer ve Eylül Çalbay ile Evren Topal, çevredekilere siyah kurdele dağıttı. 'Sessiz Eylem' adını verdikleri protesto ile toplumsal farkındalık yaratmak istediklerini belirten Eylül Çalbay, "Benim de 3 kızım var. Yeter artık, diyorum. Az önce sahilde de taciz yaşanmış. Önlemler alınmadığı sürece bu bitmeyecektir. Çocuklar uyurken sessiz olunur, ölürken değil" dedi.
11.09.2019 Yaşam
Arkadaşlarının ofisini basan kızlar terör estirdi
Arkadaşlarının ofisini basan kızlar terör estirdi Batman’da 20’li yaşlardaki 3 kız, arkalarından konuştuklarını ileri sürdükleri kız arkadaşlarının iş yerini basarak, terör estirdi. Kız arkadaşlarını döven, tehdit ve küfredip, kıyafetlerini çıkarmaya çalışıp, özür diletmeye çalışan kızlar, cep telefonlarıyla çektikleri görüntüleri de sosyal medya hesaplarından paylaştı. Çirkin görüntüler izleyenlerin tüylerini ürpertti. İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) telefonla ulaştığı mağdur edilen kız, korkudan suç duyurusunda bile bulunamadığını ileri sürdü. Saldırgan kız ise yaptıklarından pişman olmadığını bir daha olsa bir daha yapacağını söyledi. Olay, 14 Mayıs’ta, Batman-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan bir plazada meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, plazadaki bir ofiste çalışan arkadaşları İ.D.’nin (18) arkalarından konuştuklarını ileri süren 20’li yaşlardaki R.Y., E. ve adı öğrenilemeyen 3 kız öğle saatlerinde ofise geldi. İ.D. ile bir süre konuşan kızlar, daha sonra küfür ve tehdit edip, dövmeye başladı. Ofiste adeta terör estiren kızlar bunlarla da yetinmedi. İ.D.’yi ofisin banyosuna götüren kızlar, burada kıyafetlerini çıkarmaya çalıştı. Ardından da tekrar masasına getirerek, bıçakla tehdit edip ve yüzünü çizip, kıyafetlerini çıkararak, kamera karşısında özür dilemesini istedi. Bu anları anbean cep telefonu kamerasıyla kaydeden kızlar, görüntüleri de sözde "ibret" olması için sosyal medya hesaplarından paylaştı. Çirkin görüntüler, izleyenlerin tüylerini ürpertti.
11.09.2019 Yaşam
Polis dayağı kamerada
Polis dayağı kamerada İzmir Dikili ilçesinde iki şahsın polis memurları tarafından tekme ve yumruklarla dövüldüğü anlar hastanenin güvenlik kameralarına yansıdı. Kameralardaki tarihe göre, olay 30 Aralık 2017 tarihinde meydana geldi. Olayda, kimliği belirlenemeyen iki şahıs yaklaşık 10 dakika arayla hastanede polis ekipleri tarafından darp edildi. Hastane içerisinde ise bir şahsın yine darp edilme anı kameralara yansıdı. Görüntülerde; şüpheli iki şahıs aynı polis aracıyla hastaneye getiriliyor. Aracın arka kapısı açılır açılmaz polis memurlarından biri aracın içerisindeki şahısları yumruklamaya başlıyor. Dışarı çıkarılan şahıslardan biri hastane acil servis ine götürülürken, diğeri de polis şiddetine maruz kalıyor. Tekme ve yumruklarla dövülen şahıs, yere düştükten sonra da dövülmeye devam ediyor. Buradan ayrılan iki polis memuru, daha sonra acil servise geçerek içerideki diğer şahsı yumrukluyor. Kamera kayıtlarına göre, dışarıda kalan şüpheli yine aynı polis memurları tarafından darp edilmeye devam ediyor. Bir süre sonra da hastaneye götürülüyor. "İzlerken tüylerim ürperdi" Görüntülerin kendisine bir müvekkili tarafından ulaştığını belirten Avukat Kubilay Büber, darp edilen şahısların kim olduğunu tespit edemediklerini ancak olayın İzmir’in Dikili ilçesinde meydana geldiğini kaydetti. Konu hakkında açıklama yapan Avukat Kubilay Büber, "İsminin verilmesini istemeyen bir müvekkilimden bana üç ayrı görüntü ulaştı. Olay Dikili ilçesinde gerçekleşiyor. Kamera kayıtlarını izlediğimiz zaman birkaç polis memurunun iki ayrı vatandaşa kötü muamelede bulunduğunu gözlüyoruz. Vatandaşların kim olduğunu bilmiyoruz. Bu yaşanmaması gereken bir olay. Görüntüleri izlediğimde tüylerim ürperdi. Şahıslar gözaltına alınan şahıslar mı bilmiyorum. Görebildiğim tek şey polislerin iki vatandaşa gösterdiği kötü muamele. Bize intikal eden bilgiye göre, şahısların olaydan korktuğu ve bu sebeple olayı yargı makamlarına intikal ettirmediği." dedi.
11.09.2019 Yaşam
Kız kardeşlerini kaçıran şahsı baltayla komaya soktular
Kız kardeşlerini kaçıran şahsı baltayla komaya soktular Şanlıurfa’dan evli olan kız kardeşlerini kaçıran şahsı, Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki evinin kapısını kırdıkları balta ve demir sopalarla döverek ağır yaralayan 3 kardeş ile onlarla yardımcı olan 1 kişi Kocaeli’de gözaltına alındı. Şanlıurfa’da evli kız kardeşlerini kaçıran şahsı, Darıca’daki evinde balta ve demir sopalarla darp ederek ağır yaralayan 3’ü kardeş 4 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı. Olay 15 Şubat 2017 tarihinde Şanlıurfa’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre evli ve çocuk sahibi olan S.Ç.(26) adlı kadın, M.A.Ç.(32) tarafından kaçırıldı. Olayın ardından S.C.’nin ailesi polise giderek suç duyurusunda bulundu. Olayın ardından 1 yıl sonra ailesine mesaj atan S.C. Darıca’da bir evde olduğunu ve geri dönmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Şanlıurfa’dan yola çıkan S.C.’nin ağabeyleri H.Ç.(29), A.Ç.(33), M.Ç.(31) ve arkadaşları S.Ç.(31) Darıca’daki adrese gitti. 4 Mart Pazartesi günü meydana gelen olayda evin kapısını balta ve demir sopalarla kırarak içeri giren 4 şahıs, içerde kız kardeşlerini kaçıran M.A.Ç.’yi demir sopa ve balta ile darp ettiler. Olay sonrasında ağır yaralanan M.A.Ç. Darıca Farabi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayı gerçekleştiren şahıslar ise kaçırılan S.C.’yi de yanlarına alarak Şanlıurfa’ya dönem üzere yola çıktılar. Ağır yaralanan M.A.Ç.’nin yakınlarının şikayeti üzerine Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Şahısların takibe alan ekipler, Bolu’da düzenledikleri operasyonla darp olayına karışan H.Ç.(29), A.Ç.(33), M.Ç.(31) ve arkadaşları S.Ç.(31)’yi gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan şahıslar Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Olay sonrası ağır yaralanan M.A.Ç.’nin durumunun ağır olduğu 2 gündür Darıca Farabi Devlet Hastanesinde yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Silah ve sopalarla bastıkları işyerinin sahibini öldüresiye dövdüler
Silah ve sopalarla bastıkları işyerinin sahibini öldüresiye dövdüler DİYARBAKIR'ın Bismil ilçesinde büfe işleten evli ve 1 çocuk babası 37 yaşandaki E.Y., ellerinde sopalar ve tabanca olan 11 kişinin saldırısına uğradı. Büfenin camlarını kıran ve her tarafı dağıtan 6 kişinin 1 dakika süren sopalı saldırısı sonucu parmakları kırılan ve kafasında çatlaklar oluşan E.Y. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, bazıları yüzü maskeli olan saldırganlar geldikleri araçlarla kaçarak izlerini kaybettirdi. Büfe içerisinde gerçekleştirilen saldırı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt edildi. Bismil ilçesi Batman yolunda büfe işleten 1 çocuk babası 37 yaşındaki E.Y, önceki akşam tek başına işyerinde otururken, bazılarının yüzü maskeli 6 kişinin sopalı saldırısına uğradı. Saldırganlar camları sopalarla kırarak içeri girdikleri büfede bulunan E.Y.'yi aralarına alarak sapolarla feci şekilde dövdü. Yere düşen E.Y.'ye vurmaya devam eden saldırganlardan bazıları bu arada befeyi sopalarla tahrip etti. Yaklaşık 1 dakika boyunca içeri giren 6 kişinin sopalı, yumruklu ve tekmeli salydırısından kendini korumaya çalışan E.Y., küçük bir yere sığınarak saldırıdan kurtulmaya çalışırken, büfe içerisinde yaşanan saldırı anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt edildi. YARDIMA GELEN KOMŞUSUNU DA DÖVDÜLER Büfenin dışında bulunan güvenlik kamerası tarafından kayıt edilen görüntüerde ise, büfenin önüne 3 araç ile gelen saldırganların 11 kişi olduğu, 6 kişi sopalarla büfe içerisine girerken dışarıda bekleyen iki saldırganın ellerinde tabanca olduğu ve saldırı sırasında E.Y.'nin yardımına gitmeye çalışan komşusunun da saldırganlar tarafından engellenerek dövüldüğü görüldü. Saldıradan sonra saldırganların geldikleri 3 araca binerek bölgeden uzaklaştıkları görülürken, saldırıda parmakları kırılan ve kafasında çatlaklar oluşan E.Y.'nin ise, hastanedeki tedavisinden sonra taburcu edildiği öğrenildi. Saldırıdan sonra güvenlik güçleri tarafından kimliği tespit edilen 11 kişinin yakalanması için çalışma başlatılırken, saldırının alacak ver
11.09.2019 Yaşam
Eniştelerini vurup yaralı haldeyken dövdüler
Eniştelerini vurup yaralı haldeyken dövdüler D-100 Karayolu Avcılar Mevkiinde takip ettikleri enişlerinin yolunu kesen 3 kişi silahlı saldırı gerçekleştirdi. Olay saat 09.00 sıralarında meydana geldi. D-100 Karayolu Avcılar mevkii Ankara istikametinde ilerleyen eniştelerinin aracının önünü kesen 3 kişi silahlı saldırı gerçekleştirdi. Saldırganlar kaçarken D-100'ün ortasında yaşananlar çevredekiler tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Yaralı kişi, yakındaki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırganların eniştelerini ablalarından boşanmak istemesi üzerine vurduğu öne sürüldü. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
11.09.2019 Yaşam
Pizzacıyı soyup, çalışanları hastanelik ettiler
Pizzacıyı soyup, çalışanları hastanelik ettiler Ataşehir'de bir pizzacıya gelen silahlı beş kişi, kasadaki paraları alıp kayıplara karıştı. Şüpheliler soygun sırasında üç çalışanı da dövüp hastanelik etti. Olay, Örnektepe Mahallesi'nde saat 01.45 sıralarında meydana geldi. Otomobille pizzacının önüne gelen beş kişi bir süre burada keşif yaptı. İş yerinde müşterinin kalmadığını gören maskeli silahlı şüpheliler içeri girdi. Üç kişiyi darp eden hırsızlık şüphelileri, silah zoruyla kasayı açtırdı. Buradaki paraları alan beş kişi pizzacının iç tarafındaki çelik kasaya yöneldi. Onu da silah zoruyla açtıran şüpheliler paraları alarak geldikleri otomobille kaçtı. 3 KİŞİYİ DARP ETTİLER Olayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, darp sonucu yaralanan Ümit Onur ve Emrullah Ece'yi ilk müdahalenin yaptıktan sonra Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı. Diğer yaralı Nurullah Ceylan'ın çevredekiler tarafından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. POLİS ŞÜPHELİLERİN PEŞİNDE Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü Ekipleri pizzacı dükkanında yaklaşık iki saat delil araştırması yaptı. Çalışanların ifadesinden ve çevredeki güvenlik kameralarından eşkalleri belirlenen beş şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Arkadaşlarını öldüresiye dövüp, sosyal medyada paylaştılar
Arkadaşlarını öldüresiye dövüp, sosyal medyada paylaştılar Adapazarı'nda, Irak vatandaşı 3 kişi tartıştıkları arkadaşlarını öldüresiye dövüp, bu anları cep telefonuyla kaydederek sosyal medyada paylaştı. Adapazarı'nda Irak vatandaşı 3 kişi, kendi yurttaşları H.A. ile aralarındaki bir husumetten dolayı telefonda tartıştı. İddiaya göre tartışmanın büyümesi üzerine 3 kişi, H.A'yı gece saatlerinde evinden zorla çıkarıp araca bindirdi. Kent merkezinde nerede olduğu bilinmeyen bir inşaat alanına götürdükleri H.A'yı öldüresiye döven 3 kişi bu anları cep telefonuyla kaydetti. Arkadaşlarının başına vurup, kulağını ve vücudunun çeşitli yerlerini bıçakla yaralayan ve üzerlerine idrarlarını yapan saldırganlar, çektikleri görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Görüntülerde saldırganların H.A'yı sopayla, yumruklayarak dövdüğü ve üzerine idrarlarını yaptığı görüldü. Görüntüleri Iraklı kişilerin oluşturduğu sosyal medya sayfasında paylaşan şahıslar, H.A'nın şikayeti üzerine Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince evlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.
11.09.2019 Yaşam
Yaşlı adamı darp edip para ve eşyalarını çaldılar
Yaşlı adamı darp edip para ve eşyalarını çaldılar Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde yaşlı adamı darp ederek, parasını evdeki eşyalarını gasp eden 3 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Olay, 17 Eylül’de Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 68 yaşındaki Süleyman Sarıca’yı arayarak, evine gelmek istediğini belirten Hamide Ö., yanındaki iki erkekle Sarıca’nın evinin önüne gitti. Güngör K., ile Celal Ş., ismindeki kişiler, Sarıca’yı gece saatlerinde evinin önünde darp etti. Darp nedeniyle Sarıca’nın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar meydana geldi. Gaspçılar, yaşlı adamı darp ettikten sonra, evinin anahtarını aldı. Daha sonra adamın 2 bin 800 TL’sini, televizyonun ve buzdolabını çalarak, kayıplara karıştı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri geldi, evde inceleme yapılırken, Sarıca, hastaneye kaldırılarak, ameliyata alındı. Yaşlı adam, kendini gasp edenlerden şikayetçi oldu. Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, kadını Salı günü yakalayarak, mahkemeye sevk etti. Mahkemeye çıkarılan Hamide Ö., tutuklandı. Gaspçı kadının ifadeleri doğrultusunda çalışmayı derinleştiren polis ekipleri, iki adamı dün yakaladı. Yakalanan Güngör K., ile Celal Ş., bugün adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan iki gaspçı da tutuklanarak ceza evine gönderildi.
11.09.2019 Yaşam
Hırsızı tekme tokat bayıltana kadar dövdüler!
Hırsızı tekme tokat bayıltana kadar dövdüler! Hırsızı tekme tokat bayıltana kadar dövdüler!
11.09.2019 İlginç Videolar
Yol ortasında tekme tokat dövülen sürücü kamerada
Yol ortasında tekme tokat dövülen sürücü kamerada Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda LPG alan sürücü ve arkadaşı, otomobiline sürten bir başka sürücü ile arkadaşını tekme tokam darp etti. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay Değirmendere mevkiinde bulunan bir benzinlikte meydana geldi. Edinilen bilgiye göre benzin istasyonun içinde LPG alan aracın sahibi ve arkadaşları sohbet halindeyken istasyona gelen başka bir araç otomobile sürttü. Kısa sürede kavgaya dönüşen olay iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde yakıt alan otomobildeki şahıslar, otomobillerine iki defa sürten sürücü ile tartışmaya başlıyor. Tartışmanın büyümesi üzerine şahıslar kavgaya tutuşuyor. Spor otomobil içerisinden çıkan iki şahıs tarafından feci şekilde dövülen diğer otomobil sürücüsü ile arkadaşı aldıkları darbelerle yerde kalıyor. Şahıslar darp ettikleri şahsın otomobilin farlarını tekme ile kırıyor. Daha sonra otomobile binen şahıslardan biri tekrar inerek darp ettikleri şahsın otomobilinin el frenini indirerek trafiğin aktığı yola doğru itiyor. Yeniden aracına binen şahıs akaryakıt istasyonundan uzaklaşıyor. Olay sonrası darp edilen otomobil sürücüsü ve kavgayı ayırmaya çalışan şahıs ise polise giderek şikayetçi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olay hakkında inceleme başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Acımasızca dövdüler!
Acımasızca dövdüler! Zimbabwe’de polisin uyguladığı şiddet bu kadarına da pes dedirtti. Yakaladıkları bir şüpheliyi aralarına alan polisler, insanlık dışı bir uygulamaya imza atıyor. Kelepçeli şahsı öldüresiye döven güvenlik güçleri, ellerindeki kırbaçlarla dayağı dakikalarca sürdürüyor. Yerdeki adamın yalvarmalarına aldırmayan polisler daha sonra şahsı gözaltına alıyor.
11.09.2019 Haberler
Sinirlendirdiği zebradan dayak yedi!
Sinirlendirdiği zebradan dayak yedi! Kar pistinde sataştığı zebranın arkadaşları da olaya dahil olunca, unutamayacağı bir dayak yedi.
11.09.2019 Nevidyo
Kuzenlerin şakasında kan aktı!
Kuzenlerin şakasında kan aktı! Konya’da şehir dışında yaşayan kuzenlerine, amcalarının komşuları tarafından vurulduğu şakasını yapan akrabaları, eve gelen kuzenlerin olayın gerçek olmadığını öğrenmesi üzerine sinirlenerek amcalarını darp etti. Dayak yemeyi hazmedemeyen amca, 2 yeğenini tabancayla vurarak birini ağır şekilde yaraladı.
11.09.2019 Haberler
Kız arkadaşıyla birlikte dövdüler!
Kız arkadaşıyla birlikte dövdüler! Akıl almaz olayda, kız arkadaşı ile yürüyen genç adamı yeraltı geçidinde sıkıştıran grup, talihsiz çifti acımasızca dövdü. Polis olaya müdahale edene dek genç adamın yüzü kanlar içerisinde kalırken, saldırganların genç kadını da dövdüğü anlar güvenlik kamerasına yakalandı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Genç kadını öldüresiye dövdüler!
Genç kadını öldüresiye dövdüler! ABD’nin New York kentinde bir parkta bir grup genç kız bankta tek başına oturan bir kadını öldüresiye dövdü. Yerden yere vurulan kadına hiç kimse yardım etmedi.
11.09.2019 Haberler
Askerleri öldüresiye dövdüler
Askerleri öldüresiye dövdüler Mısır'da Mursi yandaşları ile güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmalarda en az 30 kişi hayatını kaybetti. Dün Mursi yandaşlarının düzenlediği darbe karşıtı eylemde, göstericiler, aralarına aldıkları iki askeri ölesiye dövdü. Cep telefonu tarafından kaydedilen görüntülerde, göstericilere silah doğrultan bir asker göstericilerin saldırısına uğruyor. Diğer asker de saldırıdan nasibini alıyor.
11.09.2019 Haberler
'Metres' deyip çırılçıplak soydular!
'Metres' deyip çırılçıplak soydular! 'Çin'in Lanzhou bölgesinde sokak ortasında yaşanan bir olay, ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti.
11.09.2019 Haberler
Ölümden kurtulup şoföre saldırdılar
Ölümden kurtulup şoföre saldırdılar Gürcistan’da bir şoförün kaldırımda yürüyen yayaların üzerine aracını sürerken direğe çarpması ve olay sonrası yayalarla tekme tokat kavga etmesi güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
11.09.2019 Haberler
Tayland polisinden hayat kadınlarına dayak
Tayland polisinden hayat kadınlarına dayak Tayland polisinin ülkeye kaçak yollardan girerek paralı seks işçiliği yaptığı iddia edilen Myanmarlı kadınları tekme tokat döverken gösteren görüntüler hem ülkeyi hem de insan hakları kuruluşlarını ayağa kaldırdı.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri