Ece Çelik

Ece Çelik

Son dakika ece çelik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ece çelik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ece çelik haber sayfamızda...

Ece Çelik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 405 ece çelik haberi bulunmuştur.
TGC başarı ödülleri sahiplerine verildi
TGC başarı ödülleri sahiplerine verildi Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin (TGC), 'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi. DHA muhabiri Derya Evren ve kameramanlar İsmail Hakkı Seymen ile Ahmet Turhan Altay ödül alanlar arasında yer aldı.
1.04.2022 Gündem
Taksiciden akılalmaz yanıt! Siz Almancısınız...
Taksiciden akılalmaz yanıt! Siz Almancısınız... Taksim’den Beşiktaş’a gitmek isteyen bir grup arkadaş, taksiciden “Siz Almancısınız 100 euro verin” yanıtını aldı. İtiraz eden grup, 16 kişi tarafından darp edildi.
3.09.2021 Gündem
Öldürülen çevreci çiftin kızı konuştu: Ailemin katilini bulun
Öldürülen çevreci çiftin kızı konuştu: Ailemin katilini bulun Çevreci kimlikleriyle tanınan ve 2017 yılında evlerinde öldürülen Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu çiftinin kızları Emine Büyüknohutçu 4 yıldır hukuk mücadelesi veriyor. Cinayetin azmettiricilerinin ortaya çıkmasını isteyen Büyüknohutçu, “4 yıldır yas tutmuyoruz. Bu dava sonuçlanınca ailecek yasımızı tutacağız” dedi.
19.06.2021 Gündem
Günde 40 kişiyi kandırıyorlar! Akılalmaz...
Günde 40 kişiyi kandırıyorlar! Akılalmaz... “Kitap tanıtmak istiyoruz” diyerek vatandaşlara ulaşan Patix Kitap isimli şirket, iddiaya göre mağdurlara istediklerinden daha fazla kitap bırakıyor, “2 hafta içinde iade edebilirsiniz” diyerek senet imzalatıyor. Kitapları iade etmek isteyen vatandaşlar 2 hafta boyunca verilen telefona ulaşamıyor. Ardından şirket, “14 gün geçtiği için iade kabul edilmez, borcunuzu ödeyin” diye mesajlar göndermeye başlıyor. Son 6 ay içerisinde onlarca kişinin savcılığa suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.
28.04.2021 Gündem
Sonunda bu da oldu! Aşı turizminde ikinci perde
Sonunda bu da oldu! Aşı turizminde ikinci perde Koronavirüs aşısı olmak isteyenlerin sayısı artınca, fırsatçılara gün doğdu. Sosyal medyada ‘Covid-19 Turu’ paylaşımları ile vatandaşların yurtdışında aşı olmalarını sağladıklarını ileri sürdüler. Söz konusu ülkelerden birinin Sırbistan olduğu görülürken, Türkiye-Belgrad Büyükelçiliği böyle bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı. Ancak acentelerin sosyal medya hesaplarından paylaştığı tur kapsamında aşı olmalarını sağlandığı görüldü.
11.04.2021 Ekonomi
Son dakika hava durumu: İstanbul için tarih belli oldu! Kara kış yolda
Son dakika hava durumu: İstanbul için tarih belli oldu! Kara kış yolda Gelen son dakika haberine göre; İstanbul'da yeni haftanın başlamasıyla kar yağışının gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Gelen son tahminlere göre; hafta sonu İstanbul, soğuk hava dalgasının etkisi altına girecek. Hava sıcaklıklarında cuma gününden itibaren 20 derece düşüş yaşanması bekleniyor. 14 Şubat pazar günü İstanbul ve Marmara Bölgesi'nin tamamında kar yağışı bekleniyor. Öte yandan Meteoroloji'den bir son dakika açıklaması geldi: İstanbul için sarı uyarı verildi.
9.02.2021 Gündem
Ödül gibi ceza! 4 gün içinde...
Ödül gibi ceza! 4 gün içinde... Aynur Çolakoğlu, vücudundaki yağlardan rahatsızdı ve liposuction (yağ aldırma) ameliyatı oldu. Çolakoğlu ameliyattan 4 gün sonra hayatını kaybetti. Ameliyatı yapan doktora ise 38 bin TL ceza verildi.
14.01.2021 Gündem
Son dakika: Youtube'daki videolara yorum yapanlar dikkat! Yok böyle tuzak...
Son dakika: Youtube'daki videolara yorum yapanlar dikkat! Yok böyle tuzak... Son dakika haberlere göre İ.Y. isimli kişi, YouTube’da bulunan hayvanlara şiddet uyguladığı görülen videoyu hayvansever hesaplarda paylaştı. Bu paylaşımların altına gelen tepkilere ise hakaret davası açtı. Ardından da arabulucu ile dava ettiği kişilerden ücret talep etti.
10.10.2020 Gündem
Hepsinin kaderi ortak... Korkunç şüphe!
Hepsinin kaderi ortak... Korkunç şüphe! Son dönemlerde çok sayıda kadın, şüpheli bir şekilde ‘camdan düşerek’ hayatını kaybetti. Son olarak Şeyda Yılmaz, 27 Eylül gecesi İstanbul Ataşehir’deki bir rezidansın önünde ölü bulundu.
3.10.2020 Gündem
Marmara Üniversitesi'nde skandal! Aileler şikâyet etti
Marmara Üniversitesi'nde skandal! Aileler şikâyet etti Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi özel yetenekle giriş sınavının ilk aşamasının sonuçları bir gün arayla değiştirildi. İlk açıklandığında başarılı olan öğrenciler bir gün sonra ikinci aşamaya geçemediklerini öğrendi. Üniversite olayın teknik bir hatadan kaynaklandığını savundu.
23.09.2020 Gündem
Çocuk kitabında skandal ifadeler! ‘Gül ve Düşün’ kitabının yazarı için harekete geçildi
Çocuk kitabında skandal ifadeler! ‘Gül ve Düşün’ kitabının yazarı için harekete geçildi Yazar Musa Dinç'in çocuklara yazdığı 'Gül ve Düşün' adlı masal kitabındaki iğrenç ifadeler tepki çekti. Fabl türünde 15 masalın bulunduğu kitapta bir tilkinin ayıya tecavüzü anlatıldı. Ayı ‘namusu iki paralık olmuş’, ‘mahcup’ ve ‘suçlu’ olarak gösterildi. Tilkinin ‘bir cezalandırma yöntemi olarak’ ayının bekâretini bozmasından bahsedildi. Kitap büyük tepki çekerken, Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen), yüz kızartıcı ifadeler içeren ‘Gül ve Düşün’ isimli kitabın yazarı Musa Dinç ilgili suç duyurusunda bulundu. Savcılık konuyla ilgili soruşturma açarken, bakanlık da harekete geçti.
28.08.2020 Eğitim
Netflix’e 'pedofili' tepkisi! Özür dilediler...
Netflix’e 'pedofili' tepkisi! Özür dilediler... Netflix’in 9 Eylül’de yayınlanacak yeni filmi ‘Minnoşlar’, tanıtım afişindeki görselde çocukları metalaştırdığı ve pedofiliye özendirdiği gerekçesiyle eleştirilerin hedefi oldu. Tepkilerin ardından Netflix özür metni yayınladı, afişi değiştirdi.
22.08.2020 Gündem
Son dakika...YouTube'da ahlaksız tuzak!
Son dakika...YouTube'da ahlaksız tuzak! Son dakika haberlere göre Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı geçen hafta YouTube’da çocuk istismarı içeriklerine sahip videolara erişim engeli getirilmesini sağlamıştı. Ancak YouTube’da aynı özelliklere sahip yüzlerce video hâlâ erişime açık. Prof. Dr. Levent Eraslan, aileleri bu konuda dikkatli olmaya çağırdı.
22.06.2020 Gündem
Son dakika... Sosyal medya ayağa kalktı! Bir ay boyunca köpeğe işkence ve tecavüz...
Son dakika... Sosyal medya ayağa kalktı! Bir ay boyunca köpeğe işkence ve tecavüz... Gelen son dakika haberine göre, tekel bayisi sahibi Mehmet H.’nin bir köpeğe bir ay boyunca işkence ve tecavüz ettiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan H., 600 TL idari para cezasının ardından serbest bırakıldı. Sosyal medyada infial yaratan olayla ilgili hayvanseverler, “Hayvanı koruma yasası hemen şimdi” diyerek tepki gösterdi.
18.06.2020 Gündem
Son dakika haberi: YouTube'da iğrenç tuzak! Türkçe videolarla böyle kandırıyorlar...
Son dakika haberi: YouTube'da iğrenç tuzak! Türkçe videolarla böyle kandırıyorlar... Gelen son dakika haberine göre, Video paylaşım platformu YouTube’da çocuklara yönelik kan donduran başlıklar ve içerikler taşıyan videoların dolaşımda olduğu ve milyonlarca çocuk tarafından izlendiği ortaya çıktı. Sosyal medyada gündem olan olay sonrası Aile Bakanlığı 4 hesapla ilgili savcılığa başvurdu.
2.06.2020 Gündem
Fizyoterapi öğrencisine sosyal medyada iğrenç linç! Başörtüsü olduğu için...
Fizyoterapi öğrencisine sosyal medyada iğrenç linç! Başörtüsü olduğu için... Fizyoterapi öğrencisi Duygu Akın’ın #evdehareketsizkalma diyerek paylaştığı egzersiz videosu lince dönüştü. Başörtüsü olduğu için vücut egzersizleri göstermesini eleştiren bazı kullanıcılar, “Başörtüsünü kazandık ama içindeki beyni kaybettik” şeklinde çirkin yorumlar yaptı. Akın ise “Videonun amacı halkın yapabileceği basit egzersizleri göstermekti” dedi.
8.04.2020 Gündem
Bodrum'da müzik bu saatlerde susacak
Bodrum'da müzik bu saatlerde susacak Bodrum Belediyesi, aldığı kararla bölgeyi ‘sessiz’ ve ‘eğlence’ yeri olmak üzere ikiye ayırdı. ‘Sessiz’ bölgelerdeki barlar gece 23.59’dan sonra açık havada müzik yapamayacak. ‘Eğlence’ bölgesindeki mekânlarda ise gece saat 04.00’e kadar açık havada müzik yayını sürecek.
15.02.2020 Gündem
Son dakika | Kızı Şeyma Yıldız'ı öldüren babadan kan donduran ifade!
Son dakika | Kızı Şeyma Yıldız'ı öldüren babadan kan donduran ifade! Şeyma Yıldız’ın, babası tarafından ‘erkek arkadaşı olduğu’ bahanesiyle canice öldürülmesi büyük yankı uyandırdı. Kan donduran cinayetle sonuçlanan olayın sebebi ise şoke etti.
12.02.2020 Gündem
Dilenci kılığına giren CNN Türk muhabirine ahlaksız teklif
Dilenci kılığına giren CNN Türk muhabirine ahlaksız teklif CNN Türk muhabiri Sema Akbulut kılık değiştirip kameramanlar Serkan Topal ve Ümit Sertabipoğlu ile sokağa çıktı. İstanbul’un 5 farklı semtinde 1 saatte 82 lira topladı.
24.12.2019 Gündem
‘Teklifini kabul etmeyince ezdi’
‘Teklifini kabul etmeyince ezdi’ Adana’da, tartıştığı eski erkek arkadaşı İbrahim Deveci (34) tarafından kamyonetle ezilen ve 40 gün yoğun bakımda kalıp, sağlığına kavuşan Ece Çelik (24), tutuksuz dört sanığın yargılandığı davada ilk kez duruşmaya katılıp ifade verdi. Çelik, “İbrahim, ‘Yeniden sevgili olalım mı?’ diye sordu. Olumsuz yanıt verince çarpıp kaçtı” dedi.
26.10.2018 Gündem
Son dakika: Yoğun bakımdan çıktı her şeyi anlattı
Son dakika: Yoğun bakımdan çıktı her şeyi anlattı Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde, üniversite öğrencisi  genç kızın eski sevgilisi ve arkadaşları arasında yaşanan tartışma sırasında, otomobille ezilerek yaralanmasıyla ilgili 4 sanığın yargılandığı davanın  duruşması yapıldı.
26.10.2018 Gündem
Son dakika: Yoğun bakımdan çıktı her şeyi anlattı
Son dakika: Yoğun bakımdan çıktı her şeyi anlattı Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde, üniversite öğrencisi  genç kızın eski sevgilisi ve arkadaşları arasında yaşanan tartışma sırasında, otomobille ezilerek yaralanmasıyla ilgili 4 sanığın yargılandığı davanın  duruşması yapıldı.
26.10.2018 Gündem
Mahkemede gözyaşları
Mahkemede gözyaşları Eski sevgilisinin otomobiliyle çarparak ağır yaraladığı üniversiteli Ece duruşmada, “Şikayetçiyim” diyerek ağladı. Ancak tutuklu sanığın tahliyesine karar verildi!
25.05.2018 Gündem
Eski sevgilileri dehşeti yaşatmıştı! Üniversiteli Ece şimdi...
Eski sevgilileri dehşeti yaşatmıştı! Üniversiteli Ece şimdi... Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde, üniversite öğrencisi  genç kızın eski sevgilileri ve arkadaşları arasında yaşanan tartışma sırasında  otomobille ezilerek yaralanmasıyla ilgili biri tutuklu 4 sanığın yargılandığı  davanın duruşması görüldü.
25.05.2018 Gündem
Eski sevgilileri dehşeti yaşatmıştı! Üniversiteli Ece şimdi...
Eski sevgilileri dehşeti yaşatmıştı! Üniversiteli Ece şimdi... Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde, üniversite öğrencisi  genç kızın eski sevgilileri ve arkadaşları arasında yaşanan tartışma sırasında  otomobille ezilerek yaralanmasıyla ilgili biri tutuklu 4 sanığın yargılandığı  davanın duruşması görüldü.
25.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ece Çelik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.