Düşürdü

Düşürdü

Son dakika düşürdü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan düşürdü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan düşürdü haber sayfamızda...

Düşürdü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.141 düşürdü haberi bulunmuştur.
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' diyerek devam etmek istiyoruz!
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' diyerek devam etmek istiyoruz! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Pendikspor maçından sonra konuştu.
21.04.2024 Galatasaray
Sivas'ta ekmek savaşları! Fiyat 2 TL'ye düştü, işte nedeni
Sivas'ta ekmek savaşları! Fiyat 2 TL'ye düştü, işte nedeni Sivas’ta bir firma diğer firmalara tepki olması amacıyla ekmeğin fiyatını 2 liraya kadar düşürdü.
20.04.2024 Haberler
Sivas'ta ekmek savaşları! Fiyat 2 TL'ye düştü, işte nedeni
Sivas'ta ekmek savaşları! Fiyat 2 TL'ye düştü, işte nedeni Sivas’ta bir firma diğer firmalara tepki olması amacıyla ekmeğin fiyatını 2 liraya kadar düşürdü.
20.04.2024 Ekonomi
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm Yurdun batı kesiminde sabaha karşı birçok kentte başlayan şiddetli sağanak ve fırtınayla ilgili Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe alarm verildi.
20.04.2024 Gündem
Avrupa'da doğal gaz fiyatları geriledi
Avrupa'da doğal gaz fiyatları geriledi Avrupa'da doğal gaz fiyatları İsrail'in İran'ı vurduğu haberleriyle yaşanan yükselişin ardından geri geldi.
19.04.2024 Uzmanpara
S&P, İsrail'in kredi notunu düşürdü
S&P, İsrail'in kredi notunu düşürdü Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, jeopolitik riskler nedeniyle İsrail'in kredi notunu düşürdü.
19.04.2024 Uzmanpara
Sudan ucuz elektrik: Fatura 3’te bir düştü
Sudan ucuz elektrik: Fatura 3’te bir düştü Ordu’da yaşayan, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü'nden mezun emekli imam Ahmet Ergin, dere kenarına hurda malzemeleri de kullanarak kurduğu sistem ile evinin elektrik ihtiyacının büyük bir kısmını bedava karşılıyor.
19.04.2024 Ekonomi
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
Paris Olimpiyatları'nın ateşi Yunanistan'daki antik Olimpia'dan yola çıktı
Paris Olimpiyatları'nın ateşi Yunanistan'daki antik Olimpia'dan yola çıktı Yakılan ateşle birlikte 26 Temmuz'daki açılış törenine kadar üç ay sürecek meşale turu da başladı.
17.04.2024 Dünya
Antalya, ihracat kaybını doğu ülkeleriyle kapatmaya çalışıyor
Antalya, ihracat kaybını doğu ülkeleriyle kapatmaya çalışıyor Türkiye'nin en önemli domates üretim merkezi Antalya'yı ihracatta Rusya-Ukrayna savaşı etkiledi. İhracatın yüzde 90'ını Ukrayna'ya yaptıklarını açıklayan ihracatçı Bülent Özdemir, kaybı Doğu Avrupa ülkeleriyle kapatmaya çalıştıklarını açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’ İran, günlerdir beklenen İsrail’e yönelik misilleme saldırısını önceki gece sabaha karşı gerçekleştirdi. Tahran yönetimi başka saldırı olmayacağını söylerken, Tel Aviv’den “Doğru zamanda intikam alacağız” açıklaması geldi.
15.04.2024 Dünya
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler oldu? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler oldu? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı İran, İsrail'e onlarca intihar dronu ve füze fırlattı. Dünyanın şoke olduğu gelişme anbean takip edildi. CNN TÜRK Washington temsilcisi Paksoy dün gecenin arka planını aktardı. İşte detayları...
14.04.2024 Haberler
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler yaşandı? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler yaşandı? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı İran, İsrail'e onlarca intihar dronu ve füze fırlattı. Dünyanın şoke olduğu gelişme anbean takip edildi. CNN TÜRK Washington temsilcisi Paksoy dün gecenin arka planını aktardı. İşte detaylar...
14.04.2024 Dünya
Tahta kaşıkla cinsel istismar ve işkence! 203 yıl hapis cezası istendi
Tahta kaşıkla cinsel istismar ve işkence! 203 yıl hapis cezası istendi Zonguldak’ta, aynı uyuşturucu çetesine üye olduğu iddia edilen üniversite öğrencisi Ali S.K.'ye (25), tabancayı polise yakalattığı için dövüp işkence yapan ve video çekerek tahta kaşıkla cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan 6 kişinin yargılandığı davada tutuklu sanık Mehmet Can Aslaner (28), diğer sanık Ayhan Küçükdere’nin (50) oğlu Samet Küçükdere’nin (25) ailesinin yerini husumetlilerine söylediği için Ali S.K.’yi darp ettiğini öne sürdü.
12.04.2024 Gündem
Kadıköy iskelesine akın ettiler! Sıranın ucu bucağı yok
Kadıköy iskelesine akın ettiler! Sıranın ucu bucağı yok Bayramda hava da güzel olunca İstanbullular Adalar’a gitmek için iskelelere akın etti. Kadıköy iskelesinde oluşan yoğunluk ise hayrete düşürdü.
11.04.2024 Haberler
Fitch, Çin'in kredi notu görünümünü düşürdü
Fitch, Çin'in kredi notu görünümünü düşürdü Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Çin'in kredi notunu teyit ederken, görünümünü aşağı yönlü revize etti.
10.04.2024 Uzmanpara
UEFA'dan Fenerbahçe'nin cezasında indirim kararı!
UEFA'dan Fenerbahçe'nin cezasında indirim kararı! UEFA, Fenerbahçe'ye verilen 3 maçlık deplasman seyircisi yasağını 2 maça düşürdü.
8.04.2024 Fenerbahçe
Kızılırmak'ta her yıl tekrarlanan doğa hareketi görüntülendi
Kızılırmak'ta her yıl tekrarlanan doğa hareketi görüntülendi Her yıl bu dönem kan renginde akarak Kızılırmak'a rengini veren Fadlum Irmağı'ndaki renk değişimi hayrete düşürdü.
7.04.2024 Gündem
Küresel piyasada yeni faiz dönemi
Küresel piyasada yeni faiz dönemi Fed'in beklenmedik güvercin duruşu ve TCMB'nin kararlı faiz artışı, finansal piyasalara yeni bir yön veriyor. Yatırımcılar ve şirketler, faiz oranlarındaki bu kritik değişikliklere ve döviz kurlarındaki potansiyel dalgalanmalara dikkat kesilmeli...
5.04.2024 Milliyet Executive
Hafif ticari araca yükledikleri çekyatlarla trafiği tehlikeye attılar
Hafif ticari araca yükledikleri çekyatlarla trafiği tehlikeye attılar Gaziantep'te hafif ticari aracın üstüne koyulan çekyatlar trafiği tehlikeye attı. Tehlikeli yolculuk anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
5.04.2024 Haberler
Gazze'de son durum... ABD medyası duyurdu: CIA saldırıyı öğrendi! İran 48 saat içinde vuracak
Gazze'de son durum... ABD medyası duyurdu: CIA saldırıyı öğrendi! İran 48 saat içinde vuracak Suriye'nin başkenti Şam'daki saldırının yankıları dinmeden İran bir kez daha sarsıldı, gece boyunca kesilmeyen patlamalar ve silah seslerini sabah saatlerinde gökyüzünde beliren helikopterler ve insansız hava araçları izledi. ABD medyası ise CIA'in İran'ın saldırısını öğrendiğini belirterek adeta tarih vererek Tahran'ın planını suya düşürdü.
4.04.2024 Dünya
Zelensky imzaladı: Ukrayna savaşa çağırılma yaşını düşürdü
Zelensky imzaladı: Ukrayna savaşa çağırılma yaşını düşürdü Ukrayna, asker sayısını artırmak için savaşa çağrılma yaşını iki yaş aşağı çekme kararı aldı.
3.04.2024 Dünya
Villa yangınında şok detay! Cesetle aynı evde 7 gün
Villa yangınında şok detay! Cesetle aynı evde 7 gün Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'ndeki villada meydana gelen yangında, bir kişinin cesedinin bulunmasıyla ilgili dehşete düşüren ayrıntılar ortaya çıktı.
2.04.2024 Gündem
Euro Bölgesi'nde enflasyon beklentileri değişti
Euro Bölgesi'nde enflasyon beklentileri değişti Euro Bölgesi tüketicileri şubat ayında yakın vadeli enflasyon beklentilerini düşürdü, ancak uzun vadeli tahminler değişmedi.
2.04.2024 Uzmanpara
Finlandiya'da okul saldırısı: Saldırganın 12 yaşındaki bir çocuk!
Finlandiya'da okul saldırısı: Saldırganın 12 yaşındaki bir çocuk! Finlandiya'daki bir silahlı saldırıyla sarsıldı. Polis, iki çocuğun yaralandığını ve birinin ise hayatını kaybettiğini kaydetti. Kanlı saldırının faili ise yalnızca 12 olan yaşında bir çocuk.
2.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Düşürdü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.