Ebru Şahin Kimdir

Ebru Şahin Kimdir

Ebru Şahin (18 Mayıs 1994, İstanbul), Türk oyuncu. 18 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi aldı. İlk kez 2016 yılında Kan Parası filminde rol aldı.

Ebru Şahin Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.001 ebru şahin kimdir haberi bulunmuştur.
Fransız markasının yüzü olan Akın Akınözü: Yerimiz burası
Fransız markasının yüzü olan Akın Akınözü: Yerimiz burası Son olarak 'Tuzak' adlı yapımda yer alan Akın Akınözü, önceki gün Cihangir’de kameralara yansıdı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, Bir Fransız kozmetik markasının yüzü olmasıyla ilgili konuştu.
6.02.2024 Cadde
Ebru Şahin hamile mi? Oyuncudan açıklama geldi
Ebru Şahin hamile mi? Oyuncudan açıklama geldi 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin galası dün akşam Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. 2022 yılında basketbolcu Cedi Osman'la (28) evlenen Ebru Şahin (28) de galaya katılan ünlü isimler arasındaydı. Güzel oyuncu, hakkında çıkan hamilelik iddiasına açıklık getirdi.
23.01.2024 Cadde
Cedi Osman’a şarkı söylüyor
Cedi Osman’a şarkı söylüyor Ebru Şahin, eşi Cedi Osman’ın sevdiği şarkıları istediği zaman seslendirdiğini söyledi. Oyuncu, enstrüman dersleri aldığını da belirtti.
3.01.2024 Cadde
Akın Akınözü hastane çıkışı panik oldu!
Akın Akınözü hastane çıkışı panik oldu! Son olarak 'Tuzak' dizisinde rol alan Akın Akınözü, Nişantaşı’nda bulunan Amerikan Hastanesi’nden çıkarken objektiflere yansıdı.
28.08.2023 Cadde
Ebru Şahin'in tatil pozları sosyal medyayı salladı! 'Tek kelimeyle mükemmel'
Ebru Şahin'in tatil pozları sosyal medyayı salladı! 'Tek kelimeyle mükemmel' Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de dikkat çeken Ebru Şahin (29), basketbolcu Cedi Osman (28) ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Geçtiğimiz yaz dünyaevine giren ünle çiftten Şahin, sosyal medyada bikinili tatil pozlarını yayınladı. Takipçilerinden oyuncuya yorum ve beğeni yağdı.
17.08.2023 Cadde
Cedi Osman ve Ebru Şahin Çeşme'de aşk tazeledi!
Cedi Osman ve Ebru Şahin Çeşme'de aşk tazeledi! Amerika Teksas basketbol takımı San Antonio Spurs’da görev alan Cedi Osman ile oyuncu eşi Ebru Şahin, geçtiğimiz sene yaşamlarını birleştirdikleri Çeşme’de aşk tazeledi. Düğün yaptıkları mekanda denize giren çift, romantik dakikalar geçirdi.
14.08.2023 Cadde
Ebru Şahin: Balkanlardan gelen baklava börek rüzgarının etkisi altında kaldığım o tatil!
Ebru Şahin: Balkanlardan gelen baklava börek rüzgarının etkisi altında kaldığım o tatil! Temmuz 2022'de iki yıldır aşk yaşadığı basketbolcu Cedi Osman ile nikâh masasına oturan oyuncu Ebru Şahin, yeni tatil pozlarını paylaştı.
4.08.2023 Cadde
Denemesi bile parayla! Otomobil fiyatına gelinlik
Denemesi bile parayla! Otomobil fiyatına gelinlik Düğün sezonunda gelinlik fiyatları cep yakıyor. 20 bin liradan başlayan fiyatlar, ünlü markalarda 1 milyon 200 bin liraya kadar çıkıyor. Ünlü isimler de düğünlerinde giydiği gelinliklerle adından sık sık söz ettiriyor. Üstelik sanatçıların çoğu, birden fazla gelinlik tercih ediyor.
28.07.2023 Cadde
Cedi Osman eşi Ebru Şahin'i yalnız bırakmadı
Cedi Osman eşi Ebru Şahin'i yalnız bırakmadı Birkan Sokullu ile başrolü paylaştığı dizisi final yapan Ebru Şahin (29), önceki akşam basketbolcu eşi Cedi Osman (28) ile Kuruçeşme'de bir mekandan çıkarken görüntülendi.
10.06.2023 Cadde
Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e: Seni çok seviyorum
Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e: Seni çok seviyorum 2022 yılının Temmuz ayında iki yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandıran oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman'ın mutlu birlikteliği devam ediyor. Son olarak ünlü çiftten Osman, 29 yaşına basan eşinin doğum gününde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.
19.05.2023 Cadde
'Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor, Adnan Ziyagil'i unutamadı!
'Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor, Adnan Ziyagil'i unutamadı! Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'da Matmazel karakterine hayat veren usta oyuncu Zerrin Tekindor, rol aldığı 'Yüz Yıllık Mucize'de dizisindeki Adnan Ziyagil sahnesiyle gündeme geldi. 'Aşk-ı Memnu'ya gönderme yapılan o anlar, sosyal medyada gündem oldu.
20.05.2023 Cadde
Yaraları sarmak için kenetlendiler
Yaraları sarmak için kenetlendiler Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, tüm ülkeyi birbirine kenetledi. Maddi, manevi bireysel yardımlarını yapan ünlü isimler, depremzedelerin yaralarını bir nebze olsun sarmak için yardım merkezlerine koştu.
11.02.2023 Gündem
‘Güzel proje oldu’
‘Güzel proje oldu’ Ebru Şahin, Galataport Frankie adlı mekanda arkadaşlarıyla yemek yedi.
4.02.2023 Cadde
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin yılbaşı gecesi düeti sosyal medyayı salladı
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin yılbaşı gecesi düeti sosyal medyayı salladı 'O Ses Türkiye Yılbaşı'nın jürisi olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son dönemin popüler grubu KÖFN ile "Bi’ Tek Ben Anlarım" şarkısında düet yaptı. KÖFN ve Yıldız Tilbe bu düetle sosyal medyayı salladı. Düeti görenler "Yıldız Tilbe şarkıyı bambaşka bir noktaya taşımış" yorumlarında bulundu.
2.01.2023 Cadde
EBRU ŞAHİN kimdir, kaç yaşında? Ebru Şahin evli mi, sevgilisi kim? Film ve dizileri...
EBRU ŞAHİN kimdir, kaç yaşında? Ebru Şahin evli mi, sevgilisi kim? Film ve dizileri... Ebru Şahin, O Ses Türkiye yılbaşı özel 2023 konukları arasında yer alıyor. Hercai adlı dizide hayat verdiği Reyyan Şadoğlu karakteri ile geniş kitlelerce tanınan Ebru Şahin, ilk oyunculuk deneyimini ise 2016'da Kan Parası adlı filmde yaşadı. Peki Ebru Şahin kimdir, kaç yaşında, hangi film ve dizilerde rol aldı, kiminle evli?
31.12.2022 Bilgi Rehberi
Acısıyla tatlısıyla 2022 böyle geçti! İşte magazin dünyasında öne çıkan olaylar
Acısıyla tatlısıyla 2022 böyle geçti! İşte magazin dünyasında öne çıkan olaylar Bir yılı daha geride bırakırken 2022’de magazin dünyasının öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Ünlü isimler, geçtiğimiz yılda hareketlilik yaşanmasına sebep oldu. 2022’nin önemli olayları, evlilikler, boşanmalar ve bebek haberleri, magazin sayfalarını süsledi. 2022’nin son gününde, yılın en önemli haberlerini sizler için derledik… 
31.12.2022 Cadde
'O Ses Türkiye'nin yılbaşı konukları belli oldu!
'O Ses Türkiye'nin yılbaşı konukları belli oldu! Acun Ilıcalı sunumuyla 'O Ses Türkiye' yılbaşı özel programı bu yıl da TV8'de izleyicisiyle buluşacak. 31 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan programın özel konukları belli oldu.
26.12.2022 Cadde
Burcu Binici-Tankurt Manas'ın evliliğinde 'ihanet' krizi!
Burcu Binici-Tankurt Manas'ın evliliğinde 'ihanet' krizi! Oyuncu Burcu Binici (36) ile rapçi Tankurt Manas (30), Eylül 2022'de sürpriz bir şekilde nikâh masasına oturmuştu. Binici, geçtiğimiz ay boşanmanın eşiğinden dönmüş, daha sonra "Fevri davrandık" açıklamasında bulunmuştu. Son olarak ünlü çiftin evliliğiyle ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı.
23.12.2022 Cadde
'Hilal Altınbilek setteki istekleri yüzünden diziden çıkarıldı' iddiası!
'Hilal Altınbilek setteki istekleri yüzünden diziden çıkarıldı' iddiası! Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen oyuncu Hilal Altınbilek'in, Birkan Sokullu ile başrolleri paylaşacağı yeni bir dizide yer alacağı açıklanmıştı. Ancak ünlü isim, beklenmedik bir şekilde projeden ayrılmıştı. Bu ayrılığın sebebinin, Altınbilek'in setteki istekleri yüzünden diziden çıkarılması olduğu iddia edildi.
17.12.2022 Cadde
Murat Boz'dan 'Ayça Ayşin Turan ile aşk' iddiasına yanıt
Murat Boz'dan 'Ayça Ayşin Turan ile aşk' iddiasına yanıt Şarkıcı Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan'ın Kuruçeşme'de bir mekanda yakınlaştığı konuşulmuştu. Gece sonunda dans eden ikilli, aşk iddialarını güçlendirmişti. Önceki gün bir organizasyonun yılbaşı partisi katılan Murat Boz, konuyla ilgili ilk kez konuştu ve aşk iddialarına son noktayı koydu.
24.12.2022 Cadde
‘Oyunculuğu bırakmam’
‘Oyunculuğu bırakmam’ Ünlü isimler, OGM Pictures ev sahipliğinde Dada Salon’da gerçekleşen yeni yıl davetinde boy gösterdi.
14.12.2022 Cadde
İstanbul’a döndü
İstanbul’a döndü Ebru Şahin, Nişantaşı’ndaydı.
9.12.2022 Cadde
Cedi Osman'dan düğün paylaşımı! Ebru Şahin'i kalbine etiketledi
Cedi Osman'dan düğün paylaşımı! Ebru Şahin'i kalbine etiketledi 2022 yılının Temmuz ayında iki yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandıran oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman'ın mutlu birlikteliği devam ediyor. Son olarak ünlü çiftten Osman, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.
6.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Suç duyurusunda bulundu Hadise, programlarda kendisine tehdit ve hakaret eden herkes hakkında suç duyurusunda bulundu...
1.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Akkor yorumu  Kamuran Akkor’un yeni teklisi ‘Daha Yokluğunun İlk Akşamında’, Elenor Müzik etiketiyle çıktı...
21.11.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Şahin Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.