Edith Piaf

Edith Piaf

Son dakika Edith Piaf haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Edith Piaf gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Edith Piaf haber sayfamızda...

Edith Piaf

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 214 edith piaf haberi bulunmuştur.
Alternatif bir dünya
Alternatif bir dünya Luc Besson’un bir haberden ilham alarak yazıp yönettiği “Dogman”, ailesinin ve toplumun bir kenara attığı engelli bir adamın kurtuluşu köpek dostlarında bulmasını anlatıyor.
29.12.2023 Kültür Sanat
Şehrin yaz ajandası
Şehrin yaz ajandası Yaza giriş yaparken şehrin dört bir yanından yükselen müziğin ritmine kapılmanın, festival ve açıkhava konserlerinin tadını çıkarmanın tam zamanı. Yazın coşkusunu yükseltecek bu konserlere ajandanızda yer açın.
10.06.2023 Pazar
‘Padam Padam’ın 72 yıllık uğuru
‘Padam Padam’ın 72 yıllık uğuru Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue bir döndü, pir döndü.
4.06.2023 Cadde
Müzikseverler en çok bu plakları dinledi
Müzikseverler en çok bu plakları dinledi Müzik tutkunları için zengin plak koleksiyonunun en çok satanları belli oldu.
27.04.2023 Kültür Sanat
Yaşamın ve müziğin buluştuğu yerdeyiz
Yaşamın ve müziğin buluştuğu yerdeyiz Yakın dönemin iz bırakan müzisyen biyografileri, oyuncu performanslarıyla da fark yaratıyor...
25.12.2022 Kültür Sanat
Tan Sağtürk'ten 'ekranlara dönüş' açıklaması!
Tan Sağtürk'ten 'ekranlara dönüş' açıklaması! 'Bez Bebek', 'Dolunay' ve 'Dans Eder misin?' gibi projelerde yer alan, 2 çocuk babası oyuncu ve balet Tan Sağtürk, uzun süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Son olarak bir kozmetik markasının yüzü olan ünlü isim, güzellik fuarında gazetecilerle bir araya gelerek; tekrar ekranlara dönüp dönmeyeceğiyle ilgili dikkat çeken açıklamada bulundu.
15.10.2022 Cadde
Brother And Sister: 'Aile Bağları'ndan geriye kalan 'hayat'lar
Brother And Sister: 'Aile Bağları'ndan geriye kalan 'hayat'lar Bu yıl Cannes'da ana yarışmada karşımıza çıkan ve Oscar ödüllü aktris Marion Cotillard'ın da başrollerinde olduğu 'Brother And Sister', 20 yıldan fazla bir süredir birbirlerinden nefret eden iki kardeş üzerinden toplum ve birey ilişkisini mercek altına alıyor...
11.10.2022 Sanat
Taş plaktan Batı ve Türk müziği dinletisi yarın
Taş plaktan Batı ve Türk müziği dinletisi yarın Türk Gençliğine Hizmet Vakfı (TGHV) Başkanı Prof. Dr. Güngör Şatıroğlu tarafından zengin bir koleksiyon ile doğunun ve batının en güzel şarkılarından oluşan dinleti, yarın gerçekleştirilecek.
14.05.2022 Gündem
Rafa
Rafa Asla pes etmeyen birini unutmak zordur...
7.02.2022 Ege
‘Kaldırım Serçesi’nin aşk teknesi satılıyor
‘Kaldırım Serçesi’nin aşk teknesi satılıyor “Kaldırım Serçesi” filmine konu olan efsanevi Fransız şarkıcı Edith Piaf’ın büyük aşkı, ünlü boksör Marcel Cerdan ile buluşmak için kullandığı teknesi satışa çıkarıldı.  
21.11.2021 Dünya
Son dakika... Theodorakis'e elveda! Cenazede dikkat çeken detay...
Son dakika... Theodorakis'e elveda! Cenazede dikkat çeken detay... Son dakika haberlere göre, ölümü Türkiye'de de büyük üzüntüye yol açan büyük sanatçı, babasının memleketinde toprağa veriliyor. Hanya'daki cenaze töreninde geleneksel giysiler giyen erkekler ve kadınlar göze çarptı.
9.09.2021 Dünya
Turkcell Vadi Açıkhava'da popüler tiyatro oyunları sahneleniyor
Turkcell Vadi Açıkhava'da popüler tiyatro oyunları sahneleniyor Turkcell Vadi Açıkhava, yazı müthiş bir dizi tiyatro oyunu ile karşıladı. Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Atlantis Yapım işbirliği ile birbirinden değerli eserlerin sahneleneceği Turkcell Vadi Tiyatro Günleri, büyük usta Şener Şen’i 14 yıl sonra tiyatro seyircisi ile tekrar buluşturan ‘Zengin Mutfağı’ oyunu ile başladı.
26.08.2021 Kültür Sanat
Turkcell Vadi Açıkhava’daki tiyatro günleri
Turkcell Vadi Açıkhava’daki tiyatro günleri Vadistanbul’un yanı başındaki ormanın kıyısında bulunan Turkcell Vadi Açıkhava muhteşem atmosferiyle İstanbul’un en genç açık hava sahnesi. Kolay erişilebilir olması ve şehir merkezinde konumlanmasının avantajını kullanarak özellikle gençleri kendine çeken Turkcell Vadi Açıkhava sahnesinde yaz çok keyifli geçecek.
13.07.2021 Kültür Sanat
Kolezyum’da piyano sesleri
Kolezyum’da piyano sesleri Kovid-19 salgınından en çok etkilenen ülkelerden biri olan İtalya’da uzun süreli kısıtlamaların ve karantina süreçlerinin ardından müzeler yeniden ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
2.02.2021 Kültür Sanat
Filiz Akın, Fahriye Evcen'i neden övdü?
Filiz Akın, Fahriye Evcen'i neden övdü? Usta oyuncu Filiz Akın, sosyal medya üzerinden Fahriye Evcen'in videosunu paylaşarak ona övgüler yağdırdı. Fahriye Evcen de bu övgülere yanıtsız kalmadı. Peki Filiz Akın, Fahriye Evcen'i neden övdü? Gelin Molatik olalım...
16.09.2020 Ünlüler
Aşk 101 2.sezonu ne zaman? İşte Aşk 101 dizisinde çalan müzikler ve oyuncuları...
Aşk 101 2.sezonu ne zaman? İşte Aşk 101 dizisinde çalan müzikler ve oyuncuları... Aşk 101 dizisinin birinci sezonu Netflix'te yayınladı. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken dizinin senaryosunu ise Meriç Acemi kaleme aldı. Liseli gençlerin hikayesini anlatan dizide yer alan müzikler ise merak edildi. İzleyiciler dizinin 2.sezonun olup olmayacağını merak ediyor. Peki AŞK 101 2.sezonu ne zaman yayınlanacak? İşte AŞK 101 dizisinde çalan müzikler...
8.05.2020 Gündem
Çetin Emeç’in anısına...
Çetin Emeç’in anısına... Basın dünyasının efsane isimlerinden Çetin Emeç’in, aramızdan ayrılışının 30’uncu yılı anısına, Caddebostan Kültür Merkezi’nde anma gecesi düzenlendi.
10.03.2020 Cadde
İlk gösterim
İlk gösterim Başar Sabuncu’nun, ikonik müzisyen Edith Piaf’ın hayatını anlattığı ‘Kaldırım Serçesi Müzikali’, Yiğit Sertdemir’in rejisiyle Kenter Tiyatro’sunda prömiyer yaptı.
19.12.2019 Cadde
Dali'nin Kadınları Türkiye'yi dolaşıyor
Dali'nin Kadınları Türkiye'yi dolaşıyor Atlantis Yapım, tiyatro gruplarının Anadolu’yu dolaşıp, ülkenin dört bir yanındaki sanatseverlere ulaştığı, geçmişte kalan o güzel günleri günümüze taşıyor.
18.12.2019 Kültür Sanat
Kıbrıs’ta büyük ilgi
Kıbrıs’ta büyük ilgi 17’nci Kıbrıs Tiyatro Festivali kapsamında perde açan ve bir ay öncesinden biletleri tükenen ‘Dali’nin Kadınları’ oyunu, yavru vatanda büyük ilgi gördü.
28.09.2019 Cadde
İklim aktivisti Greta Kadıköy’de duvarda
İklim aktivisti Greta Kadıköy’de duvarda İklim krizine dikkat çekmek için okul boykotu başlatarak dünya çapında farkındalık yaratan 16 yaşındaki İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg’in portresi, ‘Mural Festivali’ kapsamında Kadıköy’deki bir apartmanın duvarına çizildi.
7.09.2019 Gündem
Tan Sağtürk: Hiçbir şeyden pişman değilim
Tan Sağtürk: Hiçbir şeyden pişman değilim Sosyal medyada çocukluk fotoğrafını yayınlayan Tan Sağtürk, yaşadıklarından pişman olmadığını söyledi.
27.02.2019 Cadde
Efsane kadınlarla sahnede yüzleşme
Efsane kadınlarla sahnede yüzleşme Hatice Aslan, Hande Soral, Gülin İyigün ve Açelya Devrim Yılhan’ın rol aldığı “Dali’nin Kadınları” turneye çıkıyor. Sanat tarihinin efsane isimlerini  buluşturan oyun, yüzyıllardır değişmeyen  sevgi arayışını anlatıyor.
10.02.2019 Pazar
Legrand hayatını kaybetti
Legrand hayatını kaybetti Üç Oscar ödüllü Fransız film müzikleri bestecisi, aranjör ve caz piyanisti Michel Legrand, 86 yaşında hayatını kaybetti.
28.01.2019 Gündem
Cumhuriyet  kadınına veda
Cumhuriyet kadınına veda Tiyatronun divası Gülriz Sururi önceki gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 90 yıllık yaşamına birçok ödül ve birçok kitap sığdıran Gülriz Sururi vasiyeti üzerine eşi Engin Cezzar gibi sessiz sedasız toprağa verildi...
2.01.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Edith Piaf ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.