Ege Perla

Ege Perla

Son dakika ege perla haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ege perla gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ege perla haber sayfamızda...

Ege Perla

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 90 ege perla haberi bulunmuştur.
Ege Perla, minikleri Kardeşim Ozi’ye çağırdı
Ege Perla, minikleri Kardeşim Ozi’ye çağırdı Tepe Emlak Yatırım yönetimindeki İzmir’in öncü karma projesi Ege Perla, ara tatilde çocukları TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi film karakteri Kardeşim Ozi’yle eğlenceye davet ediyor.
4.04.2022 Ege
Trio Patara, Ege Perla’da
Trio Patara, Ege Perla’da Antalya Devlet Senfoni Orkestrası üç kadın sanatçısının pandemide bir araya gelerek kurduğu Trio Patara, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel Konseri’nde İzmir’li sanatseverlerle buluşuyor.
7.03.2022 Ege
Son dakika: Türkiye'den şikayet yağıyor! Fitness’a fahiş zam
Son dakika: Türkiye'den şikayet yağıyor! Fitness’a fahiş zam Türkiye'nin en büyük fitness merkezlerinden biri olan Macfit'te fahiş zam ve hukuksuz tahsilat krizi yaşanıyor. Binlerce müşteri, şirketi şikâyet yağmuruna tuttu. 2021 yılı başında enflasyonun neredeyse üç katı zam yapan şirketin, müşterilerine haber vermeden, zamlı abonelik ücretlerini kredi kartlarından habersiz çektiği belirtiliyor.
17.01.2021 Ekonomi
Ege Perla’da Organik Pazar
Ege Perla’da Organik Pazar Ege Perla Organik Pazar, doğal yöntemle yapılan çiftçilikle üretilen organik ürünleri İzmirliler ile buluşturuyor.
14.03.2020 Ege
Oyuncaklar sevindirdi
Oyuncaklar sevindirdi Ege Perla, alışveriş merkezinde kurulan yılbaşı ağacı üzerinde yer alan binlerce oyuncak ayıcığı, Bayraklı ilçesinde yer alan anaokullarına dağıttı.
5.02.2020 Ege
Mozart PSM Ege Perla Sahnesi açıldı
Mozart PSM Ege Perla Sahnesi açıldı Kurulduğu günden bu yana birçok önemli projeyi sahneye taşıyarak dünya ve Türkiye prömiyerini gerçekleştiren Mozart Akademi işbirliğiyle Ege Perla, Mozart PSM’yi ziyaretçileriyle buluşturuyor.
4.02.2020 Ege
Sanatseverlerin yeni adresi
Sanatseverlerin yeni adresi Gastronomi, eğlence ve alışveriş merkezi Ege Perla, İzmir’in sosyo-kültürel hayatına renk getirecek Mozart PSM Ege Perla Sahnesi’ni faaliyete soktu.
3.02.2020 Cadde
Yeni yıl coşkusu
Yeni yıl coşkusu Ege Perla’da yılbaşına özel sürprizler devam ediyor.
14.12.2019 Ege
Kocaman eğlence
Kocaman eğlence Ege Perla’nın “Minikler İçin Kocaman Eğlence” sloganıyla yola çıktığı Ege Perla Çocuk Kulübü’nün açılışı coşkulu bir partiyle gerçekleşti...
5.12.2019 Ege
Evinizin rahatlığı Brasseire by Murano’s
Evinizin rahatlığı Brasseire by Murano’s Fulya Perçin Yonuk ve Gökçen Yıldırım ortaklığında 2017 yılında Ege Perla’da açılan Murano’s, yeni markasını “Evinizin Mutfağı” sloganıyla Point Bornova’da Brasseire by Murano’s adıyla açtı...
2.12.2019 Ege
Gastro Fest’te lezzet şöleni
Gastro Fest’te lezzet şöleni Bu yıl İtaltur tarafından ikincisi düzenlenen, İzmir’in Gastronomi festivali ‘İzmir Gastrofest’ tarihi Alsancak Tren Gar’ında ünlü şeflerin katılımları, paneller, yemek belgeselleri ve tadım sofraları eşliğinde gerçekleşti.
19.11.2019 Ege
İtalyan günlerini sakın kaçırmayın!
İtalyan günlerini sakın kaçırmayın! Ege Perla’nın sevilen markası Murano’s ve İtalyan Büyükelçiliği’nin katkılarıyla Ege Perla’da düzenlenecek İtalyan Günleri’nde, ülkenin en önemli şeflerinden Tommaso Mandorino İzmirlilerle buluşacak. 20-22 Kasım günleri arasındaki etkinlikte, Mandorino’nun özel reçeteleriyle hazırlanan yemekler damakları şenlendirecek.
19.11.2019 Ege
Pijamaskeliler!
Pijamaskeliler! Çocukların severek takip ettiği Pijamaskeliler karakterleri, 16-24 Kasım günleri arasında Ege Perla’da hayranlarıyla buluşuyor...
13.11.2019 Ege
‘Kral Şakir’le neşeli hikâyeler
‘Kral Şakir’le neşeli hikâyeler Çocukların severek izlediği Kral Şakir çizgi dizisinin sevilen karakterleri Şakir ve Fil Necati, Ege Perla’da çocuklarla buluşuyor.
2.10.2019 Ege
Woman TV seyircisiyle Ege Perla’da buluşuyor
Woman TV seyircisiyle Ege Perla’da buluşuyor “Bu güzel ülkenin kadınları en iyisini hak ediyor” sloganıyla bir yıl önce yola çıkan Woman TV’nin İzmir lansmanı, Ege Perla’da gerçekleştirilecek.
28.09.2019 Ege
Farkı tasarımı ve manzarası
Farkı tasarımı ve manzarası Yapı ST’nin startını verdiği Koru Narlıdere’nin proje yöneticisi mimar Yasemin Yorulmaz, hedef kitleye yönelik çalıştıklarını belirtti, “Bu binayı rezidans kurgusuyla işleteceğiz, bir otele gittiğinizde aldığınız hizmet ne ise aynısını alacaksınız” dedi
5.06.2019 Ege
‘Hiç Kimse’ Ege Perla’da
‘Hiç Kimse’ Ege Perla’da İzmirli topluluk Vol:5 Tiyatro tarafından sahnelenen tek kişilik kadın oyunu ‘Hiç Kimse’ 22 Mayıs saat 21...
14.05.2019 Ege
Adamlar, Ege Perla’ya geliyor
Adamlar, Ege Perla’ya geliyor Düzenlediği konserlerle pek çok müzikseveri bir araya getiren Ege Perla, 3 Mayıs Cuma günü alternatif müzik dünyasının enerjik gruplarından Adamlar’ı ağırlayacak.
1.05.2019 Ege
Kalben  sahnede
Kalben sahnede Açılışını 20 Nisan Cumartesi günü şarkıcı ve söz yazarı Kalben’in yapacağı Ege Perla Bahar Konserleri, sürpriz isimlerle mayıs ayına kadar devam edecek.
17.04.2019 Ege
Ege Perla’da Uçurtma Şenliği!
Ege Perla’da Uçurtma Şenliği! Ege Perla, 23 Nisan’da tüm çocukları, Ege Perla Uçurtma Şenliği’nde bir kez daha bir araya getiriyor...
15.04.2019 Ege
Gitarıyla  sahnede
Gitarıyla sahnede Daha çok televizyon dizilerinden ve tiyatro oyunlarından tanıdığımız Teoman Kumbaracıbaşı, bu kez müzisyen kimliği ile sevenlerinin karşısında.
10.04.2019 Ege
‘Hiç Kimse’ yarın Perla sahnesinde
‘Hiç Kimse’ yarın Perla sahnesinde İzmirli grup Vol:5 Tiyatro tarafından sahnelenen, ‘Hiç Kimse’ adlı oyun yarın Toy İzmir Ege Perla Sahnesi’nde seyircisiyle buluşacak...
5.04.2019 Ege
Ege Perla’da çocuklar yeni maceraya çıkıyor
Ege Perla’da çocuklar yeni maceraya çıkıyor Hem çocuklar hem de aileler tarafından yoğun ilgi gören Ege Perla Okuma Atölyeleri’nde çocuklar, renkli oyunlarla yeni dünyaları keşfediyor.
6.11.2018 Ege
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
18.10.2018 Cumartesi
Minikler, kitapların büyüsüne kapılacak
Minikler, kitapların büyüsüne kapılacak Ege Perla, yaz tatilinde düzenlediği yoğun ilgi gören Okuma Atölyeleri ile minikleri tekrar buluşturuyor...
17.10.2018 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Ege Perla ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.