Irak’ta Süleymani’nin ölüm yıl dönümü resmi tatil ilan edildi
Irak’ta Süleymani’nin ölüm yıl dönümü resmi tatil ilan edildi Irak’ta İranlı General Kasım Süleymani ile Haşdi Şabi Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi el-Mühendis’in ölümünün 2'nci yıl dönümü nedeniyle 14 vilayette resmi tatil ilan edildi.
3.01.2022 Dünya
Son dakika: Korkunç ses kaydı! Yetkililer harekete geçti...
Son dakika: Korkunç ses kaydı! Yetkililer harekete geçti... Son dakika haberine göre, çok sayıda hava trafik kontrolörü tarafından duyulan ses kaydı büyük paniğe neden oldu. FBI ve Federal Havacılık İdaresi zaman kaybetmeden sesin kaynağını araştırmaya başladı. Felaketle sonuçlanabilecek tehditle ilgili verilen tarih ise 6 Ocak yani bugün. İşte son dakika haberinin detayları...
6.01.2021 Dünya
İran ile Irak Süleymani'nin öldürülmesiyle ilgili ortak komite kuracak
İran ile Irak Süleymani'nin öldürülmesiyle ilgili ortak komite kuracak İran ile Irak'ın, ABD tarafından öldürülen Kasım Süleymani ve Ebu Mehdi el-Mühendis'in öldürülmesiyle ilgili takip komitesi kurma konusunda uzlaştıkları bildirildi.
16.02.2020 Dünya
Irak meclisinde “ABD dışarı” sloganları
Irak meclisinde “ABD dışarı” sloganları İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani ve Haşdi Şabi örgütünün Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi el-Mühendis’in öldürülmesinin ardından toplanan Irak meclisi, ABD askerlerinin ülkeden ayrılmasını istedi.
5.01.2020 Haberler
Devrim Muhafızları Sözcüsü: 'ABD ve İsrail'in sevinci mateme dönüşecek'
Devrim Muhafızları Sözcüsü: 'ABD ve İsrail'in sevinci mateme dönüşecek' İran Devrim Muhafızları Ordu Sözcüsü Ramazan Şerif, Devrim Muhafızları ile bölgedeki müttefiklerinin bugünden itibaren yeni bir aşamaya geçeceğini ve ABD ile İsrail'in sevincinin "mateme dönüşeceğini" söyledi.
3.01.2020 Dünya