Doğan Hakyemez

Doğan Hakyemez

Son dakika Doğan Hakyemez haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Doğan Hakyemez gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Doğan Hakyemez haber sayfamızda...

Doğan Hakyemez

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 354 doğan hakyemez haberi bulunmuştur.
TUBAD Turnuvaları Antalya'da düzenleniyor
TUBAD Turnuvaları Antalya'da düzenleniyor Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği’nin Geleneksel Turnuvası Nirvana Basketball Weeks’te heyecan verici bir organizasyonla Antalya’da gerçekleşiyor.
21.07.2023 Basketbol
Basketbolun ‘YUVA’sı BİDEV
Basketbolun ‘YUVA’sı BİDEV Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı 2. yılını tamamlarken, kısa sürede müthiş işlere imza attı. Hasan Arat başkanlığında kurulan BİDEV’in, ‘Yuva’ belgeseli de Genel Kurul’da duygu dolu anlar yaşattı.
27.11.2022 Basketbol
Bİ'DEV' adım daha
Bİ'DEV' adım daha Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı (BİDEV) Olağan Genel Kurulu, Eskişehir'de bulunan Tashigo Otel'de gerçekleştirildi. BİDEV Genel Sekreteri Coşkun Teziç'in açılış konuşmasıyla başlayan genel kurula, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, BİDEV Başkanı Hasan Arat ve üyeler katıldı.
20.11.2022 Basketbol
ÖZEL - Ergin Ataman, Aydın Örs'e verdiği sözü tuttu! Tarihi buluşmada kupa efsane hocanın ellerinde
ÖZEL - Ergin Ataman, Aydın Örs'e verdiği sözü tuttu! Tarihi buluşmada kupa efsane hocanın ellerinde Final Four için Köln’e gitmeden önce ustası Aydın Örs’ü ziyaret ederek şampiyonluk sözü veren Ergin Ataman söylediğini yaptı, Anadolu Efes’i Euroleague’in zirvesine çıkardıktan hemen sonra soluğu efsane ismin yanında aldı. Bu özel anda yanlarında sadece MİLLİYET vardı
Hidayet Türkoğlu: 'Öncelik sağlık ve adalet'
Hidayet Türkoğlu: 'Öncelik sağlık ve adalet' Cumhurbaşkanlığı Spor Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, MİLLİYET’e önemli açıklamalar yaptı... 
1.07.2020 Milli Takım
Doğan Hakyemez unutulmadı
Doğan Hakyemez unutulmadı Türk basketboluna hem sporcu hem de yönetici olarak katkılarda bulunan Doğan Hakyemez, vefatının birinci yıl dönümünde kabri başında düzenlenen törenle anıldı.
1.07.2020 Basketbol
Efsaneler buluştu
Efsaneler buluştu Basketbol Federasyonu tarafından 2. kez düzenlenen Gençler Ligi'nde Dörtlü Final organizasyonu mest etti. Banvit'in şampiyonluğuyla tamamlanan organizasyonda 3 gün boyunca süren etkinlikler basketbol ailesini bir araya topladı, buluşmaya ABD'den de Larry Richard ile Pete Williams katıldı
1.07.2020 Basketbol
TÜBAD Gençler'de final; TOFAŞ-Darüşşafaka
TÜBAD Gençler'de final; TOFAŞ-Darüşşafaka Doğan Hakyemez anısına düzenlenen Doğan Hakyemez Gençler Turnuvası’nıni ilk maçında TOFAŞ Genç Takımı, Anadolu Efes’i 87-58 yendi.
Hidayet Türkoğlu: "Gurur duyduğumuz bir jenerasyon var"
Hidayet Türkoğlu: "Gurur duyduğumuz bir jenerasyon var" Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Çin'de düzenlenecek 2019 FIBA Dünya Kupası'na katılacağına inandığını söyledi.
1.07.2020 Milli Takım
Battal Durusel son yolculuğuna uğurlandı
Battal Durusel son yolculuğuna uğurlandı Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın efsane kaptanlarından Battal Durusel'in naaşı, toprağa verildi
1.07.2020 Basketbol
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde fikstür çekildi
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde fikstür çekildi Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 2018-2019 sezonu fikstürü çekildi.
Doğan Hakyemez, son yolculuğuna uğurlandı
Doğan Hakyemez, son yolculuğuna uğurlandı ürk basketbolunun duayenlerinden eski milli oyuncu ve yönetici Doğan Hakyemez, son yolculuğuna uğurlandı.
1.07.2020 Basketbol
Pınar Karşıyaka'nın kurası 31 Temmuz'da
Pınar Karşıyaka'nın kurası 31 Temmuz'da Avrupa'da yeni sezonda ülkemizi FIBA Europe Cup'ta temsil edecek Pınar Karşıyaka'nın rakipleri 31 Temmuz'da Almanya'nın Münih kentinde çekilecek kurayla belli olacak.
1.07.2020 Basketbol
Doğan Hakyemez kimdir?
Doğan Hakyemez kimdir? Türk basketbolunun duayen isimleri arasında yer alan Doğan Hakyemez dün akşam saatlerinde vefat etti. Antalya'da geçirdiği kalp krizi sonucunda yoğun bakıma alınan Dğoan Hakyemez hayata veda etti. Peki Doğan Hakyemez kimdir?
12.07.2018 Gündem
Spor dünyasında 'Doğan Hakyemez' üzüntüsü!
Spor dünyasında 'Doğan Hakyemez' üzüntüsü! Türkiye Basketbol Federasyonu ve kulüpler, Türk basketbolunun duayen isimlerinden Doğan Hakyemez'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajları yayımladı.
1.07.2020 Basketbol
Doğan Hakyemez hayatını kaybetti!
Doğan Hakyemez hayatını kaybetti! Antalya'da geçirdiği kalp krizi sonucu yoğun bakıma alınan Türk basketbolunun duayen isimlerinden Doğan Hakyemez, hayatını kaybetti.
1.07.2020 Basketbol
Doğan Hakyemez Antalyaspor'daki görevinden ayrıldı
Doğan Hakyemez Antalyaspor'daki görevinden ayrıldı TÜRKİYE Basketbol 2. Lig'de mücadele eden Antalyaspor'da 1. lige yükselme hedefinin gerçekleştirilememesinin ardından genel menajer Doğan Hakyemez ile antrenör Alaeddin Yakan görevini bıraktı.
1.07.2020 Basketbol
Göller Turnuvası için start verildi
Göller Turnuvası için start verildi Göllerarası Basketbol Turnuvası'nda heyecan devam ediyor.
1.07.2020 Basketbol
Basketler atılacak, göller kurtulacak
Basketler atılacak, göller kurtulacak Burdur Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek Göller Arası Basketbol Turnuvası'nın lansmanı gerçekleşti. Bilim ve spor dünyasından isimlerin katıldığı etkinlikte, göllerdeki kuraklaşmanın önüne geçilmesi için atılması gereken adımlar dile getirildi
1.07.2020 Basketbol
Hakyemez ve Örs'ten Sarıca'ya destek
Hakyemez ve Örs'ten Sarıca'ya destek Basketbolun duayenleri Aydın Örs ile Doğan Hakyemez, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın baş antrenörlüğüne getirilen Ufuk Sarıca'ya başarı dileyerek, her zaman destek olacaklarını söyledi.
1.07.2020 Milli Takım
Aydın Örs: 'Yabancı kuralından sonra...'
Aydın Örs: 'Yabancı kuralından sonra...' Burdur Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonda basketbolun ustaları konuştu
Basketbol duayenleri Antalyaspor'da
Basketbol duayenleri Antalyaspor'da Basketbol duayenleri Aydın Örs ile Doğan Hakyemez Antalyaspor'da...
1.07.2020 Basketbol
Koraç destanını yazanlar buluştu
Koraç destanını yazanlar buluştu Efes Pilsen’in 20 yıl önceki Koraç Kupası’nı kazanan kadrosu zaferin 20. yıl dönümünde bir araya geldi.
1.07.2020 Basketbol
"Milli Takım'ı uzun yıllar Ergin Ataman çalıştırmalı"
"Milli Takım'ı uzun yıllar Ergin Ataman çalıştırmalı" 12 Dev Adam, Fenerbahçe ve Efes Pilsen'in efsane hocası Aydın Örs, Karar.com'a verdiği röportajında Milli Takım'ı Ergin Ataman'ın uzun yıllar çalıştırmaya devam etmesi gerektiğini ifade etti.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Doğan Hakyemez ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.