Edwin Gyasi

Edwin Gyasi

Son dakika edwin gyasi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan edwin gyasi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan edwin gyasi haber sayfamızda...

Edwin Gyasi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23 edwin gyasi haberi bulunmuştur.
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Aykut Kocaman ve İsmail Kartal açıklaması
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Aykut Kocaman ve İsmail Kartal açıklaması Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, kulübü satın aldığı yıldan bu zamana kadar 5 yıllık süreçte Samsunspor’a 70 milyon Dolar para harcadığını söyledi.
22.09.2022 1.Lig
Samsunspor son 4 sezonda 80 futbolcu transfer etti
Samsunspor son 4 sezonda 80 futbolcu transfer etti Son 4 sezonda toplam 80 futbolcu transfer eden Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’in bitmesine 7 hafta kala play-off potasının 5 puan gerisine düştü.
13.04.2022 1.Lig
Samsunspor Başkanı Yıldırım: Süper Lig’de olsak ilk 5’te olma şansımız yüksekti
Samsunspor Başkanı Yıldırım: Süper Lig’de olsak ilk 5’te olma şansımız yüksekti Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçen yıl kıl payı kaçırdıkları Süper Lig için Adana Demirspor gibi ligin ilk 5 sırası içerisinde olabileceklerini söyledi.
21.02.2022 1.Lig
Beypiliç Boluspor - Bursaspor: 2-1
Beypiliç Boluspor - Bursaspor: 2-1 TFF 1. Lig'in 25. haftasında Beypiliç Boluspor, konuk ettiği Bursaspor'u 2-1 yendi.
7.03.2021 1.Lig
Bolu'da gol sesi çıkmadı! Boluspor-Balıkesirspor: 0-0
Bolu'da gol sesi çıkmadı! Boluspor-Balıkesirspor: 0-0 TFF 1. Lig'in 23. haftasında Boluspor, sahasında Balıkesirspor'u konuk etti.
25.02.2021 1.Lig
Boluspor ara transfer döneminde 9 oyuncuyu kadrosuna kattı
Boluspor ara transfer döneminde 9 oyuncuyu kadrosuna kattı TFF 1. Lig takımlarından Beypiliç Boluspor, ara transfer döneminde 9 oyuncuyu kadrosuna kattı, 5 oyuncu ile yollarını ayırdı.
2.02.2021 1.Lig
Samsunspor 2 oyuncusunu kiralık olarak gönderdi
Samsunspor 2 oyuncusunu kiralık olarak gönderdi TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunpor, Enes İslam İlkin'i Aydeniz Et Balıkesirspor'a, Ganalı oyuncusu Edwin Gyasi'yi ise Beypiliç Boluspor'a kiraladı.
29.01.2021 1.Lig
Ertuğrul Sağlam: 8-9 takım şampiyonluk için yarışıyor
Ertuğrul Sağlam: 8-9 takım şampiyonluk için yarışıyor Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, TFF 1. Lig’de 8-9 takımın şampiyonluk için büyük bir yarışta olduğunu ve bu yarış içerisinde hata yapmamak için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.
25.01.2021 1.Lig
Ertuğrul Sağlam dert yandı! 'Tam sakatlıktan çıkarken...'
Ertuğrul Sağlam dert yandı! 'Tam sakatlıktan çıkarken...' Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Edwin Gyasi sakatlıktan tam çıktı derken yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandı. Plumain 'tam takıma alışıyor' derken o da Kovid-19'a yakalandı ve ondan sonra toparlanması biraz zaman aldı. Guy Serge Yameogo da genç bir kardeşimiz. Kısa vadede çok büyük beklentimiz yok. Baktığımız zaman maçlarımızı sadece tek yabancı oyuncu ile oynuyoruz" dedi.
9.11.2020 1.Lig
Son dakika - Samsunspor'da bir futbolcunun corona virüs testinin pozitif çıktı!
Son dakika - Samsunspor'da bir futbolcunun corona virüs testinin pozitif çıktı! Samsunspor, bugün yapılan rutin testlerde bir oyuncusunun corona virüs testinin pozitif çıktığını ve ayrıca 17 Ekim Cumartesi günü testi pozitif çıkan oyuncusuna bugün yapılan yeni testin de sonucunun pozitif olduğunu açıkladı.
22.10.2020 1.Lig
Samsunspor'da koronavirüse yakalanan futbolcuların testleri negatif çıktı
Samsunspor'da koronavirüse yakalanan futbolcuların testleri negatif çıktı TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'da yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan futbolcuların testleri negatif çıktı.
16.10.2020 1.Lig
Ertuğrul Sağlam: "Hem rakiplerle hem de Kovid-19 ile mücadele ediyoruz"
Ertuğrul Sağlam: "Hem rakiplerle hem de Kovid-19 ile mücadele ediyoruz" TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, 3 futbolcusunun yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanması nedeniyle bu hafta sonu oynayacakları Royal Hastanesi Bandırmaspor karşılaşmasında bu oyuncuların forma giyemeyeceğini belirtti.
24.09.2020 1.Lig
Samsunspor'da forma numaraları belli oldu
Samsunspor'da forma numaraları belli oldu TFF 1. Lig'in yeni ekiplerinden Yılport Samsunspor'da, bu sezon görev yapacak futbolcuların kullanacakları forma numaraları belli oldu.
11.09.2020 1.Lig
Afrikalı Robben Edwin Gyasi Samsunspor’da
Afrikalı Robben Edwin Gyasi Samsunspor’da Samsunspor, sağ kanattan ceza sahası içine kat ederek sol ayağıyla attığı gollerle Hollandalı yıldız Arjen Robben’e benzetilen Ganalı oyuncu Edwin Gyasi ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
24.08.2020 Anadolu Kulüpleri
Beşiktaş, Edwin Gyasi transferinde son aşamada!
Beşiktaş, Edwin Gyasi transferinde son aşamada! Beşiktaş'ta transferde son dakika... Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Edwin Gyasi ile pazarlıklarda son aşamaya geldi.
17.07.2020 Beşiktaş
Transfer haberleri | Galatasaray'a Alex Telles piyangosu
Transfer haberleri | Galatasaray'a Alex Telles piyangosu Galatasaray'a transferde müjde gibi bir haber geldi. 2016 yazında sarı-kırmızılı takımdan Porto'ya transfer olan Alex Telles'in sözleşmesinde "bir sonraki satıştan pay" maddesi bulunuyordu. Yıldız oyuncunun Portekiz ekibinden kesin olarak ayrılacağı açıklandı.
14.07.2020 Galatasaray
Süper Lig'de 7 takım kümede kalma mücadelesi veriyor
Süper Lig'de 7 takım kümede kalma mücadelesi veriyor Süper Lig'de son 2 haftaya girilirken alt sıralarda yer alan 7 takım kümede kalma mücadelesi veriyor.
14.07.2020 Süper Lig
Beşiktaş transfer haberleri | Edwin Gyasi plaketi aldı, geliyor!
Beşiktaş transfer haberleri | Edwin Gyasi plaketi aldı, geliyor! Beşiktaş’a transfer olacağı iddia edilen Edwin Gyasi’de önemli bir gelişme yaşandı. Bulgaristan’ın CSKA Sofya Takımı’nda forma giyen Ganalı kanat oyuncusunun kulüple yolları ayrıldı.
14.07.2020 Beşiktaş
Beşiktaş, Edwin Gyasi ile 3 yıllığına anlaştı!
Beşiktaş, Edwin Gyasi ile 3 yıllığına anlaştı! CSKA Sofya'nın kanat oyuncusu Edwin Gyasi'nin Beşiktaş ile anlaştığı iddia edildi.
30.06.2020 Beşiktaş
Edwin Gyasi'den Beşiktaş sözleri!
Edwin Gyasi'den Beşiktaş sözleri! Siyah beyazlı takım içinde bulunduğu ekonomik koşullardan dolayı transferde maliyetsiz isimlere yöneldi. Bu isimlerden biri de takımı ile sözleşmesi sezon sonunda sona eren Gyasi. Yıldız futbolcu Beşiktaş hakkında açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Beşiktaş
Edwin Gyasi'den Beşiktaş açıklaması: Henüz imzalamadık!
Edwin Gyasi'den Beşiktaş açıklaması: Henüz imzalamadık! Adı Beşiktaş'la anılan CSKA Sofia'nın yıldızı Edwin Gyasi, Beşiktaş'ta oynamak istediğini ancak henüz sözleşme imzalamadıklarını söyledi.
30.06.2020 Beşiktaş
Edwin Gyasi: "Her futbolcu Beşiktaş'ta oynamak ister"
Edwin Gyasi: "Her futbolcu Beşiktaş'ta oynamak ister" CSKA Sofya forması giyen Edwin Gyasi için Beşiktaş iddiası ortaya atıldı. 28 yaşındaki kanat forvet, iddialara yönelik açıklama yaparken siyah-beyazlı ekibe açık kapı bıraktı.
30.06.2020 Beşiktaş
Edwin Gyasi bu yaz Beşiktaş’ta olacak!
Edwin Gyasi bu yaz Beşiktaş’ta olacak! Beşiktaş’ın gelecek sezon kadrosuna katmak üzere, Ganalı bir futbolcuyla şimdiden anlaştığı ortaya çıktı. Bulgaristan’ın CSKA Sofya takımında top koşturan 28 yaşındaki Edwin Gyasi’nin, sezonun bitimiyle birlikte siyah-beyazlı ekibe katılacağı iddia edildi.
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Edwin Gyasi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.