Ece Uslu

Ece Uslu

Son dakika ece uslu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ece uslu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ece uslu haber sayfamızda...

Ece Uslu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 528 ece uslu haberi bulunmuştur.
Türk filmleri Frankfurt’ta
Türk filmleri Frankfurt’ta Kültürlerarası İletişim Derneği tarafından TÜRSAK Vakfı Türkiye proje ortaklığı ile düzenlenen Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali, bu yıl 11-16 Haziran tarihleri arasında Frankfurt’ta 23. kez sinemaseverlerle buluşacak.
31.05.2023 Kültür Sanat
'Zerda' dizisinin çekildiği konak depremde yerle bir oldu!
'Zerda' dizisinin çekildiği konak depremde yerle bir oldu! Bir dönem izlenme rekorları kıran 'Zerda' dizisinin çekildiği; Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Sakçagözü beldesinde bulunan, 1916 yılında yapılan Hurşit Ağa Konağı, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde yıkıldı.
3.03.2023 Haberler
'Zerda' dizisinin çekildiği konak depremde yerle bir oldu!
'Zerda' dizisinin çekildiği konak depremde yerle bir oldu! Bir dönem izlenme rekorları kıran 'Zerda' dizisinin çekildiği; Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Sakçagözü beldesinde bulunan, 1916 yılında yapılan Hurşit Ağa Konağı, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde yıkıldı.
4.03.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kız çocuklarına destek Priyanka Chopra, Vogue’a kapak oldu...
21.01.2023 Cadde
Serenay Sarıkaya: Mert'i size yedirmeyeceğim!
Serenay Sarıkaya: Mert'i size yedirmeyeceğim! Afra Saraçoğlu-Mert Yazıcıoğlu çiftinin dört yıllık ilişkilerine nokta koyması sonrası gözlerin çevrildiği 'Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir, haftalardır magazin gündeminden düşmüyor. Üç oyuncu da ihanet dedikodusunu yalanlarken, 'Şahmaran' dizisindeki rol arkadaşı hakkında bir açıklama da Serenay Sarıkaya'dan geldi.
21.01.2023 Cadde
Gökhan Tepe kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Gökhan Tepe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gökhan Tepe, Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konuk oluyor. Tepe, şarkılarıyla izleyenlerin kulaklarının pasını silecek. Ünlü isim hakkında bilgi almak isteyenler "Gökhan Tepe kimdir, kaç yaşında ve nereli?" diye soruyor.
14.01.2023 Cadde
Ekrana dönüyor
Ekrana dönüyor Mesleğine yaklaşık üç yıl ara veren Ece Uslu, setlere dönmeye hazırlanıyor.
7.01.2023 Cadde
Ece Uslu ekranlardan uzaklaşmasının sebebini açıkladı!
Ece Uslu ekranlardan uzaklaşmasının sebebini açıkladı! Koronavirüs pandemisinin ilk dönemini İzmir'de annemin evinde geçiren ve yaklaşık iki yıldır TV'lerden gelen teklifleri kabul etmeyen oyuncu Ece Uslu'nun, geçtiğimiz sene İstanbul'daki dairesini kiraya verip; dizi çekimleri sırasında aldığı yazlığa taşındığı ortaya çıkmıştı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Uslu, önceki gün Nişantaşı'nda ortaya çıktı. Ayaküstü muhabirlerle konuşan ünlü isim, neden oyunculuktan uzaklaştığını açıkladı.
11.11.2022 Cadde
‘Yıpranmışlık var’
‘Yıpranmışlık var’ Ece Uslu, Nişantaşı City’s’de görüntülendi.
11.11.2022 Cadde
Ünlü isimler 10 Kasım'da Atatürk'ü saygı ve özlemle andı
Ünlü isimler 10 Kasım'da Atatürk'ü saygı ve özlemle andı Bugün Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu ve kalbimize gömüldüğü gün. Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım’da, milyonlarca kişi ulu öndere olan saygısını ve sevgisini çeşitli şekillerde dile getiriyor. Birçok ünlü isim de sosyal medyada Atatürk’ü anmak için paylaşımlar yaptı.
10.11.2022 Cadde
Erol Evgin’den unutulmaz gece
Erol Evgin’den unutulmaz gece Türk pop müziğinin duayeni Erol Evgin, Kerki Solfej’in düzenlediği yaz konserleri kapsamında Çeşme Açıkhava Tiyatrosu BtcTurk PRO sahnesinde müzikseverlerle buluştu.
15.08.2022 Ege
‘Seferihisar, üzerine düşeni yapacak’
‘Seferihisar, üzerine düşeni yapacak’ Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen söyleşiler, “Türkiye 2. Yüzyılına Hazır mı?” konu başlığıyla devam ediyor.
25.07.2022 Ege
Vizyonu cinler mi çarptı?
Vizyonu cinler mi çarptı? Her hafta bir ya da birkaç tane “yerli ve cinli” korku filmi vizyona giriyor. Peki, nereden besleniyor bu cinler ve filmleri?
29.05.2022 Kültür Sanat
Gökhan Tepe şarkıları ve albümleri || Gökhan Tepe kimdir kaç yaşında aslen nereli?
Gökhan Tepe şarkıları ve albümleri || Gökhan Tepe kimdir kaç yaşında aslen nereli? Gökhan Tepe hayatı ve kariyeri araştırma konusu olmaya devam ediyor. 90'lı yıllara damga vuran isimler arasında yer alan Gökhan Tepe ilk albümünü 1996 yılında 'Çöz Beni' adıyla çıkardı. Son albümünü ise 2018 yılında çıkaran Gökhan Tepe bu yıllar arasında 7 albüme imza attı. Toplamda 9 albümü bulunan sanatçı dizi ve filmlerde de rol aldı. Peki Gökhan Tepe kimdir?
7.05.2022 Cadde
Ece Uslu'nun alışveriş turu
Ece Uslu'nun alışveriş turu Uzun süredir ortalarda görünmeyen oyuncu Ece Uslu, önceki gün Vadistanbul'da objektiflere yansıdı. Kısa bir alışveriş turu yapan ünlü isim, biraz acelesinin olduğunu söyleyerek alışveriş merkezinden ayrıldı.
21.03.2022 Cadde
Karahan Çantay kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? Karahan Çantay hayatı ve biyografisi...
Karahan Çantay kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? Karahan Çantay hayatı ve biyografisi... Karahan Çantay kimdir sorusu öne çıkıyor. 21 Aralık 1973 yılında Ankara'da dünyaya gelen Karahan Çantay, ODTÜ Matematik bölümünde okurken Mr. Turkey birincisi olmuştur. Birincilik tacı Sibel Can tarafından takılan Karahan Çantay, aynı yıl içerisinde Sibel Can'ın klibinde oynadıktan sonra aynı yıl içerisinde Harika Avcı ile bir dizide rol almıştır. Peki Karahan Çantay kimdir?
6.03.2022 Cadde
İki senedir  Çeşme’deymiş
İki senedir Çeşme’deymiş Uzun süredir ortalarda görünmeyen oyuncu Ece Uslu, Arnavutköy’deydi.
15.01.2022 Cadde
Ece Uslu: İki senedir Çeşme'de yaşıyorum
Ece Uslu: İki senedir Çeşme'de yaşıyorum Son olarak 2019 yılında yayınlanan 'Sevgili Geçmiş' dizisinde rol alan, uzun süredir ortalarda görünmeyen oyuncu Ece Uslu, önceki gün Arnavutköy'de objektiflere yansıdı.
14.01.2022 Cadde
Ece Uslu'nun bilinmeyen yönleri
Ece Uslu'nun bilinmeyen yönleri Ece Uslu’nun çocukluğundan beri en büyük tutkusu çizim yapmakmış. Önce düşünmeden rastgele çizgiler çizip, çıkan şekilleri varlıklara benzeterek resim yapmak, ünlü oyuncuya terapi gibi geliyormuş.
18.12.2021 Cadde
Oyuncu Ece Uslu'nun yeni hayatı!
Oyuncu Ece Uslu'nun yeni hayatı! Koronavirüs pandemisinin ilk dönemini İzmir'de annemin evinde geçiren ve yaklaşık iki yıldır TV'lerden gelen teklifleri kabul etmeyen oyuncu Ece Uslu'nun, İstanbul'daki dairesini kiraya verip, dizi çekimleri sırasında aldığı yazlığa taşındığı ortaya çıktı.
14.12.2021 Cadde
Ece Uslu'dan 'sete dönüş' sinyali
Ece Uslu'dan 'sete dönüş' sinyali Keyifsiz hali dikkatlerden kaçmayan ünlü oyuncu Ece Uslu, geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere takıldı. Muhabirlerlerin sorularını cevaplayan güzel oyuncu, 'setlere dönüş' sinyali verdi.
2.10.2021 Cadde
Erkin Arslan: Her şeyin dijitalleşmesi biraz ruhu yok etti
Erkin Arslan: Her şeyin dijitalleşmesi biraz ruhu yok etti Erkin Arslan, bugüne kadar yaptığı çalışmalarla müzik dünyasında ses getirmeyi başarmış bir isim olarak Hayda şarkısıyla da dikkatleri üzerine çekti. "Yeni dönem Arabesk" olarak nitelendirdiği bu son çalışmasında Emre Altuğ ile birlikte çalışan Erkin Arslan pandemiye rağmen üretken geçen bu dönemini anlattı. Gelecekte de yeni şeyler denemek istediğinin altını çizen Erkin Arslan, yakın gelecekte canlı performanslarına başlamayı da hedefliyor.
28.09.2021 Kültür Sanat
Erkin Arslan'dan yeni dönem arabesk çalışması
Erkin Arslan'dan yeni dönem arabesk çalışması Yayınladığı başarılı projelerle müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştıran Erkin Arslan, Hayda adlı yepyeni şarkısını müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor. Müziğindeki yeni arabesk tınılar ile çok farklı bir tarz yakalayan Erkin Arslan, bu projesinde de aşkın bambaşka hallerini keyifli ve etkili bir çalışma ile ön plana çıkarıyor.
27.08.2021 Kültür Sanat
Teyzeye acı veda
Teyzeye acı veda Ece Uslu, hafta sonu kaybettiği teyzesi Nedret Güvenç Bilgütay’ı son yolculuğuna uğurladı.
3.08.2021 Cadde
Usta sanatçı Nedret Güvenç için Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören
Usta sanatçı Nedret Güvenç için Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören Devlet sanatçısı, oyuncu, yönetmen ve yazar Nedret Güvenç, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
2.08.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ece Uslu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.