Eder

Eder

Son dakika Eder haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eder gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eder haber sayfamızda...

Eder

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 50.723 eder haberi bulunmuştur.
Her gün çörek otunu aç çiğneyende o problemden eser kalmıyor! Minicik ama tam bir şifa deposu
Her gün çörek otunu aç çiğneyende o problemden eser kalmıyor! Minicik ama tam bir şifa deposu Böreklerin, çöreklerin ve poğaçaların üstüne bol bol gördüğümüz çörek otu kendi başına tüketildiğinde tam bir şifa deposu. Her gün aç karnına çiğnenen çörek otu bazı sağlık sorunlarını ortadan kaldırıyor.
19.04.2024 Sağlık
Senad Ok'tan İsmail Kartal'a sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı'
Senad Ok'tan İsmail Kartal'a sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı' Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanşında Olympiakos'a elenerek Avrupa'ya veda etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, mücadele sonrası sarı-lacivertli ekipteki gelişmeleri değerlendirdi ve İsmail Kartal'a sert eleştirilerde bulundu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Herkesi şoke eden ameliyat izleri! 'Birçok kişinin ölümüyle sonuçlandı'
Herkesi şoke eden ameliyat izleri! 'Birçok kişinin ölümüyle sonuçlandı' Samsun’da İkiztepe Höyüğü arkeolojik kazılarında bulunan 5 bin yıl öncesine ait kafatasındaki ameliyat izleri vatandaşların ilgisini çekiyor.
19.04.2024 Gündem
Spor camiasından deprem sonrası ortak mesaj! 'Geçmiş olsun Tokat'
Spor camiasından deprem sonrası ortak mesaj! 'Geçmiş olsun Tokat' Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6'lık deprem sonrası spor camiasından peş peşe geçmiş olsun mesajları geldi.
18.04.2024 Skorer
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Siyah beyazlılar, üzerindeki ölü toprağını atmalı. Şehri yönetenler, atananlar, bu kentten para kazanan sanayiciler, iş adamları Altay için seferberlik ilan etmeli’’ dedi.
18.04.2024 1.Lig
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım...
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım... Galatasaray ile Fenerbahçe, ligde diğer rakiplerinden koptu, gitti. İkisi arasındaki amansız yarış ise heyecanını kaybetmeden devam etti. Son 6 haftasına girilen ligin röntgenini çeken MİLLİYET yazarları, şampiyonluk düğümünün 37. haftada oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çözüleceğini dile getirdi.
18.04.2024 Galatasaray
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı suskunluğunu bozdu. Milli orta saha, UEFA Konferans Ligi'nde yarı final aşamasında Fenerbahçe ile eşleşmek istediğini dile getirdi. Yusuf Yazıcı'nın Arda Güler ile ilgili itirafı dikkat çekti.
17.04.2024 Konferans Ligi
ALKÜ ile POYD arasında protokol imzalandı! 'Öğrencilerine iş ve staj imkânı sağlanacak'
ALKÜ ile POYD arasında protokol imzalandı! 'Öğrencilerine iş ve staj imkânı sağlanacak' Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ile Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği arasında; üniversitenin turizm alanında eğitim gören öğrenci ve mezunlarına staj ve istihdam olanağı sağlamak, öğrencilerin sektöre adaptasyonunu hızlandırmak ve verimini artırmak amacıyla protokol imzalandı.
17.04.2024 Eğitim
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı! Real Madrid ile Manchester City, 2021-2022 ve 2022-2023 Şampiyonlar Ligi sezonlarında yarı final turlarında karşılaşmıştı. 2021-2022’de Real Madrid, 2022-2023’te ise Manchester City turu geçmiş, turu geçen ekipler söz konusu sezonlarda Devler Ligi’nde şampiyonluk sevinci yaşamıştı. İki dünya devi, son iki sezonda olduğu gibi bu sezon da bir üst tura çıkmak için kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Yarı finale kalacak takımı belirleyecek karşılaşma, bu akşam saat 22.00’de Etihad Stadı’nda oynanacak.
17.04.2024 Futbol
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Beypazarı Soda, İsviçre'de yasaklanmıştı! Şirketten ilk açıklama geldi
Beypazarı Soda, İsviçre'de yasaklanmıştı! Şirketten ilk açıklama geldi İsviçre'de Beypazarı maden suyu, yüksek miktarda bor tespit edildiği gerekçesiyle yasaklandı. Konuyla ilgili şirketten önemli bir açıklama yapıldı.
16.04.2024 Ekonomi
Aşkları dolu dizgin devam ediyor! İrem Derici'den romantik paylaşım
Aşkları dolu dizgin devam ediyor! İrem Derici'den romantik paylaşım Ünlü şarkıcı İrem Derici ile yönetmen Gökhan Fırat'ın ilişkisi dolu dizgin devam ediyor. Ünlü popçudan Maldivler'de çekilmiş romantik bir paylaşım geldi.
15.04.2024 Cadde
Kilosu 600 lira! Doğada nadir bulunuyor
Kilosu 600 lira! Doğada nadir bulunuyor Antalya'nın Akseki ilçesinde doğada kendiliğinden yetişen ve bölgede yaşayanların "göbek" adını verdiği "kuzugöbeği mantarı" toplanmaya başlandı. Toroslar'da yetişen ve diğer türlerine göre nadir bulunan, bölgedekiler için son yıllarda iyi bir gelir kaynağı haline gelen kuzugöbeği mantarı, kilogramı 550-600 liraya kadar alıcı buluyor.
15.04.2024 Ekonomi
Ayşegül Yıldız'dan Aydemir Akbaş'a bayram ziyareti! 'Dualarınızı eksik etmeyin'
Ayşegül Yıldız'dan Aydemir Akbaş'a bayram ziyareti! 'Dualarınızı eksik etmeyin' İbrahim Tatlıses ile 2011–2013 yılları arasında süren evliliğinden Elif Ada adında bir kızı dünyaya gelen Ayşegül Yıldız, ünlü türkücünün yakın arkadaşı olan ve "Bendeki yeri çok ayrıdır" dediği Aydemir Akbaş'a bayram sürprizi yaptı. Yıldız, kanser tedavisi gören 88 yaşındaki sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi de verdi.
15.04.2024 Cadde
Beşiktaş'a sürpriz teknik direktör! Santos'un tazminatı ortaya çıktı
Beşiktaş'a sürpriz teknik direktör! Santos'un tazminatı ortaya çıktı Süper Lig'de Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Santos'un tazminatı ortaya çıktı. Öte yandan siyah-beyazlı kulübün yeni teknik direktör adayı belli oldu.
14.04.2024 Beşiktaş
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim”
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” İki efsane oyuncu Çolpan İlhan ve Sadri Alışık’ın oğlu, şair Attila İlhan ve yazar Cengiz İlhan’ın yeğeni Kerem Alışık’ı henüz oyuncu ve sunucu olmadığı günlerden tanırım. Profesyonel bir futbolcu olduğu yılların hızlı gençlerindendi, sonra Sibel Turnagöl ile evlendi, baba oldu. Uzak durduğu oyunculuğa ise “Gözleri Türkçe konuşan adam” dediği babası Sadri Alışık’ı kaybettikten sonra başladı. 80’lerin çapkını yıllar sonra sadece anne ve babası gibi oyuncu değil, şair olarak da çıktı karşımıza…
13.04.2024 Pazar
Beşiktaş'ta Fernando Santos'la yollar resmen ayrıldı! İşte takımın başındaki yeni isim
Beşiktaş'ta Fernando Santos'la yollar resmen ayrıldı! İşte takımın başındaki yeni isim Beşiktaş kulübü Teknik Direktör Santos ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Sezon sonuna kadar takımın başında olacak isim belli oldu.
13.04.2024 Beşiktaş
Akdamar Adası'nda bayram tatili yoğunluğu
Akdamar Adası'nda bayram tatili yoğunluğu Karlı dağları ve turkuaz mavisi göl manzarasıyla ada, 9 günlük bayram tatilinde yoğun ilgi gördü.
13.04.2024 Gündem
Kredi çeken emekliler dikkat! Yargıtay'dan emsal karar: Önceki tahsilatlar talep edilemez
Kredi çeken emekliler dikkat! Yargıtay'dan emsal karar: Önceki tahsilatlar talep edilemez Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kredi borcunu emekli maaşı ile ödemeyi taahhüt eden emeklileri ilgilendiren emsal bir karara imza attı.
13.04.2024 Ekonomi
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi!
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Zara, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Kıbrıs'ta sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, Serenay Sarıkaya’nın bir mekandan sahneye çıkmayı kabul etmesi karşılığında açık çek teklifi aldığı iddialarını yorumladı.
13.04.2024 Cadde
Ekrem İmamoğlu: Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir
Ekrem İmamoğlu: Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı için memleketi Trabzon'da yaptığı açıklamada, "Biz, insanları partisinden dolayı ayırt edenlerden olmadık, olmayız. İnsanımıza; benim canım hemşehrim, dostum, vatandaşım gözüyle bakarım. Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir" dedi.
12.04.2024 Gündem
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye İki farklı rivayet, kazanılan büyük bir zafer ve Hollanda’nın göbeğinde 'Türkiye' isimli köy! İlk Türk ziyaretçisi Barış Manço olan bu köy, 412 yıldır göndere çekilmiş ay yıldız gölgesinde yaşıyor. Üstelik yaşananların hepsi, birbirini İspanyollardan koruyan Türk ve Hollandalıların barış dolu duygularının vücut bulmuş hali.
12.04.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Eder ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.