Edirne Valiliği

Edirne Valiliği

Son dakika Edirne Valiliği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Edirne Valiliği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Edirne Valiliği haber sayfamızda...

Edirne Valiliği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 691 edirne valiliği haberi bulunmuştur.
Ali Erbaş: Birbirimize karşı güven duymalıyız
Ali Erbaş: Birbirimize karşı güven duymalıyız Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Edirne'de 'Selimiye Gölgesinde Edirne- Balkan Buluşması' iftar programına katıldı. Erbaş, "Toplum olarak, millet olarak ve insanlık olarak sevgi, saygı, sadakat ve sabır ile hareket edersek insanlık olarak selamete ulaşırız. Ramazan ayı bize bunları öğretiyor" dedi.
4.04.2024 Gündem
Edirne'deki tarihi köprü artık güneş enerjisi ile aydınlatılacak
Edirne'deki tarihi köprü artık güneş enerjisi ile aydınlatılacak Edirne'de Sultan 2'nci Bayezid ve 2'nci Selim tarafından yaptırılan 2'nci Bayezid ve Yalnızgöz köprüleri, güneş enerjisi sistemiyle aydınlatılmaya başlandı. Edirne Valisi Yunus Sezer, kentte Tunca ve Meriç üzerinde bulunan 12 tarihi köprünün tamamının aynı sistemle aydınlatılacağını söyledi.
29.02.2024 Haberler
Edirne'deki tarihi köprü artık güneş enerjisi ile aydınlatılacak
Edirne'deki tarihi köprü artık güneş enerjisi ile aydınlatılacak Edirne'de Sultan 2'nci Bayezid ve 2'nci Selim tarafından yaptırılan 2'nci Bayezid ve Yalnızgöz köprüleri, güneş enerjisi sistemiyle aydınlatılmaya başlandı. Edirne Valisi Yunus Sezer, kentte Tunca ve Meriç üzerinde bulunan 12 tarihi köprünün tamamının aynı sistemle aydınlatılacağını söyledi. İşte detaylar...
29.02.2024 Gündem
Fincanları tükürerek temizleyen işletmeci kendini savundu: Yanlış anlaşılma var
Fincanları tükürerek temizleyen işletmeci kendini savundu: Yanlış anlaşılma var Edirne'de, alışveriş merkezinde kahve satılan dükkanda, fincanları tükürerek temizlediği anlar kameraya yansıyan işletmeci Hacı Zorlu'nun sözleşmesi feshedilip, iş yeri kapatıldı.
17.02.2024 Gündem
Kahve dükkanında mide bulandıran görüntü! Turist kaydedip, sosyal medyada paylaştı
Kahve dükkanında mide bulandıran görüntü! Turist kaydedip, sosyal medyada paylaştı Edirne'de bir alışveriş merkezinde kahve satışı yapan dükkanda, işletmeci H.Z.'nin fincanları tükürerek temizlediği anlar, kameraya yansıdı.
13.02.2024 Gündem
Edirne'de kadınların ürettiği yöresel ürünler 'Marka Şehir Edirne' lansmanıyla tanıtıldı
Edirne'de kadınların ürettiği yöresel ürünler 'Marka Şehir Edirne' lansmanıyla tanıtıldı Edirne Valiliği'nce kentte faaliyet gösteren kadın kooperatifleri ve Sosyal Dayanışma Merkezleri'nin (SODAM) bir araya gelmesiyle hayata geçirilen 'Edirne Yöresel' markasının, 'Marka Şehir Edirne' sloganıyla lansmanı töreni yapıldı.
22.01.2024 Gündem
Balkanlardan geldi, İstanbul'un kapısına dayandı! Kent beyaza büründü
Balkanlardan geldi, İstanbul'un kapısına dayandı! Kent beyaza büründü Edirne merkez ile Keşan ilçesinde dün başlayan kar yağışı, sabah saatlerinde etkisini yitirdi. Soğuk havanın etkili olduğu kentte, tarihi mekanlar beyaz ile kaplandı.
21.01.2024 Gündem
Valilik duyurdu! Edirne'de motosiklet ve elektrikli bisikletlere yasak
Valilik duyurdu! Edirne'de motosiklet ve elektrikli bisikletlere yasak Edirne Valiliği’nce beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle motosiklet ve elektrikli bisikletlerin trafiğe çıkışı yasaklandı.
20.01.2024 Gündem
Meteoroloji tek tek saydı: 13 il için uyarı! 'Kuvvetli geliyor'
Meteoroloji tek tek saydı: 13 il için uyarı! 'Kuvvetli geliyor' Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayınladı. Raporda 13 il için sarı kodlu yağmur ile kar uyarısı yapıldı. Vatandaşlara sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı çağrısı yapıldı. İşte detaylar...
20.01.2024 Gündem
EDİRNE 10 OCAK (YARIN) okullar tatil mi? Edirne Valiliği'nden kar tatili açıklaması geldi mi?
EDİRNE 10 OCAK (YARIN) okullar tatil mi? Edirne Valiliği'nden kar tatili açıklaması geldi mi? Balkanlar üzerinde gelen soğuk ve yağışlı hava özellikler Trakya kesiminde hissediliyor. Sıcaklık değerleri çakılırken Edirne'de kar yağışı da etkili oluyor. Öğrenci ve veliler okullar tatil mi sorusuna şimdiden yanıt aramaya başladı. Peki Edirne'de 10 Ocak (Yarın) okullar tatil mi Valilikten kar tatili açıklaması geldi mi?
9.01.2024 Bilgi Rehberi
Kapıkule’deki yaya geçişi yeniden başladı
Kapıkule’deki yaya geçişi yeniden başladı Avrupa’ya açılan dünyanın en büyük kara sınır kapılarından Kapıkule’de 3 yılın ardından yaya geçişi yeniden başladı.
29.12.2023 Ekonomi
Sınır kapılarında yaya geçiş dönemi başlıyor
Sınır kapılarında yaya geçiş dönemi başlıyor Avrupa'ya açılan Kara sınır kapılarından pandemi döneminde yaya geçişlerin yasaklanmasının ardından alınan yeni karar il yaya geçişi uzun süreden sonra tekrardan başlıyor.
26.12.2023 Ekonomi
Milli Saraylar Başkanlığı'na devredilen tarihi cezaevinde, Edirne Sarayı eserleri sergilenecek
Milli Saraylar Başkanlığı'na devredilen tarihi cezaevinde, Edirne Sarayı eserleri sergilenecek Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar Başkanı Yasin Yıldız, geçen yıl Milli Saraylar Başkanlığı'na devredilmesinin ardından restorasyonun hız kazandığı Edirne Sarayı sınırları içindeki, yakın zamana kadar kapalı cezaevi olarak kullanılan tarihi Asakir-i Mansure-i Muhammediye Kışlası'nın müzeye dönüştürüleceğini açıkladı.
29.08.2023 Kültür Sanat
İpsala Sınır Kapısı yeniden açıldı
İpsala Sınır Kapısı yeniden açıldı Ticaret Bakanlığı, Yunanistan Dedeağaç’ta çıkan yangın sebebiyle geçici olarak faaliyetleri durdurulan İpsala Gümrük Kapısı ve Yunanistan tarafında bulunan Kipi Gümrük Kapısı’nın yeniden hizmet vermeye başladığını duyurdu.
22.08.2023 Ekonomi
Yunanistan'da kabus sürüyor! İpsala Sınır Kapısı kapatıldı
Yunanistan'da kabus sürüyor! İpsala Sınır Kapısı kapatıldı Yunanistan’ın Türkiye sınırına yakın Dedeağaç’ta çıkan orman yangını 2 gündür devam ederken, bölgedeki 13 köy tahliye edildi. Öte yandan İpsala Sınır Kapısı kapatıldı.
20.08.2023 Dünya
Yunanistan'daki yangın nedeniyle İpsala Sınır Kapısı'ndan çıkışlar durduruldu
Yunanistan'daki yangın nedeniyle İpsala Sınır Kapısı'ndan çıkışlar durduruldu Yunanitan'daki orman yangını nedeniyle Edirne'deki İpsala Sınır Kapısı ile bağlantılı Yunanistan tarafındaki tüm yollar, trafiğe kapatıldı; sınır kapısından çıkışlar da durduruldu.
20.08.2023 Gündem
Yunus Sezer kimdir, aslen nereli? Edirne Valisi Yunus Sezer hayatı ve mesleki kariyeri
Yunus Sezer kimdir, aslen nereli? Edirne Valisi Yunus Sezer hayatı ve mesleki kariyeri Son olarak AFAD Başkanı olarak görev yapan Yunus Sezer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Edirne Valiliği görevine getirildi. Bu gelişme sonrasında Yunus Sezer'in mesleki kariyeri ve hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Yunus Sezer kimdir?
10.08.2023 Bilgi Rehberi
57 ile yeni vali atandı: AFAD Başkanı Sezer'e yeni görev
57 ile yeni vali atandı: AFAD Başkanı Sezer'e yeni görev Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan atama kararları ile 57 ile yeni vali atandı.
10.08.2023 Gündem
57 ile yeni vali atandı! Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı
57 ile yeni vali atandı! Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre; 57 ile yeni vali atandı. İşte il il atanan yeni valiler...
9.08.2023 Gündem
Tarladan ormana sıçrayan yangın kontrol altına alındı
Tarladan ormana sıçrayan yangın kontrol altına alındı Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Maksutlu, Hamidiye ve Karapınar köylerinde 1000 dekarlık biçilmiş buğday tarlasında çıkan ve ormana sıçrayan yangın, kontrol altına alındı. Bölgedeki soğutma çalışmaları sürdürülüyor.
22.07.2023 Gündem
Valilik duyurdu! Edirne'de ormanlara girişler 15 Ekim'e kadar yasaklandı
Valilik duyurdu! Edirne'de ormanlara girişler 15 Ekim'e kadar yasaklandı Edirne Valiliği tarafından ormanlara, görevliler dışında girişler, 28 Haziran tarihinden itibaren 15 Ekim’e kadar yasaklandı. Yasağa uymayanlara idari ve adli işlem yapılacağı bildirildi.
27.06.2023 Gündem
Meriç Nehri'nde hidroelektrik santralinde sona gelindi
Meriç Nehri'nde hidroelektrik santralinde sona gelindi Edirne Valiliği tarafından geçen yıl '3 Nehir 1 Şehir’ projesi kapsamında Meriç Nehri üzerine kurulan lastik savaklı hidroelektrik santralinde sona gelindi. Nehir üzerine kurulan lastik savakların şişirilerek test aşamasına gelinen hidroelektrik santralinde, 14 metre uzunluğundan dev Arşimet burgunun (Arşimet vidası) dönmesiyle, yıllık 14 milyon 300 bin kilovat saat elektrik üretilmesi hedefleniyor.
6.06.2023 Ekonomi
Edirne Valiliği’nden tarım arazilerindeki ‘tiny house’lar için suç duyurusu
Edirne Valiliği’nden tarım arazilerindeki ‘tiny house’lar için suç duyurusu Edirne Valiliği, Keşan’da, tarım arazilerinde yasa dışı şekilde konaklama ve barınma amaçlı ‘tiny house’ adı verilen, genellikle 10 ila 30 metrekare arasında, tekerlekli veya sabit olarak tasarlanan küçük evler konumlandırılması için çalışma yapanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.
2.05.2023 Gündem
Mustafa Reşid Paşa Kimdir? Kısaca Hayatı Ve Ölümü
Mustafa Reşid Paşa Kimdir? Kısaca Hayatı Ve Ölümü Osmanlı Devleti döneminde pek çok devlet adamı bulunmuştur. Bunların her birinin görevi ve önemi farklı olmaktadır. Bunlardan birisi de Mustafa Reşid Paşa olmaktadır. Mustafa Reşid Paşa Osmanlı Devleti döneminin önemli devlet adamlarından birisidir. Mustafa Reşid Paşa kimdir? Hayatı ve ölümü hakkında merak edilenleri derledik.
14.04.2023 Eğitim
Edirne'de uyuşturucu operasyonu: 22 şüpheli yakalandı
Edirne'de uyuşturucu operasyonu: 22 şüpheli yakalandı Edirne'de jandarma, gümrük muhafaza ve polis ekiplerince son 1 haftada yapılan uyuşturucu operasyonlarında 22 şüpheli gözaltına alındı.
25.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Edirne Valiliği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.