Elon Musk’ın annesi Maye Musk yaşadığı zorlukları yazdığı kitabını anlattı | Eda ile Ne Konuştuk
Elon Musk’ın annesi Maye Musk yaşadığı zorlukları yazdığı kitabını anlattı | Eda ile Ne Konuştuk Dünyaca ünlü girişimci ve milyarder Elon Musk’in annesi Maye Musk kitabı 'A Woman Makes A Plan' hakkında Eda Özdemir’e konuştu. Hayatı boyunca yaşadığı zorluklardan, çocuklarını nasıl yetiştirdiğine kadar birçok çarpıcı açıklamada bulundu.
6.09.2020 Yaşam
Selin Ciğerci: '12 bin takipçili fake hesabım var'
Selin Ciğerci: '12 bin takipçili fake hesabım var' Sosyal medya fenomeni olarak tanıdığımız Selin Ciğerci, Pembenar editörü Eda Özdemir'in sunduğu 'Eda İle Ne Konuştuk?' programında keyifli bir sohbete imza attı. Aşk hayatından babasıyla ilişkisine samimi itiraflarda bulunan Ciğerci, "4 tane fake hesabım var. Bir tanesinin 12 bin takipçisi var" dedi...
10.04.2020 Trend
Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya
Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
6.03.2020 Yaşam
Eda İle Ne Konuştuk? - Adil Yıldırım
Eda İle Ne Konuştuk? - Adil Yıldırım İlişki koçu ve yazar Adil Yıldırım, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu. İlişkiler hakkında birçok merak edilen soruyu cevaplayan Yıldırım, ideal ilişkinin ipuçlarını verdi.
11.02.2020 İlişkiler
Eda ile Ne Konuştuk? - Günay Musayeva
Eda ile Ne Konuştuk? - Günay Musayeva Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu Azeri asıllı model ve oyuncu Günay Musayeva oldu. Günay Musayeva, güzellik sırlarından özel hayatına birçok açıklamada bulundu.
9.12.2019 Güzellik
Eda İle Ne Konuştuk? - Aşk Psikoloğu
Eda İle Ne Konuştuk? - Aşk Psikoloğu Aşk psikoloğu Işıl Evrim Akgün, Eda Özdemir'in konuğu oldu. İlişkiler hakkında kafa karıştıran birçok soruya cevap verdi.
25.11.2019 İlişkiler
Eda ile Ne Konuştuk? - Nur Bilen Yavuzer
Eda ile Ne Konuştuk? - Nur Bilen Yavuzer "Eda ile Ne Konuştuk?"un ilk bölümünde Güzellik Danışmanı ve Influencer Nur Bilen Yavuzer, Eda Özdemir'in konuğu oldu.
19.11.2019 Güzellik