Drenthe

Drenthe

Son dakika Drenthe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Drenthe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Drenthe haber sayfamızda...

Drenthe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 122 drenthe haberi bulunmuştur.
Van Gogh ile aynı sonu yaşadı! 37 yıllık hayatının en büyük aşkıydı
Van Gogh ile aynı sonu yaşadı! 37 yıllık hayatının en büyük aşkıydı Ünlü ressam Vincent van Gogh 37 yıllık kısa hayatındaki en ciddi ilişkisini Sien Hoornik ile yaşadı. Ancak kendisine modellik yapması için tuttuğu bu hayat kadınına olan aşkı yüzünden herkesi karşısına alsa da tüm hayalleri bir anda tepetaklak oldu. İşte Türk filmlerini aratmayan aşkın trajik sonu.
21.10.2022 Dünya
9 çocuğun akılalmaz dramı! Yıllarca mahzende kıyamet gününü beklediler
9 çocuğun akılalmaz dramı! Yıllarca mahzende kıyamet gününü beklediler Çevredekilere göre o yalnız bir adamdı ve sadece köpeği ile keçisi vardı. Ancak Josef B. büyük bir sır saklıyordu. O evde yalnız başına değildi. Üstelik o evde kendisinden başka tam 10 kişi daha yaşıyordu. 9 yıllık büyük sır 14 Ekim 2019 gecesi açığa çıkacaktı. O tarihten sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.
17.06.2022 Dünya
Royston Drenthe'nin yolu nasıl Türkiye'ye düştü?
Royston Drenthe'nin yolu nasıl Türkiye'ye düştü? Bir dönem Kayseri Erciyesspor'da forma giyen futbolcu Royston Drenthe, hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Drenthe'nin bu söylemleri Real Madrid'de tavan yapan kariyerinin nasıl böyle farklı ülkelere vardığını açıklar nitelikte oldu...
3.04.2020 Spor
Royston Drenthe'den itiraflar: 3 yaşındayken babam öldürüldü
Royston Drenthe'den itiraflar: 3 yaşındayken babam öldürüldü Bir dönem Türkiye'de Kayseri Erciyesspor forması da giyen Drenthe, yabancı basına röportaj verdi. Drenthe, hayatı ve kariyeri hakkında samimi itiraflarda bulundu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Hollandalı futbolcu Drenthe dizi oyuncusu oldu
Hollandalı futbolcu Drenthe dizi oyuncusu oldu Hollandalı futbolcu Royston Drenthe, ülkesinde yayınlanan bir dizide rol alarak oyunculuğa adım attı.
1.07.2020 Futbol
Dehşet evi! Dolabın arkasında gizli bir merdiven bulup aşağı indiler...
Dehşet evi! Dolabın arkasında gizli bir merdiven bulup aşağı indiler... Hollanda'nın doğusunda bulunan Drenthe bölgesindeki bir çiftlikte, bir baba ile 5 çocuğunun yıllardır bir mahzende yaşadıkları ortaya çıktı.
16.10.2019 Dünya
Yolu Türkiye'den geçen eski Real Madridli futbolcular
Yolu Türkiye'den geçen eski Real Madridli futbolcular Robinho'nun Sivasspor'a transfer olmasıyla kariyerleri boyunca hem Real Madrid hem de Türk kulüplerinde forma giyen futbolcuların sayısı 22'ye yükseldi...
1.07.2020 İspanya La Liga
Drenthe depresyona girdi, futbolu bıraktı!
Drenthe depresyona girdi, futbolu bıraktı! Real Madrid ve Everton'da forma giyen daha sonra Kayseri Erciyesspor'da attığı şık gollerle dikkat çeken Drenthe, depresyon nedeniyle 29 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı.
1.07.2020 Futbol
Neymar müzik kariyerine başlıyor!
Neymar müzik kariyerine başlıyor! İspanyol ekibi Barcelona'nın Brezilyalı futbolcusu Neymar, müzik dünyasına girmeye hazırlanıyor.
1.07.2020 İspanya La Liga
Drenthe'den ilginç dans!
Drenthe'den ilginç dans! Hollandalı futbolcu Royston Drenthe'nin bu dansı sosyal medyayı salladı!
6.05.2016 Futbol
Drenthe'den sürpriz imza! Yeni takımı...
Drenthe'den sürpriz imza! Yeni takımı... Son olarak ülkemizde Kayseri Erciyesspor forması giyen Hollandalı yıldız oyuncu, kariyerini Birleşik Arap Emirlikleri'nde sürdürecek.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Süper Anadolu - Transfer
Süper Anadolu - Transfer Enes Ünal, Batuhan Altıntaş, Atınç Nukan gibi genç yeteneklerin tek tek Avrupa'ya gitmesi  Süper Lig'de gençlerin piyasasını artırdı.   Sergen Yalçın’dan iki bomba birden!    Trabzonspor’dan transfer atağı...    Nacional'de 17 gol atarak Portekiz Ligi'nde tozu dumana katan Marco Matias, Bursaspor’un gündeminden düşmüyor.    Yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek olan Osmanlıspor transferlere devam ediyor.   Rize'ye Slovak yıldız …   Transferin hızlı takımlarından Konyaspor, İspanya Ligi'nden Elche’nin kanat oyuncusu Rodrigues’i kaptı.    Kaliteli bir hücum oyuncusu arayan Bursaspor, Erciyes’te oynayan Drenthe ile temasa geçti.
6.07.2015 Programlar
Drenthe'den ilginç gol sevinci
Drenthe'den ilginç gol sevinci Kayseri Erciyesspor'un Hollanda'lı futbolcusu Royston Drenthe oynadığı oyunda attığı golden sonra ilginç bir sevince imza attı.
25.06.2015 Futbol
Drenthe'nin traş keyfi...
Drenthe'nin traş keyfi... Eski Real Madridli şimdi Kayseri Erciyesspor'de forma giyen Royston Drenthe paylaşımlarıyla ilgi çekiyor...
30.05.2015 Futbol
Trabzonspor'da Drenthe bombası!
Trabzonspor'da Drenthe bombası! Sivasspor mağlubiyeti sonrası ligde kalması mucizelere bağlı olan Erciyesspor, PTT 1. Lig'de kulübün mali yapısını zorlayacak oyuncuları elden çıkartmayı planlıyor. Satılması düşünülen isimlerden olan Drenthe'ye Trabzon'un talip olduğu ve transferin kısa sürede bitebileceği belirtildi
30.06.2020 Trabzonspor
Kayseri Erciyesspor-Eskişehirspor: 0-1
Kayseri Erciyesspor-Eskişehirspor: 0-1 Küme düşme hattının kritik maçında Kayseri Erciyesspor, evinde Eskişehirspor'a 1-0 mağlup oldu.
1.07.2020 Futbol
Erciyessporlu oyuncu Josue ve Volkan Şen'e saldırdı!
Erciyessporlu oyuncu Josue ve Volkan Şen'e saldırdı! Bursaspor'un Suat Altın İnşaat Kayserei Erciyesspor'u 3-0 yendiği maçın son dakikası gergin geçti.
5.04.2015 BursaSpor
Bursaspor - Kayseri Erciyesspor: 3-0
Bursaspor - Kayseri Erciyesspor: 3-0 Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Bursaspor, kümede kalma mücadelesi veren SAİ Kayseri Erciyesspor'u 3-0 mağlup etti.
5.04.2015 BursaSpor
SAİ Kayseri Erciyesspor-Çaykur Rizespor: 0-3
SAİ Kayseri Erciyesspor-Çaykur Rizespor: 0-3 Düşme hattını yakından ilgilendiren mücadelede Çaykur Rizespor Kayseri'de Erciyesspor'u 3-0 mağlup etti, alt sıralardan kurtulma yolunda dev adım attı. Karadeniz ekibi 20'de Kweuke, 29'da penaltıdan Obraniak'ın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. 29'da penaltıya sebebiyet veren Caner Osmanpaşa kırmızı kart gördü. 80'de Sercan'ın golü skoru ilan etti.
23.07.2020 Rizespor
Kartal dediğin böyle uçar
Kartal dediğin böyle uçar Beşiktaş, Ankara'da Kayseri Erciyesspor'a gol yağdırdı, yeniden liderlik koltuğunu kaptı.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş - SAİ Kayseri Erciyesspor: 5-1
Beşiktaş - SAİ Kayseri Erciyesspor: 5-1 Beşiktaş, ligin 24. haftasında Ankara'da konuk ettiği Kayseri Erciyesspor'u 5-1 yenerek liderliğe yükseldi.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş 5 - 1 Kayseri Erciyesspor maç özeti ve sonucu
Beşiktaş 5 - 1 Kayseri Erciyesspor maç özeti ve sonucu Beşiktaş, Avrupa Ligi maçı sonrası ligde Kayseri Erciyespspor ile Osmanlıspor sahasında karşılaştı. İşte Beşiktaş-Kayseri Erciyesspor maç özeti ve sonucu....
1.07.2020 Futbol
Ankara'da 11'ler belli oldu! Bilic'ten forvet sürprizi...
Ankara'da 11'ler belli oldu! Bilic'ten forvet sürprizi... Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor'la Ankara'da karşılaşıyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic sürpriz bir karara imza attı. Hırvat teknik adam, uzun zaman sonra Demba Ba ile Mustafa Pektemek'i çift forvet oynatma kararı aldı. Opare'nin yerine ise sol kanatta Motta görev yapacak.
30.06.2020 Beşiktaş
SAİ Kayseri Erciyesspor-Gençlerbirliği: 2-4
SAİ Kayseri Erciyesspor-Gençlerbirliği: 2-4 Süper Toto Süper Ligin 23. haftasında SAİ Kayseri Erciyesspor, sahasında Gençlerbirliği'ne farklı mağlup oldu.
1.07.2020 Futbol
Wesley Sneijder  kimdir?
Wesley Sneijder kimdir? Galatasaraylı Wesley Sneijder kimdir? oynadığı takımlar hangileri? Milli takım kariyeri, aldığı ödüller ve özel yaşamı ile ilgili her şeyi ayrıntılarıyla haberimizde bulabilirsiniz..
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Drenthe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.