Düzen

Düzen

Son dakika düzen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan düzen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan düzen haber sayfamızda...

Düzen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.823 düzen haberi bulunmuştur.
‘Terör bataklığı kurutulacak’
‘Terör bataklığı kurutulacak’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ziyaretinden dönüş yolunda uçakta yaptığı konuşmada “Irak’ta da Suriye’de de terör bataklığı sadece bizim çalışmamızla değil, her iki ülke yönetiminin müşterek gayretleriyle kurutulacaktır” dedi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
19 Nisan 2024 Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumları
19 Nisan 2024 Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumları Dikkatli olmak gerekiyor ! 19 Nisan 2024 Cuma burç yorumu
18.04.2024 Astroloji
4 erkek adaya karşı 8 kadın azasıyla muhtar seçildi! Mazbatasını aldı, ilk işi bu oldu
4 erkek adaya karşı 8 kadın azasıyla muhtar seçildi! Mazbatasını aldı, ilk işi bu oldu Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde 2 çocuk annesi ev kadını Fatima Kantar (40), 8 kadın azası ile birlikte yerel seçimlerde 4 erkek adaya karşı olduğu muhtarlık seçimini 3 bin 812 oy alarak kazandı. Kantar’ın, mazbatasını aldıktan sonra ilk işi bu oldu.
18.04.2024 Haberler
Üçlü zirveden Çin'e tepki! 'Saldırgan tutumundan ciddi endişe duyuyoruz'
Üçlü zirveden Çin'e tepki! 'Saldırgan tutumundan ciddi endişe duyuyoruz' ABD Başkanı Joe Biden, Japonya Başbakanı Fumio Kishida ve Filipinler Devlet Başkanı Ferdinand Marcos Jr Beyaz Saray’da üçlü bir zirve gerçekleştirdi. Liderler tarafından yayınlanan ortak bildiride Çin’in Güney Çin Denizi'ndeki tehlikeli ve saldırgan tutumundan ve hukuka aykırı hak iddialarından “ciddi endişe duyulduğu” vurgulandı.
12.04.2024 Dünya
Aşıklar Çeşmesi'ne atılan paraların akıbeti! Yılda 1,5 milyon euro birikiyor
Aşıklar Çeşmesi'ne atılan paraların akıbeti! Yılda 1,5 milyon euro birikiyor İtalya'nın en büyülü şehri Roma'da yer alan ve 'Âşıklar Çeşmesi' olarak anılan Trevi Çeşmesi’ne, yılda 1,5 milyon euro atılıyor. Bunun için de çeşmeyi ziyarete gelen kişilerin sırtı dönük bir şekilde aşkla ilgili dileklerini dileyip bozuk para atmaları yeterli oluyor. İnanışa göre buraya atılan parayla dilenen dilekler kabul oluyor. Oluyor olmasına da çeşmeye atılan paraların akıbeti ne oluyor? İşte cevabı.
8.04.2024 Yaşam
Zariyat Suresi Oku: Zariyat Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali
Zariyat Suresi Oku: Zariyat Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali Mekke döneminde inen Zariyat Suresi Kur'an-ı Kerim'in 51. suresidir. Toplamda 60 ayetten oluşur. Sure adını ilk ayette geçen “ez-zâriyât” kelimesinden alır. Türkçe esip savuran rüzgârlar anlamına gelir. Surede genel hatlarıyla Allah’a inananların durumundan, İbrahim ve Musa Peygamberler'den, Ad ve Semud kavimlerinden, Nuh Peygamber'in kavminden ve zalimlerden bahsedilir. Zariyat Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, Arapça yazılışı ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Hayat ile satranç birbirine benzer
Hayat ile satranç birbirine benzer Büşra Aktekinoğlu Babat, insanın doğayla savaşını ve canlılara duyarsızlığını satranç tahtası üzerinde anlatıyor. Sanatçıya göre hayat ile satranç çok benziyor ve doğaya karşı yapılan her yanlış hamle dünyanın sonunu getiriyor.
4.04.2024 Kültür Sanat
Stoltenberg: İttifakımızı güçlendirmeye devam edeceğiz
Stoltenberg: İttifakımızı güçlendirmeye devam edeceğiz NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Belçika’nın başkenti Brüksel’deki NATO Karargahı’nda yapılan yılın ilk Dışişleri Bakanları Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, NATO müttefiklerinin Ukrayna’ya uzun vadeli bir destek planı hazırlanması konusunda anlaştığını duyurdu.
3.04.2024 Dünya
Nevzat Dindar'dan canlı yayında PFDK kararlarına tepki: Ceza değil ödül!
Nevzat Dindar'dan canlı yayında PFDK kararlarına tepki: Ceza değil ödül! Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray sahasında Atakaş Hatayspor'u 1-0 mağlup etti. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar canlı yayında sarı-kırmızılıların gündemini değerlendirdi.
3.04.2024 Galatasaray
Gökçe’nin günlük düzeni
Gökçe’nin günlük düzeni Gökçe Bahadır, güne hazırlık sürecini anlattı.
3.04.2024 Cadde
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi?
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi? TFF Hukuk Müşavirliği, günlerdir beklenen sevk raporunu açıkladı. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle ev sahibi kulüp ve Antrenör Egemen Korkmaz, sarı-lacivertlilerde de Osterwolde, Osayi Samuel ve İrfan Can ile 2 çalışan PFDK’ya gönderildi.
2.04.2024 Trabzonspor
Kurum ailesi kameraların karşısında! Seçimi kazanırsa yapacağı ilk iş
Kurum ailesi kameraların karşısında! Seçimi kazanırsa yapacağı ilk iş AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Haberler
Kurum ailesinin bir günü! 'Çok iyi baba ama çocuklarıyla vakit geçiremiyor'
Kurum ailesinin bir günü! 'Çok iyi baba ama çocuklarıyla vakit geçiremiyor' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Ankara'da seçim çoktan bitti
Mansur Yavaş: Ankara'da seçim çoktan bitti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Bizden, Kırsal Kalkınma Desteği'ni en fazla alan yerler; arazisi nedeniyle Bala, Haymana, Polatlı, bu bölge. Hiçbir zaman, 'Ne kadar oy çıkmış' diye asla bakmadık. 'Ankara halkını zengin edeceğiz' demiştik, Kırsal Kalkınma Desteklerimiz aynen devam edecek, artırarak devam edeceğiz" dedi.
28.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Önümüzdeki dönem son olacak! Arkamızdan güzel konuşturacağız
Mansur Yavaş: Önümüzdeki dönem son olacak! Arkamızdan güzel konuşturacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kalecik ilçesinde iftar programına katıldı. Seçimi kazanması halinde bu dönemin son dönemi olacağını belirten Yavaş "Arkamızdan güzel konuşturacağız" dedi.
27.03.2024 Gündem
20 seçmen, 3 aday var! Kazanmak için birbirlerinden oy bekliyorlar
20 seçmen, 3 aday var! Kazanmak için birbirlerinden oy bekliyorlar Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı 20 kayıtlı seçmenin bulunduğu Sarıçayır Mahallesi'nde akraba 3 muhtar adayı yarışıyor. Mahalle muhtarı Mehmet Elçi'nin (69) yeniden aday olduğu muhtarlık seçiminde rakipleri ise amcasının oğlu Mustafa Elçi (60) ile dayısının oğlu Ahmet Doğru (49) oldu. Mahalleliden oy isteyen muhtar adaylarına çalışmalarında eşleri de destek oluyor.
26.03.2024 Haberler
Muhtar adaylarından görülmemiş rekabet: Belki eşi bana oy verecek
Muhtar adaylarından görülmemiş rekabet: Belki eşi bana oy verecek Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı 20 kayıtlı seçmenin bulunduğu Sarıçayır Mahallesi'nde akraba 3 muhtar adayı yarışıyor. Mahalle muhtarı Mehmet Elçi'nin (69) yeniden aday olduğu muhtarlık seçiminde rakipleri ise amcasının oğlu Mustafa Elçi (60) ile dayısının oğlu Ahmet Doğru (49) oldu. Mahalleliden oy isteyen muhtar adaylarına çalışmalarında eşleri de destek oluyor.
26.03.2024 Gündem
Rusya'da kanlı gece! Konserde katliam
Rusya'da kanlı gece! Konserde katliam Moskova’da konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişi yaşamını yitirdi. Eylemi DAEŞ’in Horasan grubu üstlendi.
23.03.2024 Dünya
'Bütün Fransız askerlerini öldüreceğiz!' Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatacak açıklamayı devlet medyası yayınladı
'Bütün Fransız askerlerini öldüreceğiz!' Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatacak açıklamayı devlet medyası yayınladı Askeri uzmanlar, analistler hatta devlet liderleri dahi Fransa'nın Ukrayna'ya asker göndermesinin küresel bir savaşa hatta küresel bir nükleer savaşa yol açacağını söylüyor. Konuyla ilgili gün içerisinde açıklamalarda bulunan Rus yetkili ise adeta ateşe benzin döktü. Moskova'dan gelen açıklama dünya medyasında yankı uyandırdı.
21.03.2024 Dünya
Altını olanlar dikkat: Piyasa ile kuyumcu arasında tarihi fark!
Altını olanlar dikkat: Piyasa ile kuyumcu arasında tarihi fark! Birkaç hafta içerisinde gram altının serbest piyasa fiyatı ile Kapalıçarşı’da, kuyumcularda satılan fiyatı arasında makas 250 lirayı aştı. Peki altın fiyatları kuyumcularda neden daha da yükseldi? Konuyla ilgili merak edilenler haberin detayında...
21.03.2024 Ekonomi
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası muhtemel cezalar ortaya çıktı! Osayi ve Oosterwolde yanıtı
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası muhtemel cezalar ortaya çıktı! Osayi ve Oosterwolde yanıtı Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-2'lik skorla yendi. Maç sırasında ve sonrasında çıkan olaylar ise gündeme damga vurdu. Yaşanan olayların faturası da şimdiden büyük merak konusu oldu.
18.03.2024 Trabzonspor
Hatay'da Gökhan Zan muamması! YSK'dan yeni bilgi
Hatay'da Gökhan Zan muamması! YSK'dan yeni bilgi TİP, Gökhan Zan'ın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını geri çektiklerini duyurdu, Gökhan Zan adaylıktan çekilmeyeceğini açıkladı. Peki süreç nasıl işleyecek? İşte YSK'dan alınan son bilgi...
18.03.2024 Haberler
Hatay'da Gökhan Zan muamması! YSK'dan yeni bilgi... Mazbata detayı
Hatay'da Gökhan Zan muamması! YSK'dan yeni bilgi... Mazbata detayı TİP, Gökhan Zan'ın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını geri çektiklerini duyurdu, Gökhan Zan adaylıktan çekilmeyeceğini açıkladı. Peki süreç nasıl işleyecek? İşte YSK'dan alınan son bilgi...
18.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Düzen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.