Edit

Edit

Son dakika edit haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan edit gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan edit haber sayfamızda...

Edit

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 156 edit haberi bulunmuştur.
Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Zor Ölüm filmi nerede ve ne zaman çekildi?
Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Zor Ölüm filmi nerede ve ne zaman çekildi? Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bu akşam ekranlara gelecek olan filmin yönetmen koltuğunda John Moore otururken başrollerini Bruce Willis, Jai Courtney ve Sebastian Koch'un paylaşıyor. Aksiyon türündeki 2013 yapımı Zor Ölüm bu akşam televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Peki, Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Zor Ölüm filmi nerede ve ne zaman çekildi?
8.01.2024 Bilgi Rehberi
Fransa'da AFP'ye İsrail sorgusu! CEO isyan etti: Alçakça
Fransa'da AFP'ye İsrail sorgusu! CEO isyan etti: Alçakça Uluslararası haber ajansı AFP, Gazze'de yaşananlarla ilgili "İsrail yanlısı" haber yapmadığı için Fransa senatosunda sorguya çekildi.
16.11.2023 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika! İsrail'in silip yayınladığı video depreme yol açtı
Gazze'deki savaşta son dakika! İsrail'in silip yayınladığı video depreme yol açtı Şifa Hastanesi'nin içini gösteren iki kayıt arasındaki tutarsızlıklar dikkatlerden kaçmadı, yanı sıra Fox News muhabirinin videosu da soru işaretlerini büyüttü.
16.11.2023 Haberler
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir?
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir? Dünya dilleri arasında yer alan İngilizce günümüzde en çık kullanılan diller arasında yer alır. Yeni bir dil öğrenmenin en temel kriterleri arasında kelimeler ve dil bilgisi konusu gelmektedir. Bu yüzden İngilizce öğrenmede İngilizce kelimeler ve anlamları konusu oldukça önemlidir. İngilizcede her ne kadar bir milyona yakın kelime bulunsa da günlük konulma dili, yazı dili, kitap ve dergilerde kullanılan kelime sayısı yarısı kadardır. İngilizce'de en çok kullanılan kelimeleri ve anlamlarını bilmek yeterli olacaktır. İngilizcede en çok kullanılan kelimeler nelerdir? İngilizce kelimeler ve anlamları ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
Türk basketbolunun efsane başantrenörü Aydın Örs uyardı
Türk basketbolunun efsane başantrenörü Aydın Örs uyardı Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 2019 yılından bu yana organize edilen Bireysel Gelişim Antrenörlüğü Sertifika Programı İstanbul’da Ahmet Cömert Spor Salonu’nda tamamlanırken, Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs, hem gerçekleştirdikleri eğitimler hem de U19 Milli Takımı’nın Dünya Üçüncülüğü hakkında önemli açıklamalar yaptı.
11.07.2023 Basketbol
‘Padam Padam’ın 72 yıllık uğuru
‘Padam Padam’ın 72 yıllık uğuru Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue bir döndü, pir döndü.
4.06.2023 Cadde
Sanatın buluşma noktası
Sanatın buluşma noktası Milliyet Sanat, haziran sayısında Renzo Piano imzalı binasıyla sanatın yine ve yeniden buluşma noktası olan İstanbul Modern’i kapağa taşıyor. Indiana Jones’un serüvenine eşlik eden dergi Gündüz Vassaf’ın ilk romanı “Ressamın İsyanı”nı okurla paylaşıyor.
1.06.2023 Kültür Sanat
Galatasaray'ın yeni transferi Zaniolo'dan Muhammed Emin için taziye mesajı ve destek çağrısı
Galatasaray'ın yeni transferi Zaniolo'dan Muhammed Emin için taziye mesajı ve destek çağrısı Nicolo Zaniolo transferine çok sevinen ve edit videosu hazırlayan 17 yaşındaki taraftar Muhammed Emin Özkan, Kahramanmaraş'taki depremde enkaz altında hayatını kaybetmişti. Galatasaray Kulübü, sosyal medya hesabından video yayınladı. İtalyan futbolcu, sarı-kırmızılı taraftar için çok üzüntülü olduğunu dile getirirken, destek çağrısı yaptı.
9.02.2023 Galatasaray
Ah güzel Beyoğlu
Ah güzel Beyoğlu Beyoğlu Kültür Yolu kapsamında düzenlenen sergiler, sanatseverlere hem Pera’nın hem İstanbul’un tarihine doğru nostaljik bir tur yaptırıyor.
16.10.2022 Kültür Sanat
Ukrayna'da Rus işgali sırasında şiddet gören Sri Lankalılar kurtarıldı
Ukrayna'da Rus işgali sırasında şiddet gören Sri Lankalılar kurtarıldı İlk kontrol noktasında Rus askerleri tarafından alıkoyuldular, gözleri ve elleri bağlandı. Bu, hapis tutuldukları ve zorunlu işçi olarak kullanılıp işkence gördükleri dört aylık kabusun başlangıcıydı.
20.09.2022 Dünya
Alternatif yatırım aracı: Spor ayakkabı
Alternatif yatırım aracı: Spor ayakkabı Daha fazla yatırımcı eski spor ayakkabı alıp satıyor. İkinci el spor ayakkabı için müzayedeler düzenleniyor ve bu işin bir borsası oluştu.
4.08.2022 Milliyet Executive
TBF'de Şut Kliniği ve Analiz & Edit Çalıştay tamamlandı
TBF'de Şut Kliniği ve Analiz & Edit Çalıştay tamamlandı TBF Eğitim Kurulu’nun TÜBAD ile birlikte düzenlediği Şut Kliniği ve Analiz & Edit Çalıştayı 24 Temmuz Pazar günü tamamlandı.
25.07.2022 Basketbol
Aydın Örs'ten Ergin Ataman açıklaması! 'Federasyon arkamızda duruyor'
Aydın Örs'ten Ergin Ataman açıklaması! 'Federasyon arkamızda duruyor' Türk Basketbolu’nun elde ettiği başarıların en büyük mimarı, bugün kazanılan kupaların temellerini atan, hocaların hocası Aydın Örs, gönüllü olarak yürüttüğü TBF Eğitim Kurulu Başkanı olarak Anadolu’yu karış karış dolaşmaya, antrenör yetiştirmeye ve yeni yıldızlar ortaya çıkarmaya devam ediyor.
26.06.2022 Basketbol
TikTok'tan devrim gibi Cannes kararı! 'Her iki taraf da kazanacak'
TikTok'tan devrim gibi Cannes kararı! 'Her iki taraf da kazanacak' Çin merkezli sosyal medya uygulaması TikTok, dünyaca ünlü Cannes Film Festivali ile sponsorluk anlaşması imzaladı. 'Devrim gibi karar' olarak değerlendirilen anlaşmanın detayları ilginç. Peki TikTok'un bu adımı karşısında diğer sosyal medya mecraları ne yapacak?
24.03.2022 Dünya
Sezgin İnceel'den bir arayış şarkısı
Sezgin İnceel'den bir arayış şarkısı Sezgin İnceel’in yeni teklisi Kaldırım, dinleyicilerini sorularına yanıtlar arayan bir kahramanın yolculuğuna davet ediyor.
4.06.2021 Kültür Sanat
Video Nasıl Kesilir, Kırpılır? Video Edit Yöntemleri Nelerdir?
Video Nasıl Kesilir, Kırpılır? Video Edit Yöntemleri Nelerdir? Günümüzde kullanılan birçok elektronik cihaz vardır. Kişiler video çekmek veya fotoğraf çekmek için farklı cihazlar kullanabiliyor. Çekilen videoların nasıl düzenleneceği kişiler tarafından merak edilebiliyor. Video kesmek isteyenler, video edit yapma konusunda daha fazla bilgiye ulaşmak istiyor. Video nasıl kesilir, kırpılır? Video edit yöntemleri nelerdir? Video düzenleme konusunda merak edilen tüm detayları derledik.
26.05.2021 Teknoloji
Baba Zula'nın efsane albümü plak formatında
Baba Zula'nın efsane albümü plak formatında Kendilerine has yarattıkları evrensel müzik dilini ve çizgilerini bozmadan inşa ettikleri kariyerlerinde 25. yılını geride bırakan BaBa ZuLa , diskografilerinin 12. albümü ve tamamen canlı olan ilk albüm kaydı olan 'Hayvan Gibi'yi Gülbaba Records etiketiyle dijital platformlarda yayınlamıştı. Albümün çift plak versiyonu da artık piyasalarda!
30.03.2021 Kültür Sanat
Podcast evreninde neler oluyor?
Podcast evreninde neler oluyor? Tüm dünya podcast’lere kulak kabartmış durumda. Son dönemlerin en popüler hikaye anlatma biçimi olan podcast bir evren. Peki, bu evrende neler oluyor?
14.02.2021 Pazar
14 Şubat ve 90'larda sevgili olmak
14 Şubat ve 90'larda sevgili olmak "Yıllara göre aşk değişmez" demek isterdim. Maalesef değişiyor. Peki aşkın değiştiğinin göstergesi nedir? 1990’lara gidelim... 90’larda aşık olmanın neyi farklıydı? Dinlediğimiz müzikler, aşkın saflığına inanışımız ve duygularımızı yansıtma biçimlerimiz farklıydı sanki...
7.02.2021 İlişkiler
Islandman'den yeni tekli Aku Membawa
Islandman'den yeni tekli Aku Membawa Islandman, 2021 baharında çıkacak üçüncü  albümün ikinci teklisi için Danimarkalı prodüktörler Kenneth Bager ve DJ Divo &  OliO ile bir araya geldi. "Aku Membawa",  Islandman'ın etno-fütürizmi kulüp büyüsüyle  tanıştırdığı şekil değiştirebilen bir house  şarkısı olarak karşımızda. 
11.12.2020 Kültür Sanat
‘Böylesi bir albüm yapmak deli işiydi’
‘Böylesi bir albüm yapmak deli işiydi’ Türkiye’nin en köklü gruplarından Moğollar, 52 yıllık tarihine özel bir albüm daha ekliyor. Tamamı stüdyoda canlı bir şekilde kaydedilen “Anatolian Sun” adlı albümle ilgili detayları grup Milliyet Sanat’a anlattı...
9.12.2020 Kültür Sanat
BaBa ZuLa kariyerinin 25.yılını 'Hayvan Gibi' albümüyle kutluyor!
BaBa ZuLa kariyerinin 25.yılını 'Hayvan Gibi' albümüyle kutluyor! Kendilerine has yarattıkları evrensel müzik dilini ve çizgilerini bozmadan inşa ettikleri kariyerlerinde 25. yılını geride bırakan BaBa ZuLa , diskografilerinin 12. albümü ve tamamen canlı olan ilk albüm kaydı olan 'Hayvan Gibi'yi 2 ekim tarihinde Gülbaba Records etiketiyle, şirketin yayınlanan ilk albümü olarak piyasaya çıkarıyor. Albümün çift plak versiyonu ise Türkiye'de Ekim ayı sonunda piyasalarda olacak.
30.09.2020 Kültür Sanat
Islandman âşıklar diyarında
Islandman âşıklar diyarında Kara Toprak, Islandman’ın çalışmalarına devam ettiği üçüncü albümünün ilk teklisi olarak karşınızda. Halk ozanı Aşık Veysel’in Kara Toprak eseri, Islandman’in elektronik kompozisyonuyla aynı ismi taşıyarak zamansız bir yolculuğuna çıktı.
18.09.2020 Kültür Sanat
Booktuber ne demek?
Booktuber ne demek? Instagram'da ve Youtube'da 'Booktuber' kelimesine mutlaka denk gelmişsinizdir. Peki anlamı ne? Booktuber ne demek? Booktuber'lar nasıl videolar çekerler? Gelin Booktuber'lığa Molatik olalım...
8.09.2020 Trend
Hadise 'Küçük Bir Yol' şarkısıyla neyi kanıtladı?
Hadise 'Küçük Bir Yol' şarkısıyla neyi kanıtladı? Hadise, merakla beklenen yeni EP'sini yayınlama heyecanında. Bu EP'den çıkan ilk single 'Küçük Bir Yol'a ise sonunda kavuştuk. Hadise, 'Küçük Bir Yol'la müzik kariyerinin en sağlam slow'una imza atmayı başarıyor...
14.09.2021 Müzik

Benzer Haber Etiketleri

Edit ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.