DSİ KURA SONUÇLARI sorgulama ekranı tam liste: 2022 Devlet Su İşleri (bekçi) sürekli işçi alımı için gerekli belgeler...
DSİ KURA SONUÇLARI sorgulama ekranı tam liste: 2022 Devlet Su İşleri (bekçi) sürekli işçi alımı için gerekli belgeler... Devlet Su İşleri bekçi alımı gerçekleştiriyor. Alıma ilişkin başvurular tamamlandı ve kura çekimi de 9 Ağustos günü düzenlendi. Adaylar merakla DSİ sürekli işçi alımı kura sonucu listesini bekliyordu ki duyuru geldi. İşte, Devlet Su İşleri sürekli işçi bekçi alımı kura sonucu listesi...
11.08.2022 Bilgi Rehberi
YKS sonuçlarının açıklanacağı tarih duyuruldu! ÖSYM Başkanı paylaştı: YKS tercih sonuçları...
YKS sonuçlarının açıklanacağı tarih duyuruldu! ÖSYM Başkanı paylaştı: YKS tercih sonuçları... YKS sonuçları ile ilgili son dakika bilgi geldi. ÖSYM Başkanı Aygün, YKS sonuçlarının ne zaman açıklanacağını duyurdu. Üniversite adayları ise YKS sonuçları açıklandı mı, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak araştırmalarına başladı. İşte YKS tercih sonuçları hakkında son dakika açıklamalar...
27.08.2021 Gündem
Askerlik Durum Belgesi Nedir? Belgenin Aslı Nereden Ve Nasıl Alınır?
Askerlik Durum Belgesi Nedir? Belgenin Aslı Nereden Ve Nasıl Alınır? Askerlik durum belgesi askerlik çağına gelmiş olan erkekleri ilgilendiren bir belgedir. Askerlik durum belgesinin nasıl edindiği ve askerlik durum belgesinde hangi bilgilerin olduğu merak edilen konulardan bir tanesidir. Google gibi arama motorlarında askerlik durum belgesinin nasıl temin edilebileceğine dair araştırmalar devam etmektedir. Son günlerde de askerlik durum belgesi ile ilgili araştırmalar artmıştır. Peki askerlik durum belgesi nedir? Belgenin aslı nereden ve nasıl alınır? İşte askerlik durum belgesi ile ilgili tüm detaylar.
6.04.2021 Eğitim
Son dakika... MSB: Askeri işlemler e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebilecek
Son dakika... MSB: Askeri işlemler e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebilecek Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında, askerlik işlemlerinin e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabileceğini bildirdi.
20.03.2020 Gündem
E-devlette en çok bu hizmetler kullanılıyor
E-devlette en çok bu hizmetler kullanılıyor E- devlet teknolojilerinin gelişmesi ile 2006’da hayatımıza giren e-devlet hizmeti, her geçen gün eklenen kamu hizmeti ile vatandaşlara kolaylık sağlıyor. 2008’de 6990 kullanıcıya sahip olan e-devlet platformu 45 milyona yakın kullanıcıya sahip. Peki, e-devlet sisteminde en çok hangi hizmetler kullanılıyor.
17.01.2020 Teknoloji Haberleri
e-Devlet askerlik yeri sorgulama
e-Devlet askerlik yeri sorgulama Askerlik yeri sorgulama e-Devlet üzerinden kolayca yapılabiliyor. Her yıl askeri celp dönemleri belli olduğunda Türkiye Cumhuriyeti erkek vatandaşları merakla er sınıflandırma sonuçlarını bekliyor. Vatandaşlar celp dönemlerinin açıklanmasının ardından yer bilgilerinin de duyurulmasıyla e-Devlet’e giriş yaparak askerlik yerlerini öğrenmeleri mümkün oluyor.
19.04.2018 Gündem
371. Dönem 98/2 Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay askerlik yerleri açıklandı mı? Mayıs 2018 celbi
371. Dönem 98/2 Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay askerlik yerleri açıklandı mı? Mayıs 2018 celbi 371. Dönem Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay askerlik yerleri için geri sayım devam ediyor. E-devlet sistemi üzerinden kolayca öğrenilen 2018 Mayıs celbi 371. Dönem askerlik yerleri açıklandı mı? İşte 371. Dönem 98/2 Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay adaylarının merak ettiği soruların yanıtları...
9.04.2018 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? Sigortalıların sigorta ve prim bilgilerinin yer aldığı belgeye, SGK hizmet dökümü denir. Hizmet dökümü ile sigortalı gün sayısı, çalışılan şirket bilgisi ve sigortanın hangi günlerde ödendiği bilgisi sorgulanabilir. SGK hizmet dökümü nasıl alınır? Hizmet dökümünde hangi bilgiler bulunur?
3.01.2018 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü, sigortalı kişilerin prim ve sigorta bilgilerinin yer aldığı belgedir. Hizmet dökümüyle sigortalı gün sayısı, sigortanın ne zaman ödendiği ve çalışılan şirkete ait bilgilere ulaşım sağlanabilir. SGK hizmet dökümü nasıl alınır? Hizmet dökümünde hangi bilgiler yer alır?
28.12.2017 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? Sigortalıların sigorta ve prim bilgilerinin bulunduğu belgeye, SGK hizmet dökümü denir. Hizmet dökümü belgesiyle sigortanın ne zaman ödendiği, çalışılan şirket bilgisi ve sigortalı gün sayısı gibi bilgilere ulaşılabilir. SGK hizmet dökümü nasıl alınır? Hizmet dökümünde hangi bilgiler bulunur?
23.12.2017 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü, sigortalıların prim ve sigorta bilgilerinin bulunduğu belgeye denir. Hizmet dökümü ile sigortalı gün sayısı, sigortanın hangi aylarda ödendiği ve çalışılan şirket bilgilerine ulaşılabilir. SGK hizmet dökümü nasıl alınır? Hizmet dökümünde hangi bilgiler yer alır?
11.12.2017 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? Sigortalıların, sigorta ve prim bilgilerinin bulunduğu belgeye SGK hizmet dökümü denir. Hizmet dökümü üzerinden sigortalı gün sayısı, çalışılan şirket bilgileri ve sigortanın hangi aylarda ödendiği bilgileri görülebilir. SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü ile hangi bilgilere erişim sağlanır?
4.12.2017 Gündem
SGK hizmet dökümü nedir? Hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nedir? Hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü, sigortalıların prim ve sigorta bilgilerinin yer aldığı belgedir. Hizmet dökümü ile sigortanın hangi aylarda ödendiği, sigortalı gün sayısı ve çalışılan şirkete ait bilgilere erişim sağlanabilir. SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
25.11.2017 Gündem
E-Devlet ile hangi işlemler yapılır? E-Devlet şifresi nasıl alınır?
E-Devlet ile hangi işlemler yapılır? E-Devlet şifresi nasıl alınır? E-Devlet Sistemi, vatandaşlar tarafından kamu hizmetlerine daha kolay ulaşılması amacıyla kurulmuştur. E-Devlet Sistemi ile kurumların vermiş olduğu birçok hizmete online olarak erişim sağlanabilir ve işlem yapılabilir. E-Devlet ile hangi işlemler yapılabilir? E-Devlet Sistemi’ne giriş için gerekli olan E-Devlet şifresi nasıl alınır?
28.06.2017 Gündem
E-Devlet sistemine nasıl giriş yapılır?
E-Devlet sistemine nasıl giriş yapılır? Tek bir şifre ile artık birçok işlemi internet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. E-Devlet sistemi sayesinde kurumlarda sıraya girmeden hızlı ve güvenli bir şekilde sorgulamalar yapabilirsiniz. Peki, E-Devlet sistemine nasıl giriş yapılır ve şifre nasıl alınır? Bütün detaylar bu haberimizde.
24.05.2017 Gündem
Adalet Bakanlığı GBT sorgulama işlemi
Adalet Bakanlığı GBT sorgulama işlemi Adalet Bakanlığı’nın GBT sorgulama işlemini e-Devlet sistemine getirmesiyle birlikte vatandaş internetten sabıka kaydı belgesi alabiliyor. E-Devlet sabıka kaydı sorgulama işlemi her noktadan kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. E-Devlet sabıka kaydı sorgulama ile alınabilen sabıka kaydı belgesinin yasal geçerliliği de bulunuyor.
8.10.2016 Gündem
E-devlet sistemi ile neleri sorgulayabilirim?
E-devlet sistemi ile neleri sorgulayabilirim? E-devlet sistemi vatandaşlara büyük kolaylık sağlamaya devam ediyor. Peki kişilerin çeşitli özel bilgilerine ulaşabildiği E-devlet sisteminde hangi bilgiler sorgulanabiliyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve E-devlet sisteminin tüm detayları...
26.06.2016 Gündem
Ne zaman emekli olacağınızı emeklilik yaşı hesaplama uygulaması ile öğrenin!
Ne zaman emekli olacağınızı emeklilik yaşı hesaplama uygulaması ile öğrenin! Ne zaman emekli olabilceğinizi emeklilik yaşı uygulamaları ile öğrenebilirsiniz. Her kurum için farklı şekilde tasarlanmış olan emeklilik yaşı hesaplama uygulamaları internetten kullanılabilir. Emeklilik yaşı hesaplama işlemine dair daha ayrıntılı bilgiler haberimizde!
19.05.2016 Gündem
Emekli olma zamanı SSK için nasıl hesaplanır?
Emekli olma zamanı SSK için nasıl hesaplanır? Emekli olma zamanları SGK kurumlarına göre değişkenlik gösterir. Ne zaman emekli olurum sorusunun cevabını doğru şekilde alabilmek için SGK hesaplama uygulamalarından doğru kurumu seçmeniz gerekir. Daha sonrasında ne zaman emekli olabileceğinizi kolaylıkla hesaplarsınız.
4.04.2016 Gündem
Askerlik yeri sorgulama nasıl yapılır?
Askerlik yeri sorgulama nasıl yapılır? 2016 yılının ilk celbi için askerlik yeri sorgulamaları başladı. TSK 1996 doğumlu erkek vatandaşları alacağı celp dönemi sorgulamaları e-devlet üzerinden yapılıyor. Peki askerlik yeri sorgulaması nasıl yapılır? İşte ayrıntılar..
15.01.2016 Gündem
E-Devlet girişini nasıl yapabilirim?
E-Devlet girişini nasıl yapabilirim? E-devlet girişini yapmak için birçok alternatifiniz bulunmaktadır. Bunlardan size uygun olanı seçerek E-Devlet girişinizi yapabilir ve istediğiniz sorgulama işlemini yapabilirsiniz. Detayları haberimizde.
11.11.2015 Gündem
E-Devlet ekranına nasıl giriş yapılır?
E-Devlet ekranına nasıl giriş yapılır? E-Devlet sistemi kamu kurum ve kuruluşlarını tek bir çatı altında toplayan bir devlet kurumudur. Bu kuruma giriş yapmak için E-devlet girişi seçeneklerini kullanmalısınız. Daha detaylı bilgi haberimizde.
28.10.2015 Gündem
E-Devlet şifresini nereden ve nasıl alacaksınız?
E-Devlet şifresini nereden ve nasıl alacaksınız? E-Devlet üzerinden işlem yapabilmek için E-Devlet şifresi almanız gerekir. E-Devlet şifresi alma işlemi oldukça basittir. Nasıl ve nereden alacağınızı öğrenmek için haberimizin devamını okuyunuz.
22.10.2015 Gündem
"Askerlik Durum Belgesi" e-Devlet Kapısı'nda
"Askerlik Durum Belgesi" e-Devlet Kapısı'nda Askerlik şubelerinden alınan "Askerlik Durum Belgesi", Milli Savunma Bakanlığı işbirliğiyle artık e-Devlet Kapısı'ndan da alınabilecek.
9.12.2013 Ekonomi
Devlet artık dakik olacak!
Devlet artık dakik olacak! Kamu hizmetleri artık standart olacak. Süreyi aşan memur ceza alacak. İşte süreler...
9.02.2010 Siyaset