Ece

Ece

Son dakika ece haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ece gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ece haber sayfamızda...

Ece

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.865 ece haberi bulunmuştur.
Şevval Sam'dan Eda Ece açıklaması! 'Bize bile anaçtı'
Şevval Sam'dan Eda Ece açıklaması! 'Bize bile anaçtı' Eda Ece-Buğrahan Tuncer çifti, geçtiğimiz günlerde kızları Mina İpek'in doğumu ile ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Şevval Sam, yakın arkadaşı Eda Ece hakkında konuştu.
19.04.2024 Cadde
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
'Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik: Henüz oyun başlamadı!
'Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik: Henüz oyun başlamadı! Kanal D’nin iddialı dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği 'Rüya Emirkıran' karakteri ve dizideki rol arkadaşı 'Umut'la ilgili ilk kez konuştu. Geyik, "İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Rüya bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller" dedi.
16.04.2024 Cadde
Dengeleri değiştirecek
Dengeleri değiştirecek Ece Sükan, başarılı haber spikeri Neslihan Öncü karakterine hayat vereceği ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda tüm dinamikleri değiştirecek.
16.04.2024 Cadde
Survivor All Star'a veda eden Hakan Hatipoğlu, kızı Lila'ya kavuştu! Mutluluk gözyaşları
Survivor All Star'a veda eden Hakan Hatipoğlu, kızı Lila'ya kavuştu! Mutluluk gözyaşları Survivor All Star'da düellonun final turunda 5-1 Yasin Obuz'a yenilerek adaya veda eden Hakan Hatipoğlu yurda döndü. Uçaktan iner inmez kızı Lila'ya sarılan Hatipoğlu, gözyaşları içinde kaldı.
15.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'a sürpriz isim! Ece Sükan, 'Öncü' olmaya geliyor
'Taş Kağıt Makas'a sürpriz isim! Ece Sükan, 'Öncü' olmaya geliyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nun kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümüne ünlü isim Ece Sükan konuk oluyor.
15.04.2024 Televizyon
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial
'Taş Kağıt Makas'a sürpriz isim! Ece Sükan, 'Öncü' olmaya geliyor
'Taş Kağıt Makas'a sürpriz isim! Ece Sükan, 'Öncü' olmaya geliyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nun kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümüne ünlü isim Ece Sükan konuk oluyor.
15.04.2024 Cadde
Fenerbahçe Petrol Ofisi gol olup yağdı: 5-0
Fenerbahçe Petrol Ofisi gol olup yağdı: 5-0 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 27. haftasında sarı-lacivertli ekip, konuk ettiği Amed Sportif Faaliyetler'i 5-0 yendi.
14.04.2024 Fenerbahçe
15 Temmuz Demokrasi Otogarında bayram dönüşü hareketliliği başladı
15 Temmuz Demokrasi Otogarında bayram dönüşü hareketliliği başladı Bayrampaşa’daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarında Ramazan Bayramı tatili sonrası dönüş hareketliliği yaşanıyor.
13.04.2024 Gündem
‘1923 Müzikali’, 23 Nisan için sahnede!
‘1923 Müzikali’, 23 Nisan için sahnede! Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına hazırlanan ve büyük beğeni toplayan “1923 Müzikali”, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel ‘matine ve suare’ gösterimleriyle izleyicilerle buluşuyor.
12.04.2024 Kültür Sanat
A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan'ı son dakikalarda yıktı!
A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan'ı son dakikalarda yıktı! A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta oynadığı maçta Macaristan'ı 2-1 mağlup etti.
9.04.2024 Futbol
'İnci Taneleri'nin yıldızı Hazar Ergüçlü: Dilber hesapsız bir karakter!
'İnci Taneleri'nin yıldızı Hazar Ergüçlü: Dilber hesapsız bir karakter! 'Kuzey Güney' ve 'Medcezir' dizilerindeki performansıyla hafızalara kazınan Hazar Ergüçlü, şimdilerde Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'İnci Taneleri'nde rol alıyor. Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı projede 'Dilber' karakterine haytat veren oyuncu, kariyerine dair çarpıcı açıklamalar yaptı.
8.04.2024 Cadde
10 yaşında kodlamada dünya sekizincisi oldu
10 yaşında kodlamada dünya sekizincisi oldu TED Ankara Koleji Vakfı Özel İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ece Şen, 4. Uluslararası STEM Olimpiyatlarında kodlama kategorisinde dünya sekizincisi oldu. Ece’nin yeni hedefi temmuz ayında Hollanda’da düzenlenecek olan büyük finalde kodlama alanında altın madalya almak.
7.04.2024 Eğitim
Adana'da üniversiteli genç silahlı saldırıya uğradı
Adana'da üniversiteli genç silahlı saldırıya uğradı Adana'da üniversite öğrencisi Serbu Ece, otomobiline bindiği sırada kimliği belirsiz 1 şüphelinin tabancalı saldırısında ayağından yaralandı. Ece hastaneye kaldırılırken, olay yerinde 15 adet boş kovan bulundu.
6.04.2024 Gündem
A Milli Kadın Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne kötü başladı!
A Milli Kadın Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne kötü başladı! A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta İsviçre'ye 3-1 mağlup oldu.
5.04.2024 Futbol
Annelik heyecanı yaşayan Eda Ece'den ilk paylaşım! 'Canım kızım aniden doğdu'
Annelik heyecanı yaşayan Eda Ece'den ilk paylaşım! 'Canım kızım aniden doğdu' 2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da evlenen, geçtiğimiz eylül ayında hamilelik haberiyle gündeme gelen Eda Ece, dün kızını kucağına almanın heyecanını yaşadı. Ünlü isim, doğumdan sonra ilk paylaşımını yaptı.
6.04.2024 Cadde
Bilal Meşe'den tepki! 'Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos!'
Bilal Meşe'den tepki! 'Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos!' Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir karşısında son dakikada galibiyeti kaçırdı. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirirken Milliyet yazarı Bilal Meşe'nin yazdıkları dikkat çekti.
5.04.2024 Beşiktaş
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in mutlu günü! Kızlarına kavuştular
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in mutlu günü! Kızlarına kavuştular 2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da evlenen, geçtiğimiz eylül ayında hamilelik haberiyle gündeme gelen Eda Ece, doğum yaptı. Kızının adını yeni nesil isimlerden koymak istemediğini belirten oyuncu ve Bilgehan Tuncer'in isim seçimi dikkat çekti.
5.04.2024 Cadde
Taş Kağıt Makas dizisinin Rıza’sı Bülent Seyran: Benim babalarım kahramandır
Taş Kağıt Makas dizisinin Rıza’sı Bülent Seyran: Benim babalarım kahramandır “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin sevilen oyuncularından Bülent Seyran, Milliyet Youtube kanalında yayınlanan, sunuculuğunu Beste Sırapınar’ın yaptığı “Ünlü Sohbetleri” programına konuk oldu
4.04.2024 Gündem
Arka Sokaklar dizisinin sevilen ikilisi Ece Aydemir ve Oğuz Peçe’den özel açıklamalar
Arka Sokaklar dizisinin sevilen ikilisi Ece Aydemir ve Oğuz Peçe’den özel açıklamalar 18 yıl oldu Arka Sokaklar hayatımıza gireli… Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi her hafta başka bir heyecanla karşılıyor bizi… Onlar bu dizinin en sevilen çiftlerinden… Cansu ve Emre karakteriyle karşımıza çıkan Ece Aydemir ve Oğuz Peçe, “Ünlü Sohbetleri” programına konuk oldu ve birbirinden samimi açıklamalarda bulundu.
4.04.2024 Gündem
‘Mucize Aynalar’ görücüye çıktı
‘Mucize Aynalar’ görücüye çıktı Başrollerinde Şebnem Bozoklu, Cengiz Bozkurt ve Boran Kuzum’un yer aldığı ‘Mucize Aynalar’ filminin galası, önceki akşam Levent Kanyon’da gerçekleşti.
3.04.2024 Cadde
Gümüşhane’de feci kaza! Yolcu minibüsü uçuruma devrildi: Yaralılar var
Gümüşhane’de feci kaza! Yolcu minibüsü uçuruma devrildi: Yaralılar var Gümüşhane Kelkit'te korkunç bir kaza meydana geldi. Yolcu minibüsü hakimiyeti kaybetti ve uçurumdan yuvarlandı. Kaza sonucu 7 kişi yaralandı.
2.04.2024 Gündem
Bekâr annelere bir nefes olmak için
Bekâr annelere bir nefes olmak için Boşanmaların artması, yalnız ebeveynlik edenlerin sayısını da artırdı. Bekâr Anneler Derneği boşandığı yıllarda hiçbir destek mekanizması bulamayan ve kendi gibi bu dönemden geçen annelere ulaşma çabasıyla yolda.
30.03.2024 Pazar
7 milyonluk hayal
7 milyonluk hayal Ece Seçkin, 72 saat içinde dört farklı klip çekti.
29.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ece ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.