Düden

Düden

Son dakika düden haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan düden gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan düden haber sayfamızda...

Düden

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 278 düden haberi bulunmuştur.
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek!
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek! Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bugün Antalya’da başlayacak. Organizasyon büyük bir rekabete sahne olmasının yanında ülkemizin güzelliklerini de göstererek Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sunuyor.
21.04.2024 Diğer
İstanbul’dan kaçan kaçana! Akın akın göç alıyor… Emeklilerin tercihi bu 3 il oldu
İstanbul’dan kaçan kaçana! Akın akın göç alıyor… Emeklilerin tercihi bu 3 il oldu İstanbul’un yoğunluğu ve stresinden kaçmak isteyen emeklilerin en çok tercih ettiği 3 il belli oldu. Pılısını pırtısını toplayan Türkiye’nin bu illerini tercih ediyor. Akın akın göç alan iller…
11.04.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu festival havasında!
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu festival havasında! 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için geri sayım devam ederken sporseverler için planlanan etkinlikler organizasyonun bu yıl daha coşkulu geçmesini sağlayacak.
9.04.2024 Diğer
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21-28 Nisan'da düzenlenecek
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21-28 Nisan'da düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 59. yılında 21-28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek.
8.04.2024 Diğer
Dedikodu cinayeti! Akrabasını öldürdü, ormanda yakalandı
Dedikodu cinayeti! Akrabasını öldürdü, ormanda yakalandı Antalya'da İlker Sever (33), boşanıp birlikte yaşamaya devam ettiği S.P. hakkında dedikodu yaptığını öne sürdüğü uzaktan akrabası Cihan Akın Güler'i (34) tabancayla vurarak öldürdü.
2.04.2024 Gündem
Müzik nereye sen oraya
Müzik nereye sen oraya İngiltere’de bir turizm şirketi Taylor Swift’in “London Boy” şarkısından yola çıkarak şarkıda bahsi geçen yerlerin gezdirildiği turlar düzenliyor. İlk dinleyişte bir aşk şarkısı gibi görünse de insanın kafasına sahiden Londra’da turistik bir gezi yapma fikrini sokan bir şarkı “London Boy”. Shoreditch gecelerini, Brixton öğleden sonralarını bir göresiniz geliyor dinledikçe. Peki benzer turlar Türkiye’de düzenlenseydi, hani şarkılardan yola çıkılıp, nerelere gidilirdi acaba?
2.03.2024 Pazar
Son dakika! Antalya'daki sel felaketinden acı haber! Bir kişinin cansız bedeni otomobilde bulundu
Son dakika! Antalya'daki sel felaketinden acı haber! Bir kişinin cansız bedeni otomobilde bulundu Meteoroloji 3 kenti turuncu kod yayınladı. Ülke genelinde sıcaklıkların 5 dereceye kadar düşmesi beklenirken, Meteoroloji birçok ili, kuvvetli yağış ve sel baskınlarına karşı uyardı. Antalya'da yaşanan sel felaketinden ise acı haber geldi. İşte detaylar...
13.02.2024 Gündem
DNA sonuçlandı baba yıkıldı! ‘Alın yazımızda varmış’
DNA sonuçlandı baba yıkıldı! ‘Alın yazımızda varmış’ Antalya'da son 6 günde sahile vuran 8 cansız bedenden 1’inin 4 Ocak’ta kaybolan Merve Şevval Elmas’a ait olduğu belirlendi. Gözü yaşlı baba Osman Elmas, "Acıyı insan televizyondan izlediği gibi yaşamıyor, sözün bittiği yerdeyiz" diyerek yürekleri burktu.
23.01.2024 Haberler
DNA sonuçlandı baba yıkıldı! ‘Alın yazımızda varmış’
DNA sonuçlandı baba yıkıldı! ‘Alın yazımızda varmış’ Antalya'da son 6 günde sahile vuran 8 cansız bedenden 1’inin 4 Ocak’ta kaybolan Merve Şevval Elmas’a ait olduğu belirlendi. Gözü yaşlı baba Osman Elmas, "Acıyı insan televizyondan izlediği gibi yaşamıyor, sözün bittiği yerdeyiz" diyerek yürekleri burktu.
23.01.2024 Gündem
Antalya'da kıyıya vuran bir cesedin kimliği belli oldu
Antalya'da kıyıya vuran bir cesedin kimliği belli oldu Antalya'nın Serik ilçesinde sahilde bulunan cesedin, 4 Ocak’ta kaybolan Merve Şevval Elmas’a (18) ait olduğu belirlendi. Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan gelen haberle yıkılan baba Osman Elmas, “Maalesef ciğerparem hakkın rahmetine kavuştu. İşlemleri yetişirse yarın götüreceğiz” dedi.
22.01.2024 Haberler
Antalya'da kıyıya vuran bir cesedin kimliği belli oldu
Antalya'da kıyıya vuran bir cesedin kimliği belli oldu Antalya'nın Serik ilçesinde sahilde bulunan cesedin, 4 Ocak’ta kaybolan Merve Şevval Elmas’a (18) ait olduğu belirlendi. Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan gelen haberle yıkılan baba Osman Elmas, “Maalesef ciğerparem hakkın rahmetine kavuştu. İşlemleri yetişirse yarın götüreceğiz” dedi.
22.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan Antalya ve Muğla'da sahillere vuran cansız bedenlerle ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan Antalya ve Muğla'da sahillere vuran cansız bedenlerle ilgili açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 6 günde Antalya Kıyılarına 8, Muğla kıyılarına 1 olmak üzere toplam 9 cansız beden ile ilgili sosyal medyadan açıklamada bulundu. İşte detaylar...
22.01.2024 Gündem
18 yaşındaki Şevval için kahreden bekleyiş! Baba DNA örneği verdi
18 yaşındaki Şevval için kahreden bekleyiş! Baba DNA örneği verdi Antalya'nın Serik ilçesinde kıyıya vuran cesedin 4 Ocak'ta kaybolan Merve Şevval Elmas'a (18) ait olabileceği ihtimali üzerine Antalya'ya gelen baba Osman Elmas, DNA örneği verdi.
21.01.2024 Gündem
Son dakika... MHP 55 adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi, 2'si il 53 ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Buna göre, MHP Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara, Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş oldu.
17.01.2024 Gündem
Kayıp Merve'nin babası: 1 günlük izin aldığını söyledikleri anda işlerin ters gittiğini anladım
Kayıp Merve'nin babası: 1 günlük izin aldığını söyledikleri anda işlerin ters gittiğini anladım Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas’tan 8 gündür haber alınamıyor. Merve’yi aramak için şelale açıklarında çok sayıda ekip tarafından arama çalışması gerçekleştirilirken, aramayı takip eden acılı baba Osman Elmas, "KYK yurdundan otobüse binip Barınaklar Bulvarı'nda indiğini ve Düden Şelalesi'ne doğru yürüdüğünü söylediler. Çok şükür atladığına dair bulgu yok ama yaşadığına dair de henüz bulgumuz yok" dedi.
11.01.2024 Gündem
D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmak dünyanın en güzel duygularında bir tanesi. Aile üyesine yeni bir bireyin gelme duygusu anne ve baba adaylarını heyecanlandırıyor. Bebekleri için her şeyin en güzelini yapmaya çalışan çiftler isimleri konusunda da seçici oluyor. Yeni doğacak kız bebeklerine aileler isim verirken özellikle kulağa hitap ediş şekli ve anlamlarına dikkat ediyor. Hayat boyu taşıyacakları ismi verirken aileler nadir bulunan, duyulmamış, keşfedilmemiş isimleri tercih ediyor. D harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
En Zor Tekerlemeler – Söylemesi En Zor, Kısa ve Uzun Tekerlemeler ve Örnekleri
En Zor Tekerlemeler – Söylemesi En Zor, Kısa ve Uzun Tekerlemeler ve Örnekleri Halk edebiyatına özgü bir tür olan tekerlemeler, “ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Çocukların hem eğlenmesine hem de gelişimine katkı sağlayan tekerlemeler bir çeşit laf cambazlığıdır. Söylenmesi zor olan tekerlemelerin genellikle gerçek yaşamla ilgisi yoktur. Hayal ve kurmacadırlar. Bazı kelimeler anlamlı iken bazen de anlamı olmaz. Çocukların yanı sıra yanı sıra halk ozanları da şiirlerinde tekerlemelere yer vermiştir. Söylemesi zor, kısa ve uzun tekerleme örnekleri için “En Zor Tekerlemeler” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri Çocukların gelişiminde önemli yere sahip olan tekerlemeler "ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Halk edebiyatına özgü bir türdür. Tekerlemelerin masal, oyun, tören ve bağımsız olarak 4 çeşidi bulunur. Tekerlemeler hem eğlenceli vakit geçirmede hem de çocukların konuşma kabiliyetini geliştirmede önemli rol oynar. Çocukların yanı sıra halk ozanları da şiirlerinde tekerlemelere yer vermiştir. Gerçek yaşamla ilgisi olmayan sözlerden meydana gelen söylemesi en zor, kısa, uzun, kolay, iyi diksiyon, komik, oyun, çocuk tekerlemeleri ve tekerleme örneklerine içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
285 metre uzunluğunda tam 3 katlı! Şifasını duyran buraya geliyor
285 metre uzunluğunda tam 3 katlı! Şifasını duyran buraya geliyor Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde 3 kattan oluşan, 285 metre uzunluğunda ve eski Hristiyanlık döneminde kurşun madeni ocağı olarak kullanılan Sulu Mağara, ziyaretçi akınına uğruyor.
13.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Düden Şelalesi'nde su seviyesi azaldı, sondaj suyla beslemeye başlandı
Düden Şelalesi'nde su seviyesi azaldı, sondaj suyla beslemeye başlandı Eşsiz manzarasıyla ziyaret edenleri hayran bırakan Düden Şelalesi'nde su seviyesi azaldı. Günlük 6 bin kişinin ziyaret ettiği şelale sondaj suyuyla beslenmeye başlandı.
28.08.2023 Gündem
Köprüden çaya düşen adamdan acı haber
Köprüden çaya düşen adamdan acı haber Antalya’da düştüğü Cırnık köprüsünden düşen ve çayın ortasında bitkin şekilde itfaiye botuyla kurtarılan şahıs ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
16.08.2023 Gündem
Peş peşe orman yangını haberleri! Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Peş peşe orman yangını haberleri! Ekiplerin müdahalesi sürüyor Antalya, Denizli, Bolu ve Eskişehir’de çıkan orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Gelen son bilgilere göre Denizli'deki orman yangını kontrol altına alındı.
16.08.2023 Gündem
Genç kadın ölümle burun buruna! 'İmdat' çığlıklarını duyan telefona sarıldı
Genç kadın ölümle burun buruna! 'İmdat' çığlıklarını duyan telefona sarıldı Antalya’da kayalıklardan düştüğü Düden Çayı’nda mahsur kalan genç kadını itfaiye ekipleri kurtardı. Tehlikeye aldırmadan akıntılı çaya giren itfaiye ekibi, simite aldığı kadını iple kıyıya çıkardı.
7.08.2023 Haberler
Genç kadın ölümle burun buruna! 'İmdat' çığlıklarını duyan telefona sarıldı
Genç kadın ölümle burun buruna! 'İmdat' çığlıklarını duyan telefona sarıldı Antalya’da kayalıklardan düştüğü Düden Çayı’nda mahsur kalan genç kadını itfaiye ekipleri kurtardı. Tehlikeye aldırmadan akıntılı çaya giren itfaiye ekibi, simite aldığı kadını iple kıyıya çıkardı.
7.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Düden ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.