Kısıtlamanın ilk gününde İstanbul’da duraklar ve yollar boş kaldı
Kısıtlamanın ilk gününde İstanbul’da duraklar ve yollar boş kaldı İçişleri Bakanlığı'nın vermiş olduğu karar nedeniyle 30 büyükşehir ve Zonguldak ilinde olmak üzere üçüncü kez sokağa çıkma kısıtlaması ilan edildi. 31 ilin içinde olan İstanbul’da da işe gitmek zorunda olan vatandaşlar sabah saatlerinde evlerinden çıktı. Evlerinden çıkan vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uyarak toplu taşıma kullanmaya özen göstermeye çalıştı. Kent genelinde trafik yoğunluğa ise yüzde 6‘ya geriledi. İstanbul’da kısıtlamayla birlikte köprü ve meydanlar da boş kaldı. Polis ekipleri Kadıköy D-100 Karayolu'nda denetim yaptı. Araçlar tek tek durdurularak gerekli izin belgeleri olup olmadığı kontrol edildi.
23.04.2020 Haberler
Metrobüs duraklarında "virüs" önlemi
Metrobüs duraklarında "virüs" önlemi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kış aylarında artış gösteren salgın hastalıklar ve yeni tip koronovirüsden yolcuları korumak için metrobüs duraklarına dezenfektan cihazları yerleştirdi.
6.03.2020 Gündem
Ankara-İstanbul YHT hattında duraklar belirlendi
Ankara-İstanbul YHT hattında duraklar belirlendi Ankara-İstanbul YHT hattındaki 9 durak Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Pamukova, Sapanca, İzmit, Gebze ve Pendik olarak belirlendi.
15.10.2013 Ekonomi