Drew Barrymore

Drew Barrymore

Son dakika Drew Barrymore haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Drew Barrymore gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Drew Barrymore haber sayfamızda...

Drew Barrymore

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 225 drew barrymore haberi bulunmuştur.
'Kızım Playboy'a poz vermemi yüzüme vuruyor!'
'Kızım Playboy'a poz vermemi yüzüme vuruyor!' 'Charline'nin Melekleri', 'E.T' ve '50 İlk Öpücük' gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Drew Barrymore, kendi talk şovunda çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Barrymore, açık kıyafetler giymemesini istediği kızının, zamanında Playboy'a poz vermesini kendisine karşı kullandığını açıkladı.
2.03.2024 Cadde
Ünlü oyuncunun dövmesi olay oldu! 'Umarım sahtedir'
Ünlü oyuncunun dövmesi olay oldu! 'Umarım sahtedir' Özel hayatıyla olduğu kadar katıldığı etkinliklerdeki ve sosyal medya paylaşımlarındaki iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Meghan Fox, son olarak dövmesiyle gündeme geldi. Fox'un tüm kolunu kaplayan dövme, hayranlarından olumsuz tepkiler aldı.
10.02.2024 Cadde
Ünlü oyuncudan 'flört uygulaması' itirafı! 'Senden nefret ediyorum'
Ünlü oyuncudan 'flört uygulaması' itirafı! 'Senden nefret ediyorum' 'Charline'nin Melekleri', 'E.T' ve '50 İlk Öpücük' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen ABD'li aktris Drew Barrymore, yakın zamanda bir flört uygulamasında, NFL (Amerikan Futbolu Ligi) oyuncusu olduğu konusunda yalan söyleyen biri tarafından kandırıldığını söyledi.
27.01.2024 Cadde
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri Kediler sevimli ve sevecen halleri kendisine hayran bırakır. İnsanlarla dost olan kedilerin kendilerine has özellikleri vardır. Dünyada en çok sahiplenen evcil hayvandır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Yeni kedi sahiplenen pek çok kişi kedisine isim vermek ister. Erkek ve dişi kediler için birbirinden ayrı yabancı, Türkçe, mitolojik ve yaratıcı kedi isimleri bulunur. Ancak her geçen gün yeni kedi isimleri popüler olmaktadır. En güzel erkek ve dişi kedi isimleri için Kedi İsimleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Çocuk Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En Güzel Çocuk Filmleri
Çocuk Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En Güzel Çocuk Filmleri Sana çok güzel önerilerimiz var! İlkokulu bitirene kadar bu filmleri mutlaka izlemelisin! Çünkü o kadar eğlenceli ve etkileyiciler ki. Her birinin hikayesi farklı ama ortak noktaları yüzünde bir gülümseme bırakacak olmaları.
‘Botoksla donmuş bir yüz istemeyiz’
‘Botoksla donmuş bir yüz istemeyiz’ Kate Winslet ve Helena Bonham Carter gibi ödüllü yıldızlar “Ben bir oyuncuyum, alnımdaki kırışıklığa ihtiyacım var” diyerek botoksa karşı çıkıyor...
4.06.2023 Cadde
'Michael Jackson'ı çıplak gördüm, oldukça zayıftı!'
'Michael Jackson'ı çıplak gördüm, oldukça zayıftı!' Sanat dünyasının efsane isimlerinden Jane Fonda, geçtiğimiz gün katıldığı 'Watch What Happens Live' adlı programda izleyenleri şoke eden bir olaydan bahsederek; şarkıcı Michael Jackson'ı çıplak gördüğünü itiraf etti. Ünlü isim, bunun nasıl yaşandığını da anlattı. İşte detaylar...
18.05.2023 Cadde
Ünlü oyuncu eşinin sırrını açıkladı! 'Sizi üzecek bir şey söyleyeceğim'
Ünlü oyuncu eşinin sırrını açıkladı! 'Sizi üzecek bir şey söyleyeceğim' Magazin dünyasında 'Bennifer' olarak anılan ve ayrılmalarından 18 yıl aradan sonra tekrar aşk yaşamaya başlayan Jennifer Lopez ve Ben Affleck, geçtiğimiz sene dünyaevine girerek peri masallarını tamamlamıştı. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Ben Affleck, Drew Barrymore'un programına katılarak; eşi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
24.04.2023 Cadde
Çocukken de yıldızlardı
Çocukken de yıldızlardı Bugün sinemanın tanınmış birçok yıldızı, bir zamanların çocuk oyuncusuydu.
23.04.2023 Kültür Sanat
Hollywood yıldızları anneleri hakkında konuştu! 'Sevgililerimle aşk yaşamaya çalışıyordu'
Hollywood yıldızları anneleri hakkında konuştu! 'Sevgililerimle aşk yaşamaya çalışıyordu' ABD'li oyuncu ve model Brooke Shields, geçtiğimiz gün meslektaşı Drew Berrymore'un programına konuk oldu. Shields ve Barrymore, anneleriyle olan ilişkilerinden bahsedip; şoke eden açıklamalarda bulundu. Annelerinin kendilerine aşık olduğunu söyleyen ikiliden Barrymore, "Annem benim sevgililerimle aşk yaşamaya çalışıyordu" ifadelerini kullandı.
12.04.2023 Cadde
'Jennifer Lopez'in yüzüğü yüzünden yaralandım ve benden özür dilemedi!'
'Jennifer Lopez'in yüzüğü yüzünden yaralandım ve benden özür dilemedi!' ABD'li Hollywood yıldızı Jane Fonda, geçtiğimiz gün 'The Drew Barrymore Show'a katıldı. Jennifer Lopez ile yer aldıkları 'Monster-in-Law' filmindeki tokat sahnesinden bahseden ünlü isim, çekimlerde Lopez'in parmağındaki 'kocaman' elmas yüzükten dolayı yaralandığını ve şarkıcının yaşanan olay için hiç özür dilemediğini anlattı.
25.03.2023 Cadde
Drew Barrymore'dan cinsellik itirafı: Gençken tüm enerjiye sahiptim
Drew Barrymore'dan cinsellik itirafı: Gençken tüm enerjiye sahiptim 'Charline'nin Melekleri', 'E.T' ve '50 İlk Öpücük' gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Drew Barrymore, 2012'de Will Kopelman ile dünyaevine girmiş; Olive ve Frankie isimlerini verdiği iki çocuk sahibi olmuştu. Eşinden 2016 yılında boşanan ünlü isim; geçtiğimiz ay çocuklarının babasıyla ayrıldığından beri kimseyle cinsellik yaşamadığını söylemişti. Bu açıklamasıyla uzun süre gündemde kalan aktris, podcast programında çok konuşulan açıklamalarına bir yenisini daha ekleyerek, cinsel hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu.
20.11.2022 Cadde
Drew Barrymore: Eşimden ayrıldığımdan beri cinsel perhizdeyim
Drew Barrymore: Eşimden ayrıldığımdan beri cinsel perhizdeyim 'Charline'nin Melekleri', 'E.T' ve '50 İlk Öpücük' gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Drew Barrymore, 2012'de Will Kopelman ile dünyaevine girmiş; Olive ve Frankie isimlerini verdiği iki çocuk sahibi olmuştu. Eşinden 2016 yılında boşanan ünlü isim; blog sayfasından paylaştığı bir yazıda çocuklarının babasıyla ayrıldığından beri kimseyle cinsellik yaşamadığını söyleyerek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
19.10.2022 Cadde
Scarlett Johansson: 'Yaşlı' olduğumu düşündükleri için cinselleştirildim!
Scarlett Johansson: 'Yaşlı' olduğumu düşündükleri için cinselleştirildim! 'Lucy', 'Jojo Rabbit' ve 'Ghost in the Shell' gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, katıldığı bir podcast programında kariyerinin ilk yıllarına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yönetmen ve senaristlerin aslında olduğundan 'daha yaşlı' olduğunu düşündükleri için istediği rolleri oynayamadığını açıklayan aktris, yine bu sebepten dolayı 'cinselleştirildiğini' söyledi.
12.10.2022 Cadde
Genç görünmenin sırrı yüzümüzde saklı
Genç görünmenin sırrı yüzümüzde saklı Uzmanlar, Angelina Jolie gibi geniş alna, belirgin elmacık kemiklerine ve güçlü bir çeneye sahip kişilerin akranlarından daha genç göründüğünü söyledi.
9.07.2022 Dünya
Britney Spears sosyal medyaya geri döndü! 'Sanırım şoktayım!'
Britney Spears sosyal medyaya geri döndü! 'Sanırım şoktayım!' ABD'li popçu Britney Spears, geçtiğimiz sene nişanlandığı spor eğitmeni ve oyuncu Sam Asghari ile geçtiğimiz haftalarda dünyaevine girmiş, ünlü ismin eski eşi Jason Alexander'ın düğünü basması ise ikilinin mutlu gününe damga vurmuştu. Olaylı düğünün geride kalmasıyla çift, popçunun iki çocuğunun babası Kevin Federline'ın oturduğu yere yakın, milyonlarca dolar değerinde yeni bir malikane satın almıştı. Bu gelişmelerin ardından sürpriz bir şekilde Instagram hesabını kapatarak hayranlarını endişelendiren Spears, sosyal medyaya geri döndü. Takipçilerine yeni evlerinden bahseden şarkıcı, malikanesindeki havuzunu göstermeyi de ihmal etmedi. İşte detaylar...
24.06.2022 Cadde
Britney Spears'tan düğün sonrası şaşırtan hamle! Sosyal medyadan uzaklaştı
Britney Spears'tan düğün sonrası şaşırtan hamle! Sosyal medyadan uzaklaştı Babasıyla yaşadığı vasilik davasıyla magazin gündeminden düşmeyen Britney Spears, geçtiğimiz haftalarda spor eğitmeni ve oyuncu nişanlısı Sam Asghari ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü şarkıcının çok konuşulan düğününün ardından sosyal medyadan uzaklaşması dikkat çekti.
17.06.2022 Cadde
Britney Spears ve Sam Asghari'nin milyonlarca dolarlık yeni malikanesi!
Britney Spears ve Sam Asghari'nin milyonlarca dolarlık yeni malikanesi! Britney Spears, geçtiğimiz sene nişanlandığı spor eğitmeni ve oyuncu Sam Asghari ile perşembe akşamı dünyaevine girdi. Düğüne çiftin 100 kişilik yakın çevresi katılırken, Spears'ın ailesi gelmemişti. Ünlü ismin eski eşi Jason Alexander'ın düğünü basması ise ikilinin mutlu gününe damga vurmuştu. Tüm bunların arından olaylı düğünün geride kalmasıyla çift, popçunun iki çocuğunun babası Kevin Federline'ın oturduğu yere yakın yeni bir malikane satın aldı. Milyonlarca dolarlık ev ise mercek altına alınırken, Asghari ve Spears'ın evlilik sözleşmesi yaptığı da ortaya çıktı. İşte detaylar...
14.06.2022 Cadde
Britney Spears ve Sam Asghari'nin düğününden ilk kareler!
Britney Spears ve Sam Asghari'nin düğününden ilk kareler! Britney Spears, geçtiğimiz sene nişanlandığı Sam Asghari ile dün dünyaevine girdi. 100 kişinin katıldığı düğün düzenleyen şarkıcının ailesi törene katılmazken; popçunun eski eşi Jason Alexander düğünü basmıştı. Her şeye rağmen moralinin bozulmasına izin vermeyen Spears, düğünden ilk fotoğrafları Instagram'dan paylaştı.
12.06.2022 Cadde
Britney Spears ve Sam Asghari evlendi! Popçunun eski eşi Jason Alexander düğünü bastı
Britney Spears ve Sam Asghari evlendi! Popçunun eski eşi Jason Alexander düğünü bastı Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, geçtiğimiz sene nişanlandığı Sam Asghari ile dünyaevine girdi. Malikanesinde sadece yakın çevrelerinin katıldığı bir düğün düzenleyen Spears'ın ailesi törene katılmazken; popçunun eski eşi Jason Alexander düğünü bastı. Malikaneye zorla girdiği anları canlı yayında paylaşan Alexander, evliliği engellemeye geldiğini söyledi. İşte detaylar...
10.06.2022 Cadde
‘Tuhaf’ değil de ‘özel’ diyelim
‘Tuhaf’ değil de ‘özel’ diyelim Stephen King’in aynı adlı romanından uyarlanan “Firestarter/Tepki” daha çok ‘70’ler ve ‘80’ler sinemasını anımsatsa da türüne yenilik ve derinlik getirmekten uzak bir korku/gerilim filmi.
13.05.2022 Kültür Sanat
Sienna Miller'dan Ben Affleck itirafı!
Sienna Miller'dan Ben Affleck itirafı! İngiliz oyuncu Sienna Miller, 'Live By Night' filminde başrolü paylaştığı Ben Affleck ile ilgili bir itirafta bulundu. The Drew Barrymore Show'a katılan Miller, "Ben ile aramızda hiç elektrik yoktu" dedi.
15.04.2022 Cadde
Scarlett Johansson çocuklarından saklamak istediği sırrını açıkladı
Scarlett Johansson çocuklarından saklamak istediği sırrını açıkladı Güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan başarılı oyuncu Scarlett Johansson, katıldığı ‘The Drew Barrymore Show’da kendisine gelen sorulara yanıt verdi. Özel hayatına dair konuşan oyuncu, geçmişinde yaptığı bazı şeylerden utandığını ve çocuklarının bunu bilmesini istemediğini belirtti.
21.03.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Drew Barrymore ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.