Dracula

Dracula

Son dakika Dracula haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dracula gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dracula haber sayfamızda...

Dracula

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 167 dracula haberi bulunmuştur.
Cadılar Bayramı tarzı olay oldu! 'Keşke gerçekten vampir olsam'
Cadılar Bayramı tarzı olay oldu! 'Keşke gerçekten vampir olsam' 'Ezgi' karakterine hayat verdiği 'İçimdeki Fırtına' (2017) dizisinden sonra ekranlarda yer almayan, geçtiğimiz yıl şarkıcılığa adım atarak hayranlarını şaşırtan Merve Boluğur, ilginç açıklamalarına bir yenisini ekledi.
31.10.2023 Cadde
'Drakula'nın kanlı gözyaşı bulundu! Saklı kalan gerçeği bir mektup ortaya çıkardı
'Drakula'nın kanlı gözyaşı bulundu! Saklı kalan gerçeği bir mektup ortaya çıkardı Düşmanlarını kazığa oturtmasıyla bilinen, dünyaca ünlü vampir serisi 'Drakula'ya ilham olmuş III. Vlad namıdiğer Kazıklı Voyvoda ile ilgili yeni yayımlanan bir araştırma, bugüne kadar pek de bilinmeyen bazı gerçekleri ortaya çıkardı.
6.09.2023 Yaşam
Havada keskin bir mizah kokusu var
Havada keskin bir mizah kokusu var İçinde bol bol toplumsal ve siyasal mizah barındıran, Ali Sunal ve Doğa Rutkay gibi televizyonun sevilen isimlerini perdede bir araya getiren “Hava Muhalefeti” keyifle izlenen bir komedi…
14.04.2023 Kültür Sanat
Nicolas Cage, 'Drakula' karakteri için dişlerini törpületti!
Nicolas Cage, 'Drakula' karakteri için dişlerini törpületti! Geçtiğimiz sene kendisinden 29 yaş küçük eşinin dünyaya getirdiği kız bebekle üçüncü kez baba olan ABD'li aktör Nicolas Cage, yeni vizyona girecek olan 'Drakula Renfield' için yanlışlıkla kendi kanını içtiğini itiraf etmişti. Şimdi ise ünlü aktörün, rolünün hakkını verebilmek için dişlerini törpülettiği ortaya çıktı.
11.04.2023 Cadde
Nicolas Cage itiraf etti! 'Dracula'yı oynarken kendi kanımı içtim'
Nicolas Cage itiraf etti! 'Dracula'yı oynarken kendi kanımı içtim' Geçtiğimiz sene kendisinden 29 yaş küçük eşinin dünyaya getirdiği kız bebekle 3'üncü kez baba olan ABD'li aktör Nicolas Cage, önceki gün yeni vizyona girecek olan filmi 'Renfield' için hayranlarıyla soru-cevap etkinliği yaptı. Çekimlerde gerçek kan tüketilip tüketilmediğini soran bir hayranına verdiği cevapla adından söz ettiren Cage, yanlışlıkla kendi kanını içtiğini itiraf etti.
29.03.2023 Cadde
Demet Evgar: Mavi'den sonra hayatımda her şey değişti
Demet Evgar: Mavi'den sonra hayatımda her şey değişti Altı yıllık sevgilisi Levent Babataş ile geçtiğimiz mart ayında nikâh masasına oturan Demet Evgar, 18 Ağustos'ta kızı Mavi'yi kucağına alarak, ilk kez anne olmanın sevincini yaşamıştı. Şimdilerde bebeğiyle ilgilenen oyuncu, Cadılar Bayramı partisine, Dracula kostümü giyerek katıldı. Yeni hayatını anlatan Evgar, Mavi ile ilgili bir reklam teklifi gelirse cevabının ne olacağını açıkladı.
2.11.2022 Cadde
‘Sakinlik geldi’
‘Sakinlik geldi’ Demet Evgar, Sarıyer’de gerçekleşen Halloween (Cadılar Bayramı) partisine, Dracula kostümü giyerek katıldı.
2.11.2022 Cadde
Kral hakkında kimsenin bilmediği detay! 'Drakula' dedesi çıktı
Kral hakkında kimsenin bilmediği detay! 'Drakula' dedesi çıktı 73 yaşında tahta oturan İngiltere Kralı III. Charles, 'Drakula'ya ilham olan Kazıklı Voyvoda'nın torunu mu? Fatih Sultan Mehmet'in gönderdiği elçilere yaptığı zulümle tarihe damga vuran Eflak prensi III. Vlad ile Kral'ın arasındaki gizemli bağ hakkında söylenenler oldukça ilginç.
16.09.2022 Dünya
Dev bir kedi gördüm sanki!
Dev bir kedi gördüm sanki! Baltasar Kormákur’un yönettiği ve başrolünde Idris Elba’nın yer aldığı “Beast/Canavar”, devasa aslanın hedefindeki bir baba ile iki kızının hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.
2.09.2022 Kültür Sanat
Görsel şölen
Görsel şölen Çeşme’de düzenlenen 6. Arkas Aegean Link Regatta, 38 tekne ve 300’e yakın yelkencinin katılımıyla toplam beş yarışta Ovacık-Ilıca ve Çeşme sahillerini renklendirdi
30.08.2022 Ege
Winona Ryder'dan Johnny Depp itirafı! 'Kendime dikkat etmiyordum'
Winona Ryder'dan Johnny Depp itirafı! 'Kendime dikkat etmiyordum' 90'lı yıllarda meslektaşı Johnny Depp ile aşk yaşayan ABD'li oyuncu Winona Ryder, son röportajında ayrılmalarını pek iyi idare edemediğini ve kötü günler geçirdiğini anlattı. Rol arkadaşı Michelle Pfeiffer'ın kendisine destek olduğunu da belirten ünlü isim, kendisine dikkat etmediğini söyledi. İşte detaylar...
30.06.2022 Cadde
Fındık üreticisinin ‘Drakula’ sevinci! Bu yıl görülmedi
Fındık üreticisinin ‘Drakula’ sevinci! Bu yıl görülmedi Türkiye’de özellikle Karadeniz Bölgesi’nde üreticilerin önemli geçim kaynaklarından biri olan ve her yıl milyar dolarlık ihracat geliri sağlanan fındıkta halk arasında ’Drakula’ olarak bilinen Turunçgil Uzun Antenli Teke Böceği'nin bu yıl bahçelerinde görülmemesi fındık üreticisini sevindirdi.
19.06.2022 Haberler
Isırsam mı korusam mı?
Isırsam mı korusam mı? “Morbius”, süper kahramanların güç gösterilerinden ziyade karakter dokunuşlarının ağırlık kazandığı günümüz sinemasında ortalama bir macera vadediyor.
1.04.2022 Kültür Sanat
Ünlü aktörün sırrı şamanizm
Ünlü aktörün sırrı şamanizm Yeni filminde Dracula'yı oynayan ABD'li aktör Nicolas Cage, artık rollerine hazırlanırken şamanizmden faydalandığını söyledi
27.03.2022 Dünya
Eski partneri Winona Ryder ile evli mi? Keanu Reeves açıkladı
Eski partneri Winona Ryder ile evli mi? Keanu Reeves açıkladı Hollywood'da iyi kalpliliği ve yardımseverliği ile tanınan Kanadalı aktör Keanu Reeves, 1992'de yer aldığı 'Dracula' ve rol arkadaşı Winona Ryder ile ilgili yaptığı açıklama ile hayranlarını şaşırttı.
25.11.2021 Cadde
Pil teknolojisinde önemli adım: Her şey değişecek!
Pil teknolojisinde önemli adım: Her şey değişecek! Büyük teknoloji şirketleri daha gelişmiş donanımları cihazlarına ekliyor. Özellikle akıllı telefonlar için geliştirilen bataryaların da ömrü oldukça kısa. Buna çözüm olarak pek çok ülke ve şirket çalışma yapıyor. Birleşmiş Milletler'in bu yıl yaklaşık 53 milyon metrik tonluk e-atık miktarının değiştirilmesi gerekiyor. İşte bir şirket bunu değiştirmek için önemli bir adım attı.
10.06.2021 Teknoloji
Mayıs ayının önemli tarihleri
Mayıs ayının önemli tarihleri Yaz kapıyı çalıyor çünkü mayıs geldi. Bu güzel ayda doğanın uyanışı tamamlanmış yazın güneşine kucak açmış olur.
Kapağı yenilendi
Kapağı yenilendi Çağdaş edebiyatın önemli temsilcilerinden Gülşah Elikbank’ın defalarca Romanya’ya giderek yazdığı, araştırmalara dayanan romanı ‘Yalancılar ve Sevgililer’, sanatın farklı disiplinlerine ilham oldu.
22.04.2021 Cadde
Kutsal Damacana: Dracoola ne zaman çekildi? Kutsal Damacana: Dracoola oyuncuları kim, konusu nedir?
Kutsal Damacana: Dracoola ne zaman çekildi? Kutsal Damacana: Dracoola oyuncuları kim, konusu nedir? Kutsal Damacana: Dracoola filmi, Kutsal Damacana 2 filminin devamı niteliğindedir. Oyuncu kadrosu ve konusu ile hala dikkat çeken yapımlardandır. Komedi türündeki film ise 2011 yılında çekildi. Beyazperde de oldukça ilgi gören Kutsal Damacana: Dracoola filmi televizyon ekranlarında da severek takip ediliyor. İşte, Kutsal Damacana: Dracoola oyuncuları...
23.03.2021 Cadde
Vampir Filmleri: Geçmişten Bugüne En Beğenilen Vampir Filmleri
Vampir Filmleri: Geçmişten Bugüne En Beğenilen Vampir Filmleri Geçmişten bugüne en beğenilen vampir filmleri nelerdir? Vampir filmleri içerisinde en yüksek puanlı olanlar hangileridir? Bu güne kadar en çok beğenilen izlemekten keyif alınan vampir filmlerinin başında olanlar hangileridir? İşte, tüm detaylar. 
27.01.2021 Kültür Sanat
Hammer filmlerinin yıldızı Shelley hayatını kaybetti
Hammer filmlerinin yıldızı Shelley hayatını kaybetti Korku filmlerinde rol alan ve Hammer şirketinin korkularının aranan yüzlerinden birine dönüşen Barbara Shelley, 88 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.
6.01.2021 Kültür Sanat
Keanu Reeves neden koca yürekli bir adam?
Keanu Reeves neden koca yürekli bir adam? Keanu Reeves'e dair enteresan bir haber var. Winona Ryder, yıllar önce sette yaşadığı bir olayı anlatıp Keanu Reeves'in hakkını teslim etmiş. Son yıllarda özellikle biz Türkler, Reeves'in starlığını sorguluyoruz. Yanlış yapıyoruz. Reeves 'koca yürekli bir adam'mış da haberimiz yokmuş...
24.06.2020 Geyik
Winona Ryder, Keanu Reeves ile olan anısını anlattı
Winona Ryder, Keanu Reeves ile olan anısını anlattı Oyuncu Winona Ryder, 'Dracula' filminde yönetmen Francis Ford Coppola'nın, ağlaması için herkesin kendisine hakaret etmesini istediğini ancak Keanu Reeves'in bunu reddettiğini söyledi. Ryder, film çekimlerinde yaşadıklarını anlattı.
23.06.2020 Cadde
Yeni Dracula, Karyn Kusama’ya emanet
Yeni Dracula, Karyn Kusama’ya emanet Sinemanın en sık başvurduğu karakterlerden Dracula’nın yeni filmini, “Kana Susadım” (Jennifer’s Body, 2009), “Davet” (The Invitation, 2015) ve “Destroyer” (2018) gibi korku ve aksiyon türündeki filmleriyle bilinen Karyn Kusama’nın yöneteceği açıklandı.
19.03.2020 Kültür Sanat
Dario Argento’dan yeni film müjdesi
Dario Argento’dan yeni film müjdesi Korku sinemasının ustaları arasında yer alan Dario Argento, geçtiğimiz yıllarda “Suspiria”nın yeniden çevrimiyle gündeme gelmiş, 2012 yılında “Dracula 3D”yi yönetmişti.
17.01.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Dracula ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.