Düşman

Düşman

Son dakika Düşman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Düşman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Düşman haber sayfamızda...

Düşman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.354 düşman haberi bulunmuştur.
Artan egzamaya düşman yiyecekler! Listede yine D vitamini var
Artan egzamaya düşman yiyecekler! Listede yine D vitamini var Egzama pek çok kişinin mücadele ettiği bir hastalık. Özellikle yediklerinizin de son derece etkili olduğu hastalıkta bazı yiyecekler şifalı, bazıları ise tetikleyici rol oynuyor. İşte egzama ve beslenme arasındaki ilişki!
28.03.2024 Genel Sağlık
Bakan Tekin, Erzurum’da Cumhur İttifakı için destek istedi
Bakan Tekin, Erzurum’da Cumhur İttifakı için destek istedi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum’da Çat ilçesinde SKM’yi ziyaret edip esnaf ziyaretinde bulundu. Yusuf Tekin, Cumhur İttifakı adayına destek istedi.
28.03.2024 Gündem
Wanda Nara'nın şarkısı olay oldu! 'Bu işi Simge Sağın'a mı bıraksan?'
Wanda Nara'nın şarkısı olay oldu! 'Bu işi Simge Sağın'a mı bıraksan?' Galatasaray'da forma giyen başarılı futbolcu Mauro Icardi ile 10 yıldır aşk yaşayan Wanda Nara, yeni çıkardığı şarkısı 'Money' (Para) ile sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ismin şarkısıyla birlikte Instagram sayfasından paylaştığı fotoğrafa, Türk takipçilerinden yorum yağdı.
27.03.2024 Cadde
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
'Projelerimi taklit etmeye başladılar'
'Projelerimi taklit etmeye başladılar' Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Hem 'projeleri yok' dediler, araştırma yapıp Mansur Yavaş'ın niye sevildiğini anlayınca da Mansur Yavaş'ın projelerini taklit etmeye başladılar" açıklamasında bulundu.
25.03.2024 Gündem
Çukurova Belediye Başkanı Çetin'den CHP'ye tepki: Genel Başkan pusu kurdu
Çukurova Belediye Başkanı Çetin'den CHP'ye tepki: Genel Başkan pusu kurdu CHP'den istifa ederek İYİ Parti'den aday olan Çukurova Belediye başkanı Soner Çetin, istifa sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Haberler
Çukurova Belediye Başkanı Çetin'den CHP'ye tepki: Genel Başkan pusu kurdu
Çukurova Belediye Başkanı Çetin'den CHP'ye tepki: Genel Başkan pusu kurdu CHP'den istifa ederek İYİ Parti'den aday olan Çukurova Belediye başkanı Soner Çetin, istifa sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Gündem
Rusya'dan Kiev ve Lviv'e yoğun hava saldırısı
Rusya'dan Kiev ve Lviv'e yoğun hava saldırısı Rusya, Ukrayna'nın başkenti Kiev ve batıdaki Lviv bölgesine pazar günü erken saatlerde yoğun hava saldırısı düzenledi.
25.03.2024 Dünya
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi?
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi? İzmir’in Foça ilçesinde vatandaşlara seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mitingde “İnadına CHP inadına sol” sloganı atılması üzerine, “Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Bu seçim sağ-sol seçimi değil, bu seçim iyi hizmet edecek bir yöneticiyi başa getirme seçimi” açıklamasında bulundu.
24.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'daki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.
23.03.2024 Gündem
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde konuşma yaptı.
23.03.2024 Haberler
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Moskova'da düzenlenen terör saldırısıyla ilgili Rusya'ya taziyelerini iletti. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin de açıklama yapan Erdoğan, 'CHP'den hiçbir Allah'ın kulu çıkıp da para kulelilerinin doğru dürüst izahını yapamadı' dedi. Erdoğan, Ankara'ya yeni metro hattı müjdesinin detaylarını da paylaştı.
23.03.2024 Gündem
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan Moskova’nın kuzeybatısındaki bir AVM’de bulunan 'Crocus City Hall' konser salonu, son yılların en korkunç terör saldırısına sahne oldu. Ölü sayısının 130'u geçtiği açıklanırken uzman isimler saldırıyı milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
23.03.2024 Dünya
Karakoldaki 'müstehcen ilişki' skandalında son perde! 'Yasak aşkları' işinden etti, aylar sonra zengin oldu
Karakoldaki 'müstehcen ilişki' skandalında son perde! 'Yasak aşkları' işinden etti, aylar sonra zengin oldu ABD'de geçtiğimiz yıl ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Karakola yeni katılan genç polis memuru, meslektaşlarıyla müstehcen ilişkiler kurdu. Yaşananlar su yüzüne çıktıktan sonra, cinsel anlamda sömürüldüğünü savundu. Hatta intiharın eşiğinden döndüğü mahkeme kayıtlarına dahi geçti. Adalet isteyen genç kadının davası geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan Yandaş'a tepki: O kadar hareket yapılır mı?
İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan Yandaş'a tepki: O kadar hareket yapılır mı? Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe ile oynadıkları maçta yaşananlarla ilgili olarak Mert Hakan Yandaş'a tepki gösterdi. Öte yandan Thiam'ın oruç tuttuğunu açıklayan Üzülmez, hiçbir idmanı kaçırmadığını dile getirdi.
22.03.2024 Fenerbahçe
25 yıllık eşini 'aldattığı için öldürdüm' dedi! Hakim müebbet istedi
25 yıllık eşini 'aldattığı için öldürdüm' dedi! Hakim müebbet istedi Antalya'da tartıştığı 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) av tüfeğiyle başına ateş edip öldüren İbrahim Güzelçolak (49) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.
21.03.2024 Gündem
‘Şiir dokunulmaz olmalı’
‘Şiir dokunulmaz olmalı’ Bugün 21 Mart Dünya Şiir Günü… 1999 yılında UNESCO tarafından ilan edilen Dünya Şiir Günü her yıl özel etkinliklerle, buluşmalarla ve sohbetlerle kutlanıyor.
21.03.2024 Kültür Sanat
Zamanla yarış
Zamanla yarış Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’, bu hafta 669’uncu bölümüyle izleyiciyle buluşacak.
21.03.2024 Cadde
Dursun Özbek'ten Süper Kupa tarihi için açıklama
Dursun Özbek'ten Süper Kupa tarihi için açıklama Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Mart Ayı Olağan Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Özbek, Süper Kupa tarihi için önemli ifadeler kullandı.
20.03.2024 Galatasaray
Mavi Vatan’a derin kulak
Mavi Vatan’a derin kulak ASELSAN, Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde donanmaya deniz altı savunma harbinde önemli bir yetenek kazandırdı. Türkiye’nin ilk millî ufuk ötesi deniz altı savunma harbi sonarı Düşük Frekanslı Aktif Sonar Sistemi (DÜFAS), Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın envanterine girdi.
20.03.2024 Gündem
Serenay Sarıkaya'nın eski aşklarıyla ilgili dikkat çeken detay! 'Bu medeniliği kendisine yakıştırdım'
Serenay Sarıkaya'nın eski aşklarıyla ilgili dikkat çeken detay! 'Bu medeniliği kendisine yakıştırdım' Oyunculuk kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilileriyle ilgili ortaya çıkan bir detay çok konuşuldu.
19.03.2024 Cadde
Çanakkale Savaşı'nda yüzlerce yaralı asker burada tedavi edilmişti! Müzeye dönüştürüldü
Çanakkale Savaşı'nda yüzlerce yaralı asker burada tedavi edilmişti! Müzeye dönüştürüldü Edirne’nin Keşan ilçesinde Çanakkale Savaşı'nda cephede düşman ile çatışırken yaralanan yüzlerce askerin tedavi edildiği "Cephe Gerisi Hastanesi" müzeye dönüştürüldü.
18.03.2024 Gündem
‘Emeklilerin kışkırtılmak için bana mı ihtiyacı var?’
‘Emeklilerin kışkırtılmak için bana mı ihtiyacı var?’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Emeklilerin kışkırtılmak, ayağa kalkmak için bana mı ihtiyacı var? Sadece altı yılda senin sofrandan 18 kilo kıymayı eksiltmişler. Herkese para var, emekliye yok” dedi.
18.03.2024 Gündem
Özgür Özel: Emeklilerin kışkırtılmak için bana mı ihtiyacı var?
Özgür Özel: Emeklilerin kışkırtılmak için bana mı ihtiyacı var? CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye'deki seçim ofisinde partililere seslendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik 'Emeklileri kışkırtıyor' dediğini aktaran Özel, "Tayyip Bey doğru söylüyorsun. Emeklilerimizin diyarına geldim. Onları sana karşı kışkırtmaya geldim. Emeklilerin kışkırtılmak için, ayağa kalkmak için bana mı ihtiyacı var kardeşim?" ifadelerini kullandı.
17.03.2024 Gündem
Bir millletin destanı: Çanakkale
Bir millletin destanı: Çanakkale Bir milletin çocuğu, genci, kadını, erkeği ve yaşlısı ile cephe önünde ve gerisinde topyekûn varlığını ortaya koyduğu Çanakkale’de deniz savaşlarının kahramanlarından biri de Kıdemli Yüzbaşı Ahmet Saffet Bey’di.
17.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Düşman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.