Dünya Çocuk Günü

Dünya Çocuk Günü

Son dakika dünya çocuk günü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dünya çocuk günü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dünya çocuk günü haber sayfamızda...

Dünya Çocuk Günü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.707 dünya çocuk günü haberi bulunmuştur.
Bu utanç çok büyük ve ağır
Bu utanç çok büyük ve ağır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle yayımladığı mesajında Filistin için ateşkes çağrısında bulundu.
21.11.2023 Gündem
Emine Erdoğan Özbekistan'da lider eşleriyle bir araya geldi
Emine Erdoğan Özbekistan'da lider eşleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te lider eşleriyle bir araya geldi.
9.11.2023 Gündem
‘Çoklu kanal stratejisine yatırımımızı artıracağız’
‘Çoklu kanal stratejisine yatırımımızı artıracağız’ Türkiye’de 30’uncu yılını kutlamaya hazırlanan CarrefourSA, bir yandan mağaza ve bayilik yatırımları yaparken diğer taraftan e-ticaret kanallarını güçlendiriyor.
15.12.2022 Milliyet Executive
Çocuklar için sesini yükselt!
Çocuklar için sesini yükselt! Dünya Çocuk Hakları Günü’nde herkesi çocuklar için seslerini yükseltmeye çağıran UNICEF, “Bu seneki mesajımız her çocuk için dahil edilme hakkı” diyerek herkesi farkındalık için mavi renk giyemeye davet etti.
20.11.2022 Gündem
Van'da gökyüzü çocukların uçurduğu uçurtmalarla renklendi
Van'da gökyüzü çocukların uçurduğu uçurtmalarla renklendi Van Büyükşehir Belediyesi ve Van Valiliği organizasyonu ile 1 Ekim Dünya Çocuk Günü'nde Uçurtma Şenliği düzenlendi. Etkinliğe katılan çocukların, gökyüzündeki uçurtmaları renkli görüntüler oluşturdu.
1.10.2022 Haberler
UNICEF Başkanı'na açık mektup
UNICEF Başkanı'na açık mektup "Covid-19 salgını sonrası ortaya çıkan açıklardan biri de Birleşmiş Milletler açığıdır. Bu çerçevede UNICEF ve Sözleşme’nin yenilenmesi yanında, bu kurumun ve ilgili Sözleşmelerin işlevini yerine getirecek, çocuk haklarını daha güçlü savunacak ve devletlere karşı çocukları koruyabilecek örgütlenmeye de ihtiyaç vardır."
4.10.2021 Vitrin
Ekim ayının önemli günleri
Ekim ayının önemli günleri Sene boyunca birbirinden önemli günler varmış. Her ay seninle bu özel günleri paylaşmaya devam ediyoruz. İstersen sen de bunları yıllık bir takvime çevirebilir, içine sevdiğin insanların doğum günü tarihlerini de ekleyerek önemli günler posteri yapabilirsin.
Balıkesir’in hediye karavanı uğurlandı
Balıkesir’in hediye karavanı uğurlandı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi “Hediye Karavanı Kardeş Ülke Azerbaycan’da” projesi kapsamında; Dışişleri Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu (ÇOSKF) ile işbirliği içerisinde çocuklara hediyeler gönderiyor.
29.05.2021 Ege
'Çocuk Hakları Günü' nasıl ortaya çıktı?
'Çocuk Hakları Günü' nasıl ortaya çıktı? Her Kasım’ın 20’sinde kutlanan ‘Çocuk Hakları Günü’, diğer bir adıyla ‘Dünya Çocuk Günü’ sadece çocuklar için değil hepimiz için büyük bir önem arz ediyor. Peki, ‘Çocuk Hakları Günü’ nasıl ortaya çıktı? Çocuk hakları nelerdir? Gelin, hep birlikte Molatik Olalım.
20.11.2020 Diğer
Yükü yaşından ağır
Yükü yaşından ağır 20 Kasım Dünya Çocuk Günü, çocuklara iyi bir hayat sunup sunamadığımız sorusunu bir kez daha gündeme getirdi. İzmir’de yaşanan depremden sonra karşılaştığımız 11 yaşındaki R.M. de geçim derdi için sokaklarda kağıt topluyordu.
20.11.2020 Gündem
‘Çocuk mahkûmiyetinde 2019’da rekor kırıldı’
‘Çocuk mahkûmiyetinde 2019’da rekor kırıldı’ CHP’nin raporuna göre, geçen yıl çocuklar hakkında verilen hapis cezası kararlarının tüm mahkûmiyet kararları içindeki oranı yüzde 37.4 oldu.
20.11.2020 Gündem
Bugün tarihi yapılar maviye bürünecek
Bugün tarihi yapılar maviye bürünecek Birleşmiş Milletler (BM) tarafından 20 Kasım 1989’da kabul edilen Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin ardından her yıl 20 Kasım, dünya genelinde çocuk haklarına vurgu yapılan özel bir gün olarak kutlanıyor.
20.11.2020 Gündem
Çocuklar için farkındalık
Çocuklar için farkındalık UNICEF, 20 Kasım Dünya Çocuk Günü’nde hem sosyal medya hesapları üzerinde hem de değişik plaformlardan çocuk haklarıyla ilgili çağrıda bulunacak
19.11.2020 Gündem
Jandarma, köy okullarında maske ve boyama kitabı dağıttı
Jandarma, köy okullarında maske ve boyama kitabı dağıttı Ardahan’da 'Dünya Çocuk Günü' kapsamında jandarma ekipleri, ilkokul öğrencilerini ziyaret ederek maske ve boyama kitabı dağıttı.
7.10.2020 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan hayvan hakları düzenlemesi mesajı
TBMM Başkanı Şentop'tan hayvan hakları düzenlemesi mesajı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, hayvan haklarının korunmasına ilişkin düzenleme konusunda, "Bütün parti gruplarının katkı sağlayacağı kapsamlı bir düzenlemenin faydalı olacağına inanıyorum. Bu mülahazayla partilerimizin grup yetkilileriyle görüştüm. Hepsinin olumlu yaklaşımından memnuniyet duydum." dedi.
5.10.2020 Siyaset
Hayalleri gerçek oldu
Hayalleri gerçek oldu İstanbul’un farklı ilçelerinden çocukları Masal Çadırı’nda ağırlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 1 Ekim Dünya Çocuk Günü etkinlikleri çerçevesinde çocukların resmettikleri hayalleri gerçeğe dönüştürdü.
5.10.2020 Gündem
Çocuk Günü’nde utanç karnesi
Çocuk Günü’nde utanç karnesi Dünyada son 4 yılda çocuklara yönelik taciz ve şiddet olayları yüzde 90 arttı. Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle hazırlanan rapora göre, Türkiye’deki durum oldukça vahim
21.11.2019 Gündem
'Çocukların dili, dini yoktur'
'Çocukların dili, dini yoktur' Ünlü isimler, ‘Dünya Çocuk Günü’nde UNICEF ile birlikte çocuk haklarını destekleyen mesajlar yayınlayıp, takipçilerine seslendi
21.11.2019 Cadde
Galata Kulesi maviye büründü
Galata Kulesi maviye büründü Galata Kulesi, 20 Kasım Dünya Çocuk Günü etkinlikleri kapsamında mavi renkle ışıklandırıldı.
20.11.2019 Haberler
Galata Kulesi maviye büründü... İşte nedeni
Galata Kulesi maviye büründü... İşte nedeni Galata Kulesi, 20 Kasım Dünya Çocuk Günü etkinlikleri kapsamında mavi renkle ışıklandırıldı.
20.11.2019 Gündem
Çocuk kalmak ya kalamamak: Biz büyüdükçe kirlenir mi dünya?
Çocuk kalmak ya kalamamak: Biz büyüdükçe kirlenir mi dünya? Dünyanın en büyük klişelerinden biri şu: "Biz büyüdük ve kirlendi dünya..." Sahiden biz büyüyünce mi kirleniyor dünya? Çocuk kalabilmek çok mu zor? Çocuk ruhlu insanlar neden 'en en en' sevilen arkadaşlarımız? Gelin Molatik olalım.
20.11.2019 Hayat
Diyarbakır Ergani İlköğretim Okulu'nu ziyaret ettik - VLOG
Diyarbakır Ergani İlköğretim Okulu'nu ziyaret ettik - VLOG Lenovo, TEGV (Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı) ile iş birliği doğrultusunda Diyarbakır Ergani Öğrenim Birimi’nde teknolojiyi gençlerle buluşturan Tasarım ve Beceri Atölyesi’nin açılışını 1 Ekim Dünya Çocuk Günü’nde TEGV’in Diyarbakır Ergani Öğrenim Birimi’nde düzenlenen törenle gerçekleştirdi.
Dünya Çocuk Günü ne zaman? Nedir?
Dünya Çocuk Günü ne zaman? Nedir? Dünya Çocuk Günü farklı ülkelerde farklı zamanlarda kutlanıyor. Türkiye'de Dünya Çocuk günü ise 1 Ekim'de kutlanıyor. İşte Dünya Çocuk Günü'ne dair bilgiler...
1.10.2019 Gündem
Dünya çocuk ve gençlik olimpiyatlarını Bayraklı’ya taşıyacağız
Dünya çocuk ve gençlik olimpiyatlarını Bayraklı’ya taşıyacağız İzmir Bayraklı CHP Belediye Başkan adayı Serdar Sandal, spora ve gençliğe dair projelerini Milliyet Ege’ye anlattı, “Her branşta ilçemizi sporun başkenti yapmak istiyoruz” dedi...
1.03.2019 Ege
Dünya liderlerine seslendi
Dünya liderlerine seslendi Tuba Büyüküstün, UNICEF’in başlattığı imza kampanyasına destek verdi. Oyuncu, dünya liderlerini, çocuk hakları için daha çok çalışmaya davet etti.
1.02.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Dünya Çocuk Günü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.