Dur ihtarına uymadı, aracını bırakıp kaçtı
Dur ihtarına uymadı, aracını bırakıp kaçtı Adıyaman'da, polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, otomobili bırakıp, kaçtı. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
24.02.2021 Haberler
Kısıtlamada 'dur' ihtarına uymadı, ehliyetsiz çıktı
Kısıtlamada 'dur' ihtarına uymadı, ehliyetsiz çıktı Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, sokağa çıkma kısıtlamasında denetim yapan polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan sürücü, kovalamaca sırasında park halindeki bir otomobile çarptı. Mahalle bekçilerince durdurulan ve ehliyetsiz olduğu belirlenen otomobil sürücüsüne 13 bin 400 TL ceza kesildi.
17.01.2021 Haberler
"Dur" ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü, kaza yapınca yakalandı
"Dur" ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü, kaza yapınca yakalandı Denizli'nin Pamukkale ilçesinde polisin "Dur" ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü, kaza yapınca yakalandı.
10.01.2021 Haberler
Aksaray'da bekçi-şüpheli kovalamacası
Aksaray'da bekçi-şüpheli kovalamacası Aksaray’da bekçilerin şüphe üzerine dur ihtarında bulunduğu 1 kişi koşarak kaçarken, bekçiler ve şüpheli arasında yaşanan kovalamaca film sahnelerini aratmadı.
20.12.2020 Haberler
Aracını bırakıp kaçtı
Aracını bırakıp kaçtı Ankara’nın Elmadağ ilçesinde “dur” ihtarına uymayıp kamyoneti ile kaçan şüpheli şahıs, yaklaşık 30 kilometre kadar yaşanan kovalamaca sonrası Kırıkkale’de bir uçurumun kıyısına aracını terk edip kayıplara karıştı.
15.11.2020 Haberler
Polisten kaçarken kaza yaptı
Polisten kaçarken kaza yaptı Başkentte kontrol noktasındaki polisten kaçarken kaza yapan sürücü hayatını kaybetti.
25.05.2020 Haberler
Otomobile saçılan uyuşturucu elektrikli süpürgeyle çekildi
Otomobile saçılan uyuşturucu elektrikli süpürgeyle çekildi Eskişehir’de polisin ihtarına uymayıp kaçan H.S., kullandığı otomobille toprak yığınına çarparak durdu. Şüpheli H.S. gözaltına alınırken, otomobilin içine saçtığı toz halindeki uyuşturucu madde polis ekiplerince elektrikli süpürgeyle toplandı.
25.05.2020 Haberler
Polisten kaçan araçta bir kişi silahla vurulmuş halde bulundu
Polisten kaçan araçta bir kişi silahla vurulmuş halde bulundu Kayseri'nin Talas ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan otomobil kovalamaca sonucu yakalanırken, araçta silahla vurulmuş halde bulunan şahıs hastaneye kaldırıldı.
23.05.2020 Haberler
Ortalığı birbirine kattı
Ortalığı birbirine kattı Karaman'da, Narko tim ekibinin 'Dur' ihtarına uymayan sürücü otomobiliyle, 2 araca çarpıktan sonra yakalandı. Araç içindeki 2'si kadın 4 kişi gözaltına alındı. 
18.05.2020 Haberler
Adıyaman'da kovalamaca
Adıyaman'da kovalamaca Adıyaman’da, polislerin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan motosiklet sürücüsü O.Y., kovalamaca sonucu yakalandı. Sürücü O.Y.'nin ehliyetsiz olduğu için kaçtığı öğrenildi.
13.05.2020 Haberler
Denetim nokasından kaçtı, polise yakalandı
Denetim nokasından kaçtı, polise yakalandı Avcılar’da sokağa çıkma kısıtlaması sürerken, polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan motosikletli kısa sürede yakalandı.
26.04.2020 Haberler
Polisin dur ihtarına uymadı... Sebebi şoke etti
Polisin dur ihtarına uymadı... Sebebi şoke etti Adımayan'da, polisin 'dur' ihtarına uymayıp, kaçmaya çalışan otomobil sürücüsü kovalamacanın ardından kısa sürede yakalandı. Suriye uyruklu sürücünün küçük yaşta olması ve ehliyetinin bulunmaması nedeniyle kaçtığı ortaya çıktı. 
2.01.2020 Haberler
'Dur' ihtarına uymadı! Ortalık savaş alanına döndü
'Dur' ihtarına uymadı! Ortalık savaş alanına döndü Bursa'da, polis ekiplerinin 'Dur' ihtarına uymayan otomobilin sürücüsü Y.O., aracını terk edip, bir binanın çatısına çıkarak polisle çatıştı. Bir süre sonra teslim olan Y.O.'nun yakınları olay yerine gelerek güvenlik güçleri ile tartıştı. Otomobilinde yapılan aramada bir miktar metamfetamin ele geçirilen Y.O.'nun, çok sayıda suçtan kaydı olduğu öğrenildi.
5.11.2019 Haberler
Alkollü sürücü polisi 2 kilometre kaputta taşıdı
Alkollü sürücü polisi 2 kilometre kaputta taşıdı Muğla'da polisin 'Dur' ihtarına uymayan hafif ticari aracın alkollü ve ehliyetsiz sürücüsü, aracın önüne atlayan trafik polisini kaputta 2 kilometre taşıdı.
30.10.2019 Haberler
Alkollü sürücü polisi 2 kilometre kaputta taşıdı
Alkollü sürücü polisi 2 kilometre kaputta taşıdı Muğla'da polisin 'Dur' ihtarına uymayan hafif ticari aracın alkollü ve ehliyetsiz sürücüsü, aracın önüne atlayan trafik polisini kaputta 2 kilometre taşıdı.
30.10.2019 Haberler
'Dur' ihtarına uymadı araç çalıntı çıktı
'Dur' ihtarına uymadı araç çalıntı çıktı Edirne'de çalıntı hafif ticari araçla polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan Y.K., başka bir araca çarparak kaza yapması sonucu yakalandı. Şüphelinin çaptığı aracı kullanan ve yaralanan Cevdet Aktürk, tedavi altına alındı. Edirne'de polis akşam saatlerinde Dilaverbey Mahallesi'nde hafif ticari aracın ters yöne girdiğini fark ederek, 'dur' ihtarında bulundu. Aracın ihtara uymayarak zikzaklar yaparak kaçması üzerine, polis ekipleri de aracı takip etmeye başladı. Yaşanan kovalamaca sırasında polisten kaçan araç,  25 Kasım Stadı kavşağında kapalı kasa minibüse çarparak durdu. Kazada polisin dur uyarısına uymayarak kaçan Y.K., gözaltına alındı. Y.K.'nın çarptığı minibüsün yaralanan sürücüsü Cevdet Aktürk, ihbar üzerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polisten kaçan Y.K.'nın kullandığı aracın göçmen kaçakçılığında kullanıldığı ve bırakıldığı yediemin otoparkından bir süre önce çalındığı belirlendi. Gözaltına alınan Y.K. ile ilgili soruşturma sürüyor.
11.09.2019 Yaşam
İzmir'de uyusturucu gözaltısı
İzmir'de uyusturucu gözaltısı İzmir'in Menderes ilçesinde, dört ayrı suçtan hakkında yakalama kararı bulunan zanlı, kaçmaya çalışırken jandarma tarafından yakalandı. Üzerinden uyuşturucuyla çıkan kişi, tutuklandı ve cezaevine konuldu. Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İTOB Organize Sanayi Bölgesi'nde bir motosiklete "dur" ihtarında bulundu. Bu sırada, motosikletin arkasında oturan bir kişi indi, motosikleti kullanan kişi ise kaçmaya çalıştı. Peşine düşen jandarma, kovalamaca sonrasında kaçmaya çalışan kişiyi yakaladı. Yapılan sorgulamalarda, kaçmaya çalışan kişinin dört ayrı suçtan hakkında yakalama kararı bulunan E.Ç. olduğu belirlendi ve hemen gözaltına alındı.  Şüphelinin üst aramasında; 166 gram esrar, ruhsatsız tabanca ve mermiler ile uyuşturucu ticaretinde elde edildiği düşünülen bin 895 lira ele geçirildi. Şüpheli E.Ç. ile yanında bulunan U.A. gözaltına alınırken, adliyeye sevk edilen E.Ç. tutuklandı. U.A.'nın ise işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
11.09.2019 Haberler
'Dur' ihtarına uymayarak kaçan şüphelilere polis ateş açtı
'Dur' ihtarına uymayarak kaçan şüphelilere polis ateş açtı Ataşehir'de, 'dur' ihtarına uymayarak kaçan araca polis ateş açtı. Aracın içinde bulunan 3 kişiden biri vurularak hayatını kaybederken 2 kişi gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada 2 tabanca bulundu. Öleninin yakınları ile polis arasında hastane önünde gerginlik yaşandı.
11.09.2019 Haberler
Balıkesir'de filmleri aratmayan kovalamaca
Balıkesir'de filmleri aratmayan kovalamaca Balıkesir'in Edremit ilçesinde akşam saatlerinde trafiği tehlikeye sokacak şekilde araç kullanan bir sürücü polisten kaçmak isterken ortalığı birbirine kattı. Edinilen bilgiye göre, Hürriyet Caddesi üzerinde polislerin ‘dur’ ikazına uymayarak kaçan 2 şüpheli trafiğe kapalı alana girerek esnafların masa ve sandalyesine zarar verdi. Ayrıca kaçmaya çalışırken motorize ekibin kullandığı motosiklete çarparak zarar verdi. Çarpmanın etkisiyle iki polis memuru yaralandı. Yaralanan polislerin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Bir süre daha kaçan şüpheliler 9 Eylül Caddesi üzerinde kaza yaparak durduruldu. Şüpheliler daha sonra yaya olarak kaçmaya çalışırken polis ekiplerinin takibi sonucu yakalandı. Yanma tehlikesi geçiren araç, çevre sakinlerinin ilk müdahalesi ve itfaiyenin çalışması ile söndürüldü. Polisten kaçmak isterken ortalığı birbirine katan G.Ö. (39) gözaltına alınırken araç içinde olan Z.D. (29) ifadesi alınmak üzere karakola sevk edildi.
11.09.2019 Haberler
Ankara'yı karıştıran traktörcü tutuklandı
Ankara'yı karıştıran traktörcü tutuklandı Ankara'da polisin "dur" ihtarına uymayarak traktörle araçlara zarar veren şüpheli Aydın Sakarya, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Atatürk Bulvarı üzerinde görev yapan bir trafik polisi, dün TBMM yakınında şüpheli bulduğu traktör sürücüsü Sakarya'yı durdurmak istemiş, yaşanan kovalamacada şüpheli ayağından vurularak durdurulmuştu. Kovalamaca sırasında 6 araca da zarar veren Sakarya, emniyet güçlerince gözaltına alınmıştı. Zanlının Sakarya'nın Beypazarı ilçesinde ikamet ettiği ve olayda kullanılan traktörü çaldığı belirlendi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Sakarya, Ankara Adliyesi'ne getirildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan şüpheli, "hırsızlık" ve "mala zarar verme" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.09.2019 Haberler
Ehliyetsiz sürücü 'dur' ihtarına uymadı
Ehliyetsiz sürücü 'dur' ihtarına uymadı Gümüşhane'de, ehliyetsiz olduğu gerekçesiyle kontrol noktasındaki polislerin 'dur' ihtarına uymayan hafif ticari aracın park halindeki otobüse çarpması sonucu 2'si polis 5 kişi yaralandı. Kaza akşam saatlerinde, Eski Bağlar Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Trabzon-Gümüşhane karayolunda uygulama yapan polis ekipleri şüphe üzerine, seyir halindeki M. E. (18) yönetimindeki 29 AB 297 plakalı hafif ticari araca 'dur' ihtarında bulundu. Hız kesmeyen araç, polisin ihtarını dikkate almayarak durmadı. Bunun üzerine motorlu yunus ekipleri kaçan aracı takibe aldı. Takip edilen araç bir süre sonra yol üzerinde park halinde olan 29 D 0038 plakalı halk otobüsüne arkadan çarptı. Aracı takip eden motorlu yunus ekipleri de motosikletin bu sırada kontrolden çıkmasıyla devrildi. Kazada, hafif ticari araçta bulunan ehliyetsiz sürücü M. E. ile yanında bulunan Ö.F. D. (20), otobüste bulunan yolcu Y.E.B. ile aracı takip eden motorlu 2 polis memuru hafif şeklide yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından, yaralılar ambulansla Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Atatürk Havalimanı girişinde silah sesleri
Atatürk Havalimanı girişinde silah sesleri Atatürk Havalimanı’nda ‘dur’ ihtarına uymayan minibüs paniğe neden oldu. Polislerin tekerlerine ateş açarak durdurmak istediği minibüs ters yöne girerek kayıplara karıştı. Atatürk Havalimanı girişinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Gece saat 04.00 sıralarında polisin ‘dur’ ihtarına uymayan minibüs ters yöne girerek kaçmak istedi. Ters yöne girerek kaçmaya çalışan minibüs tekerlerine ateş açılarak durdurulmak istendi. Ancak minibüs olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda Özel Harekat polisleri sevk edildi. Atatürk Havalimanı girişinde ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. ‘Dur’ ihtarına uymayarak kayıplara karışan minibüs ve şoförünün yakalanması amacıyla çalışma başlatıldı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına alan ekiplerin soruşturması sürüyor.
11.09.2019 Haberler
"Dur" ihtarına uymayan sürücü 10 araca çarptı
"Dur" ihtarına uymayan sürücü 10 araca çarptı Kayseri'de  polisin "dur" ihtarına uymayan sürücü, otomobilinin lastiklerine ateş edilerek  durduruldu. Otomobilin çarptığı 10 araçta hasar oluştu
27.01.2017 Gündem
"Dur" ihtarına uymayan sürücü 10 araca çarptı
"Dur" ihtarına uymayan sürücü 10 araca çarptı Kayseri'de  polisin "dur" ihtarına uymayan sürücü, otomobilinin lastiklerine ateş edilerek  durduruldu. Otomobilin çarptığı 10 araçta hasar oluştu
27.01.2017 Gündem
Dur ihtarına uymayan sürücü polisi alarma geçirdi
Dur ihtarına uymayan sürücü polisi alarma geçirdi Konya’da uygulama yapan polisin "dur" ihtarına uymayarak ters yönde hareket eden sürücü polis ekiplerini harekete geçirdi.
9.01.2017 Gündem