Eclipse

Eclipse

Son dakika Eclipse haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eclipse gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eclipse haber sayfamızda...

Eclipse

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 257 eclipse haberi bulunmuştur.
Sporcu öyküleri
Sporcu öyküleri İmkânsızlıkları anlatan spor belgeselleri nerelerde yanlış yaptığımızı gösteriyor. Filenin Sultanları’nın belgeseli ya da filmi çekilse de başarının sırlarına örnek olsa keşke.
24.09.2023 Kültür Sanat
Koylarda trafik yoğun marinalarda boş yer yok
Koylarda trafik yoğun marinalarda boş yer yok Muğla’nın turkuaz mavisi koylarında özel yatlar ve mavi yolculuğa çıkan tekneler nedeniyle boş yer kalmadı.
19.08.2023 Ekonomi
Manchester City'nin sahibi El Nahyan'ın süper yatı 'Blue' Marmaris'e demir attı
Manchester City'nin sahibi El Nahyan'ın süper yatı 'Blue' Marmaris'e demir attı Dünyadaki en başarılı futbol kulüplerinden biri olan Manchester City’nin sahibi iş adamı Şeyh Mansur Bin Zayed El-Nahyan'a ait süper lüks yat 'Blue', Bodrum’dan sonra Marmaris gümrüklü limanına demir attı. 500 milyon pound değerinde, 160 metre uzunluğa ve 22 metre genişliğe sahip, 101 personeli ile dünyanın en büyük beş yatından biri olan Blue’yu gören Marmaris esnafı, "Milyonerlerin teknelerinin Marmaris’e gelmesi on numara beş yıldız reklam" şeklinde yorumlar yaptı.
14.08.2023 Ekonomi
Süper yatların isim babası
Süper yatların isim babası Viyanalı danışman Brandon Walder, süper milyarderlere süper yatlarına isim bulmak üzere danışmanlık veriyor.
3.06.2023 Pazar
Abramoviç'in yatları 1 yıldır Muğla açıklarında
Abramoviç'in yatları 1 yıldır Muğla açıklarında Rus milyarder Roman Abramoviç'in lüks yatı 'Eclipse" Muğla'nın Bodrum ilçesinde, diğer yatı 'My Solarİs' ise Göcek'te demir attı. 1 yıldır Bodrum-Fethiye arasında yerleri değiştirilen Abramoviç'in yatlarının Ege Denizi'nden ne zaman ayrılacağı bilinmiyor.
21.03.2023 Haberler
Abramoviç'in yatları 1 yıldır Muğla açıklarında
Abramoviç'in yatları 1 yıldır Muğla açıklarında Rus milyarder Roman Abramoviç'in lüks yatı 'Eclipse" Muğla'nın Bodrum ilçesinde, diğer yatı 'My Solarİs' ise Göcek'te demir attı. 1 yıldır Bodrum-Fethiye arasında yerleri değiştirilen Abramoviç'in yatlarının Ege Denizi'nden ne zaman ayrılacağı bilinmiyor.
21.03.2023 Ekonomi
Avustralyalı balıkçılar denizde soğutucuya tutunarak yardım bekledi
Avustralyalı balıkçılar denizde soğutucuya tutunarak yardım bekledi Avustralya’nın Eclipse Adası açıklarında 3 balıkçının bulunduğu tekne alabora oldu. Can yeleği giyen balıkçılar açık denizde taşınabilir soğutucuya tutunarak yaklaşık 2 saat kurtarılmayı bekledi.
4.02.2023 Haberler
Zamanla yarış! Denizde soğutucuya tutunarak yardım beklediler
Zamanla yarış! Denizde soğutucuya tutunarak yardım beklediler Avustralya’nın Eclipse Adası açıklarında 3 balıkçının bulunduğu tekne alabora oldu. Can yeleği giyen balıkçılar açık denizde taşınabilir soğutucuya tutunarak yaklaşık 2 saat kurtarılmayı bekledi.
4.02.2023 Dünya
Roman Abramoviç, İstanbul'da ev arıyor!
Roman Abramoviç, İstanbul'da ev arıyor! İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea’yi satma kararı alan Rus oligark Roman Abramoviç, Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş sonrası geçtiğimiz aylarda lüks yatlarını Bodrum ve Marmaris'e demirlemesiyle gündeme gelmişti. Şimdilerde İstanbul'da ev arayan iş insanının, yalı satın almak istediği öğrenildi.
17.12.2022 Cadde
Abramoviç'in yatı 'Eclipse' Bodrum'da, 'My Solaris' ise Göcek'te
Abramoviç'in yatı 'Eclipse' Bodrum'da, 'My Solaris' ise Göcek'te Rus milyarder Roman Abramoviç'in yatı 'Eclipse" Muğla'nın Bodrum ilçesine geldi. Abramoviç'in mart ayından beri Bodrum'da olan diğer yatı 'My Solarıs' ise Göcek açıklarına demirledi.
12.12.2022 Ekonomi
Rus milyarder Bebek’te
Rus milyarder Bebek’te Rus milyarder Roman Abramoviç, dün öğle saatlerinde Bebek’te objektiflere takıldı.
18.10.2022 Gündem
İstanbul Boğazı'nda korku dolu anlar! Geminin dümeni kilitlendi
İstanbul Boğazı'nda korku dolu anlar! Geminin dümeni kilitlendi İstanbul Boğazı'nda Üsküdar sahili açıklarında bir kuru yük gemisinin dümeni kilitlendi.
28.09.2022 Haberler
Geminin dümeni kilitlendi! İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı
Geminin dümeni kilitlendi! İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı İstanbul Boğazı'nda dümeni kilitlenen Panama bandralı Viva Eclipse isimli gemi sürüklendi. Üsküdar açıklarında demir atarak durabilen gemi kurtarma römorkörleriyle ile Ahırkapı açıklarına çekildi. Kurtarma çalışmaları sırasında Boğaz trafiği geçici olarak askıya alındı.
28.09.2022 Gündem
Yat pazarı 2027’ye kadar 15 milyar dolara ulaşacak
Yat pazarı 2027’ye kadar 15 milyar dolara ulaşacak Yaz aylarının yaklaşmasıyla tatil planları da başlıyor. Uzun süren kışın ardından güneşle buluşmak için gün sayan tatilcilerin ilk adresi ise Ege ve Akdeniz sahilleri oluyor. Turizmciler bu yaz kiralık yatlara talebin yüksek olduğunu söylerken, dünyadan pazar tahminleri de onları doğruluyor. Global Market Insights verilerine göre küresel yat endüstrisinin 2027’ye kadar 15 milyar dolar değere ulaşması bekleniyor.
25.04.2022 Ekonomi
Abramoviç çalışanlarının maaşları için birer milyon dolar istemiş!
Abramoviç çalışanlarının maaşları için birer milyon dolar istemiş! Çalışanlarına haftalık 750 bin dolar ödeyen Rus oligarkın borç istedikleri arasında Rothschild ailesi de var.
5.04.2022 Dünya
Öksüz bir çocuktan milyarder enerji devine! Dünyanın konuştuğu Rus oligark: Roman Abramoviç
Öksüz bir çocuktan milyarder enerji devine! Dünyanın konuştuğu Rus oligark: Roman Abramoviç Üç yaşındayken öksüz kaldı, ama dünyanın en zengin adamlarından biri oldu. Şimdi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile olan ilişkisi yüzünden hem yaptığı işlerden hem de şöhretinden oluyor.
30.03.2022 Dünya
Abramoviç'in mega yatına yaklaşan teknelere sirenli uyarı
Abramoviç'in mega yatına yaklaşan teknelere sirenli uyarı Muğla'nın Marmaris ilçesine gelen Rus milyarder Roman Abramoviç'in mega yatı 'Eclipse' ilgi çekmeye devam ediyor. Sahil Güvenlik ekipleri yatın çevresinde botla tur atarken, dev yatı görmek için yanından geçmeye çalışan tekneler ise siren çalınarak uyarılıyor.
23.03.2022 Haberler
Abramoviç'in mega yatına yaklaşan teknelere sirenli uyarı
Abramoviç'in mega yatına yaklaşan teknelere sirenli uyarı Muğla'nın Marmaris ilçesine gelen Rus milyarder Roman Abramoviç'in mega yatı 'Eclipse' ilgi çekmeye devam ediyor. Sahil Güvenlik ekipleri yatın çevresinde botla tur atarken, dev yatı görmek için yanından geçmeye çalışan tekneler ise siren çalınarak uyarılıyor.
23.03.2022 Gündem
Bodrum-Marmaris arası mekik dokuyor!
Bodrum-Marmaris arası mekik dokuyor! Chelsea’yi satma kararı alan Rus milyarder Roman Abramoviç, Bodrum-Marmaris arasında helikopterle mekik dokuyor
23.03.2022 Cadde
Rus Oligark’ın Bodrum’daki yatını protesto ettiler
Rus Oligark’ın Bodrum’daki yatını protesto ettiler Rus oligark Roman Abramoviç’in lüks yatı 'My Solaris' Gemi Yanaşma İskelesi’ne yaklaştığı sırada, Ukraynalı yelkenciler yatın önünü keserek protesto gösterisi düzenledi. Öte yandan Abramoviç’in ‘My Solaris’ yatının Bodrum’a yanaşmasının ardından ikinci lüks yatı ‘Eclipse’ ise Marmaris’e demir attı.
22.03.2022 Gündem
Rus oligarka ait yata mazot yok! 'Rusya'ya kadar kürek çeksinler'
Rus oligarka ait yata mazot yok! 'Rusya'ya kadar kürek çeksinler' Rusya'ya uygulanan yaptırımlar kapsamında mazot satılmayan Rus oligarka ait lüks yatın Norveç'ten ayrılamadığı bildirildi. Norveçli yakıt satıcılarının "Rusya'ya kadar kürek çeksinler" dediği öğrenildi.
17.03.2022 Ekonomi
AB'den Rusya İçin yeni karar! Yaptırım listesine yenileri eklendi
AB'den Rusya İçin yeni karar! Yaptırım listesine yenileri eklendi Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Rusya Parlamentosu'nun üst kanadı Federasyon Konseyi üyeleri ve oligarklardan oluşan 160 kişinin yaptırım listesine alınacağını duyurdu.
9.03.2022 Ekonomi
Rus patronlara 'MEGA' yaptırım
Rus patronlara 'MEGA' yaptırım İngilere, Avrupa Birliği (AB) ve Amerika Birleşik Devletleri (ABD) hükümetleri, Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yakın çevresinde olduğu düşünülen milyarder işadamlarına karşı yıkıcı yaptırımlar uygulayarak yanıt verdi. İşte Ukrayna işgali nedeniyle yaptırımlarla yüzleşen mega zenginler...
8.03.2022 Ekonomi
Rus patronlara çok kötü haber! Villa, yat ve lüks otomobillere devlet el koyacak
Rus patronlara çok kötü haber! Villa, yat ve lüks otomobillere devlet el koyacak Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Marie, Avrupa Birliği'nin ekonomik yaptırımlarından etkilenen ya da etkilenme ihtimali bulunan zengin Rus iş insanlarına ait villa, yat ve lüks otomobillere devletin el koyacağını açıkladı. Bazı Rus oligarklar, el konma tehlikesi altında olan yatlarını başka bölgelere taşıyor.
2.03.2022 Ekonomi
Milyarderlerin demir attığı ada
Milyarderlerin demir attığı ada Atlas Okyanusu'ndaki Karayipler'de küçük bir ada olan St Barths, zenginlerin ve ünlülerin uğrak yeri haline geldi.
1.01.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Eclipse ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.