Duster

Duster

Son dakika Duster haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Duster gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Duster haber sayfamızda...

Duster

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 171 duster haberi bulunmuştur.
GTA 5 Hileleri 2024: GTA V Araba, Para, Ölümsüzlük, Uçak, Silah, Motor Hileleri, Şifreleri ve Kodları
GTA 5 Hileleri 2024: GTA V Araba, Para, Ölümsüzlük, Uçak, Silah, Motor Hileleri, Şifreleri ve Kodları Dünyanın en popüler oyunları arasında yer alan GTA 5, Grand Theft Auto serisinin yedinci ana oyunudur. Piyasaya sürüldüğü 2013 yılında milyonlarca kişi tarafından beğenilip oynanmaya başlamıştır. Rockstar North tarafından geliştirilmiş ve Rockstar Games tarafından piyasaya sürülmüştür. Oyunda yer alan bazı göreveler vardır. Ancak görevleri tamamlamak zorlaşabilir. GTA V'de görevleri kolaylaştırabilmek adına GTA 5 hileleri vardır. Bu hile kodları oyuncuların zaman kaybetmeden ve kolayca görevlerini yerine getirmesini sağlar. Bu hileler XBOX, PS3, PS4 ve PC'lerde aktif hale getirilebilir. GTA V araba, para, ölümsüzlük, uçak, silah, motor hileleri ve kodları ile detaylı bilgi için "GTA 5 Hileleri" içeriğimize göz atabilirsiniz.
15.01.2024 Oyun
OYAK ve Renault’tan Türkiye’ye 400 milyon euroluk yatırım
OYAK ve Renault’tan Türkiye’ye 400 milyon euroluk yatırım Güçlü ortağı OYAK ile 50 yıldan uzun süredir Türkiye’de faaliyet gösteren dünya devi Renault, Türkiye’yi markanın ihracat üssü yapacak bir adım atıyor. Türkiye için 2027 oyun planını İstanbul’dan dünyaya duyuran Renault ve OYAK 400 milyon Euro’nun üzerinde yatırım yapacaklarını açıkladı. 2027’den önce 4 yeni Renault modeli Bursa’daki Oyak Renault fabrikalarında üretilecek.
11.12.2023 Ekonomi
Sıfır otoda fiyatlar düştü! İşte yeni rakamlar
Sıfır otoda fiyatlar düştü! İşte yeni rakamlar Otomobil markaları Kasım ayı fiyat listelerini güncelledi. 2023 yılında satış ve zam rekorları kıran sıfır otomobil piyasasında fiyat artışları azalırken, indirim ve kampanya hız kazandı. İşte sıfır otoda yeni fiyatlar...
11.11.2023 Ekonomi
Ümraniye’de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Ümraniye’de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı Ümraniye’de iki otomobilin çarpışması sonucu bir araç yan yattı. Meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
7.08.2022 Gündem
Dacia Jogger 3 Eylül'de tanıtılacak
Dacia Jogger 3 Eylül'de tanıtılacak Dacia ailesinin en yeni üyesi olan çok yönlü 7 kişilik aile otomobilinin ismi Dacia Jogger olarak açıklandı. Yeni model, yalın, güçlü ve global bir isimle 3 Eylül tarihinde gerçekleşecek dijital etkinlikte tanıtılacak.
1.09.2021 Otomobil
Yeni Dacia Duster otomatik şanzımanla geliyor
Yeni Dacia Duster otomatik şanzımanla geliyor Dacia’nın SUV segmentinde dengeleri değiştiren modeli Duster yenilendi. Türkiye’nin SUV lideri model, merakla beklenen EDC şanzıman seçeneğiyle 25 Ağustos itibaren Türkiye’de satışa sunuldu. Yenilenen konfor, tasarım ve güvenlik özellikleriyle sürüş keyfini artıran Duster tüketiciyle buluşuyor. Comfort, Prestige ve Prestige Plus ekipman seviyeleriyle gelen Yeni Duster Arizona Turuncu rengiyle dikkatleri üzerine çekerken, iç ve dış tasarım detaylarıyla yoluna daha güçlü devam edecek.
26.08.2021 Otomobil
Dacia logosunu yeniledi
Dacia logosunu yeniledi Kuruluşundan bu yana sürekli olarak kuralların dışına çıkarak yeni, daha iddialı, çağdaş ve özgün bir tasarım yakalayan Dacia’da yeni bir döneme giriliyor.
17.06.2021 Otomobil
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktılar!
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktılar! Tokat’ın Reşadiye ilçesinde köprüden uçan otomobilde bulunan 4 kişi, hurdaya dönen aracın içerisinden sağ çıktı.
11.11.2020 Gündem
Dacia’dan cazip teklifler!
Dacia’dan cazip teklifler! Şubat ayında Dacia’nın Sandero, Duster ve Dokker ECO-G modellerinde sıfır faiz fırsatı ve cazip fiyatlar sunuluyor.
6.02.2020 Otomobil
Pahalı ve ‘eşsiz’
Pahalı ve ‘eşsiz’ Süper lüks otomobil üreticileri, bundan yıllar önce moda olan “kişiye özel araç” konseptini yeniden canlandırdı. Özel siparişler arasında müşterinin en sevdiği oje rengi bile var!
10.06.2019 Ekonomi
Dacia LPG'li modellerini Türkiye'de satışa sunuyor
Dacia LPG'li modellerini Türkiye'de satışa sunuyor Dacia, ECO-G olarak adlandırdığı LPG'li seriyi Sandero, Logan MCV, Duster ve Lodgy binek modelleri ile satışa sunuyor.
3.06.2019 Otomobil
İkinci elde de tercih değişmedi!
İkinci elde de tercih değişmedi! Türk tüketicisi sıfır kilometrede halen dizel ve otomatik araçlara öncelik tanırken, ikinci el seçiminde de benzer tercihlere yöneliyor
22.04.2019 Ekonomi
Dizelden kaçış Avrupa’da ters tepti!
Dizelden kaçış Avrupa’da ters tepti! Dizel motorlu araçların satışlarında ciddi oranda düşüşler sürerken Avrupa’da emisyon oranlarının yükselmeye başladığı belirtiliyor. Bunda, elektrikli araçlara yeterli destek verilmemesi de rol oynuyor
11.03.2019 Ekonomi
Dacia yeni özel serisini Cenevre'de tanıtıyor
Dacia yeni özel serisini Cenevre'de tanıtıyor Dacia, Cenevre Otomobil Fuarı’nda bazı ülkelerde 'Techroad' olarak bilinen ve Duster, Logan ve Stepway ailesine yönelik sunulan Ultimate özel serisinin tanıtımını gerçekleştiriyor.
5.03.2019 Otomobil
Cenevre sürpriz yapacak
Cenevre sürpriz yapacak Avrupa’nın önemli fuarlarından biri olan Cenevre, bu yıl yine konvansiyonel motorlu süper sporların yanı sıra elektrikli modellerle dikkatleri üzerine çekecek...
4.03.2019 Ekonomi
Cesur satış hedefi: %60 modeller
Cesur satış hedefi: %60 modeller Toyota, Türkiye’de 2020’ye ilişkin iddialı bir satış hedefi koydu. 2020’de C-HR ve yeni nesil Corolla ile birlikte toplam satışlarında hibrit araçların oranının yüzde 60’a ulaşmasını öngörüyor.
18.02.2019 Ekonomi
2018’in ‘gladyatörleri’ törenle ödüllerini aldı
2018’in ‘gladyatörleri’ törenle ödüllerini aldı Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) düzenlediği “Satış ve İletişim Ödülleri”nin sahipleri belli oldu...
7.01.2019 Ekonomi
Vietnam’a da ‘jest’ yaptı
Vietnam’a da ‘jest’ yaptı İhracat atağına kalkan Karsan, toplam satışlarında ihracatın payını bu yıl yüzde 45’ten 65’e çıkarmayı amaçlıyor. Karsan, bu amaçla yeni pazarlara yönelirken, Vietnam’a da Jest yolladı...
22.04.2018 Ekonomi
2018'in ilk üç ayında en çok satılan otomobil markaları hangileri?
2018'in ilk üç ayında en çok satılan otomobil markaları hangileri? Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD), 2018 yılının ilk üç ayına ait olan satış sonuçlarını, marka ve model bazında paylaştı. Yapılan araştırma sonucunda Türkiye'de satılan ilk 10 markayı sizler için değerlendirdik.
5.04.2018 Otomobil
Hayatın hakkını verin!
Hayatın hakkını verin! Dacia, yeni ‘Duster’ı Gaziemir Ermat Plaza’da tanıttı. Katılımcılar, yeni Duster’ı test sürüşüyle deneyimleme fırsatı da buldu.
18.03.2018 Ege
Çekilişle sevindiler
Çekilişle sevindiler Hanif Pehlivanoğlu Marketler Zinciri’nden yaptıkları her 50 liralık alışveriş karşılığında çekilişe katılma hakkı elde eden ziyaretçiler arasında yapılan çekilişle, ödül kazanan 46 kişi belli oldu.
17.02.2018 Ege
İlk 100 Duster nihayet Türkiye'de!
İlk 100 Duster nihayet Türkiye'de! Türkiye’de satışa çıktığı günden bu yana fiyat-performans konusunda aldığı övgülerle her geçen gün hayran kitlesini büyüten Dacia Duster, 2018 yılında yepyeni tasarımı ve teknolojik geliştirmeleriyle her zamankinden daha farklı ve daha iddialı geliyor.
15.02.2018 Ekonomi
Hanif Pehlivanoğlu’nda hediye yağmuru yaşandı
Hanif Pehlivanoğlu’nda hediye yağmuru yaşandı Hanif Pehlivanoğlu Marketler Zinciri’nden yaptıkları her 50 TL’lik alışveriş karşılığında çekilişe katılma hakkı elde eden binlerce ziyaretçi arasından ödül kazanmayı başaran 46 şanslı kişi, dün çekilişle belirlendi.
13.02.2018 Ege
Dacia Duster'ın Tamamen Yenilenen Konsepti
Dacia Duster'ın Tamamen Yenilenen Konsepti Dacia'nın tamamen yenilediği modeli Duster 1 Mart'tan itibaren Türkiye'de yollara çıkacak. Dacia Duster'ın Türkiye fiyatı da belli oldu.
13.02.2018 Otomobil
Filocular 2017’de gaz kesmedi...
Filocular 2017’de gaz kesmedi... Türkiye’de filo kiralama sektörü büyümesini sürdürürken, araç parkı da yarım milyona koşuyor. 2017’de 13.8 milyar TL yatırım yapan filo kiralama sektörü, Türkiye’de satılan otomobillerin 5’te 1’ini aldı
11.02.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Duster ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.