E-5 Karayolu

E-5 Karayolu

Son dakika E-5 Karayolu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan E-5 Karayolu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan E-5 Karayolu haber sayfamızda...

E-5 Karayolu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.080 e-5 karayolu haberi bulunmuştur.
İstanbul'da motosiklet sürücüsü trafiği tehlikeye attı
İstanbul'da motosiklet sürücüsü trafiği tehlikeye attı İstanbul Sefaköy’de otomobil sürücü ile tartışan motosiklet sürücüsü yürekleri ağza getirdi. Trafikte sürekli şerit değiştirerek ilerleyen motosiklet sürücünün o anları kameraya yansıdı.
16.04.2024 Haberler
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'a yeni metro hattı projesinin ayrıntılarını paylaşırken metrobüs hattının uzatılacağını belirtti.
27.02.2024 Haberler
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'a yeni metro hattı projesinin ayrıntılarını paylaşırken metrobüs hattının uzatılacağını belirtti.
28.02.2024 Gündem
E-5 Karayolu'nda feci kaza! Bariyerlere çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
E-5 Karayolu'nda feci kaza! Bariyerlere çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti Şişli E-5 Karayolu’nda sürücüsünün kontrolünden çıkan motosiklet bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet metrelerce sürüklenirken motosiklette bulunan ismi öğrenilmeyen sürücü hayatını kaybetti, yanında bulunan bir kişi ise ağır yaralandı.
16.02.2024 Gündem
D-100 Karayolu'nda kamyon devrildi: Trafik tamamen durdu
D-100 Karayolu'nda kamyon devrildi: Trafik tamamen durdu Beylikdüzü E-5 Karayolu'nda seyir halindeki kamyon devrildi. Kamyon sürücüsü yaralanırken, E-5 Karayolu İstanbul istikametinde trafik tamamen durdu. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin kaza yerinde çalışması devam ediyor.
30.01.2024 Haberler
Son dakika! D-100 Karayolu'nda kamyon devrildi: Trafik tamamen durdu
Son dakika! D-100 Karayolu'nda kamyon devrildi: Trafik tamamen durdu Beylikdüzü E-5 Karayolu'nda seyir halindeki kamyon devrildi. Kamyon sürücüsü yaralanırken, E-5 Karayolu İstanbul istikametinde trafik tamamen durdu. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin kaza yerinde çalışması devam ediyor.
30.01.2024 Gündem
Polisin dur ihtarına uymadılar! Araç yol kenarındaki otoparka uçtu
Polisin dur ihtarına uymadılar! Araç yol kenarındaki otoparka uçtu Kartal'da polisin dur ihtarına uymayan sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki otoparka uçtu. 2 kişi gözaltına alındı.
28.01.2024 Gündem
E-5 Karayolunda seyir halindeki araç yandı
E-5 Karayolunda seyir halindeki araç yandı Beylikdüzü E-5 Karayolunda seyir halindeki araç bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı.
13.12.2023 Haberler
Kartal’da sol şeritte ambulansa yol vermeyen sürücü kamerada
Kartal’da sol şeritte ambulansa yol vermeyen sürücü kamerada Kartal’da E-5 karayolunda sol şeritte ilerleyen ambulansın önüne geçen otomobil sürücüsü dakikalarca ambulansa yol vermedi. Sol şeritte olmasına rağmen düşük hızla ilerleyen sürücüye yoldaki başka sürücüler de tepki gösterdi.
7.12.2023 Haberler
Beklenen şiddetli yağışlar başladı! İşte 5 günlük hava durumu tahminleri...
Beklenen şiddetli yağışlar başladı! İşte 5 günlük hava durumu tahminleri... Güneşli giden günler yerini soğuk ve şiddetli yağışlara bıraktı. Beklenen yağış İStanbul'da gece yarısında başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü de önümüzdeki 5 gün boyunca beklenen hava durumu tahminlerini paylaştı.
9.11.2023 Gündem
E-5 Karayolu’nda makas terörü kamerada! Sürücü cezadan kaçamadı
E-5 Karayolu’nda makas terörü kamerada! Sürücü cezadan kaçamadı E-5 Karayolu Bahçelievler mevkiinde hafif ticari araçla seyreden bir maganda, araçların arasında defalarca makas atarak trafiği tehlikeye düşürdü. O anlar trafikte bulunan bir başka sürücünün cep telefonu kamerasına yansırken, sivil trafik polis ekipleri tarafından teşhis edilen şahsa toplamda 4 bin 936 TL ceza kesildi.
8.11.2023 Haberler
Kara ve demiryollarının kavşak noktası Sakarya
Kara ve demiryollarının kavşak noktası Sakarya Uzun yıllar Kocaeli’ye bağlı bir ilçe olan Adapazarı,1954 tarihinde kabul edilen bir yasa ile “Sakarya” adıyla vilayet haline gelmiştir.
29.10.2023 Gündem
Otoyollar ile kentler birbirine bağlandı
Otoyollar ile kentler birbirine bağlandı Öngörülen hedefler doğrultusunda, 1970 yılında yapımına başlanan ve 30 Ekim 1973 tarihinde tamamlanarak hizmete açılan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Çevre Yolu, Avrupa ve Asya arasındaki ilk sabit bağlantı olarak Türkiye ulaşım ağının çok önemli bir halkasını oluşturmaktadır.
28.10.2023 Ekonomi
"Motorum bozuldu" bahanesiyle diğer sürücülerden benzin topladı
"Motorum bozuldu" bahanesiyle diğer sürücülerden benzin topladı Kadıköy E-5 karayolu üzerinde bir motosiklet sürücüsü, motosikletinin parçasını sökerek çalışmadığını söyledi. Şahıs, yoldan geçen diğer motosikletlileri durdurarak birer litre benzin topladı. Durumu fark eden bir motosiklet sürücüsü ise o anları kayda aldı.
16.10.2023 Haberler
Lüks ciple makas atan genç sürücü hayatını kaybetti
Lüks ciple makas atan genç sürücü hayatını kaybetti Güngören Merter E-5 karayolunda lüks ciple makas atarak ilerleyen sürücü, demir bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle cip yola savrularak alev alırken cip sürücüsü araçtan fırlayarak yola savruldu, yanında bulunan 3 arkadaşı ise araçta sıkıştı. Yola savrulan sürücü Muhammet E. A. (19) olay yerinde hayatını kaybederken Erdem Ö., Eren G. ve Yusuf Y. İse ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
14.10.2023 Gündem
Küçükçekmece E5'te kamyonet devrildi! Yol kapandı
Küçükçekmece E5'te kamyonet devrildi! Yol kapandı Küçükçekmece E5 Karayolu yanyolda bir kamyonet devrildi. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapatıldı.
30.09.2023 Gündem
İstanbul'da düğün terörü! Otobanda yol kesip drift attılar
İstanbul'da düğün terörü! Otobanda yol kesip drift attılar İstanbul'da düğün konvoyu yapan bir grup sürücü, önce Maltepe E-5 karayolu üzerinde yolu kesip drift attı. Bir süre trafikte ilerleyen grup bu kez de Ataşehir Tem Otoyolu üzerinde yol kesti. Araç sürücüsü o anları sosyal medya hesabında ' İstanbul'u yakmaya geldik' sözleriyle paylaştı.
3.09.2023 Haberler
Sürücüler boş yolu paylaşamadı! Tehlikeli inatlaşma...
Sürücüler boş yolu paylaşamadı! Tehlikeli inatlaşma... E-5 Karayolu’nda yol verme tartışmasına girerek birbirleriyle inatlaşan sürücülerin trafiği tehlikeye soktu. Bir sürücü zikzak çizerek diğer aracın önünü kesti. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
29.08.2023 Haberler
E5’te minibüs alev topuna döndü! Trafik kilitlendi
E5’te minibüs alev topuna döndü! Trafik kilitlendi  E5 karayolu Mecidiyeköy metrobüs durağı yakınlarında bir minibüs alev topuna döndü. Yaşananlar sonrası trafik durma noktasına gelirken şans eseri yaralanan kimse olmadı.
24.08.2023 Gündem
E5’te minibüs yandı: Trafik durma noktasına geldi
E5’te minibüs yandı: Trafik durma noktasına geldi E5 karayolu Mecidiyeköy metrobüs durağı yakınlarında bir minibüs yanmaya başladı. Alev topuna dönen minibüs nedeniyle trafik durma noktasına gelirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü.
24.08.2023 Haberler
Sürücülerin trafikte inatlaşması kamerada
Sürücülerin trafikte inatlaşması kamerada İstanbul Haliç Köprüsü üzerinde iki araç sürücü arasında yol verme nedeniyle başlayan tartışma trafikteki diğer sürücülerin hayatını tehlikeye soktu. Birbirlerine yol vermeyen sürücülerin inatlaşması başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
24.08.2023 Haberler
Yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adam feci şekilde can verdi
Yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adam feci şekilde can verdi Maltepe'de E-5 karayolu üzerinde yolun karşısına bastonuyla geçmeye çalışan yaşlı adam, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Ekipler kazaya ilişkin çalışma başlattı.
6.08.2023 Gündem
Şehir magandası yol kesip hamile kadının da içinde olduğu araca saldırdı
Şehir magandası yol kesip hamile kadının da içinde olduğu araca saldırdı Küçükçekmece'de E-5'te içerisinde hamile kadının olduğu aracın önünü keserek yumruklayan sürücü dehşet saçtı. Yaşanan korku dolu anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
17.07.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

E-5 Karayolu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.