Edwards

Edwards

Son dakika Edwards haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Edwards gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Edwards haber sayfamızda...

Edwards

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 719 edwards haberi bulunmuştur.
ABD Milli Takımı'nın Olimpiyat Oyunları kadrosu netleşti! Rüya gibi...
ABD Milli Takımı'nın Olimpiyat Oyunları kadrosu netleşti! Rüya gibi... 2024 Paris Olimpiyat Oyunları öncesi ABD Milli Basketbol Takımı'nın kadrosu açıklandı.
17.04.2024 Basketbol
Nikola Jokic alev aldı! Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves'u yıktı
Nikola Jokic alev aldı! Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves'u yıktı NBA'de Denver Nuggets evinde karşı karşıya geldiği Minnesota Timberwolves'u 116-107'lik skorla mağlup etti. Denver'da Nikola Jokic 41 sayı, 11 ribaund ile oynayarak double double yaptı.
11.04.2024 NBA
Liverpool'da Mohamed Salah'ın alternatifleri belli oldu!
Liverpool'da Mohamed Salah'ın alternatifleri belli oldu! Suudi Arabistan'dan devleri peşine takan Mohamed Salah'ın alternatifleri Liverpool tarafından belirlendi.
Anadolu Efes, Bayern Münih'i farklı mağlup etti!
Anadolu Efes, Bayern Münih'i farklı mağlup etti! Turkish Airlines EuroLeague'in 28'inci haftasında Anadolu Efes, Bayern Münih'i 109-86 mağlup etti.
İddaa'da günün en çok oynanan maçları
İddaa'da günün en çok oynanan maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
29.02.2024 Futbol
Jackson beşlisi tamamlandı
Jackson beşlisi tamamlandı Antoine Fuqua’nın yöneteceği Michael Jackson biyografisi “Michael”da The Jackson grubunun kadrosu belli oldu.
29.02.2024 Kültür Sanat
NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de!
NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de! NBA’de bu hafta sonu All-Star heyecanı yaşanıyor. 73.’sü düzenlenen etkinliğe basketbolseverlerin ilgisi yine oldukça yüksek. Bu gece oynanacak NBA All-Star maçı, aynı zamanda Doğu Konferansı ve Batı Konferansı formatının dönüşüne de sahne olacak. Taraftar oylamasıyla seçilen Doğu ve Batı Konferansı’nın yıldızları basketbol şölenine imza atacak.
18.02.2024 NBA
Alperen Şengün'den yine double-double! Houston Rockets mağlup oldu
Alperen Şengün'den yine double-double! Houston Rockets mağlup oldu NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Milli yıldız Alperen Şengün'ün double-double yaptığı mücadelede Houston Rockets, Minnesota Timberwolves'a mağlup oldu.
5.02.2024 NBA
NBA ALL STAR maçı ne zaman 2024? NBA All Star kadrosu (İlk 5 ve yedekler)
NBA ALL STAR maçı ne zaman 2024? NBA All Star kadrosu (İlk 5 ve yedekler) NBA All Star maçı için ilk 5'in yanın sıra yedek oyuncular da belli oldu. 73. NBA All-Star maçı ile LeBron James, 20. kez all-star oluyor. Doğu ve Batı Konferansı takımlarının karşı karşıya geleceği NBA All Star maçında Alperen Şengül'ün de olup olmayacağı merak konusuydu. Peki, NBA All Star'da Alperen Şengül var mı?
3.02.2024 NBA
SON DAKİKA | Alperen Şengün, NBA All Star kadrosunda yer almadı!
SON DAKİKA | Alperen Şengün, NBA All Star kadrosunda yer almadı! NBA All Star'da Batı Konferansı'nın yedekleri açıklandı. Milli basketbolcumuz Alperen Şengün, All Star kadrosunda yer almadı.
2.02.2024 NBA
Türkiye'nin satın almaya yaklaştığı F-16'lar: 50 yaşına giren savaş uçağı neden hala bu kadar ilgi görüyor?
Türkiye'nin satın almaya yaklaştığı F-16'lar: 50 yaşına giren savaş uçağı neden hala bu kadar ilgi görüyor? F-16 savaş uçağı ilk uçuşunu 1974 yılında gerçekleştirdi. Üstünden 50 yıl geçti ama Amerikan yapımı uçak hala ilk günkü kadar önemli.
25.01.2024 Dünya
Fenerbahçe uzatmada Bayern Münih'i yıktı! Wilbekin coştu
Fenerbahçe uzatmada Bayern Münih'i yıktı! Wilbekin coştu Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 normal sezonu 21. karşılaşmasında Bayern Münih’i konuk etti. Normal süresi 81-81 eşitlikle geçen nefes kesen maçın uzatma bölümünde sarı-lacivertliler rakibini 98-91 mağlup etmeyi başardı.
Jeffrey Epstein davasında adı geçen isimler açıklandı
Jeffrey Epstein davasında adı geçen isimler açıklandı ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı.
4.01.2024 Dünya
Matthew Perry'nin eski sevgilisi anlattı: Uyuşturucu kullanmamak için ellerini dizlerine yapıştırdı!
Matthew Perry'nin eski sevgilisi anlattı: Uyuşturucu kullanmamak için ellerini dizlerine yapıştırdı! Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin eski sevgilisi Kayti Edwards, bağımlılığının 'zirvesinde' olduğu dönemde ünlü ismi ziyaret ettiğinden bahsederek; aktörü içinde bulduğu 'korkunç' durumu anlattı.
25.12.2023 Cadde
EuroLeague'de Anadolu Efes, Bayern Münih engelini geçemedi
EuroLeague'de Anadolu Efes, Bayern Münih engelini geçemedi Turkish Airlines EuroLeague'in 5’inci haftasında Anadolu Efes Bayern Münih ile karşı karşıya geldi. Alman ekibi sahadan 86-71 galip ayrıldı.
Misli'den Günün Süper Tercihleri
Misli'den Günün Süper Tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
20.12.2023 Futbol
Genç aşkı ile gündemde! Cher'den kadınlara ilişki tavsiyesi
Genç aşkı ile gündemde! Cher'den kadınlara ilişki tavsiyesi Kendisinden 40 yaş küçük müzik yapımcısı Alexander Edwards ile sürpriz birlikteliğinden bir yılı geride bırakan ABD'li şarkıcı ve oyuncu Cher (77), kadınlara dikkat çeken bir ilişki tavsiyesinde bulundu.
2.12.2023 Cadde
Ünlü oyuncu jakuzisinde ölü bulunmuştu! Eski sevgilisi son paylaşımındaki sırrı ortaya çıkardı
Ünlü oyuncu jakuzisinde ölü bulunmuştu! Eski sevgilisi son paylaşımındaki sırrı ortaya çıkardı Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Cansız bedeni jakuzisinde bulunan ve boğulmuş olduğu aktarılan aktörün eski sevgilisi Kayti Edwards, ünlü ismin şüphe uyandıran ölümüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
14.11.2023 Cadde
Curry 42 sayı kaydetti, Warriors deplasmanda kazandı
Curry 42 sayı kaydetti, Warriors deplasmanda kazandı NBA'de Golden State Warriors, deplasmanda New Orleans Pelicans'ı 130-102’lik skorla mağlup ederek dördüncü maçında üçüncü galibiyetini aldı. Warriors'ta Stephen Curry 42 sayı, 5 ribaund ve 5 asistle takımını galibiyete taşıdı.
31.10.2023 NBA
Fenerbahçe Beko, Bayern Münih'i deplasmanda yıktı
Fenerbahçe Beko, Bayern Münih'i deplasmanda yıktı Turkish Airlines Euroleague'in 5'inci haftasında Fenerbahçe Beko, Bayern Münih deplasmanından 76-67 galip ayrıldı.
40 yaş fark gündemden düşmüyor! Cher'den 'evlilik' açıklaması
40 yaş fark gündemden düşmüyor! Cher'den 'evlilik' açıklaması Sinema ve müzik kariyeri boyunca birçok ödül kazanan ABD'li şarkıcı ve oyuncu Cher, çocuklarından bile daha genç olan sevgilisi hakkında konuştu. Müzik dünyasının son dönemdeki gözde yapımcılarından Alexander Edwards'la birlikte olan sanatçının, 'evlilik' cevabı ve gerekçesi dikkat çekti.
2.12.2023 Cadde
EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de!
EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de! Turkish Airlines EuroLeague’de 2023-24 sezonu bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Toplam 18 takımın yer aldığı ligde normal sezon yine 34 hafta üzerinden oynanacak. Normal sezonun 12 Nisan 2024’te sona ermesi beklenirken sonrasında yeni format sebebiyle önce Play-in sonrasında da Playoff maçları oynanacak. Euroleague’de A lisanslı takımlar dışında farklı ekipler ligde yer alabiliyorken; bu sezon, geçen sezonki takımların dışında lige yeni bir ekip katılmadı.
Yapay zekâ öcü değil
Yapay zekâ öcü değil Sinema tarihinin klasiklerinden ilham alan “The Creator/Yaratıcı” yapay zekânın tehdit olup olmadığını sorgulayıp barışçı mesajlar veren, duygusal bir bilim kurgu.
29.09.2023 Kültür Sanat
Dillon Brooks, ABD'yi yıktı! Dünya Kupası'nda bronz madalya Kanada'nın
Dillon Brooks, ABD'yi yıktı! Dünya Kupası'nda bronz madalya Kanada'nın 2023 FIBA Dünya Kupası üçüncülük maçında Almanya'ya elenen ABD ile Kanada karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen heyecan dolu maç uzatmalara giderken Kanada, Dillon Brooks'un tarihi performansıyla bronz madalyaya uzanan taraf oldu.
10.09.2023 Basketbol
FIBA Dünya Kupası'nda ABD'ye büyük şok! İşte finalin adı
FIBA Dünya Kupası'nda ABD'ye büyük şok! İşte finalin adı FIBA Basketbol Dünya Kupası'nda büyük sürpriz yaşandı. Amerika'yı yarı finalde deviren Almanya, finalde Sırbistan'ın rakibi oldu.
8.09.2023 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Edwards ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.