Eda

Eda

Son dakika eda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eda haber sayfamızda...

Eda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.387 eda haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Opet'te Lavarini'den ayrılık açıklaması! 'Başka dinamikler var'
Fenerbahçe Opet'te Lavarini'den ayrılık açıklaması! 'Başka dinamikler var' Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonunun son maçında Eczacıbaşı'nı mağlup eden Fenerbahçe Opet şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-lacivertli takımda başantrenör Lavarini'den ayrılık açıklaması geldi.
24.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet'te şampiyonluk yemeği! Voleybolcular şıklık yarışına girdi
Fenerbahçe Opet'te şampiyonluk yemeği! Voleybolcular şıklık yarışına girdi Fenerbahçe kulübünde Sultanlar Ligi'ndeki başarı sonrası şampiyonluk yemeği düzenledi. Sarı Melekler'in şıklığı sosyal medyada gündem oldu.
23.04.2024 Voleybol
Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Kararı belli oldu
Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Kararı belli oldu Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa'dan devlerin radarına giren Okan Buruk'a yeni bir talibin çıktığı iddia edildi. Sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi bitecek Okan Buruk'un kararının belli olduğu belirtildi.
22.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor ilk transferini bitirdi! Sözleşme şartları belli oldu
Trabzonspor ilk transferini bitirdi! Sözleşme şartları belli oldu Trabzonspor'da gelecek sezon için çalışmalarına başlayan kurmayların ilk transferini bitirdiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun sözleşme şartları netlik kazandı.
22.04.2024 Trabzonspor
Saliha Şahin: Olimpiyatta şampiyonluk yaşamak istiyorum
Saliha Şahin: Olimpiyatta şampiyonluk yaşamak istiyorum Polonya'da Chemik Police ile şampiyonluk yaşayan milli yıldız Saliha Şahin, hem sezonu değerlendirirken hem de Filenin Sultanları'ndaki hedeflerinden bahsetti.
22.04.2024 Voleybol
Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat, Eda Erdem hayranı çıktı! O anlar gündem oldu
Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat, Eda Erdem hayranı çıktı! O anlar gündem oldu Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşırken maç sonunda kaptan Eda Erdem büyük ilgi gördü. Saha içinde ünlü oyuncu Ahmet Kürşat Öçalan, kaptanla fotoğraf çektirmek için sıra bekledi.
22.04.2024 Voleybol
Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez yan yana görüntülendi!
Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez yan yana görüntülendi! Başarılı kariyeri ve özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Şevval Sam, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, reklamcı olduğu bilinen yeni sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez görüntülendi.
22.04.2024 Cadde
Fenerbahçe'de Eda Erdem şampiyonluk sonrası konuştu: Tek ayakla bu kadar oluyor
Fenerbahçe'de Eda Erdem şampiyonluk sonrası konuştu: Tek ayakla bu kadar oluyor Sultanlar Ligi final serisinde Eczacıbaşı'nı yenerek şampiyonluğa uzanan Fenerbahçe'de Gizem Örge ile kaptan Eda Erdem açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Voleybol
Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu! Boskovic'in hayal kırıklığı
Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu! Boskovic'in hayal kırıklığı Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi Play-Off Final serisi 5’inci maçında Eczacıbaşı Dynavit’i 3-0 mağlup ederek seride durumu 3-2’ye getirdi ve şampiyon oldu. Mücadele sonrası Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu.
21.04.2024 Voleybol
Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı'na set vermedi
Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı'na set vermedi Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisi 5'inci maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i konuk etti. Büyük heyecana sahne olan final maçında sarı-lacivertliler rakibine set vermedi ve şampiyonluğa ulaştı.
21.04.2024 Voleybol
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
20.04.2024 Gündem
Hepsiburada Tavsiye Ekonomisini büyütüyor… Tavsiye’nin Lideri, Link Gelir ile hanelere 1 milyar TL kazandıracak
Hepsiburada Tavsiye Ekonomisini büyütüyor… Tavsiye’nin Lideri, Link Gelir ile hanelere 1 milyar TL kazandıracak Hepsiburada müşterilerine kendi çevrelerine ürün tavsiyesinde bulunarak gelir elde etme imkanı sunduğu “Link Gelir” programı ile Türkiye’de tavsiye ekonomisini büyütecek. Hedef 2024 içinde programa katılanlara toplamda 1 milyar TL kazandırmak.
19.04.2024 Advertorial
CUMA NAMAZI SAATİ İSTANBUL, ANKARA, İZMİR? 19 Nisan Cuma namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet İstanbul, Ankara, İzmir il il cuma namazı vakitleri
CUMA NAMAZI SAATİ İSTANBUL, ANKARA, İZMİR? 19 Nisan Cuma namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet İstanbul, Ankara, İzmir il il cuma namazı vakitleri Cuma namazı saati, cuma gecesine erişilmesiyle birlikte araştırılmaya başladı. Cuma namazı bu hafta 19 Nisan'da eda edilecek. "Cuma namazı saat kaçta kılınacak?" sorusu Müslümanlar tarafından merak ediliyor. Bu haftaki cuma namazı 19 Nisan'da öğle namazıyla birlikte kılınacak. Binlerce kişi ikamet ettiği ilin namaz vaktine göre ibadetlerini yerine getirmiş olacak. İl il cuma namazı vakitleri Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından paylaşılıyor. Her hafta cuma günü öğle ezanı ile birlikte Müslümanlar tarafından camilerde saf tutulup ibadetler yerine getiriliyor. İşte 19 Nisan İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa cuma namazı vakitleri...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Şevval Sam'dan Eda Ece açıklaması! 'Bize bile anaçtı'
Şevval Sam'dan Eda Ece açıklaması! 'Bize bile anaçtı' Eda Ece-Buğrahan Tuncer çifti, geçtiğimiz günlerde kızları Mina İpek'in doğumu ile ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Şevval Sam, yakın arkadaşı Eda Ece hakkında konuştu.
19.04.2024 Cadde
Eda Erdem, Ali Koç'tan söz aldı | Galatasaray'da İlkin Aydın'dan hakeme sitem
Eda Erdem, Ali Koç'tan söz aldı | Galatasaray'da İlkin Aydın'dan hakeme sitem Eğlence voleybol programı Sonradan Voleybol Gurmesi'nde hem haftanın viral videoları hem de çok konuşulan olaylar mercek altına alındı. Skorer'den Serkan Özen ve Nergis Aşkın'ın hazırlayıp sunduğu programda; Gabi'nin VakıfBank'a vedası, Serkan Hurma ve Ali Frantti aşkı, İlkin Aydın'ın hakeme isyanı, Eda Erdem ve Ali Koç arasında geçen diyalog gibi haftanın birçok viral videosu değerlendirildi.
17.04.2024 Programlar
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi A Milli Kadın Voleybol Takımımızın 2024 Voleybol Milletler Ligi geniş kadrosu açıklandı. VakıfBank'tan ayrılan ve Galatasaray'a transfer olan Carutasu ilk kez kadroya davet edildi. Öte yandan Melissa Vargas ve Carutasu ile ilgili kuralın detayı ortaya çıktı.
16.04.2024 Voleybol
Ali Koç'tan Eda Erdem'e: Maça geleyim mi?
Ali Koç'tan Eda Erdem'e: Maça geleyim mi? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı arasındaki final serisinin bir sonraki maçı için takım kaptanı Eda Erdem'e, "Perşembe geleyim mi?" dedi.
15.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i set vermeden devirdi ve seride 2-1 öne geçti
Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i set vermeden devirdi ve seride 2-1 öne geçti Sultanlar Ligi'nin final serisinde Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup ederek seride 2-1 öne geçti.
15.04.2024 Voleybol
Teleferikte, korku dolu anları cep telefonu ile çeken anne ve kızı konuştu
Teleferikte, korku dolu anları cep telefonu ile çeken anne ve kızı konuştu Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
15.04.2024 Haberler
Ölümle burun buruna 5,5 saat! Teleferik kabusunu anne-kız anlattı
Ölümle burun buruna 5,5 saat! Teleferik kabusunu anne-kız anlattı Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
15.04.2024 Gündem
Kocasını sırtından 8 kez bıçaklayıp öldürdü! İşte ilk ifadesi
Kocasını sırtından 8 kez bıçaklayıp öldürdü! İşte ilk ifadesi Malatya’da tartıştığı eşini 29 yaşındaki eşi Tolunay Şimşek'i sırtından 8 yerinden bıçaklayarak öldüren Eda Şimşek'in ilk ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Haberler
Kocasını sırtından 8 kez bıçaklayıp öldürdü! İşte ilk ifadesi
Kocasını sırtından 8 kez bıçaklayıp öldürdü! İşte ilk ifadesi Malatya’da tartıştığı eşini 29 yaşındaki eşi Tolunay Şimşek'i sırtından 8 yerinden bıçaklayarak öldüren Eda Şimşek'in ilk ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı Sarı-lacivertli kulübün efsane futbolcuların heykelleri, yer değişikliği kararı sonrasında sökülerek depoya kaldırıldı.
14.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki'
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki' Sermayelerini seneler önce kaybeden, "borca batıklık"tan kurtulabilme adına binbir pozisyona giren Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u mali anlamda çok zor günler bekliyor. Onlar da bunu biliyor ama popülist uygulamalar baş ağrıtmaya devam ediyor
14.04.2024 Futbol
Beşiktaş'ta Fernando Santos'la yollar resmen ayrıldı! İşte takımın başındaki yeni isim
Beşiktaş'ta Fernando Santos'la yollar resmen ayrıldı! İşte takımın başındaki yeni isim Beşiktaş kulübü Teknik Direktör Santos ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Sezon sonuna kadar takımın başında olacak isim belli oldu.
13.04.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Eda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.