E İhracat

E İhracat

Son dakika e ihracat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan e ihracat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan e ihracat haber sayfamızda...

E İhracat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.303 e ihracat haberi bulunmuştur.
İsrail'e ihracat kısıtlaması hakkında açıklama
İsrail'e ihracat kısıtlaması hakkında açıklama Ticaret Bakanlığı sosyal medya hesabından İsrail'e ihracat kısıtlaması ile ilgili açıklama metni yayımladı.
16.04.2024 Uzmanpara
Ticaret Bakanlığı’ndan İsrail'e ihracat kısıtlaması hakkında açıklama
Ticaret Bakanlığı’ndan İsrail'e ihracat kısıtlaması hakkında açıklama Ticaret Bakanlığı sosyal medya hesabından İsrail'e ihracat kısıtlaması ile ilgili açıklama metni yayımladı.
16.04.2024 Ekonomi
İsrail ordusunun hedefinde bu kez TRT Arabi ekibi vardı
İsrail ordusunun hedefinde bu kez TRT Arabi ekibi vardı Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bağımsız kameraman olarak çalışan Sami Şahada ağır yaralandı, ameliyata alındı. TRT Arabi muhabiri Sami Berhum olaydan yara almadan kurtuldu.
12.04.2024 Dünya
'İsrail'e jet yakıtı satıldı' iddiasına Haluk Bayraktar'dan sert tepki: Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum
'İsrail'e jet yakıtı satıldı' iddiasına Haluk Bayraktar'dan sert tepki: Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum İsrail'e jet yakıtı sattıklarına yönelik iddialara yanıt veren Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seslendi.
10.04.2024 Gündem
Türkiye’den İsrail’e ekonomik yaptırım
Türkiye’den İsrail’e ekonomik yaptırım Ticaret Bakanlığı, İsrail’e yönelik 54 ürün grubunda ihracat kısıtlaması uygulanacağını duyurdu. Kısıtlama kararı, İsrail, Gazze’de ateşkes ilan edene kadar devam edecek.
10.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye, İsrail'e ambargo uygulayan ilk ülke oldu
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye, İsrail'e ambargo uygulayan ilk ülke oldu Ticaret Bakanı Ömer Bolat İsrail'e ihracat kısıtlamasının detaylarını aktardı. Bakan Bolat, " Türkiye, İsrail'e ilk ambargoyu uygulayan ülke oldu." dedi.
9.04.2024 Gündem
El Kassam Tugayları görüntüleri yayınladı! 14 İsrail askerini öldüren pusu
El Kassam Tugayları görüntüleri yayınladı! 14 İsrail askerini öldüren pusu Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları, İsrail işgal birliklerine Gazze Şeridi'nin Han Yunus kentinde kurduğu pusunun görüntülerini yayınladı.
9.04.2024 Dünya
Irak'ın kuzeyinde 9 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 9 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde hava harekatı sonucu 3 PKK'lı teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
9.04.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika... Türkiye'nin misillemesi dünyada manşet! İsrail ABD'den yardım istedi
Gazze'deki savaşta son dakika... Türkiye'nin misillemesi dünyada manşet! İsrail ABD'den yardım istedi Ankara'nın bu sabah ilan ettiği kararlar hem uluslararası medyada hem de İsrail basınında anında yankı buldu. Tel Aviv yönetimi ana müttefiki ABD'den yardım talep etti.
9.04.2024 Dünya
Bahçeli: 'Cam tavanı kırdık' diyenlere asla fırsat verilmeyecek
Bahçeli: 'Cam tavanı kırdık' diyenlere asla fırsat verilmeyecek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. CHP lideri Özgür Özel'e göndermede bulunan Bahçeli "'Cam tavanı kırdık' diyenlerin Türk devletinin çatısını ve Türk milletinin varlığını dinamitlemesine asla fırsat verilmeyecektir." ifadelerini kullandı.
9.04.2024 Gündem
Yer: İstanbul! Trafikte baltalı dehşet
Yer: İstanbul! Trafikte baltalı dehşet İstanbul Güngören'de, trafikte tartışan iki sürücüden biri diğerinin kafasına baltayla vurdu.
9.04.2024 Gündem
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ihracat kısıtlaması getirildiğini duyurdu. Ticaret Bakanlığı'nın kararı inşaat demirinden yassı çeliğe, mermerden seramiğe kadar 54 ürün grubunu kapsıyor.
9.04.2024 Haberler
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ihracat kısıtlaması getirildiğini duyurdu. Ticaret Bakanlığı'nın kararı inşaat demirinden yassı çeliğe, mermerden seramiğe kadar 54 ürün grubunu kapsıyor.
9.04.2024 Ekonomi
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu Bir e-ticaret platformunun açıkladığı verilere göre 2024’ün ilk çeyreğinde Türk üreticiler en çok Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satış yaptı. En çok ihracat gerçekleştiren iller İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra; Bursa, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin oldu. Tekstil ve mutfak eşyaları ise, ihracatı en fazla yapılan ürün grupları olarak dikkat çekti.
4.04.2024 Ekonomi
Japonya'nın ihracatı beklentileri aştı
Japonya'nın ihracatı beklentileri aştı Japonya'nın ihracatı şubat ayında %7,8 artarken, otomobil ve elektrikli makine ihracatı öne çıkmaya devam etti. Ekonomistler ise yüzde 3,5 artış bekliyordu.
21.03.2024 Uzmanpara
Bakanlıktan kılavuz: Dolandırıcıya dikkat, bayramları hedefleyin
Bakanlıktan kılavuz: Dolandırıcıya dikkat, bayramları hedefleyin Türkiye’nin e-ticarette en hızlı büyümeyi yakalayan ülke olması beklenirken Ticaret Bakanlığı e-ticaretten esnafın da yararlanması için bir kılavuz hazırladı.
18.03.2024 Ekonomi
E-ticaret platformu duyurdu: Şubatta en çok satış Azerbaycan ve Suudi Arabistan’a oldu
E-ticaret platformu duyurdu: Şubatta en çok satış Azerbaycan ve Suudi Arabistan’a oldu Türk üreticilerin bir e-ticaret platformu üzerinden şubat ayında en çok Azerbaycan ve Suudi Arabistan’a satış yaptığı açıklandı. Şubatta en çok e-ihracat yapan şehirlerse İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Adana, Gaziantep, Denizli, Aydın, Mersin ve Antalya oldu.
15.03.2024 Ekonomi
5 Ödemeler dünyası koldan büyüyecek
5 Ödemeler dünyası koldan büyüyecek KOBİ'lerin artan e-ihracatı, dijital ödemelerin yaygınlaşması, modüler altyapılarla işletmelerin yatırım yükünün azaltılması, yapay zeka ve turizmin 'muhteşem' geri dönüşü... Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin'e göre, bu yıl ödemeler dünyasına bu 5 etki ivme verecek.
11.03.2024 Milliyet Executive
ATO Yönetim Kurulu Başkanı Baran'dan Bangladeş açıklaması
ATO Yönetim Kurulu Başkanı Baran'dan Bangladeş açıklaması Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türkiye ile Bangladeş arasındaki dış ticaret hacminin 1 milyar dolar eşiğini aştığını belirterek, "Bangladeş ile ülkemizin ticaretini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 3 milyar dolar seviyesine yükseltmek için Ankara Ticaret Odası olarak çalışmaya hazırız" dedi.
28.02.2024 Ekonomi
3.8 milyon KOBİ’ye dijital dönüşüm çağrısı
3.8 milyon KOBİ’ye dijital dönüşüm çağrısı KOBİ’lerin dijital dönüşümle rekabette öne çıkacakları belirtildi.
27.02.2024 Kobi
İhracatta jet teslimat
İhracatta jet teslimat Ticaret Bakanlığı, Avrupa’da 4, ABD’de 2 yurtdışı lojistik dağıtım ağı (YLDA) projesine onay verildiğini, projeyle ihracatta yurtdışında teslimat sürelerinin 24 saatin altına ineceğini bildirdi.
13.02.2024 Ekonomi
İyileşme süreci için destek sürmeli
İyileşme süreci için destek sürmeli Depremin ilk günlerinden itibaren bölgede var gücüyle çalışan sivil toplum kuruluşları, bir yılın sonunda çalışmalarına finansal destek bulmakta zorlanıyor.
12.02.2024 Ekonomi
‘E-ihracat’ta hızlı yükseliş sürüyor
‘E-ihracat’ta hızlı yükseliş sürüyor Türkiye’de e-ihracat büyümesini sürdürüyor. Destek ve teşvikler de KOBİ’lere fırsat yaratıyor. 2023 yılında e-ihracata yönelen firma sayısında yüzde 30’a varan artış olması ise buna gösterge sayılıyor.
2.01.2024 Ekonomi
Avdagiç: Türk tüccarı neredeyse İTO oradadır
Avdagiç: Türk tüccarı neredeyse İTO oradadır İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, "2024'te Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi'ni (İFM) büyüterek, İstanbul’un en büyük kapalı alana sahip olacak fuar alanını iş dünyasının hizmetine sunmayı hedefliyoruz" ifadesini kullandı.
29.12.2023 Ekonomi
Japonya'nın ihracatı üç ay sonra ilk kez düştü
Japonya'nın ihracatı üç ay sonra ilk kez düştü Japonya'nın ihracatı Çin'e yapılan çip sevkiyatlarının etkisiyle son üç ayda ilk kez düştü.
20.12.2023 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

E İhracat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.