E okul ne zaman kapanıyor 2022, 2.dönem e okul VBS karne notuna nasıl bakılır? E okul karne notu görüntüleme ekranı TIKLA!
E okul ne zaman kapanıyor 2022, 2.dönem e okul VBS karne notuna nasıl bakılır? E okul karne notu görüntüleme ekranı TIKLA! E okul kapanış tarihi ve karne notu görüntüleme ekranı ile ilgili detaylar merak ediliyor. 2021-2022 eğitim-öğretim yılı 17 Haziran 2022 tarihinde sona erecek. e-Okul VBS üzerinden karneler ile beraber takdir ve teşekkür belgelerine erişim sağlanabilecek. Peki e okul ne zaman kapanıyor 2022? 2.dönem e okul VBS karne notuna nasıl bakılır?
15.06.2022 Gündem
E Okul öğrenci girişi sayfası - E Okul VBS takdir teşekkür hesaplama motoru 2020! Devamsızlık, sınav notları, öğrenci değerlendirme
E Okul öğrenci girişi sayfası - E Okul VBS takdir teşekkür hesaplama motoru 2020! Devamsızlık, sınav notları, öğrenci değerlendirme E-Okul; veliler ve öğrencilerin sınav notları, devamsızlık gibi bilgilere ulaşmasını sağlar. E-Okul VBS ile veliler öğrencilerinin durumlarını güncel olarak takip edebilirler. E-Okul VBS girişi nasıl yapılır? Takdir-teşekkür hesaplama işlemleri nasıl yapılır?
14.01.2020 Gündem
E Okul öğrenci girişi! E Okul takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır?
E Okul öğrenci girişi! E Okul takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı'nın elektronik ortamda topladığı öğrencilerin devamsızlık bilgileri, sınav notları, öğrenci değerlendirme notları e okul sistemi üzerinde yer alıyor. Öğrenciler ise karne günü gelmeden, karnelerinin nasıl olacağını önceden inceleyebiliyor. Peki e okul sistemine giriş nasıl yapılır? Takdir - Teşekkür puanları nasıl hesaplanır?
12.01.2020 Gündem