Dünyanın Şekli Nedir? Dünya Neye Benzer? Dünyanın Şekli Ve Hareketleri Konu Anlatımı
Dünyanın Şekli Nedir? Dünya Neye Benzer? Dünyanın Şekli Ve Hareketleri Konu Anlatımı Güneş sisteminin içerisinde yer alan dünya belli bir şekle sahiptir. Bu konu üzerine günümüzde hala farkı tartışmaların devam ettiğini de söylemek mümkün. Peki dünyanın şekli nedir? Dünya neye benzer? Dünyanın şekli ve hareketleri konu anlatımı üzerine merak edilenler.
26.05.2021 Eğitim
Dünyanın şeklinin ve eksen eğikliğinin sonuçları nelerdir?
Dünyanın şeklinin ve eksen eğikliğinin sonuçları nelerdir? Dünyanın şeklinin sonuçları her gün öğrenciler tarafından aratılan konuların başında geliyor. Konu hakkında bilgi almak isteyen öğrenciler internete sarılıyor... işte Dünyanın şeklinin ve eksen eğikliğinin sonuçları nelerdir? sorusunun cevabı...
8.10.2020 Gündem
Dünya düz mü yuvarlak mı?
Dünya düz mü yuvarlak mı? Sokak röportajı serisi 'Bana Göre'nin muhabiri olarak çıtayı epeyce yükseltip sizi dünyadan soyutladım! Sorarım size: Dünya düz mü, yuvarlak mı, yoksa küre mi ? Tüm bilimcileri  ve bir fikri olanları bu videoyu izlemeye davet ediyorum. Eğer sizin de bir cevabınız varsa videonun altına yorum bırakmayı unutmayın!  Unutmazsınız inşallah! Haydi iyi seyirler.
7.05.2018 Diğer