Ecevit

Ecevit

Son dakika Ecevit haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ecevit gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ecevit haber sayfamızda...

Ecevit

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.964 ecevit haberi bulunmuştur.
Bize oy verenleri pişman etmeyeceğiz
Bize oy verenleri pişman etmeyeceğiz CHP Genel Başkanı Özel, CHP’ye oy veren hiç kimseyi pişman etmeyeceklerini belirterek “Biz belediyeleri, ikinci yüzyılın ilk genel seçiminde Atatürk’ün partisini iktidar yapmak üzere aldık. Herkesi kucaklayacağız” dedi.
17.04.2024 Gündem
Tahta kaşıkla cinsel istismar ve işkence! 203 yıl hapis cezası istendi
Tahta kaşıkla cinsel istismar ve işkence! 203 yıl hapis cezası istendi Zonguldak’ta, aynı uyuşturucu çetesine üye olduğu iddia edilen üniversite öğrencisi Ali S.K.'ye (25), tabancayı polise yakalattığı için dövüp işkence yapan ve video çekerek tahta kaşıkla cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan 6 kişinin yargılandığı davada tutuklu sanık Mehmet Can Aslaner (28), diğer sanık Ayhan Küçükdere’nin (50) oğlu Samet Küçükdere’nin (25) ailesinin yerini husumetlilerine söylediği için Ali S.K.’yi darp ettiğini öne sürdü.
12.04.2024 Gündem
Sandıktan ne mesaj çıktı? SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı: Her şey son 10 günde oldu
Sandıktan ne mesaj çıktı? SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı: Her şey son 10 günde oldu SONAR Araştırma'nın Başkanı Hakan Bayrakçı, yerel seçim sonuçlarına ilişkin dikkat çeken değerledirmelerde bulundu.
2.04.2024 Haberler
Sandıktan ne mesaj çıktı? SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı: Her şey son 10 günde oldu
Sandıktan ne mesaj çıktı? SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı: Her şey son 10 günde oldu SONAR Araştırma'nın Başkanı Hakan Bayrakçı, yerel seçim sonuçlarına ilişkin dikkat çeken değerledirmelerde bulundu.
2.04.2024 Gündem
Çanakkale'de seçim sonuçları belli oldu! Kazanan isim Muharrem Erkek
Çanakkale'de seçim sonuçları belli oldu! Kazanan isim Muharrem Erkek Çanakkale'de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanı oldu. İlçe belediye başkanlıklarında CHP 7, AK Parti 3 ve İYİ Parti ise 1 belediye başkanlığı kazandı.
1.04.2024 Gündem
Takeda, kanserle mücadelede değer temelli sağlık sistemini destekliyor
Takeda, kanserle mücadelede değer temelli sağlık sistemini destekliyor Takeda, Türkiye’de kadın sağlığı konusunda önemli bir adım atarak meme kanseri bakımı iyileştirmeleri için Birleşmiş Milletler Eğitim ve Araştırma Enstitüsü (UNITAR) ile iş birliği yapıyor!
30.03.2024 Advertorial
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e 2018 yanıtı: Sen bilmezsin, o dönemler çıraktın
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e 2018 yanıtı: Sen bilmezsin, o dönemler çıraktın Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 2018’deki cumhurbaşkanlığı seçimi gecesinde nerede olduğunu soran CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sosyal medya hesabından yanıt verdi.
26.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'daki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.
23.03.2024 Gündem
Muharrem İnce: Üçüncü bir yola ihtiyacı var
Muharrem İnce: Üçüncü bir yola ihtiyacı var 'Bu memleketin üçüncü bir yola ihtiyacı var' diyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 'Bu memleketin akla, bilime, ahlaka ihtiyacı var. Bu olmadan olmaz. Hurafelerle ülke yönetilmez. Akılla yönetilir, bilim de üretilir. Ahlakla yönetilir, adaletle yönetilir. Bunu başaracağız' şeklinde konuştu.
23.03.2024 Gündem
CHP Lideri Özgür Özel: İsrail'in devlet terörünün sürüyor olması kabul edilemez
CHP Lideri Özgür Özel: İsrail'in devlet terörünün sürüyor olması kabul edilemez CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Giresun'un ardından çeşitli programlara katılmak üzere Ordu’ya geçti.
20.03.2024 Gündem
Marmara için kritik deprem haritası! '4 kol birden kırılırsa 7.8 büyüklüğüne ulaşır'
Marmara için kritik deprem haritası! '4 kol birden kırılırsa 7.8 büyüklüğüne ulaşır' Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Marmara'daki en gergin segmentin Tekirdağ segmenti olduğunu belirtti, dikkat çeken uyarılarda bulundu.
17.03.2024 Haberler
Marmara için kritik deprem haritası! '4 kol birden kırılırsa 7.8 büyüklüğüne ulaşır'
Marmara için kritik deprem haritası! '4 kol birden kırılırsa 7.8 büyüklüğüne ulaşır' Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Marmara'daki en gergin segmentin Tekirdağ segmenti olduğunu belirtti, dikkat çeken uyarılarda bulundu.
17.03.2024 Gündem
Mesut insanlar fotoğrafhanesi
Mesut insanlar fotoğrafhanesi Ozan Sağdıç’ın eşsiz karelerinden oluşan “Fotoğrafçının Tanıklığı” sergisi Türkiye’nin 70 yıllık siyasi, sosyal ve kültürel hayatından bir panorama.
17.03.2024 Kültür Sanat
Özgür Özel'den Filistin çağrısı
Özgür Özel'den Filistin çağrısı Filistin için kalıcı ateşkes çağrısında bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Ramazan mübarek gündeyiz ama Filistin de zulüm sürüyor. Şu ana kadar çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 32 binden fazla insan katledilmiş durumda. Bir kez daha Filistin için kalıcı ateşkes ve barış çağrısında bulunuyoruz. 1969 sınırlarında başkenti Kudüs olan bağımsız bir Filistin devletini savunuyoruz” şeklinde konuştu.
15.03.2024 Gündem
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var'
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var. Ülkesini sevenlerin milletine sahip çıkanların ittifakı var. Bizim ittifakımız Türkiye ittifakı. Yağmur gibi oyları sandıkta buluşturun" şeklinde konuştu.
13.03.2024 Gündem
15 rakibi var! 47 yıldır mührü kaptırmıyor
15 rakibi var! 47 yıldır mührü kaptırmıyor Erzurum Yakutiye ilçesi Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi'nin muhtarlığını, 1977 yılından beri tüm seçimleri kazanan Tahir Sağsöz (72) yapıyor. 31 Mart’taki seçimlerde 14 rakibi ile yarışacak olan Sağsöz'ün hedefi yarım asrı tamamlamak.
12.03.2024 Gündem
142 yıllık sanat hafızası
142 yıllık sanat hafızası Sanayi-i Nefise Mektebi’nin 142 yıllık tarihini konu alan “Temsil ve Hafıza” sergisi, Türk resminin ve sanat eğitiminin yolculuğunu anlatıyor.
10.03.2024 Kültür Sanat
Bakan Fatih Kacır: Savunma sanayimizi devler ligine taşıdık
Bakan Fatih Kacır: Savunma sanayimizi devler ligine taşıdık Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Zonguldak’taki ziyaretleri kapsamında 11 yıldır kapalı bulunan Belediye Sineması’nın açılış törenine katıldı. Törende Vali Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü İsmail Hakkı Özölçer ile vatandaşlar yer aldı. Törende, ZBEÜ Devlet Konservatuarı Akademik Orkestrası konser verdi.
7.03.2024 Gündem
Kadın sanatçı ‘rönesansı’nı başlattı
Kadın sanatçı ‘rönesansı’nı başlattı Dünya Kadınlar Günü’nde ressam Mihri Müşfik eserleriyle anılıyor. Mihri Müşfik, kadın sanatçıların ülkemizdeki zorlu varoluş mücadelelerinde deniz feneri özelliğine sahip.
5.03.2024 Kültür Sanat
Özgür Özel: CHP'nin aday belirleme süreçlerinde kadın adayların ve gençlerin olmasını istedik
Özgür Özel: CHP'nin aday belirleme süreçlerinde kadın adayların ve gençlerin olmasını istedik CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer'in 'Proje Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Kentte bir otelde düzenlenen programda konuşan Özel, 2011 yılından beri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde olduğunu, yaklaşık 8,5 - 9 yılının da grup başkanvekili olarak geçtiğini belirtti.
3.03.2024 Gündem
Otomobille çarpışan pikap 30 metre savruldu
Otomobille çarpışan pikap 30 metre savruldu Zonguldak Kozlu ilçesinde otomobil ile pikap kafa kafaya çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
1.03.2024 Gündem
Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu 'Halk Buluşması'na katıldı! 'Türkiye ittifakına davet ediyoruz'
Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu 'Halk Buluşması'na katıldı! 'Türkiye ittifakına davet ediyoruz' Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Beykoz'da düzenlenen 'Halk Buluşması'na katıldı.
1.03.2024 Gündem
Tamire bıraktığı otomobille gezdiğini iddia ettiği ustadan şikayetçi oldu
Tamire bıraktığı otomobille gezdiğini iddia ettiği ustadan şikayetçi oldu Zonguldak'ta Gürkan Hepkaya (36), arıza nedeniyle tamirciye bıraktığı otomobilini, motor ustası Şaban Özdemiroğlu’nun (44) şahsi işlerinde kendi aracıymış gibi kullandığını iddia ederek şikayetçi oldu. Usta Şaban Özdemiroğlu da kendisine iftira atıldığını öne sürerek Hepkaya hakkında şikayette bulundu.
26.02.2024 Haberler
Aracını tamire bıraktı, sonra gelen telefonla şaşkına döndü
Aracını tamire bıraktı, sonra gelen telefonla şaşkına döndü Zonguldak'ta Gürkan Hepkaya (36), arıza nedeniyle tamirciye bıraktığı arabasını, motor ustası Şaban Özdemiroğlu'nun (44) şahsi işlerinde kullandığını iddia ederek şikayetçi oldu.
26.02.2024 Gündem
CHP Lideri Özel: Kimse bize milliyetçilik dersi vermeye kalkmasın
CHP Lideri Özel: Kimse bize milliyetçilik dersi vermeye kalkmasın CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Kimse Cumhuriyet Halk Partililere, Türkiye ittifakının bileşenlerine milliyetçilik dersi vermeye kalkmasın. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'dir, Türkiye sevdalılarının ay yıldızlı al bayrağı kendine bayrak bilenlerin, onun uğrunda ölenlerin partisidir" dedi.
25.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ecevit ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.