Dr. Anthony Fauci

Dr. Anthony Fauci

Son dakika Dr. Anthony Fauci haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dr. Anthony Fauci gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dr. Anthony Fauci haber sayfamızda...

Dr. Anthony Fauci

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 144 dr. anthony fauci haberi bulunmuştur.
Koronavirüs dönemine damga vurmuştu! Fauci istifa ediyor
Koronavirüs dönemine damga vurmuştu! Fauci istifa ediyor ABD Başkanı Joe Biden’ın Baş Tıbbi Danışmanı ve ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü (NIAID) Direktörü Dr. Anthony Fauci, aralık ayında görevlerinden istifa edeceğini açıkladı.
22.08.2022 Dünya
Biden’ın Baş Tıbbi Danışmanı Fauci koronavirüse yakalandı
Biden’ın Baş Tıbbi Danışmanı Fauci koronavirüse yakalandı ABD Başkanı Joe Biden’ın Baş Tıbbi Danışmanı ve ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü (NIAID) Direktörü Dr. Anthony Fauci’nin Covid-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi.
15.06.2022 Dünya
Gündemdeki son gelişmeler nelerdi? | Haftayı Kaçırma Bülteni (17-23 Ocak 2022)
Gündemdeki son gelişmeler nelerdi? | Haftayı Kaçırma Bülteni (17-23 Ocak 2022) 17-23 Ocak 2022 haftasında neler yaşandı? Gündemdeki son gelişmeleri kaçırdıysanız Milliyet.com.tr editörlerinin derlediği Haftayı Kaçırma bültenine bir göz atın...
21.01.2022 Gündem
Avrupa'da  bir günde 1 milyon vaka
Avrupa'da bir günde 1 milyon vaka Omicron varyantı etkisiyle Avrupa kıtasında vaka sayıları rekor seviyeye ulaştı. 24 saatte 1 milyon vakanın tespit edildiği kıtada, Fransa yarım milyon yeni vakayla rekor kırdı. DSÖ Direktörü Ghebreyesus, ‘Salgında sona yaklaştığımızı asla söyleyemeyiz’ dedi
20.01.2022 Dünya
Omicron vakaları artarken Biden ve Harris'in onay oranları düşüyor
Omicron vakaları artarken Biden ve Harris'in onay oranları düşüyor Gallup'un yaptığı ve Amerikalıların federal liderler hakkındaki düşüncelerini gösteren yeni bir ankete göre, hem ABD Başkanı Joe Biden'ın hem de Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in onaylanmama oranı kayda değer ölçüde yüksek. Federal liderler arasında Yüksek Mahkeme Başkanı John Roberts en yüksek, Senato Azınlık Lideri McConnell ise en düşük onay oranına sahip.
28.12.2021 Dünya
DSÖ'den çağrı! Etkinlikleri iptal edin
DSÖ'den çağrı! Etkinlikleri iptal edin Dünya Sağlık Örgütü (WHO), Omicron nedeniyle dünya çapında vaka sayıları artarken, insanlara Noel ve yılbaşı tatillerini ve kutlamalarını iptal etme çağrısı yaptı.
21.12.2021 Dünya
DSÖ'den flaş Omicron varyantı açıklaması! Aşılar...
DSÖ'den flaş Omicron varyantı açıklaması! Aşılar... Dünya Sağlık Örgütü yetkilisi, bugüne kadar Kovid-19'a karşı uygulanan aşılarını Omicron varyantına karşı da etkili olmaması için bir sebep olmadığını söyledi.
8.12.2021 Dünya
Omicron’a karşı 3’üncü doz uyarısı
Omicron’a karşı 3’üncü doz uyarısı Koronavirüsün Omicron varyantı dünyada hızla yayılmaya devam ediyor. Türkiye'deki uzmanlar, Delta'ya göre en az 6.5 kat daha hızlı yayılan Omicron'a karşı 3'üncü dozun önemine işaret ederek '2 doz Sinovac olanlar vakit kaybetmeden 3'üncü dozunu olmalı' uyarısı yaptı.
7.12.2021 Gündem
Omicron ABD'de yayılmaya devam ediyor
Omicron ABD'de yayılmaya devam ediyor Koronavirüsün Omicron varyantı ABD'nin üçte birinde görülürken, Delta varyantı ise ülke çapında artmaya devam eden salgında en çok görülen varyant konumunda.
6.12.2021 Dünya
Son dakika: Korkulan oldu! Omicron ABD'ye sıçradı
Son dakika: Korkulan oldu! Omicron ABD'ye sıçradı ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci, ilk Omicron mutasyonunun tespit edildiğini duyurdu. Fauci, California ve San Francisco Kamu Sağlığı Birimi ve ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezinin California'da 1 kişide korona virüsün yeni mutasyonu Omicron'u tespit ettiğini açıkladı. Öte yandan  Birleşik Arap Emirliklerinde (BAE) 1 kişide korona virüsün yeni mutasyon türü Omicron'a rastlandığı açıklandı.
1.12.2021 Dünya
Çocuk vakalarda patlama! ABD'li uzmanlar çağrı yaptı
Çocuk vakalarda patlama! ABD'li uzmanlar çağrı yaptı Amerikan Pediatri Akademisi tarafından Pazartesi günü yayınlanan yeni rakamlara göre, çocuklarda Kovid-19 vakaları iki hafta öncesine göre yüzde 32 arttı. Uzmanlardan acil uyarı geldi.
26.11.2021 Dünya
Noel’in tadı bu yıl da yok
Noel’in tadı bu yıl da yok Avrupa’da Noel tatili öncesi vaka artışıyla korona yasakları geri döndü. Bazı ülkelerde tedbirlerin bir kısmı yeniden devrede. Önlem alınan ülkelerde protesto gösterileri de virüs gibi hızla yayıldı. Hollanda Başbakanı, ülkesindeki eylemlerle ilgili ‘Geri zekâlıların davranışları’ dedi
23.11.2021 Dünya
ABD'de koronavirüs aşısıyla ilgili yeni karar! Kasımda başlayabilir
ABD'de koronavirüs aşısıyla ilgili yeni karar! Kasımda başlayabilir ABD Başkanı Joe Biden'ın Sağlık Başdanışmanı ve ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci, Pfizer-BioNTech'in 5-11 yaş grubu için geliştirdiği yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının kasım başında hazır olabileceğini söyledi.
25.10.2021 Dünya
ABD'de üçüncü doz BioNTech aşısına onay!
ABD'de üçüncü doz BioNTech aşısına onay! ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), Çarşamba günü 65 yaş üstü ve yüksek risk grubundaki Amerikalılar için üçüncü doz Pfizer/BioNTech aşısı için onay verdi. Böylece iki doz aşısının üzerinden en az altı ay geçmiş kişiler için hızlıca aşı dağıtımı yapılabilecek.
23.09.2021 Dünya
Kabusun yeni adı: Mu! ABD’nin 49 eyaletine sıçradı
Kabusun yeni adı: Mu! ABD’nin 49 eyaletine sıçradı Yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) tespit edilen son varyantı Mu’nun sebep olduğu vakalar, ABD’nin 49 eyaletine yayıldı.
7.09.2021 Dünya
Beyaz Saray'a üçüncü doz koronavirüs aşıları gecikebilir!
Beyaz Saray'a üçüncü doz koronavirüs aşıları gecikebilir! ABD'nin üst düzey sağlık kuruluşlarının yetkilileri, Beyaz Saray'ı, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı daha iyi koruma sağlamak için Amerikalılara yapılması planlanan üçüncü doz aşılarda gecikme yaşanabileceği konusunda bilgilendirdi.
3.09.2021 Dünya
Almanya'da binlerce kişiye Kovid-19 aşısı yerine tuzlu su enjekte edildiği ortaya çıktı
Almanya'da binlerce kişiye Kovid-19 aşısı yerine tuzlu su enjekte edildiği ortaya çıktı Almanya'nın Aşağı Saksonya eyaletindeki Friesland bölgesine bağlı Schortens aşı merkezinde çalışan bir görevlinin binlerce kişiye yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı yerine tuzlu su çözeltisi enjekte ettiği belirlendi.
11.08.2021 Dünya
Fauci, öğretmenlere aşının zorunlu olmasını istedi
Fauci, öğretmenlere aşının zorunlu olmasını istedi ABD Başkanı Biden'ın Sağlık Başdanışmanı ve ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci, aşı olamayacak kadar küçük çocukları Kovid-19’dan koruyabilmek için öğretmenlere aşının zorunlu olması gerektiğini söyledi.
11.08.2021 Dünya
Fauci: Daha tehlikeli  varyant gelişebilir
Fauci: Daha tehlikeli varyant gelişebilir Beyaz Saray Sağlık Danışmanı Dr. Anthony Fauci, koronavirüsün Delta varyantının durdurulmaması halinde aşıya dirençli daha tehlikeli varyantın ortaya çıkabileceği söyledi
10.08.2021 Dünya
Son dakika... Korkutan uyarı: Yanlış yolda ilerliyoruz!
Son dakika... Korkutan uyarı: Yanlış yolda ilerliyoruz! CNN'e konuşan Dr. Fauci, Delta varyantının kasıp kavurduğu ABD'de vaka artışlarından aşı olmayanları sorumlu tuttu, aşı olanların ise maske takmasının değerlendirildiğini söyledi. ABD'de aşı oranlarının en düşük olduğu yerlerde vaka sayıları tırmanıyor.
26.07.2021 Dünya
Petrolün varili ne kadar oldu?
Petrolün varili ne kadar oldu? Brent petrolün varili haftanın ilk iş gününde uluslararası piyasalarda 72,53 dolardan işlem görüyor.
26.07.2021 Uzmanpara
Fauci'den aşı karşıtlarıyla ilgili açıklama
Fauci'den aşı karşıtlarıyla ilgili açıklama ABD Başkanı Joe Biden'in Sağlık Başdanışmanı ve ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının giderek arttığını ve aşı karşıtlarının ülkeyi “gereksiz bir çıkmaza” götürdüğünü söyledi.
26.07.2021 Dünya
Son dakika haberi: Dünya onu konuşuyor! Beyaz Saray'a böyle geldi...
Son dakika haberi: Dünya onu konuşuyor! Beyaz Saray'a böyle geldi... 14 Temmuz Çarşamba günü, Beyaz Saray için alışılmadık bir gündü. ABD Başkanı Joe Biden ve ABD Ulusal Alerji ve Enfeksiyon Hastalıkları Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci de görüşen ünlü isim, basın sekreteri Jen Psaki ile gazetecilerin karşısına çıktı. Dünya, Chanel imzalı mini etekli takımı ve yüksek topuklu ayakkabılarıyla dikkat çeken ismin mesajına kilitlendi.
15.07.2021 Dünya
Fauci'nin koronavirüs e-postaları ortalığı karıştırdı
Fauci'nin koronavirüs e-postaları ortalığı karıştırdı ABD'nin bir numaralı bulaşıcı hastalıklar uzmanı Dr. Fauci, Ocak 2020'de koronavirüsün 'geliştirilmiş' olabileceği yönündeki ifadeleri için "Tek sorun (e-postaların) bağlamdan çıkarılmaya gerçekten uygun olmaları" dedi.
5.06.2021 Dünya
Son dakika... ABD'de 'Fauci' tartışması! E-mailleri yayınlandı...
Son dakika... ABD'de 'Fauci' tartışması! E-mailleri yayınlandı... ABD Başkanı Joe Biden'ın Sağlık Başdanışmanı ve ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci'nin basına sızan e-maillerinde "virüsün laboratuvardan çıktığı" yönündeki iddia ve maske ile ilgili tutumunun görünenden farklı olduğunun ortaya çıkması, tartışmalara yol açtı.
4.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dr. Anthony Fauci ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.