İran düşürdüğü Ukrayna uçağı için tazminat ödemeye hazır
İran düşürdüğü Ukrayna uçağı için tazminat ödemeye hazır Yolcu uçağının füzeyle vurulmasına ilişkin tazminat görüşmelerinin ilk turu yapıldı. İran Dışişleri, tazminat ödemeye 'prensipte' hazır olduğunu duyururken, Ukrayna Dışişleri uluslararası mahkeme tehdidinde bulundu.
31.07.2020 Dünya
Son dakika... İran Cumhurbaşkanı Ruhani'den düşürülen uçakla ilgili açıklama!
Son dakika... İran Cumhurbaşkanı Ruhani'den düşürülen uçakla ilgili açıklama! Gelen son dakika haberine göre, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, hava savunma sistemi tarafından "yanlışlıkla" düşürüldüğü açıklanan Ukrayna Havayollarına ait yolcu uçağıyla ilgili, "Bu, kolayca bir kenara bırakılacak mesele değildir. Facianın nedeni ve failleriyle ilgili tahkikat devam etmeli ve bu affedilemez yanlışın sorumluları hakkında yasal işlem yapılmalıdır." ifadelerini kullandı. 
11.01.2020 Dünya
Su 24 Tipi Rus uçağının özellikleri neler?
Su 24 Tipi Rus uçağının özellikleri neler? TSK'nın Kızıldağ bölgesine düşürdüğü SU 24 uçağının özelliklerini sizler için araştırdık. Peki Su 24 Tipi Rus uçağının özellikleri neler? SU 24 uçağını hangi ülkeler kullanıyor? SU 24 uçağında hangi silahlar bulunmakta? İşte düşürülen uçağın özellikleri ve dahası...
25.11.2015 Gündem
OTOPSİ MUAMMASI
OTOPSİ MUAMMASI Suriye tarafından düşürülen Türk jetinin pilotları Gökhan Ertan ile Hüseyin Aksoy’un otopsi raporları, “Uçak nasıl düştü?” tartışmalarını alevlendirdi.
15.07.2012 Gündem